icy20 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Δεν το εχω πολυ καιρο αλλα το αντιθετο βλεπω εγω. Το ιδιο αερατο με το Μ8 ας πουμε θεωρω οτι ειναι...Σε σχεση με το g3 που ειχα πριν ειναι ετη φωτος καλυτερο σε smoothness... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipposmich Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Σημερα εντελως ξαφνικα σταματησαν οι notifications με φωτακι. Το φωτακι λειτουργει κανονικα οταν το φορτιζεις. Αλλα σε αναπαντητη ή εισερχομενο μηνυμα δεν αναβει καν. Εχω την lollipop βαλτικης... Μπορει να βοηθησει κανεις; Δε θελω να κανω erase ολα τα data του κινητου που λενε μερικοι στο ιντερνετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Επειδή μάλλον έχω χάσει επεισόδια ...Τί γίνεται με την Lollipop ? Έχω το Z2 αγορασμένο απο το Πλαίσιο αλλά ακόμη δεν μου έχει έρθει τίποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Επειδή μάλλον έχω χάσει επεισόδια ...Τί γίνεται με την Lollipop ? Έχω το Z2 αγορασμένο απο το Πλαίσιο αλλά ακόμη δεν μου έχει έρθει τίποτα . Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα για ελληνικές συσκευές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα για ελληνικές συσκευές. Γνωρίζουμε μήπως πότε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Γνωρίζουμε μήπως πότε ? Σε καμια 15αρια μέρες ίσως. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Σημερα εντελως ξαφνικα σταματησαν οι notifications με φωτακι. Το φωτακι λειτουργει κανονικα οταν το φορτιζεις. Αλλα σε αναπαντητη ή εισερχομενο μηνυμα δεν αναβει καν. Εχω την lollipop βαλτικης... Μπορει να βοηθησει κανεις; Δε θελω να κανω erase ολα τα data του κινητου που λενε μερικοι στο ιντερνετ... εχω και εγω την lollipop βαλτικης. μου το εκανε και εμενα μια μερα. αλλα με το πατουσα να ξεκλειδωσει τοτε αναβε και το λαμπακι. το εκανα μια επανακινηση και ετρωσε. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια καλημερα...ειμαι κυριολεκτικα ενα βημα πριν την αγορα του Ζ2.... θελω να μου πειτε μερικοι κατοχοι εντυπωσεις, ποια προβληματα αντιμετωπισατε, αν εχει δυνατη κεραια αλλα και wifi δεκτη(βασικο) καθως και αν ειστε ικανοποιημενοι συνολιγα απο τη συσκευη...δεν ξαναχα επαφη με συχρονο σονυ σμαρτφον οποτε θα ειναι η πρωτη μου φορα με την εταιρια... επισης με τις ζελατινες που εχει το μπρος και το πισω γυαλι τι γινεται?γρατζουνιουντε πολυ ευκολα?επισης φευγουν ευκολα σε περιπτωση που γεμισουν γρατζουνιες??? και κατι ακομα(και ισως το πιο σημαντικο)...εχοντας παιξει με το κινητο μονο σε μαγαζια...παρατηρησα οτι δεν εχει την αερινη αισθηση λειτουργιας το λειτουργικο του...σαν αλλα κινητα οπως Μ8, motox τα καινουρια σαμμυ που εχουν στρωσει πολυ τελευταια...το εχετε παρατησει?γιατι σε καποιο αλλο θρεντ που το ανεφερα καποιοι κατοχοι εσκασαν απ το κακο τους :lol: επισης οσοι το προσεξατε, βρεθηκε καποια ρομ που να το κανει πιο αερατο, χωρις ομως bugs αλλα και συμβιβασμους στην καμερα? με τις custom roms τι γινεται υπαρχει ποικιλια? σορρυ για το ποστ παιδια αλλα 200 σελιδες ειναι πολλες για να τις διαβασω και δυστυχως δε προλαβαινω...αν μπορεσετε να μου απαντησετε θα μου κανετε μεγαλη χαρη... ευχαριστω πολυ Εχω το κινητακι περιπου 10 μηνες. Δεν εχω κανενα θεμα με το κινητο.. με λιγα λογια ειναι ενα εξαιρετικο κινητο(αψογα χαρακτηριστικα) σε εξαιρετικη τιμη. για τις γρατζουνιεσ παρε ενα τtempered glass μπροστα και μια ζελατινα απο πισσω και εισαι αρχοντας.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Δεν θυμάμαι αν στην 4.4 όταν ήταν κλειδωμένο το τηλέφωνο σε άφηνε να πατάς τις συντομεύσεις στην status bar?? Γιατί στο lollipop με κλειδωμενη οθόνη σε αφήνει κ WiFi να ανοιγοκλεισεις κ διάφορα άλλα να πειράξει οποίος θέλει. Τι ******* είναι αυτό ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Δεν θυμάμαι αν στην 4.4 όταν ήταν κλειδωμένο το τηλέφωνο σε άφηνε να πατάς τις συντομεύσεις στην status bar?? Γιατί στο lollipop με κλειδωμενη οθόνη σε αφήνει κ WiFi να ανοιγοκλεισεις κ διάφορα άλλα να πειράξει οποίος θέλει. Τι ******* είναι αυτό ?? Στην 4.4 δεν σε άφηνε.. Εμένα προσωπικά με βολεψε αρκετά στην lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Στην 4.4 δεν σε άφηνε.. Εμένα προσωπικά με βολεψε αρκετά στην lollipop Ναι αλλά μπορεί οποιοσδήποτε να σου κλείσει τα δεδομένα η το wifi με ότι συνεπάγεται αυτό...... Χωρίς να το ξεκλειδωσει καν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Ναι αλλά μπορεί οποιοσδήποτε να σου κλείσει τα δεδομένα η το wifi με ότι συνεπάγεται αυτό...... Χωρίς να το ξεκλειδωσει καν.... Εδώ μπορεί ο άλλος να σου κλείσει το κινητό χωρίς να το ξεκλειδώσει.. Το WI fi θα μας πειράξει.. Πραγματικά δεν το βλέπω σαν πρόβλημα.. Δλδ το ότι κάποιος θα κρατήσει το κινητό σου και τι ? Θα πει "ας του κλείσω το WI fi για να του κάνω κακό ?" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknano Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εδώ μπορεί ο άλλος να σου κλείσει το κινητό χωρίς να το ξεκλειδώσει.. Το WI fi θα μας πειράξει.. Πραγματικά δεν το βλέπω σαν πρόβλημα.. Δλδ το ότι κάποιος θα κρατήσει το κινητό σου και τι ? Θα πει "ας του κλείσω το WI fi για να του κάνω κακό ?" Ευκολία είναι αυτό. Όλοι κάνουμε παραπάνω κινήσεις για να μην έχουμε ανοιχτά το wi fi καθώς και ότι τρώει μπαταρία συνέχεια. Χθες που είχε ήλιο παρατήρησα ότι μέσα στην οθόνη φαινόταν μια διαφάνεια με γραμμές παράλληλες οι οποίες ήταν σαν να βλέπουμε το εσωτερικό της οθόνης από πίσω. Μήπως έχει συμβεί σε κανένα άλλο αυτό. Ήταν σαν μαγνητισμενο δεν ξέρω πως να το πω. Έβλεπα τα λαμπάκια που έχει από πίσω η οθόνη. Μετά από λίγο που έφυγα από τον πολύ ήλιο δεν μου ήταν ορατό ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ευκολία είναι αυτό. Όλοι κάνουμε παραπάνω κινήσεις για να μην έχουμε ανοιχτά το wi fi καθώς και ότι τρώει μπαταρία συνέχεια. Χθες που είχε ήλιο παρατήρησα ότι μέσα στην οθόνη φαινόταν μια διαφάνεια με γραμμές παράλληλες οι οποίες ήταν σαν να βλέπουμε το εσωτερικό της οθόνης από πίσω. Μήπως έχει συμβεί σε κανένα άλλο αυτό. Ήταν σαν μαγνητισμενο δεν ξέρω πως να το πω. Έβλεπα τα λαμπάκια που έχει από πίσω η οθόνη. Μετά από λίγο που έφυγα από τον πολύ ήλιο δεν μου ήταν ορατό ξανά Έτσι είναι σε όλα. Και στην z3 σειρά εξίσου έστω ελαφρώς λιγότερο υπό έντονο τεχνητο φως η στον ήλιο. Είναι το περίγραμμα του panel-digitizer. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εδώ μπορεί ο άλλος να σου κλείσει το κινητό χωρίς να το ξεκλειδώσει.. Το WI fi θα μας πειράξει.. Πραγματικά δεν το βλέπω σαν πρόβλημα.. Δλδ το ότι κάποιος θα κρατήσει το κινητό σου και τι ? Θα πει "ας του κλείσω το WI fi για να του κάνω κακό ?" Εννοώ ότι αν στο κλέψει κάποιος εκτός ότι μπορεί να το κλείσει τελείως, μπορεί να κλείσει ίντερνετ και δεδομένα κ να μην το εντοπισεις ποτέ. Από αυτή την άποψη το λέω. Τι να το κάνω που είναι κλειδωμένο τότε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknano Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Έτσι είναι σε όλα. Και στην z3 σειρά εξίσου έστω ελαφρώς λιγότερο υπό έντονο τεχνητο φως η στον ήλιο. Είναι το περίγραμμα του panel-digitizer. Ευχαριστώ πολύ. Μου έφυγε το άγχος γιατί προχθές ενός φίλου μετά από δύο εβδομάδες χρήσης του χάλασε η πίσω κάμερα και φοβήθηκα ότι αν και καινούργιο δέκα ημερών το δικό μου μην έβγαλε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis89 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Λοιπών θέλω να κάνω μια ερώτηση.όταν ανηξα την συσκευή μόλις πήρα το κινητό δεν είχε μέσα ουτε μια εικόνα ούτε βίντεο ούτε τίποτα για ποιο λόγο μπορεί να συνέβη αυτό και αν έχει συμβεί και σε άλλων.το κινητό το πήρα καινούργιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλύτερη από αυτήν εδώ δεν βρίσκω; και σε καλύτερη τιμή; http://www.computerbeast.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=470685&Itemid=0 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδιά γεια χαρά ! Έχετε ακούσει τίποτα οτι η Σόνυ θα σταματήσει την παραγωγη του Ζ2? Και οτι θα το αποσύρουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδιά γεια χαρά ! Έχετε ακούσει τίποτα οτι η Σόνυ θα σταματήσει την παραγωγη του Ζ2? Και οτι θα το αποσύρουν? Η παραγωγη του θεωρω οτι σιγουρα θα εχει τελειωσει αφου κυκλοφορει το Ζ3 και το Ζ4 ειναι προ των πυλων. Ουτε για αποσυρση νομιζω, οτι υπαρχει στο στοκ θα παμεινει εκει. Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδια, μια ερωτηση για οποιον γνωριζει. Στο scrooge, βγαζει το Ζ2 ως LTE (αρα 4G) και ως απλο. Ως απλο, το δινει ο Κωτσοβολος και η Ηλεκτρονικη. Αυτο σημαινει οτι ο Κωτσο εχει τη συσκευη χωρις LTE ? οτι εχει το μοντελο D6502? Βρηκα οτι τα D6503,6543 ΕΧΟΥΝ LTE, ενω το 6502 οχι. (http://dl-developer.sonymobile.com/documentation/whitepapers/Xperia_Z2_D6502_D6503_D6543_WP_3.pdf) Επηρεαζει αυτο καπου την ταχυτητα στο mobile internet? Θελω να πω, αξιζει να το παρω απο Κωτσο, μιας και εκει εχω ενα πιστωτικο υπολοιπο αρκετα σεβαστο, αλλα να χασω το 4g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelo Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Μα το LTE είναι φθηνότερο από το 3G κατά €60!!! Κατά τη γνώμη μου, κράτα το πιστωτικό σου στον Κωτσο για κάποια άλλη αγορά, και πάρε το LTE στα €340. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 http://www.smartphonezero.com/sony-xperia-z2-d6502-d6503-d6543-specs/ εδω γραφει της εκδοσης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 To φλας των (αρκετών) Τ που είχα ήταν τόσο αδύναμο που το θεωρούσα ως το μεγάλο μειονέκτημα της συσκευής. Το φλας του Ζ2 βγάζει ολοζώντανη φωτογραφία σε πολύ σκοτεινό δωμάτιο. Εάν το φλας του Τ σου ήταν δύο φορές πιό δυνατό από του Ζ2 σου, να πας το Ζ2 για σέρβις. Επίσης, τα "κανονικά" φλας αποτελούν οριστικά παρελθόν γιατί απαιτούν χώρο και πάχος στην συσκευή λόγω του απαραίτητου πυκνωτή. Οι συσκευές είναι στα 7 χιλιοστά και δεν χωράνε microsim (που έγινε nanosim)...πυκνωτή θα βάλουν; Τελικά μέτρησα την δύναμη στο φλας του Xperia T είναι ~3000lux ενώ του Xperia Z2 είναι ~300 οπότε όχι μόνο 2 φορές χειρότερο αλλά 10 φορές, μπορεί κάποιος συμφορύτης που έχει και το xperia T να κάνει μια μέτρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση σε lollipop! http://www.angroid.gr/news/software/xekinise-i-anavathmisi-ton-xperia-z2-se-android-5-0-lollipop-ke-stin-ellada/ Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Τελικά μέτρησα την δύναμη στο φλας του Xperia T είναι ~3000lux ενώ του Xperia Z2 είναι ~300 οπότε όχι μόνο 2 φορές χειρότερο αλλά 10 φορές, μπορεί κάποιος συμφορύτης που έχει και το xperia T να κάνει μια μέτρηση? Πως έκανες την μέτρηση; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts