Inevar Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Εχει λιγο κακο multitask λιγο αδυναμο wifi, λιγο θεμα αν ακους μουσικη απο bluetooth,λιγο θεμα με το mic με τις κλησεις αν ειχες προβλημα με τοnoise cancelling γιατι δεν εχουν βαλει την επιλογη αυτη. Αυτα περιπου.Στα θετικα υπεροχη μπαταρια (αν και για αυτο αν δεν κανεις καθαρη εγκατασταση ειναι ενα θεμα) και ειναι απιστευτα γρηγορη πολυ πιο γρηγορη απο την lollipop Μια χαρα.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Γειά σας Θέλει ο αδερφός μου να αγοράσει για την γυναίκα του το Z2 το βρίσκει 155€τι λέτε αξίζει για τα χρήματα του. Τώρα το Z3 το βρίσκει 180€ και το LG G3 32gb 170€ ποιο λέτε? Από μπαταρία πως πάει? Η κάμερα είναι καλη και σε νυχτερινή λήψη? Ευχαριστώ Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Γειά σας Θέλει ο αδερφός μου να αγοράσει για την γυναίκα του το Z2 το βρίσκει 155€τι λέτε αξίζει για τα χρήματα του. Τώρα το Z3 το βρίσκει 180€ και το LG G3 32gb 170€ ποιο λέτε? Από μπαταρία πως πάει? Η κάμερα είναι καλη και σε νυχτερινή λήψη? Ευχαριστώ Ζ3 με χίλια! Τα 25 ευρώ έναντι του Ζ2 τα αξίζει και με το παραπάνω! Που το βρίσκει τέτοιες τιμές γιατί κι ο αδερφός μου θέλει Ζ3 Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ηρθε η αναβαθμιση σε ελληνικα μεσω pc suite:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ζ3 με χίλια! Τα 25 ευρώ έναντι του Ζ2 τα αξίζει και με το παραπάνω! Που το βρίσκει τέτοιες τιμές γιατί κι ο αδερφός μου θέλει Ζ3 AliExpress Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 AliExpress Σ ευχαριστώ! Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2627 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 καλησπερα εκανα και εγω την αναβαθμιση εχω την εξης απορια στο σηματακι του σηματος(vodafone) χαθηκε το 3g μου εμφανιζει τι H ενω το κοιταξα στις ρυθμισεις και το εχω 3g eκανα επανεκινηση αλλα τιποτα καποια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 καλησπερα εκανα και εγω την αναβαθμιση εχω την εξης απορια στο σηματακι του σηματος(vodafone) χαθηκε το 3g μου εμφανιζει τι H ενω το κοιταξα στις ρυθμισεις και το εχω 3g eκανα επανεκινηση αλλα τιποτα καποια ιδεα? Το ίδιο είναι φίλε μου. Απλά αλλάζει η ένδειξη. :) Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Παιδια μπαταρια απο εποχες kit-kat και χωρις stamina. Mεχρι το βραδυ θα ανεβασω και screenshots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Παιδια μπαταρια απο εποχες kit-kat και χωρις stamina. Mεχρι το βραδυ θα ανεβασω και screenshots Αναμένουμε αγωνιωδώς..! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Αναμένουμε αγωνιωδώς..! αμα μπορουσα να ανεβασω photo τι καλα θα ηταν παταω να βαλω σαν συνημμενα αρχεια και δεν με αφηνει να τα κανω upload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 αμα μπορουσα να ανεβασω photo τι καλα θα ηταν παταω να βαλω σαν συνημμενα αρχεια και δεν με αφηνει να τα κανω upload Μπες από tinypic.com ανέβασε τα εκεί και μετά κάνε αντιγραφή το img for forums. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Η αναβάθμιση μέσω cosmote δεν βλέπω να έχει έρθει ακόμα, λέτε να αργήσει όπως και η 5.1.1; Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) %5Bimg%5Dhttp%3A//i67.tinypic.com/142hgk1.jpg[/img]:happy:Μπες από tinypic.com ανέβασε τα εκεί και μετά κάνε αντιγραφή το img for forums. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- %5Bimg%5Dhttp%3A//i68.tinypic.com/157neqd.jpg[/img] Edited May 19, 2016 by chris1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ανεβασε φωτο και στα 10%, μπραβο παντως. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Η αναβάθμιση μέσω cosmote δεν βλέπω να έχει έρθει ακόμα, λέτε να αργήσει όπως και η 5.1.1; Και μενα δεν εχει τιποτα ακομα! Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Ανεβασε φωτο και στα 10%, μπραβο παντως. %5Bimg%5Dhttp%3A//i67.tinypic.com/2daiu82.jpg[/img] ξεχασα να βγαλω screenshot στο 10 παρε στο 5 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Μια χαρά, πολύ καλή αυτονομία! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2627 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 καλησπερα εχω μπερδευτει πως καταλαβαινουμε την αυτονομια ?παλια πηγαιναμε οταν ηταν φορτισμενο και ελεγε ενδεικτικα εκτιμωμενοε χρονος 6 ημερες τωρα πως καταλαβαινουμε τον εκτιμωμενο χρονο δεν το βρισκω . και 2 απορια ενω ακουγεται μια χαρα το μεγαφωνο στο τεστ δεν ακουγεται δεν ειναι περιεργο?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Μολις μου ηρθε αναβάθμιση περιπου 180 mb. Εχω πλεον την εκδοση 575, δεν μπορω να καταλαβω τι αλλαγες έχει. Ακομα ειμαι χωρίς stamina mode, 4k και burst mode στην φωτογραφική. Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 καλησπερα εχω μπερδευτει πως καταλαβαινουμε την αυτονομια ?παλια πηγαιναμε οταν ηταν φορτισμενο και ελεγε ενδεικτικα εκτιμωμενοε χρονος 6 ημερες τωρα πως καταλαβαινουμε τον εκτιμωμενο χρονο δεν το βρισκω . και 2 απορια ενω ακουγεται μια χαρα το μεγαφωνο στο τεστ δεν ακουγεται δεν ειναι περιεργο?:cry: πανω απο το γραφημα της μπαταριας σου λεει τον χρονο ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις μου ηρθε αναβάθμιση περιπου 180 mb. Εχω πλεον την εκδοση 575, δεν μπορω να καταλαβω τι αλλαγες έχει. Ακομα ειμαι χωρίς stamina mode, 4k και burst mode στην φωτογραφική. Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στην 575 εβαλαν την επιλογη να κανεις disable το noise cancelling και βελτιωσαν το wifi αυτα σιγουρα. Τι χωρας ειναι το τηλεφωνο και σου ρθε? Επισης στην 570 εγω εχω κανονικα 4k,burst mode ειναι πανω απο το video αν κανεις ενα πιο πανω τις εχει ολες εκει μεσα στην καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmalid Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 και εμενα ηρθε η 23.5.Α.0.575 χθες, περίμενα να μου έλυνε το πρόβλημα με το ΒΤ αλλά μάταια :( ....για να δούμε πόσο θα τραβήξει η ιστορία αυτή. Σχετικά με το update δεν διαπίστωσα καμία τρομερή αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Δεν εχω καταλαβει.. Εμενα τωρα μου ηρθε η 570 μεσω pc companion. Η 575 που αναφερουν οι φιλοι παραπανω ειναι πιο προσφατη? :blink: Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Δεν εχω καταλαβει.. Εμενα τωρα μου ηρθε η 570 μεσω pc companion. Η 575 που αναφερουν οι φιλοι παραπανω ειναι πιο προσφατη? :blink: ναι πιο καινουρια build. Θα ερθει σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 ηρθε και σε εμενα η 570 την περασα μου φαινεται καλη σιγουρα εχει μερικα προβληματακια τα οποια θα διορθωθουν εν καιρο με νεα updates! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts