dimitris2627 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 μηπως δεν το παρουμε τελικα το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Το ίδιο συμβαίνει και στο Ζ3 παιδιά, απλά απορώ γιατί καθυστερεί τόσο Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Πάντως επίσημα νουγκατ εμείς δεν παίρνουμε Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Καλησπέρα, Υπάρχει εύκολος τρόπος root για την έκδοση 6.0.1, 23.5.A.0.575? Τα one click root, kingo root, δεν παίζουν. Θα πρέπει να κάνω downgrade ? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Καλησπέρα, Υπάρχει εύκολος τρόπος root για την έκδοση 6.0.1, 23.5.A.0.575? Τα one click root, kingo root, δεν παίζουν. Θα πρέπει να κάνω downgrade ? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει κανείς root την έκδοση αυτή ?? Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Δεν έχει κανείς root την έκδοση αυτή ?? Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ τις έχω κάνει όλες τις mm αλλα από downgrade σε L 5.1.1 με kingroot και μετά ακολουθούν τα γνωστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Εγώ τις έχω κάνει όλες τις mm αλλα από downgrade σε L 5.1.1 με kingroot και μετά ακολουθούν τα γνωστά... Μήπως μπορείς να μου στείλεις κάνα link, γιατί δεν βρίσκω άκρη, με αυτά που βλέπω στο YouTube... Αλλά και από άλλες σελίδες. Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 (edited) Μήπως μπορείς να μου στείλεις κάνα link, γιατί δεν βρίσκω άκρη, με αυτά που βλέπω στο YouTube... Αλλά και από άλλες σελίδες. Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Διαβασε αυτο ειναι πολυ απλο και αξιζει γιατι περνας και twrp recovery και επιπλεον πετας οτι σκουπιδια εχει σε εφαρμογες που δεν θελεις κι εχεις καθαρη stock MM η οποια παει σφαιρα με κατι μικρα bugs μιλαω παντα για την τελευταια .291 Δεν μπορω να σου πω περισσοτερα γιατι ειμαι εκτος αλλα οτι απορια εχεις θα σου απαντησω αργοτερα ή καποιο απο τα παιδια εδω περα. Σε καθε περιπτωση πρεπει να φλασαρεις L 5.1.1 να κανεις root με kingroot και ανοιχτο wifi, να περασεις recovery και επισης μπορεις να βρεις rooted MM αν ψαξεις λιγο στο google εννοω αρχειο με καταληξη .zip ετοιμη για φλασαρισμα απο recovery. Εδω για root L 5.1.1 http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/general/root-t3108230 Εδω οδηγιες για MM rootable stock rom http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/help/update-570-to-575-o-losing-root-t3382278 Edited October 22, 2016 by jazzfrequency Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 (edited) Διαβασε αυτο ειναι πολυ απλο και αξιζει γιατι περνας και twrp recovery και επιπλεον πετας οτι σκουπιδια εχει σε εφαρμογες που δεν θελεις κι εχεις καθαρη stock MM η οποια παει σφαιρα με κατι μικρα bugs μιλαω παντα για την τελευταια .291 Δεν μπορω να σου πω περισσοτερα γιατι ειμαι εκτος αλλα οτι απορια εχεις θα σου απαντησω αργοτερα ή καποιο απο τα παιδια εδω περα. Σε καθε περιπτωση πρεπει να φλασαρεις L 5.1.1 να κανεις root με kingroot και ανοιχτο wifi, να περασεις recovery και επισης μπορεις να βρεις rooted MM αν ψαξεις λιγο στο google εννοω αρχειο με καταληξη .zip ετοιμη για φλασαρισμα απο recovery. Εδω για root L 5.1.1 http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/general/root-t3108230 Εδω οδηγιες για MM rootable stock rom http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/help/update-570-to-575-o-losing-root-t3382278 Ok, ευχαριστώ. Για να φλασαρω την 5.1.1 θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το το flash tool το οποίο δεν μου τρέχει στα win 10... Θα προσπαθήσω και εαν έχω πρόβλημα στέλνω πάλι. Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 22, 2016 by bpapad81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Πως θα φλασαρω ρομ με flastool αφού δεν παίζει στα win 10? Το sp flash tool θέλει, και κάποια άλλα αρχεία τα οποία δεν τα βρίσκω... Μου έχει σπάσει τα νεύρα... ! @*#!@# Help... Pm me plz Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Πως θα φλασαρω ρομ με flastool αφού δεν παίζει στα win 10? Το sp flash tool θέλει, και κάποια άλλα αρχεία τα οποία δεν τα βρίσκω... Μου έχει σπάσει τα νεύρα... ! @*#!@# Help... Pm me plz Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όποιος έχει εγκατεστημένα τα windows 10 σε λαπτοπ/ντεσκτοπ αλλά και το flashtool εγκατεστημένο, θα παρατηρεί το εξής πρόβλημα, ότι ενώ πάει να συνδέσει το κινητό σε fastboot mode θα λείπουν τα drivers. Για να λυθεί κάνουμε τα εξής 1)Settings-->Update & security-->For Developers--> τικαρει το developer mode 2)Settings-->Update & Security-->Recovery-->restart στο advanced startup--> troubleshoot--> advanced options -->startup settings--> πατήστε restart και μετά επιλέξτε το 7) disable driver signature enforcement Μετά θα πας να εγκαταστησεις τα drivers του flashtool που βρίσκονται στον φάκελο flashtool --> drivers Και αυτό θα σου πετάει κάτι σαν firewall, εσύ θα πατας άκυρο αν θυμάμαι καλά γι καμία 25 αρια φορές Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Όποιος έχει εγκατεστημένα τα windows 10 σε λαπτοπ/ντεσκτοπ αλλά και το flashtool εγκατεστημένο, θα παρατηρεί το εξής πρόβλημα, ότι ενώ πάει να συνδέσει το κινητό σε fastboot mode θα λείπουν τα drivers. Για να λυθεί κάνουμε τα εξής 1)Settings-->Update & security-->For Developers--> τικαρει το developer mode 2)Settings-->Update & Security-->Recovery-->restart στο advanced startup--> troubleshoot--> advanced options -->startup settings--> πατήστε restart και μετά επιλέξτε το 7) disable driver signature enforcement Μετά θα πας να εγκαταστησεις τα drivers του flashtool που βρίσκονται στον φάκελο flashtool --> drivers Και αυτό θα σου πετάει κάτι σαν firewall, εσύ θα πατας άκυρο αν θυμάμαι καλά γι καμία 25 αρια φορές Ok, θα το κάνω και αύτο, τι τραβάμε για flash rom :p Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 βγηκε για ελληνικα η αναβαθμιση το πηραν ειδηση μετα απο 2,5 μηνες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 βγηκε για ελληνικα η αναβαθμιση το πηραν ειδηση μετα απο 2,5 μηνες.. Ε??? Ποίος? Τι? Πότε ? Ε??? Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Παιδια κλεινω 2 χρονια με το κινητο και μιας και ληγει η εγγυηση θελω να δοκιμασω να περασω custom rom.υπαρχει κατι που να δουλεύει αψογα χωρις bugs?μια stable version! Μπορει καποιος να μου προτεινει και να μου δωσει και καποιο λινκ για το τι ακριβως θα πρεπει να κανω για να την περασω Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Παιδια, με το Marshmallow τελικα τι γινεται; αξιζει να το βαλουμε ή να το ξεχασουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Αν δεν κάνω λάθος, το z2 έχει σχεδόν ίδιες rom με το z3.. Οπότε από την εμπειρία μου θα σου πω ότι αξίζει. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.. Πλέον έχει βγει η τελευταία έκδοση, οπότε κάνε μια καθαρή αναβάθμιση. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 (edited) Παιδια, με το Marshmallow τελικα τι γινεται; αξιζει να το βαλουμε ή να το ξεχασουμε; Το εχω περιπου 1 μηνα, μιλαω για το τελευταιο .291 MM. Εχουμε και λεμε.. - Εμφανως πιο γρηγορο στην εκτελεση εφαρμογων, με το που πατας πανω στο εικονιδιο της εφαρμογης τρεχει ακαριαια. - Η Ram ειναι περιπου ιδια με τη LP, και αφηνει ελευθερη 1,5 ως 1,7gb και θεωρω οτι γινεται καλυτερη διαχειριση κατα την εκτελεση των εφαρμογων αλλα και κατα την απελευθερωση. - Εχει επαναφερει το stamina οπως επισης και καταναλωση της μπαταριας ειναι πολυ καλυτερη κι απο εποχες KK, θεωρω οτι μεχρι στιγμης εχει πετυχει την καλυτερη καταναλωση μπαταριας απ'ολες τις rom. Κατα την ενεργοποιηση (για καποιο χρονικο διαστημα) και απενεργοποιηση του stamina παρουσιαστηκε ενα λαγκάρισμα το οποιο μετα απο καποια ωρα εξαφανιστηκε, πιθανο καποιο bug γιατι απ ότι καταλα εριξε την ταχυτητα της cpu ή gpu και μετα ολα οκ. Διαβασε περισσοτερα εδω τα παιδια δινουν μια πιο ακριβη εικονα.. http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/general/sony-xperia-z2-firmware-23-5-1-291-live-t3432575 Εγω την κατεβασα με το XperiFirm μιλαω παντα για την επισημη stock της Sony απο εδω.. http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/pc-xperifirm-xperia-firmware-downloader-t2834142 Ειχα την LP 5.1.1 την οποια την εκανα root με το kingroot και στο καπακι περασα TWRP και μετα εφτιαξα μονος μου με το Flashtool τη rom σε .FTF και στη συνεχεια με το PRFCreator την εκανα .ZIP για να φλασαρω μεσω recovery. PRFCreator εδω.. http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/tool-prfcreator-easily-create-pre-t2859904 Ελπιζω να βοηθησα και οσους ακομα αναποφάσιστους. Edited November 6, 2016 by jazzfrequency Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Παιδια, με το Marshmallow τελικα τι γινεται; αξιζει να το βαλουμε ή να το ξεχασουμε; Οχι φιλε τραγικη μπαταρια,το Stamina το κατέστρεψαν για ονομα του θεου! Και έμενα μου κανει διαφορα κολληματακια και εχω κανει 2 φορες καθαρη εγκατασταση μεινε με 5.1.1 και ολα κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Τελικά η ΜΜ πρέπει να είναι η πιο αμφιλεγόμενη έκδοση ever. Εγώ την βρήκα μίλια μπροστά από την προηγούμενη, ειδικά σε επίπεδο ταχύτητας, ενώ η μπαταρία διατηρήθηκε -για να μη πω βελτιώθηκε- στα ίδια κορυφαία επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 (edited) Το εχω περιπου 1 μηνα, μιλαω για το τελευταιο .291 MM. Εχουμε και λεμε.. - Εμφανως πιο γρηγορο στην εκτελεση εφαρμογων, με το που πατας πανω στο εικονιδιο της εφαρμογης τρεχει ακαριαια. - Η Ram ειναι περιπου ιδια με τη LP, και αφηνει ελευθερη 1,5 ως 1,7gb και θεωρω οτι γινεται καλυτερη διαχειριση κατα την εκτελεση των εφαρμογων αλλα και κατα την απελευθερωση. - Εχει επαναφερει το stamina οπως επισης και καταναλωση της μπαταριας ειναι πολυ καλυτερη κι απο εποχες KK, θεωρω οτι μεχρι στιγμης εχει πετυχει την καλυτερη καταναλωση μπαταριας απ'ολες τις rom. Κατα την ενεργοποιηση (για καποιο χρονικο διαστημα) και απενεργοποιηση του stamina παρουσιαστηκε ενα λαγκάρισμα το οποιο μετα απο καποια ωρα εξαφανιστηκε, πιθανο καποιο bug γιατι απ ότι καταλα εριξε την ταχυτητα της cpu ή gpu και μετα ολα οκ. Διαβασε περισσοτερα εδω τα παιδια δινουν μια πιο ακριβη εικονα.. http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/general/sony-xperia-z2-firmware-23-5-1-291-live-t3432575 Εγω την κατεβασα με το XperiFirm μιλαω παντα για την επισημη stock της Sony απο εδω.. http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/pc-xperifirm-xperia-firmware-downloader-t2834142 Ειχα την LP 5.1.1 την οποια την εκανα root με το kingroot και στο καπακι περασα TWRP και μετα εφτιαξα μονος μου με το Flashtool τη rom σε .FTF και στη συνεχεια με το PRFCreator την εκανα .ZIP για να φλασαρω μεσω recovery. PRFCreator εδω.. http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/tool-prfcreator-easily-create-pre-t2859904 Ελπιζω να βοηθησα και οσους ακομα αναποφάσιστους. Χιλια ευχαριστω για την αναλυτικη απαντηση. Κατι τετοιες απαντησεις πανε μπροστα ενα φορουμ. Λαμβανω βεβαια υποψη και τις απαντησεις των αλλων 2 παιδιων και βλεπω κι εγω οτι οντως ειναι αμφιλεγομενη η ΜΜ. @diecast : Εμενα η δικη μου μπαταρια αρχιζει και χανει τη διαρκεια της λογω...γηρατος, οποτε δεν μπορω να πω οτι δεν φοβαμαι αυτο ακριβως : με τη ΜΜ να χειροτερεψουν τα πραγματα. Οταν λες κολληματακια ομως, τι εννοεις; σου κρασαρουν εφαρμογες; Προταση : μηπως πρεπει να αναφερουμε καποιο χαρακτηριστικο του κινητου μας για να δουμε αν παιζει ρολο κι αυτο; δηλαδη ειναι το 6502,6503 κλπ? Τελος : ακομα και αν δεν περασω την ΜΜ , θελω να κανω ενα factory reset στο κινητο . Εχω ενεργοποιημενα τα backup.Μολις ξεκινησει και βαλω το λογαριασμο google μου, θα αρχισει να κατεβαζει τις εφαρμογες μου με τα settings τους; Edited November 8, 2016 by Solidarity Συμπληρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Τελος : ακομα και αν δεν περασω την ΜΜ , θελω να κανω ενα factory reset στο κινητο . Εχω ενεργοποιημενα τα backup.Μολις ξεκινησει και βαλω το λογαριασμο google μου, θα αρχισει να κατεβαζει τις εφαρμογες μου με τα settings τους; Με τις εφαρμογές, μου φαίνεται πως ισχύει, αν δεν το κάνει, πας στο Play store και σου έχει εκεί τις εφαρμογές σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Λοιπον την εβαλα κι εγω επιτελους. Η διαδικασια : 1.Format/factory reset. 2.update from pc με xperia companion 3. 2 reset ακομη μετα. Εντυπωσεις: Θεμα μπαταριας δεν εχω, μια ημερα που το ειχα μονο με wifi, αντεξε η οθονη ανοιχτη 5,5 ωρες. Με 3g , μειωνεται, αλλα κραταει μια ημερα,με χρηση οπως και πριν. Ταχυτητα : θεωρω πως η μικρη αυξηση οφειλεται στο καθαρο κινητο (πριν ηταν φουλ και οι δυο μνημες - κυρια και sd card) Σταθερο δειχνει, μου αρεσουν καποιες μικρες προσθηκες που εχει βαλει η sony, γενικα σαν λειτουργικο δειχνει ανωτερο. Πιστευω οτι σιγα-σιγα το android τελειοποιειται, και φυσικα προτεινω την αναβαθμιση σε οσους δεν την εχουν κανει (.291 εκδοση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Λοιπον την εβαλα κι εγω επιτελους. Η διαδικασια : 1.Format/factory reset. 2.update from pc με xperia companion 3. 2 reset ακομη μετα. Εντυπωσεις: Θεμα μπαταριας δεν εχω, μια ημερα που το ειχα μονο με wifi, αντεξε η οθονη ανοιχτη 5,5 ωρες. Με 3g , μειωνεται, αλλα κραταει μια ημερα,με χρηση οπως και πριν. Ταχυτητα : θεωρω πως η μικρη αυξηση οφειλεται στο καθαρο κινητο (πριν ηταν φουλ και οι δυο μνημες - κυρια και sd card) Σταθερο δειχνει, μου αρεσουν καποιες μικρες προσθηκες που εχει βαλει η sony, γενικα σαν λειτουργικο δειχνει ανωτερο. Πιστευω οτι σιγα-σιγα το android τελειοποιειται, και φυσικα προτεινω την αναβαθμιση σε οσους δεν την εχουν κανει (.291 εκδοση). Πηρα προχθες απο service το κινητο, και ενω ειχα την 4.4.4 , μου περασαν την 6.0.1. Μια σουμα οι βασικες διαφορες που ειδα: 1. διπλο χτυπημα για κλεισιμο οθονης 2.περιστροφη της αρχικης οθονης 3. ενα λιγοτερο βημα για να φτασεις στη ρυθμιση φωτεινοτητας 4. Επανεκινηση και Απενεργοποιηση με ενα βημα λιγοτερο (χωρις επιβεβαιωση ) 5. 3 bugs με ΚΚ φυγαν (με περιστροφη οθονης εσβηνε φακος, NFC bug,και δεν εκανε ηχο οταν τελειωνε αντ. μετρηση ) 6. Smart Lock 7. App pinning 8. Stamina ειναι πολυ επιθετικο 9. WiFi εχει βελτιωση στα WiFi καταστηματων(πχ Starbucks), συνδεεται πιο ευκολα+γρηγορα, ενω παντα ηταν λιγο ιδιοτροπο. 10. Το πιο ομορφο Android skin 11. To κινητο ειναι το ιδιο γρηγορο:thanks:. Για μπαταρια ακομα δε μπορω να πω. 12. Μεταφορα apps(οσα το επιτρεπουν και οχι ολοκληρα) στην SD, και μονο με ενα κουμπι. 13. Widget ημερολογιου μηνα 14. Λεει αμα η φορτιση ειναι γρηγορη ή οχι Με μια πρωτη ματια, το οτι δεν εχει χασει κατι απο την κορυφαια υπολοιηση της ΚΚ και εχει προσθεσει , λεει πολλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Απορώ τόσους μήνες που είχες μείνει στην kitkat!! Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts