trackera Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Μια επιπλέον σημείωση για το k599,πλέον βγαίνει με ελληνικά και στα εικονίδια του μενού. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
husq Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 παιδιά εγώ το έχω εδώ και 3-4 μήνες το k599 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, λίγο η μπαταρία μου τα χαλάει που δεν φτάνει για όλη την μέρα αλλα κατά τα αλλα καλά. εφαρμογές δεν έχω βρει τίποτα ιδιαίτερο όλες τις εφαρμογές που έχουν προαναφερθεί μου τις παίζει κανονικά αλλα όλες πάνω κάτω κάνουν το ίδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 τι χρηση του κανεις και δεν σε φτανει η μπαταρία? ολη μερα τηλεοραση το εχεις? εκτος και αν μιλας 4-5 ωρες ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 τι χρηση του κανεις και δεν σε φτανει η μπαταρία? ολη μερα τηλεοραση το εχεις? εκτος και αν μιλας 4-5 ωρες ...... Εγω με απλη χρηση 20 λεπτα wifi την ημερα και καμια 10ρια λεπτα ομιλιας,παραπανω απο 2 ημερες αναμονης δεν :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis70 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 καλησπ΄ρα σε όλους.Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κάποιος άλλη μπαταρία στο τηλέφωνό ή αν γνωρίζει κάποιος μπαταρία που να ταιριάζει; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 πολυ χλωμο να βρεις αλλη παταρια να ταιριαζει. θα βολευτεις με αυτες που εχει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 επειδή δεν μπορώ να καταλάβω τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να βλέπω video στο youtube, μπορεί κάποιος να μου πει αν θέλει? πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο ρούτερ η στην συσκευή? έχω διαβάλει όλες τις σελίδες και δεν βγάζω άκρη. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 επειδή δεν μπορώ να καταλάβω τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να βλέπω video στο youtube, μπορεί κάποιος να μου πει αν θέλει? πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο ρούτερ η στην συσκευή? έχω διαβάλει όλες τις σελίδες και δεν βγάζω άκρη. ευχαριστώ. πρεπει να βαλεις την εφαρμογη bolt! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 επειδή δεν μπορώ να καταλάβω τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να βλέπω video στο youtube, μπορεί κάποιος να μου πει αν θέλει? πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο ρούτερ η στην συσκευή? έχω διαβάλει όλες τις σελίδες και δεν βγάζω άκρη. ευχαριστώ. θα πας στον Player του κινητου και στις ρυθμισεις να επιλεξεις εκει που λεει δικτυο ή ρυθμιση συνδεσης και θα επιλέξης wlan και εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cornilios Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Είμαι και εγώ ενας καινούριος κάτοχος του k599. Θέλω να ρωτήσω , πώς μπορώ να μεταφέρω τον κατάλογο με τις επαφές από ένα sony ericsson στο κ599. Προσπάθησα με bluetooth να στείλω την v-card αλλά μου λέει οτι είναι πολύ μεγάλο αρχείο και δεν μπορει να κάνει αποθήκευση. Μια μια μου τις στέλνει. Αλλά ειναι κοντα στις 400 επαφές και δεν είναι δυνατόν να το κάνω αυτο! θα μου παρει μέρες... Υπάρχει καμιά βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Στις ρυθμίσεις, στο display characteristics, έχει μια επιλογή screen switch effect. Την ενεργοποίησα, αλλά δεν είδα κάτι, τι είναι αυτό? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Χαιρετω την ωραια παρεα. Θα ηθελα να ρωτησω τρία πραγματα: α) Οταν τρεχω το bolt μου βγαζει συνεχως μυνημα για untrusted site και πρεπει να παταω συνεχως ναι πραγμα το οποιο κατανταει ενοχλητικο. Υπαρχει καποια λυση?? β)Οταν κατεβαζω εφαρμογες και εικονες απ το ιντερνετ μου τις αποθηκευει στο τηλεφωνο. Γνωριζει κανεις αν γινεται να τις αποθηκευσω στη καρτα μνημης? γ)Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να εχω τα mp3 μου διαχωρισμενα σε φακελους και οχι ολα μαζι σκορπια?? Αυτα προς το παρων.... Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_par Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις WAP για το κ599 με σύνδεση γουιν. Ξέρω ότι σ' αυτό το τοπικ κάπου υπάρχουν. Το παρακολουθώ από την αρχή. Δε θυμάμαι όμως σε ποια από τις 58 σελίδες είναι και που χρόνος για τόσο ψάξιμο. 1000 ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 μπες http://www.jaga.gr κατι θα βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiraras Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι κι εγώ κάτοχος του ιδιου κλώνου εδω και ένα μηνα και εχω ξεναιρωσει απιστευτα. Με χαλαρή χρήση 2 εβδομάδων το touchscreen φαινεται να τα εχει παίξει τελείως ή καποιο προβλημα αλλο εχει τελοσπαντων και δεν ανταποκρίνεται. Δεν μπορώ να βρω ουτε τον κωδικό που ζηταει για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Ουτε πως μπορώ να κανω format και να ξαναπερασω το λογισμικο που δεν ξερω ουτε καν πως το λενε. Αν εχετε καμια ιδεα παρακαλω βοηθηστε με. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 δοκιμασε για κωδικο το 1122 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 για το Ι9 έχει κάποιο θέμα στο φόρουμ ? δεν βρισκω... είναι σχεδόν το ίδιο με το κ599 και μαρεσε , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 από όσα λέτε φαίνεται καλό κινητάκι το ι9 , την άλλη εβδομάδα μάλλον θα κάνω μια παραγγελεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις WAP για το κ599 με σύνδεση γουιν. Ξέρω ότι σ' αυτό το τοπικ κάπου υπάρχουν. Το παρακολουθώ από την αρχή. Δε θυμάμαι όμως σε ποια από τις 58 σελίδες είναι και που χρόνος για τόσο ψάξιμο. 1000 ευχαριστώ! ελα φιλε εδω ειναι οι ρυθμισεις Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 από όσα λέτε φαίνεται καλό κινητάκι το ι9 , την άλλη εβδομάδα μάλλον θα κάνω μια παραγγελεία κυκλοφορει ακομα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 κυκλοφορει ακομα??? Ναι το έχει σε αυτήν την ιστοσελίδα http://www.dualsimmobileshop.co.uk/i9-3gblack-dual-sim-java-20-p-55.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisss77 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Καλησπέρα έχω και εγώ το Κ599 είναι πολύ καλό σε όλα, το πρόβλημα είναι το εξής ενώ μπαίνω στο σπίτι μου κανονικά στο internet με ruter χωρίς κωδικό, δεν μπορώ να μπω κάπου που έχει κωδικούς παράδειγμα στην δουλεία μου υπάρχει ασύρματο δίκτυο μεγάλης εταιρίας και ενώ βρίσκω δίκτυο δεν μπορώ να συνδεθώ, γνωρίζει κανείς τι γίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 εβαλες τους κωδικους και δεν μπορεις να μπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisss77 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 εβαλες τους κωδικους και δεν μπορεις να μπεις? Εκεί που δουλεύω εάν έχεις laptop πατάς internet explorer και σου ανοίγει η σελίδα του παροχου για να βάλεις τους κωδικούς , τους βάζεις και μπαίνεις κανονικά σε έμενα δεν ανοίγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 δεν ξερω σε αυτη την περιπτωση τι γινεται . μπορει να μην μπορεις να μπεις. ειναι ειδική περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts