Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια και εμενα στο πρωτο power on αρχισε να τρεχει η συγκεκριμενη εφαρμογη. Εγω ομως δεν το πειραξα και μολις τελειωσαν ολες οι αναβαθμισεις απλα εκλεισε η εφαρμογη και δεν την εχω ξαναδει απο τοτε..

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

αν δοκιμασες να φλασαρεις αλλης χωρας rom (επισημη) και δεν λυθηκαν τοτε ναι υπαρχει θεμα, και σε ευχαριστω θα ακυρωσω την απραγγελια αυριο πρωι πρωι.

Φυσικά και δεν δοκίμασα να φλασάρω τίποτα, τη στιγμή μάλιστα που το κινητό είχε 7ήμερο DOA.

Παρακάτω παραθέτω μερικά δικά μου screenshots

Εδώ κάτω κάτω θα δείτε την εφαρμογή που λέμε ως startup

http://i1056.photobucket.com/albums/t364/giannissotiriadis/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-10-07-20-41-02_zpsbhmbmcvd.png

εδώ επάνω αριστερά το εικονίδιο

http://i1056.photobucket.com/albums/t364/giannissotiriadis/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-10-07-20-44-18_zpsjxjaxjle.png

εδώ τι φαίνεται στην μπάρα

http://i1056.photobucket.com/albums/t364/giannissotiriadis/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-10-07-20-46-02_zpstzpx3ekq.png

και εδώ το Power off

http://i1056.photobucket.com/albums/t364/giannissotiriadis/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-10-07-20-43-47_zps8jci9dzp.png

Ρε παιδια και εμενα στο πρωτο power on αρχισε να τρεχει η συγκεκριμενη εφαρμογη. Εγω ομως δεν το πειραξα και μολις τελειωσαν ολες οι αναβαθμισεις απλα εκλεισε η εφαρμογη και δεν την εχω ξαναδει απο τοτε..

Μα δεν είπαμε πως όλα τα Ζ2 έχουν πρόβλημα. Αλλά η συγκεκριμένη παρτίδα έχει. Πότε το αγόρασες φίλε μου?

γιαννη δεν δοκιμαζεις να ξανα φλασαρεις το κινητο απο την αρχη

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οι άνθρωποι είναι Επαγγελματίες. Δεν μένουν μόνο στα λόγια. Κι εγώ σε αυτούς αναφερόμουν στο προηγούμενο μήνυμα μου.

θα παρω και εγω το ιταλικο να δω τι γινεται μακαρι μην πεσουμε σε ελατοματικη παρτηδα

Μα δεν είπαμε πως όλα τα Ζ2 έχουν πρόβλημα. Αλλά η συγκεκριμένη παρτίδα έχει. Πότε το αγόρασες φίλε μου?

Τη συσκευη την πηρα τελη Αυγουστου απο σκρουτζομαγαζο. Και ειχε μεσα και τα noise cancelation ακουστικα σε λευκο χρωμα. Αρκετες ομοιοτητες με τα κινητα των φιλων παραπανω. :)

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Αγαπητέ μου, ενδεχομένως έτσι να φαίνεται. Όμως δεν είμαι χθεσινός στον τομέα των κινητών τηλεφώνων/smartphones.

Aς αναφέρω ότι πέρασαν 5 ημέρες μέχρι να πάω το κινητό για DOA. Έψαξα στο net, σε ξένα και ελληνικά forum, ρώτησα φίλους, μίλησα με το Xperia Care Ελλάδος με email αρχικά και έπειτα τηλεφωνικά και λογική απάντηση δεν πήρα. Μέχρι hard reset έκανα και πάλι τίποτα.

Γράφω ξανά το κυρίως πρόβλημα. Όλα τα κινητά έχουν κάποιο χρόνο ώστε η οθόνη να μπει σε κατάσταση αδράνειας, δηλαδή να πάψει η οθόνη να φωτίζεται. Στο Xperia Z2 αυτή ήταν ρυθμισμένη στα 30 δευτερόλεπτα. Εεεε δεν έσβηνε ποτέ!!! Αν εσένα αυτό σου φαίνεται λογικό, τότε ΝΑΙ, είμαι όντως υπερβολικός.

Με το Xperia Care που μίλησα με καθοδήγησαν μέσω το Dial Pad να πληκτρολογήσω κάτι #*#* κλπ και να εισέλθω σε ένα κρυφό menu που αναφέρει αν το Demo είναι activated ή όχι. Είναι αυτό που πας στα μαγαζιά και βλέπεις τα κινητά τηλέφωνα να δείχνουν κάποια animation δίχως να σβήνει η οθόνη. Εννοείται πως αυτό το mode δεν ήταν ενεργοποιημένο στο Ζ2 μου και ο άνθρωπος ο οποίος με εξυπηρέτησε μου απάντησε πως αυτό δεν είναι λογικό να συμβαίνει. Και μου είπε να το πάω πίσω στο κατάστημα από όπου το πήρα κλπ κλπ.

Το άλλο θέμα είναι ότι κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση, εμφανίζει μια μαύρη οθόνη που γράφει POWER OFF.

Λογικό και αυτό έτσι?

Το τρίτο θέμα είναι ότι υπάρχει μια εφαρμογή με την ονομασία com.startup.sony (κάπως έτσι, μιας και δεν έχω το κινητό τώρα στα χέρια μου) η οποία εμφανίζει στην notification bar μια ολόκληρη κενή μπάρα και δεν φεύγει με swype. Και επίσης ένα μόνιμο εικονίδιο επάνω αριστερά. Στο ύψος που εμφανίζονται οι κλήσεις, sms, μπαταρία, σήμα etc.

Και αυτό λογικό?

Τέταρτο θέμα είναι ότι πήρα μαύρο Ζ2 που έξω στο κουτί έχει κολλημένο αυτοκόλλητο με τα ακουστικά που περιλαμβάνει η συσκευή και μάλιστα σε αυτό το αυτοκόλλητο γράφει και τον κωδικό των ακουστικών. Ανοίγεις το κουτί λοιπόν και βλέπεις λευκά ακουστικά και στο κολλημένο ταμπελάκι των ακουστικών βλέπεις ΑΛΛΟ κωδικό μάλιστα.

Και αυτό λογικό?

Σου παραθέτω και το τελευταίο email που έλαβα από τη Sony.

Τα συμπεράσματα δικά σας....

δεν έχω κανένα προβλήμα μαζί σου, ούτε σκοπός μου ήταν/είναι να αντιπαρατεθώ μαζί σου.

εξάλλου δε σε γνωρίζω για να κάνω κάτι τέτοιο.

ο χαρακτηρισμός που έκανα για "υπερβολικούς" αναφέρεται αφενός στην απαίτηση για αντικατάσταση της συσκευής και αφετέρου για το χαρακτηρισμό "ελλατωματικής παρτίδας" τόσο της συσκευής σου, όσο και τις συσκευές αλλων (συμπεριλαμβανομένου και εμένα).

και τα 4 προβλήματα που αναφέρεις είχα ακριβώς και εγώ, και ενδεχομένως να έιχα ακόμη (τα 3 πρώτα εννοείται, αφού το 4ο είναι διαφορετικό θέμα) αν δεν είχα απεγκαταστήσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

όμως επέτρεψέ μου να μη χαρακτηρίζω τη συσκευή μου ελλατωματική, επειδή μια εφαρμογή έχει πρόβλημα.

και για να στο αποδείξω, δοκίμασε να διακόψεις τη συγκεκριμένη εφαρμογή και θα δεις πως αυτοματως τα 3 από τα 4 προβλήματά σου θα λυθούν!!!

πάντως, για να συμφωνίσουμε και κάπου :lol::p ακριβώς την ίδια απάντηση με εσένα πήρα όταν επικοινώνησα με τη sony για να αναφέρω πως τα ακουστικά δεν έχουν ούτε το ίδιο χρώμα, ούτε τον ίδιο κωδικό με αυτά που απεικονίζονται στο αυτοκόλλητο της συσκευασίας.

και στο τηλέφωνο η απάντηση που μου έδωσαν; η γνωστή "επικοινωνήστε με το σημείο πώλησης".

για να μην πω για τους τραγικούς στο kaizer store:

ζήτησα να ανοίξουν τη συσκευή για να δω πως είναι εντάξει. "δε γίνεται κύριε. τη συσκευή μπορείτε να την ανοίξετε αφού την έχετε αγοράσει".

ρωτάω τι γίνεται αν αφού την αγοράσω και την ανοίξω, δούμε πως έχει σπασμένη οθόνη; "την στέλνουμε στο service της sony για να σας εγκρίνουν αντικατάσταση"!!!

την αγοράζω, την ανοίγουμε, βλέπω πως είναι εντάξει, αλλά βλέπω και άσπρα ακουστικά.

το λέω στον υπάλληλο. "βάζουν ότι χρώμα εχουν σε stock. δεν είναι πρόβλημα αυτό".

αλλά, αυτό είναι το κόστος για να αγοράσεις συσκευή ελληνικής αντιπροσωπίας 200 ευρώ φθηνότερα από τα "επίσημα" καταστήματα...

συνοδευτικά "ότι έχουν σε stock"

μπαλάκι ανάμεσα σε αντιπροσωπία και κατάστημα για το doa

μεγάλη αναμονή για service αν το επιστρέψεις στο κατάστημα, αφού πάει στο service της αντιπροσωπίας.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ημερομηνια παραγωης?

το δικό μου (με λάθος χρώμα ακουστικά και το πρόβλημα με την εφαρμογή) 14w25.

ελληνικής αντιπροσωπίας, μαύρο

Ακριβώς το ίδιο θέμα είχε κ εμένα. Μαύρο κινητό με λευκά ακουστικά αγορασμένο από public. Μετά από καμμένο pixel μέσω doa έγινε αντικατασταση κ πήρα λευκό με λευκά ακουστικά το οποίο δε είχε αυτό το θέμα.

Παιδιά καλημέρα και μένα ελληνικό από cosmote μαύρο με λευκά ακουστικά και το power off σε κάθε επανεκκίνηση πάω επάνω στην εφαρμογή πατάω παρατεταμένο και του κάνω αναγκαστική διακοπή νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα του software

δεν έχω κανένα προβλήμα μαζί σου, ούτε σκοπός μου ήταν/είναι να αντιπαρατεθώ μαζί σου.

εξάλλου δε σε γνωρίζω για να κάνω κάτι τέτοιο.

ο χαρακτηρισμός που έκανα για "υπερβολικούς" αναφέρεται αφενός στην απαίτηση για αντικατάσταση της συσκευής και αφετέρου για το χαρακτηρισμό "ελλατωματικής παρτίδας" τόσο της συσκευής σου, όσο και τις συσκευές αλλων (συμπεριλαμβανομένου και εμένα).

και τα 4 προβλήματα που αναφέρεις είχα ακριβώς και εγώ, και ενδεχομένως να έιχα ακόμη (τα 3 πρώτα εννοείται, αφού το 4ο είναι διαφορετικό θέμα) αν δεν είχα απεγκαταστήσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

όμως επέτρεψέ μου να μη χαρακτηρίζω τη συσκευή μου ελλατωματική, επειδή μια εφαρμογή έχει πρόβλημα.

και για να στο αποδείξω, δοκίμασε να διακόψεις τη συγκεκριμένη εφαρμογή και θα δεις πως αυτοματως τα 3 από τα 4 προβλήματά σου θα λυθούν!!!

Απεγκατάσταση δεν την έκανα τη εφαρμογή (υποθέτω πως μιλάς για την com.startup) αλλά την έκανα διακοπή και πάλι είχα τα αναφερθέντα προβλήματα.

Εν τω μεταξύ ούτε σήμερα θα παραλάβω τη συσκευή μου.

Υπάρχει κάποιος φίλος που παρέλαβε συσκευή μετά από κάποιο είδους service και του λύθηκαν τα παραπάνω θέματα?

Καλημέρα,

Επειδή βλέπω γενικά ένα μένος με την Arvato από όλους και επειδή βλέπουν το thread και άλλοι που δεν είχαν εμπειρία, να γράψω την δική μου, που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη και ολίγον καταστροφική!

Όταν αγόρασα το Z2 μου, από Amazon, το τηλέφωνο ανέβαζε πολλές θερμοκρασίες και σκέφτηκα πως ήταν κάποιο ελλατωματικό μοντέλο (τελικά βέβαια είναι γενικότερα πρόβλημα της Sony) και ζήτησα από την Amazon αντικατάσταση. Η Άμαζον έστειλε το νέο και είχα υποχρέωση να επιστρέψω το παλιό σε 30-40 μέρες.

Ενώ περίμενα το νέο, αποφάσισα να δώ για flash roms και λοιπά ,και κάπου τα έμπλεξα με αποτέλεσμα να ... brickarw το κινητό τελείως! Δεν άνοιγε καν, τούβλο!

Εκεί λοιπόν έκανα την πρώτη μου επίσκεψη σε Arvato, ενώ είχα διαβάσει εδώ τα ΠΑΝΤΑ και έλεγα, πωωωωω που πάω να μπλέξω! Το αποτέλεσμα; Μου έδωσαν νέα συσκευή (!), που ήταν Ελληνικής παρτίδας. (εντάξει δεν είπα πως το έκανα brick, έδωσα άλλη αιτία :D) και το έκαναν την ίδια μέρα που τους το πήγα (περίμενα σχεδόν 4 ώρες εκεί, αλλά έγινε σούπερ δουλειά)

Έρχεται η νέα συσκευή από Amazon, ετοιμάζω να στείλω την παλιά και όπως έχει έρθει ένα ανηψάκι σπίτι και κοιτά το κινητό (μακριά τα ανήψια!) που ήρθε από Arvato, του πέφτει από τα χέρια και πέφτει με οθόνη προς τα κάτω! Εγκεφαλικό διπλό = αποτέλεσμα, σπάει η οθόνη.

Οι επιλογές ήταν να το στείλω πίσω στην Amazon έτσι (και καλά έτσι μου ήρθε!) ή να το στείλω σε Arvato. Έκανα το 2ο και η Arvato, μου αντικατέστησε την οθόνη χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ενώ μου το έστειλε πίσω δωρεάν! (το έστειλα και εγώ με κούριερ). Εντέλει έστειλα αυτό πίσω στην Amazon η οποία και το δέχθηκε χωρίς θέμα.

Αυτά περί Arvato και του κακού ονόματος που έχει. Καμία σχέση με εμένα, δοξάζω την εταιρία όπου βρεθώ :lol:

Κατά τα άλλα, αν ασχολείται κανείς με Roms (χαχα, πλέον έχω μάθει), κοιτάω τελευταία αυτή εδώ την Rom: http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/development/rom-existenz-ultimate-1-0-5-light-dark-t2835196 - Τρομερή ρόμ δείχνει, σκέφτομαι να περιμένω λίγο την 4.4.4 ώστε να φτιάξει με αυτό το firmware rom ο δημιουργός και μετά να την βάλω. Την έχει κανείς εδώ;

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Δεν το γραφες νωριτερα βρε ανθρωπε να παω να τους πω για τα 250 ευρω που ζητουσαν για το Ζ με σπασμενη οθονη εντος εγγυησης οτι στον Λανσελοτ το κανατε τσαμπα!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήθελα να γράψω εδώ και καιρό, αλλά το είχα ξεχάσει ;-) Χαχα, εμένα τσάμπα πάντως!

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Λοιπον ειπα να παιξω με την τυχη μου, το παρελαβα, ειναι πολωνεζικο, ειναι μαυρο εχει μαυρα ακουστικα και απο ποιοτητα κατασκευης μου φαινεται τελειο, δεν βρηκα κατι και ειμαι ψειρας αρρωστος. Ειναι 14W32, φρεσκαδουρα.

μεχρι στιγμης ολα καλα, κατεβαζει την 401 τωρα

All it takes is a swipe...

Λοιπον ειπα να παιξω με την τυχη μου, το παρελαβα, ειναι πολωνεζικο, ειναι μαυρο εχει μαυρα ακουστικα και απο ποιοτητα κατασκευης μου φαινεται τελειο, δεν βρηκα κατι και ειμαι ψειρας αρρωστος. Ειναι 14W32, φρεσκαδουρα.

Καλορίζικο ;-)

---------------

Μεγειες!

Χίλιες φορές καλύτερα τα ξένων χωρών παρά ελληνικά που εγω προσωπικά τα αποφεύγω οπως ο διάολος το λιβάνι!:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Θα το ξαναπώ, και ας γίνομαι κουραστικός: Amazon is ur friend, always!!!

Πριν 10 μέρες, μου παρουσιάστηκε πρόβλημα στα ηχεία μου, τα οποία είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια παρά 15 μέρες στο Amazon. Αποτέλεσμα ήταν ολικό refund και κράτησα και τα παλιά ηχεία! Πείτε μου μια άλλη εταιρία, που θα το έκανε αυτό εδώ στην Ελλάδα!

---------------

Θα το ξαναπώ, και ας γίνομαι κουραστικός: Amazon is ur friend, always!!!

Πριν 10 μέρες, μου παρουσιάστηκε πρόβλημα στα ηχεία μου, τα οποία είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια παρά 15 μέρες στο Amazon. Αποτέλεσμα ήταν ολικό refund και κράτησα και τα παλιά ηχεία! Πείτε μου μια άλλη εταιρία, που θα το έκανε αυτό εδώ στην Ελλάδα!

Κανένας!

Εγω προσωπικά ξέρω απο πρώτο χέρι μιας και εχω κάνει 3 επιστροφές κινητών,το τρίτο το z3 τις επόμενες ημερες(τα αλλα 2 το ένα με υπερθέρμανση όπου τηγανίζα ομελέτα,το δεύτερο ανεξήγητα restart)

Και 3 συνολικά tablet(το ένα pixel,το δεύτερο μου ήρθε με καταστραμμένο volume button το τρίτο με οθόνη που τα έπαιξε μετὰ μια εβδομάδα και δεν ανταποκρινόταν στην αφή)και ολα τα παραπάνω απο Amazon,fnac,expansys όπου με εξαίρεση το z3 όπου ζήτησα replacement ολα τα αλλα ζήτησα refund όπου εξυπηρετήθηκα άψογα.

Δεν θέλω να σκέφτομαι τι ταλαιπωρία θα τραβούσα αν τα αγόραζα απο εδώ.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλημέρα,

Επειδή βλέπω γενικά ένα μένος με την Arvato από όλους και επειδή βλέπουν το thread και άλλοι που δεν είχαν εμπειρία, να γράψω την δική μου, που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη και ολίγον καταστροφική!

Φίλε μου καλησπέρα και σε εσένα.

Δεν ξέρω αν διάβασες τα μηνύματα μου αλλά εγώ δεν έχω κανένα μένος για την Arvato.

Η Arvato στην δική μου περίπτωση είναι απλά ένας τεχνικός διαμεσολαβητής μεταξύ εμού και του Ζ2 μου και του PhoneGallery από όπου το αγόρασα.

Το δικό μου πρόβλημα αν θέλεις να το συγκεκριμενοποιήσω είναι με την ίδια τη Sony Ελλάδος η οποία διέθεσε προβληματική ενδεχομένως παρτίδα στους καταναλωτές. Εξάλλου μήπως πρέπει να υποψιαστείς λίγο παραπάνω για ποιο λόγο βρέθηκαν συσκευές ελληνικής προέλευσης να πωλούνται στα μαγαζάκια που ως επί τω πλείστον αγοράζουν συσκευές προοριζόμενες για άλλες αγορές? Τροφή για σκέψη...

Τι ηχειαρες ειναι αυτες, καλα νταξει την εχω καταβρει :D

παντως μεταλλο δεν ειναι το περιμετρικο του, πλαστικο ειναι και αυτο :rolleyes:

All it takes is a swipe...

Φίλε μου καλησπέρα και σε εσένα.

Δεν ξέρω αν διάβασες τα μηνύματα μου αλλά εγώ δεν έχω κανένα μένος για την Arvato.

Η Arvato στην δική μου περίπτωση είναι απλά ένας τεχνικός διαμεσολαβητής μεταξύ εμού και του Ζ2 μου και του PhoneGallery από όπου το αγόρασα.

Το δικό μου πρόβλημα αν θέλεις να το συγκεκριμενοποιήσω είναι με την ίδια τη Sony Ελλάδος η οποία διέθεσε προβληματική ενδεχομένως παρτίδα στους καταναλωτές. Εξάλλου μήπως πρέπει να υποψιαστείς λίγο παραπάνω για ποιο λόγο βρέθηκαν συσκευές ελληνικής προέλευσης να πωλούνται στα μαγαζάκια που ως επί τω πλείστον αγοράζουν συσκευές προοριζόμενες για άλλες αγορές? Τροφή για σκέψη...

Ανέφερα κάπου το όνομα σου στα post μου; Αν ήθελα να αναφερθώ σε εσένα, θα έκανα quote, όπως τώρα. Γενικά αναφέρομαι πως πολλοί λένε άσχημα πράγματα για Arvato και κατέγραψα την δική μου υπερ-θετική εμπειρία. Η γνώμη μου για τα μαγαζάκια που υπάρχουν στην Ελλάδα είναι η χειρότερη, όχι μόνο για τα skroutz'όμαγαζα αλλά γενικότερα για όλη την αγορά στην Ελλάδα που αποτελείται κατά ένα 70% από άσχετους με το αντικείμενο.

---------------

Κατά τα άλλα, αν ασχολείται κανείς με Roms (χαχα, πλέον έχω μάθει), κοιτάω τελευταία αυτή εδώ την Rom: http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/development/rom-existenz-ultimate-1-0-5-light-dark-t2835196 - Τρομερή ρόμ δείχνει, σκέφτομαι να περιμένω λίγο την 4.4.4 ώστε να φτιάξει με αυτό το firmware rom ο δημιουργός και μετά να την βάλω. Την έχει κανείς εδώ;

O Niaboc είναι σταθερή αξία στις stok based roms. Έιχα rom του και περιμένω πως και πως να ετοιμάσει την καινούρια για το Ζ. Αν έχεις βάλει recovery πάρε ένα backup αυτην που έχεις και δοκίμασε την.

Τι ηχειαρες ειναι αυτες, καλα νταξει την εχω καταβρει :D

παντως μεταλλο δεν ειναι το περιμετρικο του, πλαστικο ειναι και αυτο :rolleyes:

Το πλαίσιο δεν είναι μεταλλικό;;;; :confused: Πρωτη φορά το διαβάζω αυτό.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Η αληθεια είναι,οτι ισως δινει την αισθηση πλαστικου,αλλα τωρα που δροσισε καταλαβαίνουμε καλα το υλικο(cold as ice).....:)
sks13 :alien:

• The title was changed to Sony Xperia Z2