manolisg10 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 εμενα προσωπικα δ μεενοχλει. ημουν αναμεσα στα 2.δεν εισαι ικανοποιημενος απ τ s6? Τα είχα ψάξει αρκετά πριν το πάρω δεν είμαι ενθουσιασμένος από το ακουστικό και από το WIFI πριν είχα το ΤΗΛ W100 καμία σχέσει αυτά τα δύο W100 και φθηνότερο και καλύτερο άντε να τα πάρετε να δω τη λένε και αυτά ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Οποιος το παρει πρωτος ας κανει μια παρουσιαση να δουμε τι παιζει γτ περιμενουμε κι αλλοι στη σειρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Αντε ρε παιδες ακομα να ερθει κανενα;;;;; Να μας πειτε πιο πολλες εντυπωσεις!!! Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Αντε ρε παιδες ακομα να ερθει κανενα;;;;; Να μας πειτε πιο πολλες εντυπωσεις!!! Εαν διαβασεις λιγο πιο πισω θα δεις τι γραφω για τιν συμβιωση μου μια μερα με τον κλωνο αυτο.Εχει ερθει στην Ελλαδα αεροδρομιο και ελπιζω να ειναι το ιδιο με αυτο που δοκιμασα.Εχει βγει και καινουργια λειτουργια smart scroll και με διπλη καμερα ταυτοχρονα ο φιλος μου την εχει προσθεση ιδη στο κινητο του Edited October 5, 2013 by morfo1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 εισαι τυχερος :( εμενα ακομα δεν ξεκινησε μαλλον :( επεσα στις διακοπες τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_s Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα, τώρα σας ανακάλυψα, εγώ πήρα αυτό http://www.aliexpress.com/item/Galaxy-100-the-same-S4-Dual-SIM-phone-Smart-sreen-Eye-control-Air-gesture-Picture-in/1187999584.html,νομίζω πως είναι ίδιο μ' αυτό που έχετε παραγγείλει εσείς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα, τώρα σας ανακάλυψα, εγώ πήρα αυτό http://www.aliexpress.com/item/Galaxy-100-the-same-S4-Dual-SIM-phone-Smart-sreen-Eye-control-Air-gesture-Picture-in/1187999584.html,νομίζω πως είναι ίδιο μ' αυτό που έχετε παραγγείλει εσείς.... καθολου το ιδιο,διαβασε την πρωτη σελιδα και κανε συγκριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα, τώρα σας ανακάλυψα, εγώ πήρα αυτό http://www.aliexpress.com/item/Galaxy-100-the-same-S4-Dual-SIM-phone-Smart-sreen-Eye-control-Air-gesture-Picture-in/1187999584.html,νομίζω πως είναι ίδιο μ' αυτό που έχετε παραγγείλει εσείς.... Καλησπερα το εχεις παραλαβει ή το περιμενεις; Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπερα το εχεις παραλαβει ή το περιμενεις; απο οτι λεει το περιμενει.Εμενα εχει ερθει απο το Σαββατο ελπιζω να το παρω Δευτερα Τριτη γαιτι ΕΛΤΑ ειναι αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Αντε ρε morfo να το παρεις με το καλο ρε φιλε να μας πεις και εσυ εντυπωσεις! Και ειδικα απο το θεμα του gps που με καιει! χαχα! Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Αντε ρε morfo να το παρεις με το καλο ρε φιλε να μας πεις και εσυ εντυπωσεις! Και ειδικα απο το θεμα του gps που με καιει! χαχα! κοιτα το gps δουλευει οπως σε ολα τα mtk απλα αυτο εχει καλο σημα λιγο χειροτερο απο zopo980 2gb που ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Αυτο θα εγραφα και εγω με προλαβες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 κοιτα το gps δουλευει οπως σε ολα τα mtk απλα αυτο εχει καλο σημα λιγο χειροτερο απο zopo980 2gb που ειχα Σύγκριση με w7s; Πρακτικά,κάνεις πλοήγηση μέσα σε στενά χωρίς πρόβλημα; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_s Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπερα το εχεις παραλαβει ή το περιμενεις; Το περιμένω, πιστεύω μες την εβδομάδα να το πάρω στα χέρια μου, θα σας γράψω εντυπώσεις.... @stargreek, Είχα την εντύπωση πως είναι το ίδιο, επίσης παρείγγειλα για ένα φίλο αυτό εδώhttp://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-S4-I9500-I9502-MTK6589-Scale-1-1-1-Quad-core-Android-4-2-5INCH/631946_1321191598.html Λέει πως έχει αυτά τα χαρακτηριστικά: Scale 1:1:1 , Quad core , Air Gesture,Android 4.2 ,5.0 INCH, 1280X720 HD,3G phone 2GB RAM, 4GB ROM,5.0 MP Camera, εσένα πως σου φαίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 φιλε μου πιστευω οτι το τελευταιο που δινεις ειναι το spark που ειναι το πιο φτηνο απο ολα και δεν μου αρεσε καθολου βεβαια δεν ειναι 2γιγα και τλπ...και η καμερα ειναι για τα μπαζα ασε που δεν φορτιζει κλειστο.Ελπιζω να κανω λαθος αλλα εχει το χαρακτηριστικο τετραγωνο παντου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_s Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 φιλε μου πιστευω οτι το τελευταιο που δινεις ειναι το spark που ειναι το πιο φτηνο απο ολα και δεν μου αρεσε καθολου βεβαια δεν ειναι 2γιγα και τλπ...και η καμερα ειναι για τα μπαζα ασε που δεν φορτιζει κλειστο.Ελπιζω να κανω λαθος αλλα εχει το χαρακτηριστικο τετραγωνο παντου Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, μάλλον θα παραγγείλω και εγώ αυτό εδώ που αναφέρεται εσείς και το άλλο θα το δώσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Σύγκριση με w7s; Πρακτικά,κάνεις πλοήγηση μέσα σε στενά χωρίς πρόβλημα; Εγω δοκιμαζω καπως αλλιως,τεσταρω εαν κλειδωνει αρκετα μακρυα απο το παραθυρο του γραφειου μου στο κεντρο στο 2 οροφο.Αυτο ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NJOKER Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 ξερετε αν παιρνουν αναβαθμισεις λογισμικου και τι γινετε σε περιπτωση που κολλησει και κανετε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων;εννοω σε τι γλωσσα θα ειναι το μενου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 ξερετε αν παιρνουν αναβαθμισεις λογισμικου και τι γινετε σε περιπτωση που κολλησει και κανετε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων;εννοω σε τι γλωσσα θα ειναι το μενου ; αναβαθμισεις λογισμικου οχι φυσικα απο την εταιρια απο νετ,νομιζω στα Αγγλικα αλλα μπορεις να το κανεις ευκολα σε οτι γλωσσα θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_s Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλησπέρα, τι έγινε ρε παιδιά το πήρε κάποιος από εσάς στα χέρια του??? Ακόμη θέλω να ρωτήσω για όποιον γνωρίζει να μου απαντήσει, πως μπορώ να βγάλω από το κινητό ή το tablet μου την έναρξη που κάνει πχ το loggo samsung, είναι ροοτ το κινητό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Καλησπέρα, τι έγινε ρε παιδιά το πήρε κάποιος από εσάς στα χέρια του??? φιλε μου απο το Σαββατο εχει κοληση στο αεροδρομιο,δεν κουνιεται με τιποτα,ουτε στο σιτ των ΕΛΤΑ ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Καλησπέρα, τι έγινε ρε παιδιά το πήρε κάποιος από εσάς στα χέρια του??? φιλε μου απο το Σαββατο εχει κοληση στο αεροδρομιο,δεν κουνιεται με τιποτα,ουτε στο σιτ των ΕΛΤΑ ειναι Υπομονηηηηηη .Εχουν θεματα εκει με τους υπαλληλους στην αποθηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_s Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Υπομονηηηηηη .Εχουν θεματα εκει με τους υπαλληλους στην αποθηκη Θέλω να ρωτήσω για όποιον γνωρίζει να μου απαντήσει, πως μπορώ να βγάλω από το κινητό ή το tablet μου την έναρξη που κάνει πχ το loggo samsung, είναι ροοτ το κινητό... ΥΓ Άλλαξε την τιμή από 205 στα US $240.49 - 254.66 / piece Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Θέλω να ρωτήσω για όποιον γνωρίζει να μου απαντήσει, πως μπορώ να βγάλω από το κινητό ή το tablet μου την έναρξη που κάνει πχ το loggo samsung, είναι ροοτ το κινητό... Με κάποιον file manager με root rights, πχ. root explorer, es file manager κτλ, πας στον φάκελο /system/media και σβήνεις το bootanimation και το mp3 αρχείο για τον ήχο εισαγωγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 ΥΓ Άλλαξε την τιμή από 205 στα US $240.49 - 254.66 / piece Ελεος. Αν δεν εκανε κατι λαθος, ο ανθρωπος ειναι απατεωνας, πανω που ελεγα να το φερω, το αφηνω καλυτερα, Αντι να χαμηλωσει τιμη αυξανει:blink: 240$ για κλωνο (και μαλιστα εντελως αγνωστων στοιχειων) ειναι υπερβολικα πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts