talos_2002 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Παιδιά έχει κανένας περάσει τη rom από 09/07? Η φίλη που το έχει μου λέει πως το κινητό ψήνεται στον πυρετό χωρίς να τρέχει καμία εφαρμογή ενεργοβόρα (παιχνίδι, internet κλπ). Να της περάσω λέτε αυτή του Μαΐου??? Κι εγώ το πρόσεξα αυτό. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Συγγνωμη για την χαζη ερωτηση αλλα ποσες rom υπαρχουν; Εγω ξερω γι αυτες αλλα καμια δεν ειναι του μηνα Μαη... http://www.needrom.com/category/jiayu/f1-jiayu/ Εδώ είναι η τελαυταία official (4.2.2)Rom Oficial Jiayu China 20140527-183246 F1 http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=F1 Της 9/7 την βρήκαμε στο ρώσικο forum, αλλά μάλλον είναι " πειραγμένη " και πιθανον όπως αναφέρουν τα παιδιά, να δημιουργεί πρόβλημα στο κινητό. Τελικά δεν βλέπω προκοπή, με την σύνδεση του κινητού στο pc. Προσπάθησα σε άλλους δυο υπολογιστές, σε windows 7 και 8.1 και με 5 διαφορετικά καλώδια. Το ίδιο πράγμα παντού. Με το που πάει να το δει, αποσυνδέεται απο τν υπολογιστή και το χάνει. Ολα αυτά όταν συνδέω κλειστή την συσκευή. Ανοιχτή συνδέεται κανονικά, αλλά δεν με εξυπηρετεί αυτό στο φλασάρισμα. Μόνο μέσω recovery θα μπορέσω να του περάσω άλλη rom, αλλά υπάρχει η rom της 27/5 σε αυτή τη μορφή; Edited August 28, 2014 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Σήμερα παρέλαβα ένα F1 από PandaWill, που παραγγέλθηκε στις 8 του μήνα και έφτασε σήμερα. Ούτε 3 εβδομάδες δηλαδή, πολύ γρήγορα. Του κουτί του κινητού ήταν τυλιγμένο με λίγο αεροπλάστ (bubble wrap/«μπουρμπουλίθρες») και τοποθετημένο σε λίγο μεγαλύτερο κουτί. Είναι η Ασιάτικη έκδοση που στέλνει και το VickMall. Θυμίζω ότι το CooliCool μου έστειλε την Ευρωπαϊκή, περιγραφή της οποίας είχα κάνει λίγες σελίδες πιο πίσω. Φυσικά έχει αντάπτορα για τις ευρωπαϊκές πρίζες ρεύματος, όπως επίσης θήκη σιλικόνης και ζελατίνα οθόνη. Αυτά είχε στείλει και το VickMall, αλλά το PandaWill έστειλει και αυτό. Το CoolICool δεν είχε στείλει τίποτα... Έχει την 4.2 με ημερομηνία 24-5, η οποία δείχνει να είναι η Ασιάτικη έκδοση της γνωστής 4.2 από από την JiaYu Ισπανίας που έχει ημερομηνία 27-5. Αυτό το συμπεραίνω από το ότι είναι παρόμοια με αυτή του Ρώσικου φόρουμ με ημερομηνία Αυγούστου, δηλαδή έχει προστεθεί ένας launcher για ηλικιωμένους και υπάρχουν οι κινέζικες εφαρμογές όπως το Baidu. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα και η Ευρωπαϊκή του Αυγούστου, ίσως από το CoolICool... (δεν είναι να βασίζεσαι στους Ισπανούς) Αν υπάρχει τρόπος για dump της rom έτσι όπως μόλις το έχω κάνει hard reset, πείτε μου γιατί ότι βρήκα ήθελε CWM ή να πειράξω άλλα πράγματα. Προσθήκη: Ο αντάπτορας για να ταιριάζει ο φορτιστής στις ευρωπαϊκές πρίζες είναι καλύτερης ποιότητας από τους άλλους που έχω δει. Κουμπώνει πολύ σφιχτά και δεν βγαίνει από τον φορτιστή μένοντας στην πρίζα, το πλαστικό του δείχνει καλύτερης ποιότητας, ενώ και οι ακίδες είναι σαφώς καλύτερης ποιότητας. Edited August 29, 2014 by talos_2002 Κινέζικη->Ασιάτικη και προσθήκη κειμένου Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Καλησπέρα επειδή σκέφτομαι και εγώ να το πάρω.Δεν το κατάλαβα αυτό με την κινέζικη εκδοχή.Δεν υποστηρίζει 3g δηλαδή από vickmall;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Καλησπέρα επειδή σκέφτομαι και εγώ να το πάρω.Δεν το κατάλαβα αυτό με την κινέζικη εκδοχή.Δεν υποστηρίζει 3g δηλαδή από vickmall;; AYTO http://www.vickmall.com/jiayu-f1-smartphone-andoird-4-2-mtk6572-dual-core-gps-4-0-inch-2400mah-3g.html Έχει κανονικά και το δικό μας το 3G Μην ξεχάσεις να βάλεις τα δώρα (Silicone Case+Screen Film) Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Καλησπέρα επειδή σκέφτομαι και εγώ να το πάρω.Δεν το κατάλαβα αυτό με την κινέζικη εκδοχή.Δεν υποστηρίζει 3g δηλαδή από vickmall;; Αν ο τίτλος γράφει ότι είναι η 3G έκδοση (WCDMA αντί TD-CDMA), υποστηρίζει. Δεν το αναγράφουν στις TD-CDMA εκδόσεις. Το 3G δεν είναι θέμα rom μόνο. Αντικατέστησα το «Κινέζικη» με «Ασιάτικη» για τις rom ώστε να μην μπερδευτούν κι άλλοι στο μέλλον. Για περισσότερες πληροφορίες περί Ευρωπαϊκής έκδοσης, δες λίγες σελίδες πιο πίσω την φωτογραφία και τα σχόλια που έγραψα για το F1 που πήρα από το CooliCool. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Όχι εντάξει κανένα θέμα.Σας ευχαριστώ και τους δύο.Απλά και εγώ έτσι πως το διάβασα μπερδεύτηκα και κατάλαβα ότι άλλο γράφουν και άλλο στέλνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Καθώς τις επόμενες μέρες παραλαμβάνω ένα F1 για μια συγγενή που δεν έχει και πολλές απαιτήσεις, τελευταία stable rom ποια είναι; Στα προηγούμενα έβαζα αυτήν και δεν άκουσα παράπονα, απλά έλεγα μην παίζει κάτι πιο καινούριο. Αν περνιέται με CWM και όχι με SP flash tools ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Χρησιμοποιώ μόνο την επίσημη 20140527 από JiaYu.es. Η πιο νέα από Ρώσικο site, έχει κινέζικα και κυρίως μου την δίνει λίγο ο launcher για ηλικιωμένους που έχει και καταφέρνω να τον κάνω να εμφανίζεται που και που. Κυρίως όμως τον άφησα γιατί μου έδωσε την εντύπωση ότι το κινητό ζεσταίνεται περισσότερο. Ήταν βέβαια και θερμές εκείνες οι μέρες, αλλά παραζεσταινόταν. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Παιδια σε λιγες μερες θα χω το κινητο μου και θελω να ρωτησω τα εξης; Για να περασω την rom πρεπει να κανω root το κινητο πρωτα ή οχι; Eπισης ειναι αναγκη να αλλαξω το recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Όχι και όχι :) Αν θέλεις, πες μας με ποιά έκδοση θα σου έρθει, μήπως και το λάβεις με την καινούρια που έχουν στο ρώσικο φόρουμ. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Ευχαριστω για την απαντηση!! Επισης μπορεις να μου πεις γιατι αλλαζουμε το recovery? Aν η rom που αναφερεις ειναι multilanguage τοτε δεν νομιζω να την εχει γιατι το παρηγγειλα απο aliexpress και μου πε οτι δεν εχει Ελληνικα. Να του βαλω την ισπανικη ή μια custom που εχει στο needrom? Edited August 31, 2014 by lyr13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ρεκοβερυ αλλάζουμε για να περνάμε από εκεί custom roms, να παίρνουμε backup τη ρομ μας κλπ. Πρέπει να είμαστε ροοτ για να περάσουμε custom recovery Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ευχαριστω! Δηλαδη οι custom που βλεπω στο needrom δεν περνιουνται με Sp Flash Tool; Μονο μεσω recovery; Eπισης και στις δυο περιπτωσεις αλλαγης rom πρεπει να κρατησω backup rom και ΙΜΕΙ (αν και την rom την βρισκω αν χρεαστει); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Η κάθε ρομ από needrom έχει οδηγίες για το πως περνάει. Backup το imei θα το κάνεις έτσι κι αλλιώς και Backup τη ρομ πριν περάσεις καινουργια. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Aν η rom που αναφερεις ειναι multilanguage τοτε δεν νομιζω να την εχει γιατι το παρηγγειλα απο aliexpress και μου πε οτι δεν εχει Ελληνικα. Φυσικά και θα έχει Ελληνικά, θα δεις ;) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Φυσικά και θα έχει Ελληνικά, θα δεις ;) Και τοτε για ποιο λογο ολοι αλλαζουν την rom ? ακομη στο minideal χρησιμοποιουν custom rom! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Και τοτε για ποιο λογο ολοι αλλαζουν την rom ? ακομη στο minideal χρησιμοποιουν custom rom! :wacko: έχει ελληνικά, και αυτοί που αλλάζουν rom το κάνουν γιατί προφανώς έχουν πολλy χρόνο στην διάθεση τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 έχει ελληνικά, και αυτοί που αλλάζουν rom το κάνουν γιατί προφανώς έχουν πολλy χρόνο στην διάθεση τους Αλλοι πάλι, χρειάζεται να αλλάξουν rom γιατί κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην ήδη εγκατεστημένη. Εγώ πρέπει οπωσδήποτε να περάσω την rom του Μαιου σε jiayu F1 φιλης μου, γιατί το μικρόφωνο κατα τις κλήσεις έχει παράσιτα, σε σημείο να μην μπορούμε να την ακούσουμε. Απο το να το στείλω στην Κίνα, προτιμώ να κάνω πρώτα μια προσπάθεια με άλλη rom. Ακόμα και το κατάστημα απο το οποίο το αγόρασα, το ίδιο θα προτείνει να κάνω, για να εντοπίσουμε αν είναι πρόβλημα υλικού ή όχι. Εν τω μεταξύ διάβασα στο νήμα του jiauy G4s πως είχαν το ίδιο πρόβλημα με το μικρόφωνο και επιλύθηκε με άνοιγμα της συσκευής και τοποθέτηση ενός κομματιού αλουμινόχαρτου πάνω στο μικρόφωνο. Σε αυτή την περίπτωση όμως, υπάρχει η πιθανότητα να χαθεί η εγγύηση. Γι αυτό, πρώτα άλλη rom και μετά αλουμινόχαρτο, αφου ενημερώσω πρώτα το vickmall, για να μην χαθεί και η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παλικάρια, το recovery ονομάζεται F1CWMrecovery.img Το αφήνουμε έτσι ή το μετονομάζουμε σε σκέτο recovery.img ; Και όταν λέτε ότι εμφανίζεται ανάποδα; Θα πρέπει να γυρίσω ανάποδα το κινητό για να το διαβάσω και να μετακινηθώ στις ρυθμίσεις του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δε χρειάζεται να μετονομαστεί σε τίποτα. Κατεβάσεις την εφαρμογή jiayu.es και το βάζεις από εκεί. Γυρίζεις ανάποδα το τηλέφωνο και το βλέπεις κανονικά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Σε ευχαριστώ minotavros! Το είχα κατεβάσει απο needrom και είχα σκοπό να το εγκαταστήσω μέσω του MobileUncle, αλλά το έκανα τελικά πανεύκολα μέσα απο την εφαρμογή της jiayu. Εχω πάρει backup το IMEI με το MobileUncle, αλλα διάβασα ότι δεν δουλεύει πάντα. Πήρα αλλο ένα με το MTK droid tools, αλλά είπα να πάρω ένα backup και μεσω της εφαρμογής της jiayu. Mου ζητάει ένα buzybox και δεν κάνει το backup...τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Κάποιες εφαρμογές μπορεί να το χρειάζονται αυτό(το λένε ρητά στην περιγραφή). Εγώ πχ το εγκατέστησα μέσω αυτού του installer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ναι και σε μένα μου το ζήτησε το έβαλα και ολα οκ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Κάποιες εφαρμογές μπορεί να το χρειάζονται αυτό(το λένε ρητά στην περιγραφή). Εγώ πχ το εγκατέστησα μέσω αυτού του installer. Σε ευχαριστώ. Κατέβασα την εφαρμογή που μου έδειξες και όλα καλά. Μου ζήτησε δικαιώματα root και του τα έδωσα. Ετσι έπρεπε ή έκανα βλακεία; Συγνώμη αν κάνω χαζές ερωτήσεις, αλλά πρώτη φορά ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Πήρα backup του ΙΜΕΙ μεσα απο την εφαρμογή της jiayu και μετά αντέγραψα ολόκληρο τον φάκελο της εφαρμογής jiayues, απο τον εσωτερικό χώρο του τηλεφωνου στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts