Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελεος. Αν δεν εκανε κατι λαθος, ο ανθρωπος ειναι απατεωνας, πανω που ελεγα να το φερω, το αφηνω καλυτερα, Αντι να χαμηλωσει τιμη αυξανει:blink:

240$ για κλωνο (και μαλιστα εντελως αγνωστων στοιχειων) ειναι υπερβολικα πολλα.

Νομιζω ανεβασε την τιμη γιατι θα εχει εκπτωση 15- 20% εαν λεω σωστα απο το μπανερ που διαβαζω.Αυτο εκαναν παλαιοτερα και καποια καταστηματα την εποχη των εκπτωσεων εαν θυμαμαι καλα στην χωρα μας

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενας φθηνος (οχι 1:1) και σχετικα ποιοτικος κλωνος σε εξαιρετικη τιμη ειναι το Doogee DG300.Mε 2πυρηνο ΜΤΚ6572 και 512ΜΒ RAM Αndroid 4.2 στα 100$.Εχοντας εξαιρετικες εντυπωσεις απο το DG100( με τα ιδια χαρακτηστικα με 4αρα οθονη στα 80$ ,παρα το προβλημα στο ηχειο που οπως φαινεται λυθηκε) θεωρω οτι ειναι μια low budget προταση για καποιον που θελει ενα κινητο με 5αρα στο στυλ του S4 με το κλασσικο σχημα και το home button της Samsung

http://www.geekbuying.com/item/Doogee-DG300-5-0inch-MTK6572W-Dual-Core-Smartphone-QHD-Capacitive-Screen-512MB-4GB-2-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS---White-320604.html

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Ναι το εχω τσεκαρει ειναι ολοκαινουριο μοντελο και για τα λεφτα του δεν υπαρχει ειναι τσαμπα. Και τα 6572 ειναι πολυ δυνατα, εχω το s4 mini clone και παει σφαιρα. Απο θεμα τιμης-αποδοσης ειναι οι καλυτερες επιλογες.

Απλα αυτο που μιλανε τα παιδια εδω και που ελεγα να το φερω κι εγω, δεν εχει καμια σχεση.

Ενας φθηνος (οχι 1:1) και σχετικα ποιοτικος κλωνος σε εξαιρετικη τιμη ειναι το Doogee DG300.Mε 2πυρηνο ΜΤΚ6572 και 512ΜΒ RAM Αndroid 4.2 στα 100$.Εχοντας εξαιρετικες εντυπωσεις απο το DG100( με τα ιδια χαρακτηστικα με 4αρα οθονη στα 80$ ,παρα το προβλημα στο ηχειο που οπως φαινεται λυθηκε) θεωρω οτι ειναι μια low budget προταση για καποιον που θελει ενα κινητο με 5αρα στο στυλ του S4 με το κλασσικο σχημα και το home button της Samsung

http://www.geekbuying.com/item/Doogee-DG300-5-0inch-MTK6572W-Dual-Core-Smartphone-QHD-Capacitive-Screen-512MB-4GB-2-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS---White-320604.html

Δεν εχει καμια σχεση ασχετο με αυτο πυ γραφουμε εδω

Με κάποιον file manager με root rights, πχ. root explorer, es file manager κτλ, πας στον φάκελο /system/media και σβήνεις το bootanimation και το mp3 αρχείο για τον ήχο εισαγωγής.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου....

Ελεος. Αν δεν εκανε κατι λαθος, ο ανθρωπος ειναι απατεωνας, πανω που ελεγα να το φερω, το αφηνω καλυτερα, Αντι να χαμηλωσει τιμη αυξανει:blink:

240$ για κλωνο (και μαλιστα εντελως αγνωστων στοιχειων) ειναι υπερβολικα πολλα.

Πάντως το βρήκα και σ' αυτό το μαγαζί, είναι ακριβώς το ίδιο και με τιμή στα 207 $ (152€):

http://www.aliexpress.com/item/Cheaper-GPS-3G-MTK6589-Quad-core-1-6GHz-galaxy-S4-Android-4-2-4-7-IPS/962479726.html

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Προσωπικά έχω καταλάβει ότι στους κλώνους δεν υπάρχει "ακριβώς το ίδιο" παρά μόνο στην εξωτερική εμφάνιση.Απο εκεί και πέρα το τι έχει βάλει μέσα ο κάθε κινέζος από ποιότητα οθόνης,κάμερα,wifi δέκτη κτλ ειναι κάτι που μπορεί να διαφέρει αρκετά απο συσκευή σε συσκευή

Προσωπικά έχω καταλάβει ότι στους κλώνους δεν υπάρχει "ακριβώς το ίδιο" παρά μόνο στην εξωτερική εμφάνιση.Απο εκεί και πέρα το τι έχει βάλει μέσα ο κάθε κινέζος από ποιότητα οθόνης,κάμερα,wifi δέκτη κτλ ειναι κάτι που μπορεί να διαφέρει αρκετά απο συσκευή σε συσκευή

Πρέπει να είναι από τον ίδιο κατασκευαστή γιατί και αυτό που βλέπαμε εδώ το ονομάζουν 015....κλπ, καθώς και το βίντεο που έχουν μέσα παραπέμπει στο σάιτ το άλλο...

Πρέπει να είναι από τον ίδιο κατασκευαστή γιατί και αυτό που βλέπαμε εδώ το ονομάζουν 015....κλπ, καθώς και το βίντεο που έχουν μέσα παραπέμπει στο σάιτ το άλλο...

Ναι το ιδιο ειναι με αυτο που λεω

Πολλα ζητας να μαθεις φιλε μου χαχαχα,διαφορετικος πωλητης χωρις εκπτωση 15 -20% τις μερες που λεει ο αλλος.Τι εγινε εσυ δεν θα αγορασεις........... η θες το αλλο που λες Edited by stargreek

χαχαχα.Σωστά τα μυστικά του επαγγέλματος :lol::lol: Και επίσης ο άλλος το στέλνει με sweden post που μάλλον ειναι η μόνη επιλογή προς το παρόν για να έχεις δεύτερη μπαταρία στο πακέτο

Τι εγινε εσυ δεν θα αγορασεις........... η θες το αλλο που λες

Εγώ συνεχίζω να ψάχνω κάτι σε κλώνο note 3 αλλά με κρατάει το γεγονός ότι δεν ξέρω τι θα μου βγει.Είδα πόσο καλά μπορούν να καλύψουν τον κλώνο s4,ώστε ο μη σχετικός να νομίζει ότι έχει άλλα χαρακτηριστικά καλύτερα απο τα πραγματικά και προβληματίζομαι.Φοβάμαι ότι αν μου έρθει μούφα,δε θα μπορέσω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας

To thl w7s αλλά και το v967s μπορεί και τα 2 να μην είναι τέλεια σε όλα αλλά δεν ειναι μούφα.Για τον κλώνο δε μπορώ να είμαι το ίδιο σίγουρος, αν δε δοκιμάσω πρώτα.

Edited by bbbb

χαχαχα.Σωστά τα μυστικά του επαγγέλματος :lol::lol: Και επίσης ο άλλος το στέλνει με sweden post που μάλλον ειναι η μόνη επιλογή προς το παρόν για να έχεις δεύτερη μπαταρία στο πακέτο

Σωστα αλλα ειναι μεεγαλη μ...ια να κανει 3 μερες στην sweden και 15 περιπου απο εκει στην Ελλαδα

Μα πλέον τόσο κάνει και στην sg post.Μέχρι αρχές αυγούστου όλα καλά.Τα δέματα ερχόταν σε 11-13 ημέρες.Μετά ότι έχω παραγγείλει,δεν ήρθε σε λιγότερο απο 20 ημέρες και μου φαίνεται ότι τώρα πια,πάμε για μήνα

Καλησπερα. Και γιατι ρε παιδες λεει 1.6 GHz με mtk6589t ενω πιο κατω γραφει σκετο mtk6589; Αφου και στις 2 περιπτωσεις θα επρεπε να ελεγε ειτε 1.5 με τον turbo ειτε 1.2 με τον απλο...
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Καλησπερα. Και γιατι ρε παιδες λεει 1.6 GHz με mtk6589t ενω πιο κατω γραφει σκετο mtk6589; Αφου και στις 2 περιπτωσεις θα επρεπε να ελεγε ειτε 1.5 με τον turbo ειτε 1.2 με τον απλο...

Κλωνος 1/1 μονο σκετο mtk6589 ολα τα αλλα ειναι για να ειναι.....καλο βραδυ σε ολους

Κλωνος 1/1 μονο σκετο mtk6589 ολα τα αλλα ειναι για να ειναι.....καλο βραδυ σε ολους

να διαβαζετε τι γραφει,ετσι τα εγραφε κι αλλου αλλα δεν ακουγαμε,τωρα φωτια στα πατζακια μας

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα.

Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό εδώ; http://www.pandawill.com/h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-1g-ram-50-inch-130mp-camera-p74525.html Ονομάζεται κανονικά Feiteng H9500 και φαίνεται ok για τα χρήματα που ζητάει - είδα διάφορα videos στο youtube, συν του ότι υπάρχουν ROMs στο needrom για περαιτέρω ψάξιμο. Απλά ρωτάω μήπως και το έχει ήδη δοκιμάσει κάποιος να μου πει την άποψή του.

• Administrators
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα.

Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό εδώ; http://www.pandawill.com/h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-1g-ram-50-inch-130mp-camera-p74525.html Ονομάζεται κανονικά Feiteng H9500 και φαίνεται ok για τα χρήματα που ζητάει - είδα διάφορα videos στο youtube, συν του ότι υπάρχουν ROMs στο needrom για περαιτέρω ψάξιμο. Απλά ρωτάω μήπως και το έχει ήδη δοκιμάσει κάποιος να μου πει την άποψή του.

Feiteng H9500

Modpic.gif

Παιδιά, να ρωτήσω κ εγώ κάτι;; Σκεφτόμουν να τσιμπήσω το κινητάκι για την αδερφή μου που ήθελε smart αλλά δεν μπορεί να πάει σε samsungάκι και σίγουρα θα το χαρεί πολύ! Υπάρχει κάτι αντίστοιχα αξιόλογο με μονή SIM??? Το παρέλαβαν οι τελευταίοι παραγγείλαντες;;; Ή όχι ακόμα;;;; Τα κινητά ήταν ΟΚ??? Edited by nuntius
Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί...

Ρε παιδια δε παιζει κανενας κλωνος ελεγμενος ομως σαν αυτο που συζηταμε εδω αλλα με turbo επεξεργαστη; Και ισως 2gb ram;
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί...

Με μπερδεύεις, αγαπητέ, γιατί κ το πρώτο λέει dual sim! Τι διαφορές διέκρινες; γιατί ως στραβάδι τα θεώρησα όμοια!!!

• Administrators
Ναι, είναι Dual Sim και λογικό είναι αφού φοράει τον mediatek επεξεργαστή. Με μια πρώτη ματιά δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά. Προσωπικά επειδή προτιμώ συναλλαγές μέσω PayPal θα κοιτούσα καλύτερα το ebay αν και το aliexpress έχει αποδειχθεί αξιόπιστο.

Modpic.gif

• The title was changed to Κινέζικα Clones