Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια, μηπως εχει δοκιμασει κανενας να αναβαθμισει την καρτα μνημης??εμενα ειχε αρχικα 2G, αλλα επειδη παω στρατο λεω να το φορτωσω με πραγμα και να παρω μια νεα.Ξερεται αν μπορει να παρει HCSD ή παιρνει μονo SD??

Μιcro sd παιρνει και οχι SD.HCSD ειναι η καρτες απο 4gb και πανω.το κινητο διαβαζει μια χαρα καρτα με 4gb ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αρα micro HCSD παιρνει ή οχι??ευχαριστω

μονος μου τα λεω..μονος μου τ'ακουω :whistle:

σου εξηγησα λεπτομερως παραπανω.μεχρι και 2gb ειναι micro sd,απο 4gb και πανω η καρτα γινεται micro sdhc.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος, όταν κατά την πρασπάθεια εγκατάστασης ενός .jar αρχείου στο MOO2L εμφανίζεται το μήνυμα: "Πάνω από το μέγιστο όριο εγκατάστασης", πως μπορούμε να το ξεπεράσουμε?

Πώς μπορούμε να αφαιρέσωμε κάποια άλλη εφαρμογή ;

Ευχαριστώ

Δεν έχω το MOO2L αλλά ο δικός μου Κινέζος δεν χωρά πάνω από 20-25 jar. Μάλλον πρέπει να σβήσεις κάποια jar για να βάλεις άλλα.

μαγκες καλησπερα εχω κατεβασει ενα αρχειο jar και δεν ξερω πως και που να το εγκαταστησω στο τηλεφωνο. Την βοηθεια σας παρακαλω

μαγκες καλησπερα εχω κατεβασει ενα αρχειο jar και δεν ξερω πως και που να το εγκαταστησω στο τηλεφωνο. Την βοηθεια σας παρακαλω

βαλτο στην καρτα μνημης του κινητου και με τον file manager θα το κανεις εγκατασταση.

αλλιως στειλ'το με bluetooth απο τον υπολογιστη σου στο κινητο και ολα τ'αλλα θα γινουν μονα τους.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι δεν έχει.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ηχογραφήσεις με την ενσωματωμένη εφαρμογή κάποια στιγμή που θα έχει ησυχία και να το βάλεις για ringtone σε κάποιο από τα profile που έχει

斯塔夫罗斯 :O

Όχι δεν έχει.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ηχογραφήσεις με την ενσωματωμένη εφαρμογή κάποια στιγμή που θα έχει ησυχία και να το βάλεις για ringtone σε κάποιο από τα profile που έχει

Πολύ παράξενο πάντως... και κρίμα να κάνεις τέτοιες πατέντες σε τέτοιο κινητό:X

Καλησπερα παιδες ειμαι και γω νεος κατοχος του κ599 σημερα μου ηρθε το μεσημερι!Υπαρχει ενα προβλημα ομως οταν μπαινω youtube και βλεπω βιντεακι μεγαλωνω την οθονη συνεχιζει να παιζει αλλα η οθονη δεν δειχνει καλα και οταν βγω απο την πληρη οθονη κανει επανεκιννηση!Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι το κανει αυτο?Να το στειλω πίσω?

"I Kneel Only to god - I Don't See Him Here"

John Abruzzi

Καλησπερα παιδες ειμαι και γω νεος κατοχος του κ599 σημερα μου ηρθε το μεσημερι!Υπαρχει ενα προβλημα ομως οταν μπαινω youtube και βλεπω βιντεακι μεγαλωνω την οθονη συνεχιζει να παιζει αλλα η οθονη δεν δειχνει καλα και οταν βγω απο την πληρη οθονη κανει επανεκιννηση!Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι το κανει αυτο?Να το στειλω πίσω?

στα βιντεακια το κινητο δεν εχει και την καλυτερη αναλυση.τωρα για την επανεκκινηση δεν ξερω.εμενα ποτε δεν μου εκανε.

μαγκες καλησπερα παιζει κανενα link που να εχει themes για το τηλεφωνο? Ευχαριστω

θεματα δεν μπορεις να βαλεις στο κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια από τα ίδια :(

Και τι θα κάνεις panosxx? θα το στείλεις πίσω?δηλαδή έχεις το ίδιο πρόβλημα με μένα? Ρε παιδιά αν ξέρει κάτι κάποιος μήπως χρειάζεται κανένα προγραμματάκι να βάλω μέσα στο κινητό, καμιά ρύθμιση σωστή κάτι ας βοηθήσει κανένας. Το πρόβλημα του κινητού είναι όταν μπαίνω you tube και βλέπω βιντεοκλίπ μεγαλώνω την οθόνη συνεχίζει να παίζει αλλά η οθόνη δεν δείχνει καλά και όταν βγω από την πλήρη οθόνη κάνει επανεκκίνηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

"I Kneel Only to god - I Don't See Him Here"

John Abruzzi

ρε παιδια ελεος με αυτο το κ599 !!!εχουν βγει και υπαρχουν και καλυτεροι κλονοι iphone !

Εσυ κατι ξερεις και δεν το λες...χμ...χμμμμμμμ λεω :lol: Για ποσταρε κανεναν αλλο καλυτερο κλωνο αν μπορεις (ή στειλε pm μη χαλαμε και το thread) :)

Μια από τα ίδια :(

είναι γνωστό το bug αυτό εδώ και πολύ καιρό... απλά χρησιμοποιείς άλλο πρόγραμμα για να βλέπεις τα video από youtube. Έχει απαντήθει το πρόβλημά σας αρκετές σελίδες πριν, νομίζω o web browser λέγετε BOLT, αλλά δεν είμαι και σίγουρος... πάντως σίγουρα μπορεί να το βρεις στο http://www.getjar.com. Ίσως να είναι αυτό, αλλά όπως είπα, ψάχτο λίγο σε προηγούμενες σελίδες γιατί δεν είμαι σίγουρος.

Παιδιά μια απορία που έχω , το κινητό δεν έχει αθόρυβη λειτουργία ?? :blink::blink:

To M002L πάντως έχει αθόρυβη λειτουργία. Οπότε δεν νομίζω το κ599 να μην έχει αφού είναι ίδια πάνω κάτω. Για να το βάλεις αθόρυβο υπάρχουν αρκετοί τρόποι. Πρώτος τρόπος, απλά βάλε να χτυπάει μόνο με δόνηση στα profil. Δεύτερος τρόπος, στο dialer, που πληκτρολογείς τον αριθμό που θες να πάρεις τηλέφωνο, κράτησε πατημένο το πλήκτρο της δίεσης (#) (έχω την εντύποωση πως αν το τρέχον profil σου δεν έχει δόνηση, και πατήσεις #, το κινητό απενεργοποιεί και τους ήχους αλλά και την δόνηση, αλλά δεν είμαι σίγουρος). Τρίτος τρόπος: γύρισε το τηλέφωνο ανάποδα:). Αν κάποιος σε πάρει και το γυρίσεις ανάποδα, ή αν κάποιος σε πάρει και είναι ήδη ανάποδα (με την οθόνη προς τα κάτω) τότε απενεργοποιούνται ΟΛΟΙ οι ήχοι... ακόμα και η δόνηση. Ότι πρέπει για τις ανεπιθύμητες κλήσεις που δεν θες όμως να καταλάβουν πως τους το έκλεισες στη μούρη:)

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

To M002L πάντως έχει αθόρυβη λειτουργία.

Η αθόρυβη λειτουργία που έχουν όλα τα κινέζικα είναι αναγκαστικά με δόνηση.Αυτό που λέμε είναι ότι δεν υπάρχει αθόρυβη λειτουργία χωρίς δόνηση

ρε παιδια ελεος με αυτο το κ599 !!!εχουν βγει και υπαρχουν και καλυτεροι κλονοι iphone !

Ελπίζω να μην σε απογοητεύσω, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος κλώνος iphone με wifi κτλ.Και επειδή ρώτησες που στηρίζω αυτήν την άποψη,απλά πάρε ένα k599 και όποιον άλλο κλώνο θες και δούλεψε τα για λίγο καιρό.Αλλά όταν την μια μέρα ρωτάς πως βλέπουν βίντεο στο youtube και αν φαίνονται όλες οι κλήσεις και την άλλη μέρα έχεις άποψη για όλους τους κλώνους...ε τότε καταλαβαίνουμε πολλά

Edited by trackera

Σήμερα παρέλαβα και εγώ το m002l που παρήγγειλα για τον αδερφό μου (μόλις 93 ευρώ μαζί με μεταφορικά από ebay με ems)! Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές!!! :D Η οθόνη φωτεινή με ζωντανά χρώματα.. δεν το περίμενα. Η κάμερα τελικά όντως είναι 2mp αλλά το φλας του μέχρι τα 20 εκατοστά φωτίζει?!! :p Υπάρχει τρόπος να είναι πιο δυνατό? Όπως και να έχει δεν είναι πρόβλημα αυτό.

Βέβαια το παρήγγειλα από ebay από κίνα.. και ο πωλητής μου το έστειλε με τον φορτιστή που χρησιμοποιούν αυτοί.. στις δικές μας πρίζες δεν μπαίνει. Πού μπορώ να βρω να το αλλάξω? Μέσω υπολογιστή φορτίζει?

Το μόνο μείον που βρήκα μέχρι στιγμής είναι που στις άκρες δεν πιάνει πολύ καλά η οθόνη αφής. Βέβαια το έχω με την ζελατίνα που είχε. Λέτε να το επηρεάζει πολύ?

edit: Αυτό κάνει για την μετατροπή της πρίζας?

Edited by navi55

Ναι φιλε.Κανει απο οτι φαινεται.

Και γω συντομα θα εχω νεα γι αυτο το κινητο.

Πες μας ομως τις εντυπωσεις σου.

Φαινεσαι ευχαριστημενος.

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

Μια χαρά κάνει,αλλά μην το παραγγείλεις από εκεί.Πήγαινε σε ένα κατάστημα με ηλεκτρολογικά υλικά στην περιοχή σου και πάρε.Κάνει από 0,50-1€

• Administrators
Αφαιρέθηκαν όλα τα off-topic posts. Παρακαλώ να επανέλθουμε σε ότι έχει να κάνει με το k599. Ευχαριστώ.

Modpic.gif

Μπορει να εχουν βγει..! αλλα ο κοσμος ακομη αγοραζει το Κ599,μονο τυγχαιο δεν μπορει να ειναι αυτο :whistle:

εσυ ποιον κλωνο εχεις??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα κοιτάξω και σε καταστήματα με ηλεκτρολογικά πρώτα! Πάντως και μέσω υπολογιστή φορτίζει (ως προσωρινή λύση).

Υπάρχει τρόπος να βάζεις mp3 για ήχο μηνύματος? Επίσης πέρασα μία εικόνα με διαστάσεις 240*320 η οποία είναι 120kb και όταν πάω να την ανοίξω μου λέει "διάταξη που δεν υποστηρίζεται". Πώς διορθώνεται αυτό? Μήπως να κατεβάσω την ποιότητα της εικόνας?

Υπάρχει ένα εικονίδιο "Διαφάνεια" όπου φαίνεται ίδιο με την διαχείριση αρχείων αλλά δεν μου ανοίγει κανένα φάκελο..

Με το κινητό είχε δώρο κάρτα μνήμης 2gb, μία δερμάτινη θήκη η οποία είναι πολύ σφιχτή και την φοβάμαι λίγο. Υποτίθεται είχε δώρο και ένα card reader αλλά μάλλον ξέχασε να το βάλει στην συσκευασία.

Πάντως η οθόνη συνηθίζεται μετά από λίγες ώρες χρήσης. Πριν λίγο το σύνδεσα με τον υπολογιστή όπου βλέπει και τις 2 μνήμες (εσωτερική και κάρτα) ως αφαιρούμενους δίσκους. Πέρασα κάτι τραγούδια και μου φαίνεται τα περνάει πιο γρήγορα από το nokia N81 που έχω. Επίσης υπάρχει δυνατότητα χρήσης του κινητού ως web camera για τον υπολογιστή.

Η τηλεόραση έχει ικανοποιητικό σήμα μέσα στο σπίτι που το δοκίμασα. Το wi-fi λίγο που το δοκίμασα φαίνεται να έχει την ίδια ισχύς σήματος με το Ν81. Η οθόνη είναι πολύ φωτεινή και είδα από τις ρυθμίσεις ότι βρίσκεται στη μέση.. και γενικώς δείχνει να έχει ζωντανά χρώματα, αν και αυτό θα το διαπιστώσω καλύτερα αν περάσω κάποια φώτο από τον υπολογιστή για να δω και πόσο σωστά είναι.

Δεν το έψαξα και πάρα πολύ το κινητό μιας και ο αδερφός μου δεν το αφήνει από τα χέρια του! Για πρώτη μέρα πάντως νιώθω ευχαριστημένος με αυτή την αγορά.. ελπίζω να νιώθω το ίδιο και αργότερα..

Εγω παλι γιατι πιστευω οτι το κινητο εχει αναλυση 320 επι 480?

Aυτο δεν μπορω να το καταλαβω.Αλλου διαβαζω 240 επι 320 και αλλου διαβαζω 320 επι 480

Edited by trixoptosi
Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

• The title was changed to Κινέζικα Clones