RAVER Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 αν εννοείς αυτό το κινητό με βάση το λινκ λέει ότι έχει ανάλυση 240x400 και 3 inches σε σχέση με το 320χ480 3.5 inches του kiphone οντως ειναι διαφορετικη η αναλυση,αλλα αυτα που εχω κατεβασει παιζουν μια χαρα.κατι puzzle ειναι.παντως απο lg εχω κατεβασει.και γενικοτερα και το Κ599 που ειχα παιχνιδια εβρισκα στην κατηγορια για lg κινητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omastoras Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Παιδιά καλημέρα, θέλω αν αγοράσω ένα κινητό i-phone 4 καλό αντίγραφο με 2 κάρτες ποιο μου προτείνεται δεν θέλω να έχει τv, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο να κατεβάζει εφαρμογές αν έχει gps Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grp Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 μηπως ξέρει κανείς να μου πει πως θα μεταφέρω τα αρχεία μου που έχω στο κινητό τώρα που έσπασε και δεν λειτουργεί η οθόνη αφής. Εννοώ τις επαφές και κάποια άλλα αρχεία που δεν είναι στην memory card αλλα στη μνήμη του κινητού. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 (edited) Στις ρυθμισεις μηνυματων εχει 3 tab display, remind & about. Στο display εχει normal mode & chat mode, στο remind εχει τις αναφορες παραδοσης και στο about εχει για τις πληροφοριες προγραμματος Mediatek year etc. Υπαρχει περιπτωση να ειναι καπου αλλου εχω ξεσκισει τις ρυθμισεις. Μηπως να αναφερθει στο αντιστοιχο θεμα για το fingerkeyboard? φιλε μου υπαρχει εκδοση του fingerkeyboard με ελληνικα 160 χαρακτηρων για sms απλα θα τα γραφεις ολα στα κεφαλαια.απλα googlare FingerKeyb-2.1-WVGA-gr-taxtax:) Edited December 3, 2010 by gelo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 ελεος ρε φιλε.. τι το εχουμε ανοιξει το θεμα.διαβασε και λιγο ,τοσα εχουμε γραψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Πήρα κι εγώ ένα Kiphone και θέλω να μεταφέρω τις επαφές που έχω στο Motorola μου σε αυτό. Πως θα το κάνω; Αυτά τα κινέζικα έχουν κάποιο software; Το έχει κάνει κανείς να μεταφέρει όλες τις επαφές του με τη μία σε κινέζικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omastoras Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 ελεος ρε φιλε.. τι το εχουμε ανοιξει το θεμα.διαβασε και λιγο ,τοσα εχουμε γραψει. ακριβώς επειδή έχουν ανοίξει πολλά θέματα ρώτησα από κάποιους που ασχολούνται ποιό είναι το καλύτερο και πάντα ρωτάω τους καλοπροαίρετους τα ρε.... μπορείς να τα λες στους φίλους σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 ακριβώς επειδή έχουν ανοίξει πολλά θέματα ρώτησα από κάποιους που ασχολούνται ποιό είναι το καλύτερο και πάντα ρωτάω τους καλοπροαίρετους τα ρε.... μπορείς να τα λες στους φίλους σου.... Παρε το kiphone k668,το εχω και το θεωρω πολυ καλο κινητο.για μενα ο "καλυτερος" κλωνος.2-3 σελιδες παρα πισω θα δεις αναλυτικα reviews απο διαφορους χρηστες που εχουν το κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omastoras Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Παρε το kiphone k668,το εχω και το θεωρω πολυ καλο κινητο.για μενα ο "καλυτερος" κλωνος.2-3 σελιδες παρα πισω θα δεις αναλυτικα reviews απο διαφορους χρηστες που εχουν το κινητο. ευχαριστώ πολύ raver απλά επειδή δεν ξέρω και πολλά από αυτά, έχω μπερδευτεί με το kiphone και το άλλο και δεν καταλάβαινα πιο είναι το καλύτερο σε ευχαριστώ πολύ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosapoel Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 οντως ειναι διαφορετικη η αναλυση,αλλα αυτα που εχω κατεβασει παιζουν μια χαρα.κατι puzzle ειναι.παντως απο lg εχω κατεβασει.και γενικοτερα και το Κ599 που ειχα παιχνιδια εβρισκα στην κατηγορια για lg κινητα. να υποθέσω πως υπάρχει κάποιος κενός χώρος ώστε να καλυφθεί η διαφορά? το ίδιο συμβαίνει και για τα applications ή σε αυτά δεν παίζει ρόλο η ανάλυση? ευχαριστώ για τις απαντήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Πήρα κι εγώ ένα Kινέζικο Iphone clone και θέλω να μεταφέρω τις επαφές που έχω στο Motorola μου σε αυτό. Πως θα το κάνω; Αυτά τα κινέζικα έχουν κάποιο software; Το έχει κάνει κανείς να μεταφέρει όλες τις επαφές του με τη μία σε κινέζικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Πήρα κι εγώ ένα Kiphone και θέλω να μεταφέρω τις επαφές που έχω στο Motorola μου σε αυτό. Πως θα το κάνω; Αυτά τα κινέζικα έχουν κάποιο software; Το έχει κάνει κανείς να μεταφέρει όλες τις επαφές του με τη μία σε κινέζικο; κατεβασε αυτο ειναι μονο για xp http://www.fastcardtech.com/article-42-MTK+OS+phone+suiter+software+.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosapoel Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 κατεβασε αυτο ειναι μονο για xp http://www.fastcardtech.com/article-42-MTK+OS+phone+suiter+software+.html το rar έχει κωδικό όμως, αλλά πολύ αστείος, είναι το όνομα της ιστοσελίδας (fastcardtech.com) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Γεια σας παιδια! Το αδερφάκι μου πήγε φαντάρος και μου ζήτησε να του πάρω ενα κινεζικο κινητο με android, 3g και tv με οθονη 3.5ιντσες. Αυτά μου ειπε, αυτα σας λέω!Έχω χαθεί στο ψάξιμο εδω κ μέρες, αλλά δε βρίσκω αυτό το συνδιασμό! Απελπίστηκα... Καμιά πρόταση;3g δεν υπαρχει αλλα aνdroid tv μια σιμ wifi υπαρχει Star A3000 δεν εχει ελληνικο μενου αλλα κατεβαζεις απο το μαρκετ πληκτρολογιο κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Παιδες δεν υπαρχει απαντηση?σας ζαλισα λιγο... εδιτ: το βρηκα αλλα υπαρχει το εξης προβλημα που δεν μπορω να λυσω: Μετα απο χειρισμό,θελω το κινητο να μην κλειδωνει αλλα να σβηνει η οθονη μετα απο 30 δευτερολεπτα πχ ωστε να μην δαπανω μπαταρια. Γινεται? Edited December 4, 2010 by trixoptosi Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 παιδια σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμένο κινητο απο αυτή τη σελίδα: http://www.mobileshop.com.cy/public/item_details/?product_id=80. εσείς τι λέτε; είναι καλό τηλέφωνο ή να αγοράσω κάποιο άλλο επωνυμο. όλα αυτα που γράφετε με προβληματίζουν επειδή καποιοι λέτε ότι έχει προβλήματα και καποιοι άλλοι οχι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosapoel Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Βγήκε και δεύτερη έκδοση του star a3000 με capacitive multitouch οθόνη, g-sensor βρήκα και 2 video αυτό και αυτό http://www.everbuying.com/product39085.html http://www.vkamobi.com/smartphone/star-a3000-android-2.1-capacitive-touch-screen-gps-wifi-tv-compass.html στο vkamobi οι φωτογραφίες είναι λάθος, αν προσέξετε έχει μια μικρή οπτική διαφορά με το πρώτο version, στο πρώτο ήταν το search/zoom whatever (φακός) το πρώτο κουμπί, στο δεύτερο είναι το back Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Τί επεξεργαστή έχει? Στο πρώτο link λέει 416MHZ. Στο δεύτερο λέει 460+280 mHz,dual core,totally it is 740 mHz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 παιδια σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμένο κινητο απο αυτή τη σελίδα: http://www.mobileshop.com.cy/public/item_details/?product_id=80. εσείς τι λέτε; είναι καλό τηλέφωνο ή να αγοράσω κάποιο άλλο επωνυμο. όλα αυτα που γράφετε με προβληματίζουν επειδή καποιοι λέτε ότι έχει προβλήματα και καποιοι άλλοι οχι.:) Στη σελιδα που εβαλες το δειχνει 165 ευρώ. Καταρχην απο κινεζικα σαιτ θα σου βγει λιγοτερο απο 100 ευρώ. Για να μιλησουμε για το κινητο, ειναι ενα κινητο που εχει αθλια καμερα και παναθλια οθονη, που κοιτωντας την για κανα μισαωρο, σου προκαλει πονοκεφαλο. Επισης δεν εχουν μετρηση ακτινοβολιας τα κινητα-κλωνοι απο την κινα. Με τα κινητα που εχουν βγει τωρα, πολυ απλά παιρνεις ενα σαν το zte blade που εχει η wind με 159 ευρώ και έχει τα πάντα και φυσικα και μετρηση ακτινοβολιας που ειναι σε ανεκτά όρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 165 ευρώ είναι όντως πολλά για την συγκεκριμένη συσκευή. Η οθόνη κάθε άλλο παρά πονοκέφαλο προκαλεί! Έχει πραγματικά πολλή καλή απεικόνιση, χρώματα και φωτεινότητα. Είναι στη μέση η φωτεινότητα και τα δείχνει πολύ πιο φωτεινά σε σχέση με το nokia n81 που έχω την φωτεινότητα γύρω στο 60%. Η αφή του δεν είναι και τόσο καλή μιας και έχει resitive οθόνη και η κάμερά του κλασική κινέζικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosapoel Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) σε αυτή την τιμή δεν περιμένω να έχει και 740 mhz edit: αφού δεν έχει ελληνικά πάνω, θα βλέπω τα μηνύματα που παίρνω από άλλους με ελληνικούς χαρακτήρες? Edited December 5, 2010 by mariosapoel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 το ξέρω ότι υπάρχει και αλλού πιο φθηνά αλλά επέλεξα την συγκεκριμένη σελίδα γιατί είμαι από κύπρο και πληρώνεις το κινητό όταν στο φέρνουν και όχι με πιστωτική κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Αφήστε τόσο παλιά μοντέλα μακριά πια.Έχει 1,5 χρόνο που κυκλοφόρησε,δεν έχει πλέον καμιά υποστήριξη,σε 2-3 μήνες ούτε ανταλλακτικά δεν θα βρίσκεις.Πάρε κάτι πιο καινούριο,που έχει καλύτερη αντίθεση χρωμάτων,καλύτερη οθόνη και σίγουρα καλύτερη υποστήριξη σε service Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδες δεν υπαρχει απαντηση?σας ζαλισα λιγο... εδιτ: το βρηκα αλλα υπαρχει το εξης προβλημα που δεν μπορω να λυσω: Μετα απο χειρισμό,θελω το κινητο να μην κλειδωνει αλλα να σβηνει η οθονη μετα απο 30 δευτερολεπτα πχ ωστε να μην δαπανω μπαταρια. Γινεται? πατας το power κουμπι μια φορα γρηγορη και τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos_De Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 παιδιά έχω εδώ και μερικές μέρες ένα i9+++ και ψάχνω κάποιο πρόγραμμα για να κάνω το πληκτρολόγιο μου πιο μεγάλο γιατί είναι δύσκολο στα μηνύματα χωρίς την πένα.επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος στην αναζήτηση επαφών να μην ψάχνω κάθε φορά από την αρχή να βρω τα ελληνικά και να τα ορίσω ως προκαθορισμένη γλώσσα αναζήτησης. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts