Jump to content

amelis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

amelis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια καλησπερα, εχω ενα idol x s950 6040d και ξαφνικα χθες μου εσβησε και οταν πηγα να το ανοιξω κολλαγε στην αρχικη μαυρη οθονη που γραφει alcatel idol x. Αφου το εβαλα για φορτιση ολο το βραδυ μηπως και ειχε αδειασει τελειως η μπαταρια , το πρωι μου εκανε τα ιδια μονο που προχωραγε ενα βημα πιο κατω και κολλαγε στην λευκη οθονη με το σημα της alcatel. Το πασπατεψα αρκετη ωρα μεχρι που ανοιξε και μπηκα στο μενου οπου ομως μου πεταγε συνεχεια μυνηματα '' δυστυχως η εφαρμογη .... δεν μπορει να λειτουργησει'', για ολες τις εφαρμογες , και δεν μπορουσα να κανω τιποτα. Το αφησα μισο λεπτο για να φερω το λαπτοπ να το συνδεσω και εσβησε. απο τοτε οταν παω να το ανοιξω κολλαει στην μαυρη η στην ασπρη οθονη η δεν ανοιγει καθολου. Μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω? Μπορω τουλαχιστον να σωσω τα αρχεια που ειχα μεσα? Το wipe cache που ανεφερε καποιος πιο πανω τι ειναι? Ευχαριστω.
  2. Η καμερα του τι λεει παιδια? Σε συγκριση με αλλες καμερες κινεζικων η επωνυμων κινητων, πως τα παει?
  3. Hello Ιωάννης εδώ ;)
  4. Καλησπερα, για οποιον ενδιαφερεται το minideal το εχει παλι στα 200$.(http://www.minideal.net/tcl-idol-x-s950-smart-phone-mtk6589t-1-5ghz-2gb-ram-16gb-dual-sim-13-1mp-camera-with-5-0-inch-ips-fhd-1920x1080-wcdma.html)
  5. amelis

    Lenovo s750

    Καλησπερα,για οποιον ενδιαφερεται το fastcardtech το εχει στα 130$.(http://www.fastcardtech.com/Lenovo-S750-Android-Phone-Orange.html)
  6. Παιδια εχω το tengda s4, και εχω σοβαρο προβλημα με την sim της vodafone. Το κινητο δεν εχει καθολου σημα μονο σε υπαιθριο χωρο μπορω να μιλησω, και εκει με δυσκολια παλι! Νομιζα οτι ειναι προβληματικη η rom του και ετοιμαζομουν να το στειλω πισω, αλλα διαβασα στο θεμα των galaxy s5 clones οτι καποιος ειχε παρομοιο προβλημα με τον κινητο του στις sim της vodafone αλλα οτι με της cosmote δεν ειχε κανενα προβλημα,και δοκιμασα μια καρτα της cosmote και ειδα οντως οτι λειτουργει μια χαρα! Μπορει να μου πει καποιος αν ειναι θεμα ρυθμισης ή πως μπορω να το διορθωσω αυτο το προβλημα? Ευχαριστω.
  7. Το cpu-z δειχνει ram 971mb, η οθονη του ειναι αρκετα καλη αλλα τα χρωματα της θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα. Οι διαστασεις του ειναι 136.6x69.8x8.3, ακριβως οπως του γνησιου(μετρημενα και τα δυο με παχυμετρο)
  8. Καλησπερα παιδια, μολις παρελαβα το tengda s4 . Για οσους ενδιαφερονται ,εχει μετρια μεταφρασμενα ελληνικα,πολυ μετριο ηχειο και η rom του ειναι πειραγμενη να δειχνει στο antutu τα specs του samsung.Ειναι 1:1 αντιγραφη του γνησιου, το πισω καπακι μπαινει κανονικα στο γνησιο το ιδιο κ η μπαταρια, μονο που του samsung ειναι λιγο πιο χοντρη. Ειναι γρηγορο με καλο σημα 3g,wifi, αρκετα καλη οθονη . Το μεγαλυτερο μειων του ειναι η απαραδεκτη καμερα του με το διακοσμητικο της φλας. Ακομη, οταν ετρεξα το clean master, μου εδειξε ram 1G(970mb) αντι για 512mb.
  9. Το g4s 1G παιζει στα 155$ και φαινεται πολυ δελεαστικο κυριως λογω των περιορισμενων διαστασεων του. Οσον αφορα την αποδοση της καμερας του, πιο ειναι το μετρο συγκρισης οταν λεμε οτι εχει υστερει σε χαμηλο φωτισμο η οτι εχουν θορυβο οι φωτο κλπ? Γιατι αν ειναι το lumia 1020 τοτε ποτε δεν θα ειμαστε ικανοποιημενοι. Θα ηθελα αν μπορει καποιος να σχολιασει την καμερα τους συγκριτικα για να βγει καποιο νοημα. Αν εγω πχ ειμαι ικανοποιημενος απο την αποδοση της καμερας του iphone4 η του galaxy s3 θα ειμαι και απο αυτων? Επισης διαβαζω οτι το αποτελεσμα της φωτογραφιας εχει να κανει κυριως με τον φακο, αν δηλαδη δυο κινητα εχουν τον ιδιο φακο(πχ sony xperia z, tcl idolx, coolpad f1, που εχουν τον sony IMX135) θα εχουν και παραπλησια αποδοση στις φωτογραφιες? Sorry για τις πολλες αποριες!
  10. Καλημερα παιδια, θελω να παρω ενα κινητο 4,7-5'' και αυτο που ενδιαφερει πιο πολυ ειναι καμερα του και οι συμμαζεμενες του διαστασεις. Ειμαι αναμεσα στα jiayu g4s, hiaomi red rice, inew v3, και lenovo s820. Διαβαζω στα νηματα τους οτι εχουν καλη καμερα, εχει καποιος αποψη για την καμερα τους συγκριτικα? Υπαρχει κατι καλυτερο στα 160-170$? Ευχαριστω
  11. Ευχαριστω για την απαντηση , το εχω υπ'οψιν μου το συγκεκριμενο κινητο και μαλιστα το παρηγγειλε ενας φιλος μου προσφατα, αλλα ειναι μονοκαρτο, εγω ψαχνω δικαρτο:)
  12. Καλημερα παιδια, θελω να παρω ενα κινητο 4,7-5'' εως 200$ και ενδιαφερομαι πρωτιστως για την καμερα του και επειτα για το συμμαζεμενο μεγεθος και την αξιοπιστια του. Τωρα τελευταια εχει πεσει το tcl idol x στα 200$ το οποιο το εχω δει στα public και εχει τελεια καμερα.Υπαρχει καλυτερο κινητο (οσον αφορα την καμερα ) απο αυτο? Αξιζουν τα 50$ διαφορα με το jiayu g4(οσον αφορα την καμερα και την ποιοτητα) ,το οποιο μου αρεσει πιο πολυ σαν σχημα και μεγεθος? Ακομη τι γνωμη εχετε για τα inew v3, hiaomi redrice ,huawei 3c? Ειδα οτι προτεινεται και το lenovo s820 , τι αποδοση εχει η καμερα του σε σχεση με το idol x? Ευχαριστω.
  13. Την μπαταρια την φορτισα σε εξωτερικο φορτιστη και το κινητο κανει παλι τα ιδια. Μπορω να κανω κατι αλλο η να το στειλω πισω?
  14. Oχι φιλε δεν δειχνει καποια ενδειξη οτι φορτιζει ουτε αν βαλω-βγαλω τον φορτιστη ουτε αν πατησω το power button, ακουγεται μονο ο ηχος στον υπολογιστη (οτι συνδεεται).
  15. Καλησπερα, δεν νομιζω να εκλεισε απο μπαταρια, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος γιατι το ειχα στην τσεπη κανενα τριωρο πριν το βγαλω και δω οτι ειναι κλειστο και δεν ανοιγει.Συνηθως μου βγαζει μια μερα χρησης, σημερα βεβαια το ειχα δουλεψει αρκετα.Εαν εκλεισε απο μπαταρια γιατι τωρα που το φορτιζω 1 ωρα περιπου δεν ανοιγει? Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...