Jump to content

cornilios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cornilios

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

cornilios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορεί καποιος να μου στείλει οδηγίες πώς μπορώ να εγκαταστήσω καποιο προγραμμα gps στο vivaz ? και ποιο είναι προτιμοτέρο? ευχαριστώ
  2. Ηταν καλα φορτισμένη. Θα το ξαναδοκιμάσω, αλλά νερό δεν εχει παρει σιγουρα. Το προβλημα το είχα απο αρχη. το έστειλα για φτιαξιμο αλλά τίποτα. Ετσι οπως το εστελνα ετσι μου το επιστρέφανε, μετά το παράτησα. Μου γραφει οτι η αναβάθμιση ήταν επιτυχης αλλά η εγκατασταση απέτυχε.....
  3. Γεια σας. Έχω κι εγώ το C902 , καλό κινητό αλλα......κολλαει! Χωρίς λόγο σβήνει μονο του και μενουν αναμένα μονο τα λαμπακια του πληκτρολογίου αλλά και αυτά στο πλάι. το έκανα αναβάθμιση από το site της ericson αλλα τίποτα... Δυστυχώς δεν είναι στην εγγυηση, και δεν ξέρω τι άλλο να κανω. Υπάρχει καμιά βοήθεια?
  4. Όταν κάνεις κληση σου εμφανίζει μενού οπού μπορείς να ηχογραφήσεις.
  5. Προτιμότερο είναι απο ότι κατάλαβα, να τα στείλω όλα ένα ένα με bluetooth στην μνήμη του τηλεφώνου και οχι της κάρτας. Η κάρτα χωράει μόνο 6 χαρακτήρες ενώ το τηλέφωνο 15 . Δεν ξέρω γιατι!
  6. Είμαι και εγώ ενας καινούριος κάτοχος του k599. Θέλω να ρωτήσω , πώς μπορώ να μεταφέρω τον κατάλογο με τις επαφές από ένα sony ericsson στο κ599. Προσπάθησα με bluetooth να στείλω την v-card αλλά μου λέει οτι είναι πολύ μεγάλο αρχείο και δεν μπορει να κάνει αποθήκευση. Μια μια μου τις στέλνει. Αλλά ειναι κοντα στις 400 επαφές και δεν είναι δυνατόν να το κάνω αυτο! θα μου παρει μέρες... Υπάρχει καμιά βοήθεια?
  7. Είμαι και εγώ ενας καινούριος κάτοχος του k599. Θέλω να ρωτήσω , πώς μπορώ να μεταφέρω τον κατάλογο με τις επαφές από ένα sony ericsson στο κ599. Προσπάθησα με bluetooth να στείλω την v-card αλλά μου λέει οτι είναι πολύ μεγάλο αρχείο και δεν μπορει να κάνει αποθήκευση. Μια μια μου τις στέλνει. Αλλά ειναι κοντα στις 400 επαφές και δεν είναι δυνατόν να το κάνω αυτο! θα μου παρει μέρες... Υπάρχει καμιά βοήθεια?
  8. γεια σας , εχω το vector 300 με το destinator 7 εγκατεστημένο. Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο πιο ενημερωμένος χάρτης, και που μπορώ να τον βρώ?
×
×
  • Create New...