Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαγκες βαρατε αλυπητα η συσκευη δεν παιζεται στα λεφτα της, νταξει καθομαι και το χαζευω κλειστο, η ταχυτητα του ειναι το κατι αλλο...εχω κατα κ@υλ@σ@ι ασυστολα

θα χτηπησω και αυτο απο το αμαζον και αντε γεια http://www.amazon.com/gp/product/B00IIWX6GC/ref=s9_psimh_gw_p107_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1MMYJQN3P2EYXRW9V815&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1688200382&pf_rd_i=507846

All it takes is a swipe...

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

μαγκες βαρατε αλυπητα η συσκευη δεν παιζεται στα λεφτα της, νταξει καθομαι και το χαζευω κλειστο, η ταχυτητα του ειναι το κατι αλλο...εχω κατα κ@υλ@σ@ι ασυστολα

θα χτηπησω και αυτο απο το αμαζον και αντε γεια http://www.amazon.com/gp/product/B00IIWX6GC/ref=s9_psimh_gw_p107_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1MMYJQN3P2EYXRW9V815&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1688200382&pf_rd_i=507846

Σκεψου να ακυρωνες την παραγγελια.......;)

sks13 :alien:

Σήμερα πήρε και ένας φίλος μου το Ζ2 και σύγκρινα τον ήχο. Από τα δικά μου ο ήχος ακούγεται πολύ στο βάθος σαν να έχουν βουλώσει τα ηχεία. Κοίταξα όλες τις ρυθμίσεις να είναι ίδιες. Αύριο θα το πάω στο service να το δουν. Τι μπορεί να φταίει;

Σήμερα πήρε και ένας φίλος μου το Ζ2 και σύγκρινα τον ήχο. Από τα δικά μου ο ήχος ακούγεται πολύ στο βάθος σαν να έχουν βουλώσει τα ηχεία. Κοίταξα όλες τις ρυθμίσεις να είναι ίδιες. Αύριο θα το πάω στο service να το δουν. Τι μπορεί να φταίει;

Τόσες φορές που έκανες βουτιές μαζί του ε...οσο να ναι αυξάνονται οι πιθανότητες να βγουν τέτοια θέματα.

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είπαμε στα λεφτά του ιδικά σήμερα δεν έχει αντίπαλο πραγματικά.

Τέτοια ολοκληρωμένη,ισορροπημενη και άψογη πρόταση.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Λοιπόν σήμερα επικοινώνησα με το κατάστημα και το τηλέφωνο μου το είχαν παραλάβει από το service.

Ωραία λέω, για να δούμε τι θα δούμε.

Πετάγομαι μέχρι τον Πειραιά και παραλαμβάνω το τηλέφωνο στη συσκευασία του και μου λέει ο υπεύθυνος πως είναι έτοιμο και μου έδωσε και ένα χαρτί από το service.

Του λέω "Μπορώ να το τσεκάρω εδώ απευθείας?" και μου λέει "Βεβαίως".

Πατάω το power on και μου ανοίγει ένα ωραιότατο COSMOTE :lol:

Ε τους άτιμους λέω. Πέρασαν branded firmware. Το τηλέφωνο ήταν ready to use. Δεν χρειάστηκε να το σετάρω. "Ύποπτο" ψέλλισα από μέσα μου.

Πρώτα από όλα το περιβόητο POWER OFF δεν εμφανίστηκε. Και δεύτερον δεν υπήρχε το startup εικονίδιο πάνω αριστερά και στην notification bar.

Εν πάσει περιπτώσει πάω αμέσως στις ρυθμίσεις να δω στα πόσα δευτερόλεπτα είναι ρυθμισμένη η οθόνη ώστε να αδρανοποιείται. Ήταν στα 30sec.

Περιμένω και όντως σβήνει.

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης.

Για να είμαι σίγουρος, κάνω άμεσα ένα hard reset. Ανοίγει ξανά το τηλέφωνο και περνάω γρήγορα γρήγορα τα αρχικά βήματα.

Ούτε τώρα εμφανίστηκε το POWER OFF αλλά εμφανίστηκε το startup!!!

Που σημαίνει πως το κινητό το είχαν πειράξει στο service οι εξυπνάκηδες της Arvato!

Πάω αμέσως και στις ρυθμίσεις να δω τη ρύθμιση αδρανοποίησης οθόνης η οποία ήταν στα 30sec.

Περιμένω, περιμένω, περιμένω ................................. περιμένω, περιμένω και περιμένω και όλο περιμένω που τραγούδησε κάποτε η χαριτωμένη Καλομοίρα. Και η οθόνη δεν έσβησε ποτέ!!!! :lol::lol::lol:

Το λέω αμέσως στον υπεύθυνο ο οποίος αμέσως αναψοκοκκίνησε αλλά προσπάθησε να μην το δείξει εμφανώς.

Εκείνος αμέσως έδωσε εντολή να μου έρθει καινούρια κλειστή συσκευή χωρίς να πω δεύτερη κουβέντα.

Ήρθε το κουτί και πιάσαμε την κουβέντα περί κάποιων περιστατικών που γνώριζα (μέσα από εδώ) και τα ανέφερα.

Εκείνη την ώρα τον ρώτησα αν γίνεται να μου επιστραφούν τα χρήματα και μου είπε "ΝΑΙ".

Και έτσι δέχτηκα να πάρω πίσω τα χρήματα μου(398.00€).

Αμέσως έδωσα παραγγελία στο expansys και έκανα χρήση του ενδοκοινοτικού ΑΦΜ της εταιρίας μου και αγόρασα το XPeria Z2 Black με δώρο BT Jabra ακουστικό στα 362.00€ τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά. Έγινε ήδη shipped και αύριο το μεσημέρι θα είναι στα χέρια μου!

Ελπίζω να βοήθησα όσους ήταν ομοιοπαθείς.

ΥΓ1: Το πρωί μου τηλεφώνησε και η Sony και ήταν ενήμερη της όλης υπόθεσης. Τους είπα ότι είχε φτάσει το τηλέφωνο στο κατάστημα και ότι θα πήγαινα να το παραλάβω. Τα τεκταινόμενα δεν τα γνωρίζει, όμως θα τα μάθουν και αυτά.

ΥΓ2: Το Phonegallery είναι ένα αξιόλογο κατάστημα και δηλώνω πέρα για πέρα ευχαριστημένος σαν καταναλωτής με την όλη εξέλιξη. Το πρόβλημα το έχει προφανώς η Sony Ελλάδος σχετικά με την εν λόγω παρτίδα που διέθεσε στα διάφορα καταστήματα.

Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα και θα τα λέμε από εδώ με το νέο Ζ2 λοιπόν.

Εις αύριο τα σπουδαία! :)

Edited by jg_sot

Γιατι το πουλας ρε αλητη;;; :p :p :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

γκουχ γκουχ, τρωγοντας ερχεται η ορεξη....:p

in other news, γιατι αφου εχει τοσο δυνατα ηχεια σε μουσικη και ταινιες στις ειδοποιησεις ειναι πιο ησυχα και απο τον ταφο στην αμφιπολη?

Έχει μείνει κανένας άλλος με την 323 ακόμα έκδοση?

Για πείτε βρε παίδες

Έχει μείνει κανένας άλλος με την 323 ακόμα έκδοση?

Τι εννοεις? στην .314 δεν ειμαστε ολοι?

Μονο η vodafone καποιων χωρων(γερμανια,ισπανια κλπ) εχει την .323

Εκτος και αν ρωτας κατι άλλο,και καταλαβαινω λαθος:rolleyes:

sks13 :alien:

Πήγα σήμερα και το ξανασκάλισα στα public, έχει φοβερή αίσθηση στο χέρι αλλά μόνο ένα ψιλομικροπραγματάκι με ένοχλησε. Εκεί που είναι το αλούμινιο κάπως μυτερό όταν έρχεται σε επαφή με τα δάκτυλα σας , σας τσιμπάει κάπως; κάπως σαν ένα απειροελάχιστο ηλεκτροσόκ;;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ καλή είδηση αυτή...

Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

Sony + HTC οδηγουν την κουρσα των update τη στιγμη αυτη...

Επισης πως μπορουμε να το βαλουμε να τραβαει 1080ρ στο αυτοματο ή και 720ρ?

Edited by ea6gka

Απο χτες ειμαι και επίσημα κατοχος z2!! Το κινητο απλα φυσαει σε ολα και για τα λεφτα του ειναι οτι καλύτερο.
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Λοιπόν σήμερα επικοινώνησα με το κατάστημα και το τηλέφωνο μου το είχαν παραλάβει από το service.

Ωραία λέω, για να δούμε τι θα δούμε.

Πετάγομαι μέχρι τον Πειραιά και παραλαμβάνω το τηλέφωνο στη συσκευασία του και μου λέει ο υπεύθυνος πως είναι έτοιμο και μου έδωσε και ένα χαρτί από το service.

Του λέω "Μπορώ να το τσεκάρω εδώ απευθείας?" και μου λέει "Βεβαίως".

Πατάω το power on και μου ανοίγει ένα ωραιότατο COSMOTE :lol:

Ε τους άτιμους λέω. Πέρασαν branded firmware. Το τηλέφωνο ήταν ready to use. Δεν χρειάστηκε να το σετάρω. "Ύποπτο" ψέλλισα από μέσα μου.

Πρώτα από όλα το περιβόητο POWER OFF δεν εμφανίστηκε. Και δεύτερον δεν υπήρχε το startup εικονίδιο πάνω αριστερά και στην notification bar.

Εν πάσει περιπτώσει πάω αμέσως στις ρυθμίσεις να δω στα πόσα δευτερόλεπτα είναι ρυθμισμένη η οθόνη ώστε να αδρανοποιείται. Ήταν στα 30sec.

Περιμένω και όντως σβήνει.

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης.

Για να είμαι σίγουρος, κάνω άμεσα ένα hard reset. Ανοίγει ξανά το τηλέφωνο και περνάω γρήγορα γρήγορα τα αρχικά βήματα.

Ούτε τώρα εμφανίστηκε το POWER OFF αλλά εμφανίστηκε το startup!!!

Που σημαίνει πως το κινητό το είχαν πειράξει στο service οι εξυπνάκηδες της Arvato!

Πάω αμέσως και στις ρυθμίσεις να δω τη ρύθμιση αδρανοποίησης οθόνης η οποία ήταν στα 30sec.

Περιμένω, περιμένω, περιμένω ................................. περιμένω, περιμένω και περιμένω και όλο περιμένω που τραγούδησε κάποτε η χαριτωμένη Καλομοίρα. Και η οθόνη δεν έσβησε ποτέ!!!! :lol::lol::lol:

Το λέω αμέσως στον υπεύθυνο ο οποίος αμέσως αναψοκοκκίνησε αλλά προσπάθησε να μην το δείξει εμφανώς.

Εκείνος αμέσως έδωσε εντολή να μου έρθει καινούρια κλειστή συσκευή χωρίς να πω δεύτερη κουβέντα.

Ήρθε το κουτί και πιάσαμε την κουβέντα περί κάποιων περιστατικών που γνώριζα (μέσα από εδώ) και τα ανέφερα.

Εκείνη την ώρα τον ρώτησα αν γίνεται να μου επιστραφούν τα χρήματα και μου είπε "ΝΑΙ".

Και έτσι δέχτηκα να πάρω πίσω τα χρήματα μου(398.00€).

Αμέσως έδωσα παραγγελία στο expansys και έκανα χρήση του ενδοκοινοτικού ΑΦΜ της εταιρίας μου και αγόρασα το XPeria Z2 Black με δώρο BT Jabra ακουστικό στα 362.00€ τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά. Έγινε ήδη shipped και αύριο το μεσημέρι θα είναι στα χέρια μου!

Ελπίζω να βοήθησα όσους ήταν ομοιοπαθείς.

ΥΓ1: Το πρωί μου τηλεφώνησε και η Sony και ήταν ενήμερη της όλης υπόθεσης. Τους είπα ότι είχε φτάσει το τηλέφωνο στο κατάστημα και ότι θα πήγαινα να το παραλάβω. Τα τεκταινόμενα δεν τα γνωρίζει, όμως θα τα μάθουν και αυτά.

ΥΓ2: Το Phonegallery είναι ένα αξιόλογο κατάστημα και δηλώνω πέρα για πέρα ευχαριστημένος σαν καταναλωτής με την όλη εξέλιξη. Το πρόβλημα το έχει προφανώς η Sony Ελλάδος σχετικά με την εν λόγω παρτίδα που διέθεσε στα διάφορα καταστήματα.

Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα και θα τα λέμε από εδώ με το νέο Ζ2 λοιπόν.

Εις αύριο τα σπουδαία! :)

Καλορίζικη να είναι η νέα συσκευή

Τα νέα για το lollipop είναι πολύ καλά όχι γιατί θα πάρουμε αυτό το update γιατί ήταν σίγουρο πως θα το πάρουμε αλλά γιατί η εταιρια συνεχίζει και παρέχει υποστήριξη και σε παλιότερα μοντέλα της. Και κάποτε θα γίνει και το Ζ2 παλιότερο μοντέλο και αυτή η υποστήριξη είναι σημαντική.Άρα περιμένουμε, 4,4 τον επόμενο καιρό και μετά ... ζαχαρωτά !

Edited by lanc3lot

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Ξέρει κανενας αν γινεται να ανεβασουμε την ενταση στα ηχεια οσο αφορα στα μυνηματα που ερχονται τοσο μεσω viber οσο και στα κανονικά ?? Ειναι πολυ χαμηλα και ισα ισα ακουγεται με λιιιγο φασαρια.
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Από όσα έγραψες προσωπικά θα σταθώ μόνο σε αυτό. Όχι για να ευλογήσω τα γένια του myphone και της δουλειάς (από άποψη ενημέρωσης) που γίνεται εδώ μέσα αλλά για το γεγονός ότι η γνώση είναι δύναμη.

Συνεχίστε να ψάχνεστε κύριοι και να μαθαίνετε γιατί είναι το μόνο όπλο που μπορεί να έχει κάποιος. Υπάρχουν πολλοί που βλέπουν αδαείς και το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα τους πιούν το αίμα.

Και ακόμα πιο πολλοί που είμαι σίγουρος ότι διαβάζουν τα post μας!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

γκουχ γκουχ, τρωγοντας ερχεται η ορεξη....:p

in other news, γιατι αφου εχει τοσο δυνατα ηχεια σε μουσικη και ταινιες στις ειδοποιησεις ειναι πιο ησυχα και απο τον ταφο στην αμφιπολη?

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα , και παρατήρησα όταν το έβαλα δίπλα δίπλα με ένα άλλο Ζ2 παρατήρησα ότι γενικά ο ήχος από τη δική μου συσκευή ήταν πιο χαμηλός.Αυτή τη στιγμή το έχω στείλει στο Service και είμαι στην αναμονή.Δες και εσύ μήπως έχεις το ίδιο πρόβλημα...

μα τα ηχεια ειναι δυνατα σε μουσικη και βιντεο αλλα και κλησεις, σε ειδοποιησεις ειναι χαμηλα. Οποτε ειναι θεμα λειτουργικου

Καλησπέρα στη παρέα. Ενδιαφέρομαι για το Ζ2 και επικοινώνησα με ένα σκρουτζομάγαζο για ορισμένες πληροφορίες. Από όλα όσα μου είπαν, για ένα δεν ξέρω αν πρέπει να προβληματιστώ. Συγκεκριμένα μου ανέφεραν ότι το κινητό όταν το άνοιγες θα φορτώνει το logo της ΤΙΜ Ιταλίας. Τι αρνητικά μπορεί να έχει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό; Η τιμή πάντως είναι αξιόλογη 395€. Έχει να προτείνει κανείς κάποιο δοκιμασμένο e-shop;

Καλησπέρα στη παρέα. Ενδιαφέρομαι για το Ζ2 και επικοινώνησα με ένα σκρουτζομάγαζο για ορισμένες πληροφορίες. Από όλα όσα μου είπαν, για ένα δεν ξέρω αν πρέπει να προβληματιστώ. Συγκεκριμένα μου ανέφεραν ότι το κινητό όταν το άνοιγες θα φορτώνει το logo της ΤΙΜ Ιταλίας. Τι αρνητικά μπορεί να έχει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό; Η τιμή πάντως είναι αξιόλογη 395€. Έχει να προτείνει κανείς κάποιο δοκιμασμένο e-shop;

απλα βαζεις αλλη ρομ, ευρωπαικη ή ελληνικη και τελειωνεις, ολα τα updates θα σου ερχονται στην καινουρια και θα ειναι καθαρο..αυτο ειναι το τελευταιο που θα επρεπε να σκεφτεσαι..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• The title was changed to Sony Xperia Z2