kikos7 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 (edited) Σήμερα παρέλαβα και εγώ το δικό μου επισκευασμένο F1 από το vickmall, έκαναν αλλαγή digitizer. Το τηλέφωνο είναι σαν καινούργιο. Σύνολο πήρε 2,5 μήνες, αν και πιστεύω πως παίζει 1 μήνα να κρατούσαν τα ελτα τον σάκο χωρίς να τον ανοίγουν στο αεροδρόμιο. Στο vickmall ήταν άψογοι, τήρησαν την εγγύηση και δεν ζήτησαν τίποτα. Edited May 19, 2015 by kikos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris623 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλημέρα παιδιά, το αναφέρω μήπως και έχει συμβει σε κανέναν. Στο δικό μου είχε διακοπεί εντελώς ο ήχος και δεν ακουγόταν τπτ, ούτε με recovery ουτε με wipe ούτε με ττπ. Τελικά είχε καεί το ηχιάκι του!!! (Απορώ κιόλας από τι μπορεί να καει ένα ηχείο...αλλά anyway) και παρήγγειλα ένα νέο από alliexpress ...άργησε κανά 2μηνο να έρθει αλλά τελικά ήταν οκ. Το αλλάζετε πανεύκολα είναι αυτοκόλλητο και είναι τοποθετημένο πάνω στο οπίσθιο καπάκι, (όχι αυτό που αφαιρείται με τη μία) αλλά αυτό που πρέπει να το ξεβιδώσουμε. Το ξεβιδώνουμε ξεκολλάμε με κανα μαχαιράκι το παλιό ηχείο, και τοποθετούμε το νέο το πατάμε ελαφρώς να κολλήσει...και είμαστε έτοιμοι... Ελπίζω να βοήθησα. Δυστυχώς link από alliexpress δεν έχω γιατί το έσβησα το μαιλ, αλλά θυμάμαι ότι έκανε γύρω στα 3,5 ευρά! Παράθεση There is no knowledge that is not power! Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptrVoid Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Αν κάποιος θέλει ηχειάκη για F1 στην Θεσσαλονίκη να μου πεί, παράγγειλα Το μπροστά ηχείο και μου έστειλαν καταλάθος το πίσω, οπότε μου περισσεύει. Παράθεση ERROR: Printer out of white ink! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sa_St Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει μέσα στο δικό σας εφαρμογή com.android.share και η οποία ανοίγει υπηρεσία(?) HookService κι΄ αν γνωρίζετε, σε τι χρησιμεύει; θα δημιουργηθεί πρόβλημα αν τη σβήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Οι γραμμούλες της ένδειξης του wifi πότε είναι μπλε και πότε γκρι. Τι διαφορά υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 οταν ειναι μπλε,σημαινει οτι συνδεθηκες σε καποιο δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Και με γκρι είσαι συνδεμένος, το έχω δει κι εγώ. Επίσης, το έχω δει στο Jiayu G2F. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει μέσα στο δικό σας εφαρμογή com.android.share και η οποία ανοίγει υπηρεσία(?) HookService κι΄ αν γνωρίζετε, σε τι χρησιμεύει; θα δημιουργηθεί πρόβλημα αν τη σβήσω; Εφαρμογή συστήματος είναι. Καλύτερα να μην την σβήσεις. Υπάρχει συντόμευση της στις εφαρμογές σου; Πως σου ανοιγει την υπηρεσία που λες; Εμένα δεν μου ανοίγει τίποτα. Την βλέπω μόνο όταν μπω απο ρυθμίσεις-εφαρμογές-όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Οι γραμμούλες της ένδειξης του wifi πότε είναι μπλε και πότε γκρι. Τι διαφορά υπάρχει; Και με τις 2 ενδείξεις η σύνδεση δουλεύει κανονικά. Ψάχνοντας λίγο το θέμα, φαίνεται ότι όταν είναι μπλε έχεις κανονικά σύνδεση στους google servers, ενώ με γκρι όχι. Νομίζω μάλιστα ότι όταν είναι γκρι δε δουλεύουν και τα push notifications! Επειδή σε κάποια wifi είναι μπλε ενώ σε άλλα γκρι, ίσως έχει να κάνει με συγκεκριμένα routers ή τις ρυθμίσεις τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Επειδή σε κάποια wifi είναι μπλε ενώ σε άλλα γκρι, ίσως έχει να κάνει με συγκεκριμένα routers ή τις ρυθμίσεις τους. Αυτό ειναι. Αναλογα με τον τυπο του wi-fi που δίνει το router Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Γκρί είναι όταν δεν είσαι συνδεδεμένος με τους server της Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Off Topic: Όσοι το παραγγείλατε απο το Geekbuying σε πόσες μέρες πάνω κάτω το παραλάβατε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Off Topic: Όσοι το παραγγείλατε απο το Geekbuying σε πόσες μέρες πάνω κάτω το παραλάβατε; :) Σε 15-20 είναι πολύ καλή και τους έχω προτίμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Αναλογα με τον τυπο του wi-fi που δίνει το router Τι εννοείς με το "τύπο του wifi"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Άμα δεν είναι μπλε, δεν βλέπει τις υπηρεσίες της Google λέμε. Τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Οταν του είχα την rom του Μαρτίου, κάποια στιγμή το wi-fi έγινε μόνιμα γκρι και είχα όλες τις υπηρεσίες κανονικά. Το κράτησα έτσι αρκετούς μήνες και μετά του άλλαξα rom και απο τότε είναι σχεδόν πάντα μπλε. Πάντα με το ίδιο ρουτερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Τι εννοείς με το "τύπο του wifi"; Μπορει το wifi να έχει κλείδωμα wps ή wpa ή κάτιττέτοιο και ανάλογα δείχνει το χρώμα στο εικονίδιο. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Παιδια μην με βρισετε εχω ενα Jiahu F1 το οποιο ειναι σφεντοναμΟταν βαζω βιντεο η ραδιοφωνο το ηχειο ειναι πολυ δυνατα.θελω λιγο να μειωσω την ενταση γινεται Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 (edited) Γιατί να σε βρίσουμε βρε; Ολοι είχαμε θέμα με την ένταση του ήχου. Πάρε τις δικές μου δοκιμασμένες ρυθμίσεις Θα χρειαστείς rooted κινητο. ( αν δεν είναι και δεν ξέρεις να το κάνεις πες το να σου δώσω οδηγίες ) και την εφαρμογή MobileUncle MTK Tools (από google play) Ανοίγεις την εφαρμογή, της δίνεις δικαιώματα root και ακολουθείς τις οδηγίες μου Με ακουστικά ( για μουσική, youtube ) engineer mode >engineer mode (mtk)>Hardware Testing (η τρίτη προς τα δεξιά καρτέλα ) >Audio>Handset mode - type media Level 0-90 Set, 1-130 Set, 2-160 Set, 3-185 Set, 4-205 Set, 5-220 Set, 6-230 Set Value - 145 Set Χωρίς ακουστικά ( μουσική, youtube ) engineer mode >engineer mode (mtk)>Hardware Testing (η τρίτη προς τα δεξιά καρτέλα ) >Audio>LoudSpeaker Mode -type media Level 0-115 Set, 1-152 Set, 2-178 Set, 3-193 Set, 4-207 Set, 5-220 Set, 6-250 Set Value -160 Set Με ακουστικά ( ακρόαση ραδιοφώνου ) engineer mode >engineer mode (mtk)>Hardware Testing (η τρίτη προς τα δεξιά καρτέλα ) >Audio>Handset mode - FMR Level 0 -90 set level 1- 130 set, level 2- 160 set, level 3- 185 set, level 4-205 set, level 5- 220 set, level 6- 230 set value max-145 Χωρίς ακουστικά ( για ράδιο ) engineer mode >engineer mode (mtk)>Hardware Testing (η τρίτη προς τα δεξιά καρτέλα ) >Audio>LoudSpeaker Mode-FMR Level 0-115 set, level 1-152 set, level 2-178 set level 3 -193 set, level 4- 207 set, level 5- 220 set, level 6- 250 set Value max-160 set Με ακουστικά ( στο viber ) engineer mode >engineer mode (mtk)>Hardware Testing >Audio>Handset mode - sip Να μην ξαναγράφω τα level, κατα σειρά 90, 110, 130, 150, 180, 210, 230 Χωρίς ακουστικά ( στο viber ) engineer mode >engineer mode (mtk)>Hardware Testing >Audio>LoudSpeaker Mode - sip 90, 130, 160, 190,210, 232,250 Value max 160 set reboot της συσκευής, για να αποθηκευτούν οι νέες ρυθμίσεις. Edited June 14, 2015 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Εισαι θεος σε ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις να προτεινεις τιποτα αλλο να ρυθμισω.Το μικρο παει σφεντονα μιλαμε Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Και απο το δικό μου δεν έχω παράπονο. Κανένα κόλλημα εδώ και 10 μήνες που το δουλεύω και έφαγε και ένα καλό πέσιμο στα πλακάκια του μπαλκονιού με την οθόνη, χωρίς να πάθει το παραμικρό. Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι άλλο, να σου προτείνω. Εσυ ότι άλλο θες, ρώτα μας και θα σου πω/πουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 καποιο λινκ με καλη ρομ για να φρεσκαρω το κινητακι της γυναικας?με ελληνικα απαραιτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Αδερφε παρηγγειλα θηκη αυτη την σιλικονουχα.προτεινεις καποια αλλη μπας και το σωσουμε απο καμια πτωση Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Αδερφε παρηγγειλα θηκη αυτη την σιλικονουχα.προτεινεις καποια αλλη μπας και το σωσουμε απο καμια πτωση http://www.aliexpress.com/item/0-26mm-9H-Tempered-Glass-screen-protector-phone-cases-2-5D-protective-film-For-Jiayu-F1/32357670389.html?spm=2114.32010308.4.2.iAjnrg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 (edited) Εγώ έχω αυτήν, http://www.focalprice.com/MS1820X/Universal_Faux_Leather_Flip_Case_with_Suction_Cup_for_3_4_Cell_Phones_Brown.html , είναι με βεντούζες και το κραταει καλά, αλλά βλέπω ότι έχει μείνει μόνο το άσπρο και το ροζ. Υπάρχει και αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/New-JIAYU-flip-leather-case-cover-for-jiayu-F1-F1W-smartphone-white-and-orange-/381212320785?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item58c2066411 αλλά είναι με αυτοκόλλητο. Γυναίκα είμαι. Edited June 14, 2015 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts