Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

δηλαδη περιπου 125 ευρω!!!!!!!!! δεν ειναι και ασχημα......μμμμ καλη τιμουλα....!!!
Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κι εγω την ιδια απορια και ενδοιασμο εχω...βρηκες ακρη τελικα?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βρηκες τελικα ακρη?απο που αποφασισες?

Εχεις pm...

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

το βλεπω αμεσως ευχαριστω φιλε μου.
Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Λογότυπα δεν έχει. Πάντως είναι ακριβός ίδιο παίρνει της ίδιες θήκες με το s5...το παραγγείλα πριν λίγες μέρες. Έχει και gesture sensing

Edited by akatamakata

....Έχει και gesture sensing

Αυτο ειναι και το λεγομενο G-sensor?

Αυτο ειναι και το λεγομενο G-sensor?

Α δεν ξέρω αν λέγετε έτσι εν συντομία.. Πάντως είναι αυτό που πας δεξιά αριστερά πάνω κάτω απλά κουνώντας το χέρι στον αισθητήρα.. Να πουλάς μούρη:p

Α δεν ξέρω αν λέγετε έτσι εν συντομία.. Πάντως είναι αυτό που πας δεξιά αριστερά πάνω κάτω απλά κουνώντας το χέρι στον αισθητήρα.. Να πουλάς μούρη:p

Ολα τα'χε η μαριωρή, το g-sensor μας ελειπε, χα χα χα!!!

πηρα και γω 2 με τον 6589 και 2 γκιγκα ραμ ολα κομπλε απο σημα wifi ποιοτητα σε σχεση με τα λεφτα με την μπαταρια λιγο ενα θεμα αλλα θα φτιαχτει πιστεβω...

πηρα και γω 2 με τον 6589 και 2 γκιγκα ραμ ολα κομπλε απο σημα wifi ποιοτητα σε σχεση με τα λεφτα με την μπαταρια λιγο ενα θεμα αλλα θα φτιαχτει πιστεβω...

πες μας εντυπωσεις.ειναι καλο?απο που το πηρες?ποσο σου κοστισε? ειναι ολοιδιο και με τα λογοτυπα πανω στο κινητο?ειναι 4πυρηνο με 2 ραμ πραγματικα ή το εχουν χακαρει ?το gps κοιταξες??δουλευει?

Καλησπερα παιδια, μολις παρελαβα το tengda s4 . Για οσους ενδιαφερονται ,εχει μετρια μεταφρασμενα ελληνικα,πολυ μετριο ηχειο και η rom του ειναι πειραγμενη να δειχνει στο antutu τα specs του samsung.Ειναι 1:1 αντιγραφη του γνησιου, το πισω καπακι μπαινει κανονικα στο γνησιο το ιδιο κ η μπαταρια, μονο που του samsung ειναι λιγο πιο χοντρη. Ειναι γρηγορο με καλο σημα 3g,wifi, αρκετα καλη οθονη . Το μεγαλυτερο μειων του ειναι η απαραδεκτη καμερα του με το διακοσμητικο της φλας. Ακομη, οταν ετρεξα το clean master, μου εδειξε ram 1G(970mb) αντι για 512mb.

Καλησπερα παιδια, μολις παρελαβα το tengda s4 . Για οσους ενδιαφερονται ,εχει μετρια μεταφρασμενα ελληνικα,πολυ μετριο ηχειο και η rom του ειναι πειραγμενη να δειχνει στο antutu τα specs του samsung.Ειναι 1:1 αντιγραφη του γνησιου, το πισω καπακι μπαινει κανονικα στο γνησιο το ιδιο κ η μπαταρια, μονο που του samsung ειναι λιγο πιο χοντρη. Ειναι γρηγορο με καλο σημα 3g,wifi, αρκετα καλη οθονη . Το μεγαλυτερο μειων του ειναι η απαραδεκτη καμερα του με το διακοσμητικο της φλας. Ακομη, οταν ετρεξα το clean master, μου εδειξε ram 1G(970mb) αντι για 512mb.

Το Tegda S4 απο Panda δεν ειναι 1:1 κλωνος καθως εχει παχος 8.3mm εναντι 7.8 του γνησιου.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

πες μας εντυπωσεις.ειναι καλο?απο που το πηρες?ποσο σου κοστισε? ειναι ολοιδιο και με τα λογοτυπα πανω στο κινητο?ειναι 4πυρηνο με 2 ραμ πραγματικα ή το εχουν χακαρει ?το gps κοιταξες??δουλευει?

ναι με τα λογοτυπα ολοιδιο και σε ποιοητητα καλο δεν το βγαζεισς πραγματικα χαρακτηριστικα καλυτερο απο το σ4 legend 2 που ειχα σε σχεση σηματοσ κερεασ και wifi το ενα θα το κρατησω για μεβα το αλλο θα φυγει.gps δεν τοθ χω βαλει ακομα αλλα στουσ χαρτεσ γοογλε επιασε γρηγορα και ακριβεσ

ναι με τα λογοτυπα ολοιδιο και σε ποιοητητα καλο δεν το βγαζεισς πραγματικα χαρακτηριστικα καλυτερο απο το σ4 legend 2 που ειχα σε σχεση σηματοσ κερεασ και wifi το ενα θα το κρατησω για μεβα το αλλο θα φυγει.gps δεν τοθ χω βαλει ακομα αλλα στουσ χαρτεσ γοογλε επιασε γρηγορα και ακριβεσ

Απο που το πηρες φιλε με λογοτυπα, οκταπυρηνο και 2gb? Για βαλε Link...!

Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Αν εχεις την καλοσυνη πεσμας κιαλλες λεπτομερειες γιατι εχουμε πολλες αποριες και ερωτησεις.κανε μια αναλυτικη περιγραφη αν θες και ποσο το πηρες και απο που....

Λοιπόν το έχω περίπου 15 μέρες Το κινητό είναι ολόιδιο το SAMSUNG. Ελάχιστοι θα καταλάβουν την διαφορά μάλλον αυτοί που έχουν το γνήσιο μόνο. Λοιπόν σε σχέση με τους κλώνους S4 που είχα παραγγείλει έχει μεγάλη διαφορά και στα υλικά και στην αίσθηση .Το πήρα με τον ΜΤΚ 6582 2GB RAM + 4GB ROM, το κινητό είναι γρήγορο πιάνει παντού το wi-fi το gps με το sygic που έχω δουλεύει μια χαρά , αργεί λίγο αλλά δεν ξέρω αν φταίει το free Sygic η το τηλέφωνο , η οθόνη είναι καλή , με τις μπαταρίες (2) δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος αν και σήμερα που το φόρτισα πρώτη φορά κλειστό κράτησε πολύ περισσότερο . Κάποια στιγμή κάνει κάποια κολλήματα αλλά ελάχιστα και συνήθως όταν η μπαταρία τελειώνει. Σε σχέση με τα 100 που κόστισε είναι πολύ καλό , σίγουρα τα όποια προβλήματα νεότητας θα έχουν ξεπεραστεί και απο ότι μου είπαν απο το κατάστημα που το πήρα . Δεν ξέρω απο root οπότε μην με ρωτήσετε για rom και τέτοια .

Να προσέξετε όσοι το πάρετε μην βάλετε θήκη σκληρή δεν χωράει είναι ελάχιστα ποιο μεγάλο απο το γνήσιο , εγώ την πάτησα και προσπαθώντας να το βαλω σε θήκη τέτοια ξεκόλλησα το τζάμι της οθόνης με αποτέλεσμα το τηλέφωνο να σταλεί στην Αθήνα για επισκευή .(καλύτερα να μην μιλήσω για αυτήν:X).Ενα άλλο που έχω παρατηρησει είναι οτι όσο είχα την sim της Vodafon είχα θέματα με τις κλήσεις , τώρα έβαλα whats up και όλα ΟΚ ενώ έχω και 3g σήμα πλέον ενώ κάνω και χρήση ιντερνετ με δεδομένα. Να μην ξεχάσω να πω για το ηχείο , λες και είσαι

Το θέμα της θήκης το έλυσα με μια θήκη σιλικόνης απο το Πλάισιο με 3,90 ενώ έγινε και δοκιμή με το γνήσιο καπάκι και είναι οκ.

Να μην ξεχάσω να πω για το ηχείο , λες και είσαι με μεγάφωνο σε πορεία παρα πολύ δυνατό .

Και να μην ξεχάσω για όπιον δεν θέλει να περιμένει 25 μέρες να έρθει , στην Θεσ/νίκη κυκλοφορούν αθίγγανοι που πουλάνε τα 2πύρηνα και με πολλά παζάρια πέφτουν στα 100 , εμένα πάντως μου είπε οτι είναι τριπύρηνο και μου έφυγε ο φραπές απο τα χέρια:lol:

Για όποιον θέλει οπωσδήποτε κλώνο νομίζω είναι μονόδρομος το S5 , αλλά για όποιον θέλει κάτι άλλο με 110 εως 150 θα βρεί κάτι καλύτερο απο Κινα , άλλωστε και εγώ εκεί θα καταλήξω αφου το δικό μου καταλήγει μετά απο πιέσεις στην κόρη μου μαζί με πλάτη σε χρυσό χρώμα.

Υ.Γ. Εχω δει κλώνους σε χρυσό χρώμα το καπάκι και μπροστά άσπρο , το γνήσιο είναι μαύρο να ξέρετε

Εχω παραγγείλει εναν κλώνο οχταπυρηνο με MTK6592.

Σε βίντεο που το ειδα είναι ακριβώς ίδιο με το γνήσιο και πολυ γρήγορο.

Δεν βαζω λινκ, θα περιμένω να έρθει πρώτα να το δω, μη σας πάρω στο λαιμό μου, γιατί πολλα έχουμε δει εξ ανατολης.

Το cpu-z δειχνει ram 971mb, η οθονη του ειναι αρκετα καλη αλλα τα χρωματα της θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα. Οι διαστασεις του ειναι 136.6x69.8x8.3, ακριβως οπως του γνησιου(μετρημενα και τα δυο με παχυμετρο)

Εχω παραγγείλει εναν κλώνο οχταπυρηνο με MTK6592.

Σε βίντεο που το ειδα είναι ακριβώς ίδιο με το γνήσιο και πολυ γρήγορο.

Δεν βαζω λινκ, θα περιμένω να έρθει πρώτα να το δω, μη σας πάρω στο λαιμό μου, γιατί πολλα έχουμε δει εξ ανατολης.

φιλε μου περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις με τον οχταπυρινο κλωνο...ποσο το πηρες και απο που???

φιλε μου περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις με τον οχταπυρινο κλωνο...ποσο το πηρες και απο που???

Μολις ερθει θα γραψω πληρης εντυπωσεις. Εχεις pm. :)

Τα θέματα δεν είναι για να απαντάει ο ένας στον άλλον με την φράση "έχεις pm". Αν θέλετε μπορείτε να συζητήσετε εδώ.

Αν εχεις την καλοσυνη πεσμας κιαλλες λεπτομερειες γιατι εχουμε πολλες αποριες και ερωτησεις.κανε μια αναλυτικη περιγραφη αν θες και ποσο το πηρες και απο που....

145 ευρω το ενα μου πηγε απο ενα φιλο δεν ξερω ποιο σαιτ αλλα στην παυπαλ τοσο χρεωθηκα...το αλλο το δινο 170 καο καποιοι εξυπνοι μου λενε ειναι πολλα και τετοια ασ το παραγκειλουν μονοι τουσ ενα μηνα αναμονη ανα ερθει και τι θα ερθει...

καλημέρα , η ερώτηση μπορεί να σας φανεί χαζή ... sorry αλλά θα την κάνω !

Εχω ένα clone στην κατοχή μου . Πως μπορώ να δώ ποιός τύπος clone είναι ,

ώστε να ψαξω για σχετικό τρόπο root και νέου firmware ?

HDC Galaxys S5 G900- MTK6582 >>>http://www.fastcardtech.com/goods.php?id=11340

Ηρθε κανονικά με τα λογότυπα μπροστά και πίσω (σε παλιότερους κλώνους s4 δεν βάζαν το λογότυπο στο πίσω καπάκι, τώρα ήρθε κανονικά και με 2 μπαταρίες.

Στα + του:

* 1:1 κλώνος.

* αρκετά σβέλτο, δεν παρατήρησα κάποιο lag.

* καλή ποιότητα οθόνης για το εύρος χρημάτων και έχει μαύρο σκούρο χρώμα όταν είναι κλειστή η οθόνη.

* καλύτερη λήψη wifi σε σχέση με hdc legend 2, αλλά όχι σαν το red rise, σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα όμως.

* anTuTu 16844 αρκετά λογικό για Mtk 6582.

* δυνατός ήχος στις κλήσεις

Στα - του:

* μέτρια μπαταρία, που επιβεβαιώνεται και από το μικρό της βάρος, είμαι στην τρίτη φόρτιση(εάν υπάρξει αισθητή βελτίωση θα το αναφέρω)

* υπήρχε αρκετή κινεζοσαβούρα και κλασική σαβούρα(εφαρμογές samsung),τα πρώτα μεν διαγράφηκαν τα δεύτερα έγιναν freeze.(με δικαιώματα root).

* αρκετά μέτρια κάμερα μπορεί και λίγο χειρότερη από hdc legend 2, ανεκτή όμως.

Ουδέτερες εντυπώσεις αφήνει:

* ο ήχος από το ηχείο ο οποίος είναι αρκετά δυνατός,λεπτός χωρίς μπάσα όμως.

* το remote control δεν δούλεψε σε 2 τηλεοράσεις που το χρησιμοποίησα, ενώ στο site και σε review ξένου δείχνει ότι δουλεύει.(update δοκίμασα 2-3 διαφορετικές εφαρμογές και το τρικ με την κάμερα σε σκοτάδι όπου φαίνεται σαν φως οι υπέρυθρες και δεν φαινόταν κάτι άρα είναι fake.)

Root: δούλεψε μόνο το rootgenius, vroot και framaroot δεν δουλεύουν προς το παρόν.

Edited by georger_volos

Αν δεν είσαι σίγουρος κάνε μονο ροοτ και Ασε τη Ρομ. Δύσκολα θα βρεις ποιος είναι, Χαμός γίνεται: http://www.google.gr/search?q=xda+rom+clone+bricked+s4+site:forum.xda-developers.com&espv=1&norc=1 .Εκτός αν σου δώσει Ρομ ο πωλητής. Edited by ipal

• The title was changed to Κινέζικα Clones