Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει λιγο κακο multitask λιγο αδυναμο wifi, λιγο θεμα αν ακους μουσικη απο bluetooth,λιγο θεμα με το mic με τις κλησεις αν ειχες προβλημα με τοnoise cancelling γιατι δεν εχουν βαλει την επιλογη αυτη. Αυτα περιπου.Στα θετικα υπεροχη μπαταρια (αν και για αυτο αν δεν κανεις καθαρη εγκατασταση ειναι ενα θεμα) και ειναι απιστευτα γρηγορη πολυ πιο γρηγορη απο την lollipop

Μια χαρα..

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Γειά σας

Θέλει ο αδερφός μου να αγοράσει για την γυναίκα του το Z2 το βρίσκει 155€τι λέτε αξίζει για τα χρήματα του. Τώρα το Z3 το βρίσκει 180€ και το LG G3 32gb 170€ ποιο λέτε?

Από μπαταρία πως πάει? Η κάμερα είναι καλη και σε νυχτερινή λήψη?

Ευχαριστώ

Oneplus 6

Γειά σας

Θέλει ο αδερφός μου να αγοράσει για την γυναίκα του το Z2 το βρίσκει 155€τι λέτε αξίζει για τα χρήματα του. Τώρα το Z3 το βρίσκει 180€ και το LG G3 32gb 170€ ποιο λέτε?

Από μπαταρία πως πάει? Η κάμερα είναι καλη και σε νυχτερινή λήψη?

Ευχαριστώ

Ζ3 με χίλια! Τα 25 ευρώ έναντι του Ζ2 τα αξίζει και με το παραπάνω! Που το βρίσκει τέτοιες τιμές γιατί κι ο αδερφός μου θέλει Ζ3

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Ζ3 με χίλια! Τα 25 ευρώ έναντι του Ζ2 τα αξίζει και με το παραπάνω! Που το βρίσκει τέτοιες τιμές γιατί κι ο αδερφός μου θέλει Ζ3

AliExpress

Oneplus 6

καλησπερα εκανα και εγω την αναβαθμιση εχω την εξης απορια στο σηματακι του σηματος(vodafone) χαθηκε το 3g μου εμφανιζει τι H ενω το κοιταξα στις ρυθμισεις και το εχω 3g eκανα επανεκινηση αλλα τιποτα καποια ιδεα?

καλησπερα εκανα και εγω την αναβαθμιση εχω την εξης απορια στο σηματακι του σηματος(vodafone) χαθηκε το 3g μου εμφανιζει τι H ενω το κοιταξα στις ρυθμισεις και το εχω 3g eκανα επανεκινηση αλλα τιποτα καποια ιδεα?

Το ίδιο είναι φίλε μου. Απλά αλλάζει η ένδειξη. :)

Note 4 & Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μπαταρια απο εποχες kit-kat και χωρις stamina. Mεχρι το βραδυ θα ανεβασω και screenshots

Αναμένουμε αγωνιωδώς..!

Αναμένουμε αγωνιωδώς..!

αμα μπορουσα να ανεβασω photo τι καλα θα ηταν παταω να βαλω σαν συνημμενα αρχεια και δεν με αφηνει να τα κανω upload

αμα μπορουσα να ανεβασω photo τι καλα θα ηταν παταω να βαλω σαν συνημμενα αρχεια και δεν με αφηνει να τα κανω upload

Μπες από tinypic.com ανέβασε τα εκεί και μετά κάνε αντιγραφή το img for forums.

Η αναβάθμιση μέσω cosmote δεν βλέπω να έχει έρθει ακόμα, λέτε να αργήσει όπως και η 5.1.1;
Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

%5Bimg%5Dhttp%3A//i67.tinypic.com/142hgk1.jpg[/img]:happy:

Μπες από tinypic.com ανέβασε τα εκεί και μετά κάνε αντιγραφή το img for forums.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

%5Bimg%5Dhttp%3A//i68.tinypic.com/157neqd.jpg[/img]

Edited by chris1908

Ανεβασε φωτο και στα 10%, μπραβο παντως.

Η αναβάθμιση μέσω cosmote δεν βλέπω να έχει έρθει ακόμα, λέτε να αργήσει όπως και η 5.1.1;

Και μενα δεν εχει τιποτα ακομα!

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανεβασε φωτο και στα 10%, μπραβο παντως.

%5Bimg%5Dhttp%3A//i67.tinypic.com/2daiu82.jpg[/img]

ξεχασα να βγαλω screenshot στο 10 παρε στο 5 :p

Μια χαρά, πολύ καλή αυτονομία!

καλησπερα εχω μπερδευτει πως καταλαβαινουμε την αυτονομια ?παλια πηγαιναμε οταν ηταν φορτισμενο και ελεγε ενδεικτικα εκτιμωμενοε χρονος 6 ημερες τωρα πως καταλαβαινουμε τον εκτιμωμενο χρονο δεν το βρισκω . και 2 απορια ενω ακουγεται μια χαρα το μεγαφωνο στο τεστ δεν ακουγεται δεν ειναι περιεργο?:cry:

Μολις μου ηρθε αναβάθμιση περιπου 180 mb.

Εχω πλεον την εκδοση 575, δεν μπορω να καταλαβω τι αλλαγες έχει.

Ακομα ειμαι χωρίς stamina mode, 4k και burst mode στην φωτογραφική.

καλησπερα εχω μπερδευτει πως καταλαβαινουμε την αυτονομια ?παλια πηγαιναμε οταν ηταν φορτισμενο και ελεγε ενδεικτικα εκτιμωμενοε χρονος 6 ημερες τωρα πως καταλαβαινουμε τον εκτιμωμενο χρονο δεν το βρισκω . και 2 απορια ενω ακουγεται μια χαρα το μεγαφωνο στο τεστ δεν ακουγεται δεν ειναι περιεργο?:cry:

πανω απο το γραφημα της μπαταριας σου λεει τον χρονο

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μολις μου ηρθε αναβάθμιση περιπου 180 mb.

Εχω πλεον την εκδοση 575, δεν μπορω να καταλαβω τι αλλαγες έχει.

Ακομα ειμαι χωρίς stamina mode, 4k και burst mode στην φωτογραφική.

στην 575 εβαλαν την επιλογη να κανεις disable το noise cancelling και βελτιωσαν το wifi αυτα σιγουρα. Τι χωρας ειναι το τηλεφωνο και σου ρθε? Επισης στην 570 εγω εχω κανονικα 4k,burst mode ειναι πανω απο το video αν κανεις ενα πιο πανω τις εχει ολες εκει μεσα στην καμερα

και εμενα ηρθε η 23.5.Α.0.575 χθες, περίμενα να μου έλυνε το πρόβλημα με το ΒΤ αλλά μάταια :( ....για να δούμε πόσο θα τραβήξει η ιστορία αυτή. Σχετικά με το update δεν διαπίστωσα καμία τρομερή αλλαγή.

Δεν εχω καταλαβει.. Εμενα τωρα μου ηρθε η 570 μεσω pc companion. Η 575 που αναφερουν οι φιλοι παραπανω ειναι πιο προσφατη? :blink:

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Δεν εχω καταλαβει.. Εμενα τωρα μου ηρθε η 570 μεσω pc companion. Η 575 που αναφερουν οι φιλοι παραπανω ειναι πιο προσφατη? :blink:

ναι πιο καινουρια build. Θα ερθει σε ολους

ηρθε και σε εμενα η 570 την περασα μου φαινεται καλη σιγουρα εχει μερικα προβληματακια τα οποια θα διορθωθουν εν καιρο με νεα updates!

• The title was changed to Sony Xperia Z2