saitruom Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Παιδιά το τηλέφωνο της κόρης μου μετά απο φόρτιση δεν μου ανοίγει. Φυσικά δεν το βλέπει ούτε ο υπολογιστής. Μπορώ να κάνω κάτι να το επαναφέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το κουμπί που ανοίγει για 10 δευτερόλεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Παιδιά το τηλέφωνο της κόρης μου μετά απο φόρτιση δεν μου ανοίγει. Φυσικά δεν το βλέπει ούτε ο υπολογιστής. Μπορώ να κάνω κάτι να το επαναφέρω; Κατά την φόρτιση, άναβε το (κόκκινο) λεντάκι? Μπορείς να μετρήσεις την τάση της μπαταρίας με ένα πολύμετρο? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Κατά την φόρτιση, άναβε το (κόκκινο) λεντάκι? Μπορείς να μετρήσεις την τάση της μπαταρίας με ένα πολύμετρο? Είχα δοκιμάσει τα πάντα. Δεν άνοιγε με τίποτα. Τελικά άνοιξε. Πως; απλά το σύνδεσα με τον υπολογιστή που στην αρχή φυσικά δεν το έβλεπε και ενώ εγώ έγραφα εδώ και παράλληλα έψαχνα για κάποια λύση στο νετ άναψε ξαφνικά μόνο του. Δόξα το θεό. Πάντως αν το πάθει το συγκεκριμένο κόλλημα κάποιος άλλος η σύνδεση με το usb για κάποιο λόγο το επαναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_t_r Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 εχω παραγγειλει το f1 απο minideal εδω και δεκα ημερες και με πανε απο βδομαδα σε βδομαδα για την αποστολη λεγοντας οτι θα το εχουν απο δευτερα :mad:.....το περιεργο ειναι πως εξακολουθει το σαιτ να το εχει in stock... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 εχω παραγγειλει το f1 απο minideal εδω και δεκα ημερες και με πανε απο βδομαδα σε βδομαδα για την αποστολη λεγοντας οτι θα το εχουν απο δευτερα :mad:.....το περιεργο ειναι πως εξακολουθει το σαιτ να το εχει in stock... vickmall παρέλαβε, σήμερα έστειλε και t/n Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_t_r Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 out of stock και στο vickmall αυτη τη στιγμη..........:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Παιδιά το τηλέφωνο της κόρης μου μετά απο φόρτιση δεν μου ανοίγει. Φυσικά δεν το βλέπει ούτε ο υπολογιστής. Μπορώ να κάνω κάτι να το επαναφέρω; Εχεις ενα δεύτερο φορτιστή να δοκιμάσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 out of stock και στο vickmall αυτη τη στιγμη..........:confused: στην δική μου περίπτωση ήταν αγορά από την προηγούμενη εβδομάδα που ηταν τελικά out και η selina με έβαλε στην 1η θέση με το που θα παραλάβουν για την αποστολη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 το τηλέφωνο μου παρουσιάζει πιο σύνθετο πρόβλημα απ' ότι νόμιζα. Αφού αρνιόταν αρχικά να ανοίξει, ξαφνικά άνοιξε ενώ ήταν συνδεδεμένο στο pc με το usb. Αφού λοιπόν άνοιξε παρέμεινε ανοιχτό (και χωρίς το usb) μέχρι που μετά από αδράνεια έκλεισε η οθόνη. αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές. Αν το τηλέφωνο δεν το αφήνω να σβήσει δουλεύει μια χαρά μόλις το κλειδώσω ή κλείσει μόνο του δεν ξανανοίγει παρά μόνο μετά από λίγα λεπτά αφού το συνδέσω με το usb στο pc. Λέτε να είναι θέμα υλικού ή software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 το τηλέφωνο μου παρουσιάζει πιο σύνθετο πρόβλημα απ' ότι νόμιζα. Αφού αρνιόταν αρχικά να ανοίξει, ξαφνικά άνοιξε ενώ ήταν συνδεδεμένο στο pc με το usb. Αφού λοιπόν άνοιξε παρέμεινε ανοιχτό (και χωρίς το usb) μέχρι που μετά από αδράνεια έκλεισε η οθόνη. αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές. Αν το τηλέφωνο δεν το αφήνω να σβήσει δουλεύει μια χαρά μόλις το κλειδώσω ή κλείσει μόνο του δεν ξανανοίγει παρά μόνο μετά από λίγα λεπτά αφού το συνδέσω με το usb στο pc. Λέτε να είναι θέμα υλικού ή software. κάνε του ένα hard reset Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 κάνε του ένα hard reset πώς γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 πώς γίνεται; μέσα από το μενού, κάπου πρέπει να γράφει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 μέσα από το μενού, κάπου πρέπει να γράφει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ευχαριστώ για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Κάνε του αρχικά επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και αν δε φτιάξει το επόμενο βήμα είναι να ξαναπερασεις τη ρομ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 πώς γίνεται; Ρυθμίσεις > Αντίγραφα ασφαλείας & ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ρυθμίσεις > Αντίγραφα ασφαλείας & ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ Παιδιά έφτιαξε με ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ. και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 φιλε δεν ξερω αν ειναι αυτο που ζητας αλλα τσεκαρε μια http://www.ebay.com/itm/New-original-touch-screen-digitizer-For-JIAYU-F1-Smart-Cell-phone-/191167844090?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2c827dcefa Ηρθε τελικα και το πηγαμε στον Γερμανο να το βαλει και στην αρχη ειπε 15ε Μετα ειπε οτι θελει καποιο κολημα και δεν το αναλαμβανει Ξερει κανεις που μπορουμε να το παμε να βαλουν σε καποια λογικη τιμη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Καλησπέρα,ήθελα να ρωτήσω δυο πράγματα για το συγκεκριμένο κινητό.....Αν το 3G που είναι στα 2100Mhz πιάνει Ελλάδα και δεύτερον για να μεταφέρω τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης μόνο αν το κάνω root μπορώ και αν ναι ξέρετε κανένα site-οδηγό για να το κάνω?.....Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 (edited) Αν έχει φλασάρει κάποιος με τη νέα εκδόση του Flash tool ας μου λύσει τις εξής απορίες. 1. Πρέπει να ξετικάρω τα Preloader και ΜΡΒ; 2. Επιλέγουμε Download only ή MOTA SIU Like ή Firmware Upgrade ; 3. Το συνδέουμε χωρίς μπαταρία; τελικά δεν ξετίκαρα τίποτα επέλεξα Download only και έβαλα την μπαταρία αμέσως μετά. Όλα πήγαν οκ. Edited June 27, 2014 by saitruom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 (edited) παιδια ο υπολογιστης γιατι δεν το εντοπιζει? Problem Solved: http://singledrivers.blogspot.gr/2014/05/jiayu-jy-f1-mobile-usb-driver-for.html απλα κατεβαστε τα drivers και καντε εγκατασταση μονο το Universal Android USB Driver και κομπλε! Edited June 27, 2014 by gdimitris Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 ξερει κανενας που ειναι in stock το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Υπάρχει κάποιος οδηγός για να κάνουμε update το λειτουργικό; έτσι στα τυφλά δεν θέλω να το δοκιμάσω και να χαλάσει. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 http://www.aliexpress.com/item/JIAYU-F1-MTK6572-Dual-Core-1-3Ghz-512MB-RAM-3G-WCDMA-4G-ROM-2-0-5/1713908356.html ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξερει κανενας που ειναι in stock το τηλεφωνο http://www.aliexpress.com/item/JIAYU-F1-MTK6572-Dual-Core-1-3Ghz-512MB-RAM-3G-WCDMA-4G-ROM-2-0-5/1713908356.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 http://www.aliexpress.com/item/JIAYU-F1-MTK6572-Dual-Core-1-3Ghz-512MB-RAM-3G-WCDMA-4G-ROM-2-0-5/1713908356.html ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.aliexpress.com/item/JIAYU-F1-MTK6572-Dual-Core-1-3Ghz-512MB-RAM-3G-WCDMA-4G-ROM-2-0-5/1713908356.html Μετά από κάποιες αγορές που έχω κάνει από aliexpress, πλέων δεν πιστεύω με τίποτα τα in stock που γράφουν οι πωλητές του... Αν προσέξεις το μόνο που εγγυώνται είναι την παράδοση σε 60 μέρες. Συνήθως λοιπόν σου δίνουν ένα tracking number που για να εμφανιστεί απλός στο σύστημα μου έχει τύχει να περάσουν και 20 μέρες. Καλύτερά λοιπόν υπομονή μέχρι να είναι και πάλι διαθέσιμο σε κάποιο αξιόπιστο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts