barca10 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Δεν ξέρω αν είμαι λάθος, αλλά από μία ματιά που έριξα στα συγκεκριμένα κινητά, δεν είδα να γράφει στις γλώσσες Greek για ελληνικά.. Για ξαναρίξτε μια ματιά, είναι κρίμα αν δεν έχουν... αφού έχουν android μπορείς να βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumvas Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Μόλις παρέλαβε ο αδερφός μου ένα κινέζικο κλώνο iphone j8 4g, με ελληνικό μενού, αλλά μόλις έβαλε την sim δεν την αναγνωρίζει με τίποτα.Δοκίμασε την επιλογή που υπάρχει να διαβάζει την κάρτα και από ττα δύο slot, δοκίμασε να την διαβάζει σε συγκεκριμένο slot...αλλά μου λέει ότι δεν γίνεται τίποτα.Δεν αναγνωρίζει την κάρτα sim...αν ξέρει κάποια λύση, κάποιος που έχει το ίδιο κινητο, θα βοηθούσε πολύ.... το κινητο είναι αυτό : http://www.diytrade.com/china/4/products/8959659/Hiphone_4_J8_3_5_Inch_Touch_Screen_Quad_Band_Dual_SIM_WiFi_TV_Copy_Mobile_Phone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Μήπως έχει πρόβλημα η κάρτα sim του αδερφού σου? Με άλλη κάρτα δοκίμασε? Αν ναι, μάλλον έχει πρόβλημα η συσκευή, οπότε θα πρέπει να επιστραφεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumvas Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Μήπως έχει πρόβλημα η κάρτα sim του αδερφού σου?... Κοίτα, από ότι μου είπε το έχει δοκιμάσει με τρεις διαφορετικές sim.Απ' ότι ξέρω σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του j8 υποστηρίζει όλες τισ συχνότητες των ελληνικών δικτύων κινητής τηλεφωνίας.Παρόλα αυτά δεν αναγνωρίζει τις sim σε κανένα από τα δύο slot, αλλά ούτε και όταν βάζει την επιλογή να διαβάζει και τα δύο slot...ελπίζω να γίνει επιστροφή δεκτή και αλλαγή, αλλά από την άλλη, θα πρέπει μάλλον, να χρεωθεί η αποστολή πίσω στην Κίνα.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Εφόσον έχει δοκιμάσει τρεις sim, θα είναι προβληματική η συσκευή. Δε νομίζω να μην το δεχτούν για αλλαγή, αλλά τα τα έξοδα αποστολής θα τα χρεωθεί για την επιστροφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasosfp Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 ποια ειναι η γνωμη σας για το zw p94? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest SMYRNIOSL Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 παιδια και εγω το ιδιο προβλημα εχω μου ηρθε το htc copy G8 me ιταλικο μενου και προσπαθω να το κανω αγκλικο αλλα δεν μπορω ξερει καποιος τον τροπο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 παιδια και εγω το ιδιο προβλημα εχω μου ηρθε το htc copy G8 me ιταλικο μενου και προσπαθω να το κανω αγκλικο αλλα δεν μπορω ξερει καποιος τον τροπο ? Απευθύνσου εκεί που το πήρες. Τι λειτουργικό έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest SMYRNIOSL Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 windows 6,5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 καλησπερα! με το μηλαρακι απο πισω σε κλονο του 4 εχει βγει τπτ? Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 καλησπερα! με το μηλαρακι απο πισω σε κλονο του 4 εχει βγει τπτ? οι περισσοτεροι κλωνοι εχουν κανονικα το μηλαρακι πισω (οχι αυτοκολλητο). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 οι περισσοτεροι κλωνοι εχουν κανονικα το μηλαρακι πισω (οχι αυτοκολλητο). ακριβώς. όλοι σχεδόν το έχουν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 ευχαριστω ρε παιδια για τις απαντησεις αλα ενα σαιτ κ ενα μοντελο να το παραγγειλω εχετε να μου προτεινετε?θελω να μοιζει εξωτερικα σε μεγαλο βαθμο το γνησιο κ εσωτερικα να κανει τα απαρετητα! μηνυματα τηλεφωνα! και λεφτα μεχρι 200 δινω! Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 ευχαριστω ρε παιδια για τις απαντησεις αλα ενα σαιτ κ ενα μοντελο να το παραγγειλω εχετε να μου προτεινετε?θελω να μοιζει εξωτερικα σε μεγαλο βαθμο το γνησιο κ εσωτερικα να κανει τα απαρετητα! μηνυματα τηλεφωνα! και λεφτα μεχρι 200 δινω! http://www.solomobi.com/category_cate2_106.html διάλεξε:) σχεδόν όλα, εσωτερικά κάνουν τα απαραίτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrikats Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 παιδια ψαχνομαι να κανω μια αγορα απο την συγκεκριμενη σελιδα http://www.zhx-mobile.com εχει αγορασει κανεις κατι απο αυτο το site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 http://www.solomobi.com/category_cate2_106.html διάλεξε:) σχεδόν όλα, εσωτερικά κάνουν τα απαραίτητα. σε ευχαριστω φιλε! Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Δύσκολα τα πράγματα, θα χρειαστεί να απευθυνθείς στον πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Τέλος το κινητό...Η οθόνη τα παιξε και δε λειτουργει σε πάτημα. Παω για άλλο κινητό.... Μάλλον για το dual sim htc hd2 με android Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo17 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Μάγκες χθες εκεί που το φόρτιζα μου έγραψε "ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ" εκλεισα το κινητό να βγάλω την μπαταρία και τώρα δεν ανοίγει καθόλου ίσως να μην έχει και μπαταρία δεν ξέρω... Που μπορώ να βρω μπαταρίες και φορτιστές ,ελπίζω να μην χάλασε το κινητό γιατί δούλευε ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Μάγκες χθες εκεί που το φόρτιζα μου έγραψε "ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ" εκλεισα το κινητό να βγάλω την μπαταρία και τώρα δεν ανοίγει καθόλου ίσως να μην έχει και μπαταρία δεν ξέρω... Που μπορώ να βρω μπαταρίες και φορτιστές ,ελπίζω να μην χάλασε το κινητό γιατί δούλευε ρολόι μοντέλο; Το μέγεθος του μηνύματός σας είναι μικρότερο από 10 χαρακτήρες. Θα σας παρακαλούσαμε να δημοσιεύετε μηνύματα με ουσιώδες περιεχόμενο και να αποφεύγετε τα μονολεκτικά σχόλια, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo17 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 i9 κάπως έτσι είναι με capacitive οθόνη με το μηλαράκι πίσω ...έχει και τηλεόραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristoslamia Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Παιδια εγω πήρα αυτο εδω πριν καμια εβδομαδα Μεχρι στιγμης ολα καλα και η ΤV του και το ραδιο και δεν μου κολλαει...... Θελει βεβαια λιγο ψαξιμο. Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να βρω πουθενα μα πουθενα εφαρμογες και δεν μπορω να βαλω kapoion browser για να σερφαρω.Εαν γνωριζει καποιος κατι παραπανω για αυτο το κινητο ας ,μας πει και εμασ πως θα κατεβασουμε καμια εφαρμογη και κανενα browser....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Παιδια εγω πήρα αυτο εδω πριν καμια εβδομαδα Μεχρι στιγμης ολα καλα και η ΤV του και το ραδιο και δεν μου κολλαει...... Θελει βεβαια λιγο ψαξιμο. Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να βρω πουθενα μα πουθενα εφαρμογες και δεν μπορω να βαλω kapoion browser για να σερφαρω.Εαν γνωριζει καποιος κατι παραπανω για αυτο το κινητο ας ,μας πει και εμασ πως θα κατεβασουμε καμια εφαρμογη και κανενα browser....... εφαρμογη για το ιντερνετ θα βαλεις το mini opera σε java! εφαρμογες δεν θα βρεις πολλες.(κλειστο λειτουργικο) σε java παιζουν ολες.το μονο προβλημα..ειναι η αναλυση της οθονης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristoslamia Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 εφαρμογη για το ιντερνετ θα βαλεις το mini opera σε java! εφαρμογες δεν θα βρεις πολλες.(κλειστο λειτουργικο) σε java παιζουν ολες.το μονο προβλημα..ειναι η αναλυση της οθονης. Δηλαδη φίλε μου θα κατεβασω το opera se java απο το pc moy ? σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω αν και δεν νομιζω να βρω ακρη και θα σας πω....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 ακριβώς αυτό θα κάνεις. στείλε το αρχείο με bt στο κινητό και θα είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts