AlexS3 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 δες ακουστικά που φέρνουν οι ελληνικές αλυσίδες ποιο απατεώνες πεθαίνεις Στα ελληνικά δεν έχει τα καλά ακουστικα?/???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 28 μαιου ερχεται στο πλαισιο μου ειπαν. μαλλον το ελληνικο εννοουν. διοτι στο μεντιαμαρκτ το σαββατο το ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Όλοι από την αντιπροσωπεία το παίρνουν, που φέρνει το Ελληνικό. Δηλαδή και στην Media, το Ελληνικό έχουν.:p Edited May 15, 2014 by lanc3lot Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Και ο Βλαχάκης και ο Mythozz λένε για επικάλυψη στην οθόνη και πως δεν είναι σκέτο γυαλί. Τελίκά έχει ή όχι; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Επέτρεψέ μου να αμφιβάλω για την αντίληψη του Βλαχάκη.... Τον έχω τσιμπήσει από πολλά reviews ότι είναι λίγο άσχετος, ειδικά όταν έχει να κάνει με αναγνώριση υλικών. Απλά δεν το έχει. Εδώ στο review του αναρωτήθηκε έμμεσα αν τον αποκαλούσαν αδερφή επειδή του έστειλαν το μωβ χρώμα και στην συνέχεια έλεγε ότι του αρέσει πολύ. Ό,τι να'ναι.... Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Είναι η τρίτη φορά που το ακούω/διαβάζω σε review και γι'αυτό ρωτάω. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Είναι η τρίτη φορά που το ακούω/διαβάζω σε review και γι'αυτό ρωτάω. Δεν υπάρχει μεμβράνη(επικαλύψη) πάνω στην οθόνη, τουλάχιστον στο δικό μου δεν έχει. Εκτός αν εννοείς που το panel αν το βάλεις κάτω από τον ήλιο η σε έντονο τεχνητο φως σβηστό,βλέπεις κάτι σαν περίγραμμα πολύ αχνά σε ομοιόμορφο στυλ που όμως δεν είναι μεμβράνη αυτό. Edited May 15, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Υποτίθεται ότι στο Ζ2 η μεγάλη διαφορά στην οθόνη θα ήταν η παράλειψη του ASF layer που υπήρχε στα προηγούμενα μοντέλα. Θεωρώ ότι τήρησε την υπόσχεση της η Sony κι έτσι θα έχουμε σκέτο γυαλί. Όσοι έχουν τη συσκευή μπορούν να αποφανθούν για την υφή του υλικού. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πάντως οι φωτογραφίες που βγάζει είναι μαγικές. Δίπλα δίπλα με το s5 πιστεύω ότι είναι σε νορμάλ συνθήκες... Βράδυ ακόμα δεν το δοκίμασα, οπότε απόψε θα το δοκιμάσω για να δω και τι ψάρια πιάνει και σε δύσκολες συνθήκες. Πάντως στις φωτογραφίες ημέρας είναι εκπληκτικό το τηλέφωνο παιδιά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πάντως οι φωτογραφίες που βγάζει είναι μαγικές. Δίπλα δίπλα με το s5 πιστεύω ότι είναι σε νορμάλ συνθήκες... Βράδυ ακόμα δεν το δοκίμασα, οπότε απόψε θα το δοκιμάσω για να δω και τι ψάρια πιάνει και σε δύσκολες συνθήκες. Πάντως στις φωτογραφίες ημέρας είναι εκπληκτικό το τηλέφωνο παιδιά. Καλα την ημερα τραβαει καλες και το xperia S μου.Το θεμα ειναι οι βραδυνες.Δουλευω σε μπαρ και δεν εχω ευχαριστηθει καθολου το S μου στις φωτογραφιες,ειναι απλα απαραδεχτες.Οποτε θελω να βγαλω καμμια καλη φωτογραφια "κλεβω" κατι S3 και S4 που εχουν οι συναδελφοι :( Γι αυτο βγαλτε φωτο βραδυνες και ΕΙΔΙΚΑ μεσα σε μαγαζια και πειτε μας τι λενε!Το led flash ειναι δυνατο και φωτεινο?Τα χρωματα βγαινουν οπως πρεπει η λιγο θολα?Δωστε πληροφοριες γιατι αφησα με πονο ψυχης και δεν πηρα ουτε το Ζ ουτε το Ζ1 και το Ζ2 το θελω!! Να ρωτησω και κατι?Γιατι καμμια εταιρια δεν βαζει xenon flash?Τοσο ακριβο ειναι πια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Καλα την ημερα τραβαει καλες και το xperia S μου.Το θεμα ειναι οι βραδυνες.Δουλευω σε μπαρ και δεν εχω ευχαριστηθει καθολου το S μου στις φωτογραφιες,ειναι απλα απαραδεχτες.Οποτε θελω να βγαλω καμμια καλη φωτογραφια "κλεβω" κατι S3 και S4 που εχουν οι συναδελφοι :( Γι αυτο βγαλτε φωτο βραδυνες και ΕΙΔΙΚΑ μεσα σε μαγαζια και πειτε μας τι λενε!Το led flash ειναι δυνατο και φωτεινο?Τα χρωματα βγαινουν οπως πρεπει η λιγο θολα?Δωστε πληροφοριες γιατι αφησα με πονο ψυχης και δεν πηρα ουτε το Ζ ουτε το Ζ1 και το Ζ2 το θελω!! Να ρωτησω και κατι?Γιατι καμμια εταιρια δεν βαζει xenon flash?Τοσο ακριβο ειναι πια? Η ιστορία με το xenon υποτίθεται ότι δικαιολογείται λόγω πάχους. Το θέμα είναι ότι χωρίς xenon πάντα οι νυχτερινές θα είναι προβληματικές. Το βλέπω στο Ζ1 compact μου σε σχέση με το Ν8. Οι νυχτερινές είναι κουκουρούκου. Edited May 15, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_k7 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Οι νυχτερινές z2 είναι μια ιστορία που δεν έχει λυθεί ακόμα ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ρε παιδιά σας παρακαλώ πάρα τους κατόχους του.Μπορεί κανεις να επιβεβαιωσει αν η φωτεινοτητα του ειναι μετρια ? Γιατι στο review tou Mythozz ετσι λεει στο τελος.. Δεν εχω καταφερει να το βαλω διπλα στο XIAOMI M3 που εχω για αυτο παρακαλω πολυ οποιος μπορει ας ενημερωσει. Και εννοω τη φωτεινοτητα στο τερμα καθως ποτε δε χρησιμοποιω αυτοματη φωτεινοτητα. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ρε παιδιά σας παρακαλώ πάρα τους κατόχους του.Μπορεί κανεις να επιβεβαιωσει αν η φωτεινοτητα του ειναι μετρια ? Γιατι στο review tou Mythozz ετσι λεει στο τελος.. Δεν εχω καταφερει να το βαλω διπλα στο XIAOMI M3 που εχω για αυτο παρακαλω πολυ οποιος μπορει ας ενημερωσει. Και εννοω τη φωτεινοτητα στο τερμα καθως ποτε δε χρησιμοποιω αυτοματη φωτεινοτητα. Μια χαρά φαίνεται στον ήλιο φίλε μου... Πέρα από ικανοποιητικό το τελικό αποτέλεσμα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πρώτη ημέρα σαν κυρίως τηλέφωνο. Δύσκολα μετά το m8. Αλλά καλύτερα από τα GALAXY s skata. Θα δω και αύριο. Καλή εντύπωση η πρώτη. Η μπαταρία βέβαια δεν μου κράτησε πολύ για πρώτη ημέρα. Ελπίζω να στρώσει. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Ρε παιδιά σας παρακαλώ πάρα τους κατόχους του.Μπορεί κανεις να επιβεβαιωσει αν η φωτεινοτητα του ειναι μετρια ? Γιατι στο review tou Mythozz ετσι λεει στο τελος.. Δεν εχω καταφερει να το βαλω διπλα στο XIAOMI M3 που εχω για αυτο παρακαλω πολυ οποιος μπορει ας ενημερωσει. Και εννοω τη φωτεινοτητα στο τερμα καθως ποτε δε χρησιμοποιω αυτοματη φωτεινοτητα. Χειροκινητα και τερμα ειναι ικανοποιητικη σε καθε περιπτωση. Εγω παντα στο χειροκινητο τη βαζω σε ολα τα κινητα μου διοτι αυτοματα ποτε δεν επιτυγχανει αριστα αποτελεσματα απο κανεναν. Ασε που στο αυτοματο σε πιο σκοτεινο η κλειστο χωρο παντα χαμηλωνουν αρκετα τη φωτεινοτητα πραγμα που εμενα δεν μου αρεσει καθολου(για καποιους αλλους μπορει να τους καλυψει βεβαια εμενα οχι) Την ημερα στανταρ την εχω απο 90 εως 100% εξω και ειναι ικανοποιητικη η ευκρινεια Μπορεις να την τσεκαρεις σε κανα μαγαζι,δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε καλυψει. Βεβαια παντα παιζει ρολο πιο κινητο ειχες πριν και τι συγκεκριμενες απαιτησεις εχεις σε οτιδηποτε(ο καθε ενας μας εχει διαφορετικα θελω) Edited May 15, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Χειροκινητα και τερμα ειναι ικανοποιητικη σε καθε περιπτωση. Εγω παντα στο χειροκινητο τη βαζω σε ολα τα κινητα μου διοτι αυτοματα ποτε δεν επιτυγχανει αριστα αποτελεσματα απο κανεναν. Ασε που στο αυτοματο σε πιο σκοτεινο η κλειστο χωρο παντα χαμηλωνουν αρκετα τη φωτεινοτητα πραγμα που εμενα δεν μου αρεσει καθολου(για καποιους αλλους μπορει να τους καλυψει βεβαια εμενα οχι) Την ημερα στανταρ την εχω απο 90 εως 100% εξω και ειναι ικανοποιητικη η ευκρινεια Μπορεις να την τσεκαρεις σε κανα μαγαζι,δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε καλυψει. Βεβαια παντα παιζει ρολο πιο κινητο ειχες πριν και τι συγκεκριμενες απαιτησεις εχεις σε οτιδηποτε(ο καθε ενας μας εχει διαφορετικα θελω) Ευχαριστω και εσενα και τον galanakop για την απαντηση ,εχω ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ3 ,και πριν ειχα το ΗΤC ONE.Θελω φωτεινοτητα τερμα , full , ειμαι οπτικος τυπος και μου αρεσει η ποιοτητα στηνοθονη.Για μενα ειναι το πρωτο και το βασικοτερο. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ωραίο gadget για το τηλέφωνο [ATTACH]45149[/ATTACH] Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ο ήχος τι λέει ρε παιδιά; Έπαιξε κανείς από τους κατόχους μουσική σε ανοιχτό χώρο; Τα ηχεία του κινητού είναι ένα πολύ σοβαρό κριτήριο για εμένα. Κάπου εδώ μέσα διάβασα πως δεν ακούγεται ούτε ο ήχος κλήσης όταν σε καλούν και ας είναι στο τέρμα. Αληθεύει; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Λίγο πολύ. Δεν είναι δυνατός ο ήχος κλήσης. Και ακούγεται μόνο από το κάτω ηχείο. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Ο ήχος τι λέει ρε παιδιά; Έπαιξε κανείς από τους κατόχους μουσική σε ανοιχτό χώρο; Τα ηχεία του κινητού είναι ένα πολύ σοβαρό κριτήριο για εμένα. Κάπου εδώ μέσα διάβασα πως δεν ακούγεται ούτε ο ήχος κλήσης όταν σε καλούν και ας είναι στο τέρμα. Αληθεύει; Αν ο ήχος κλήσης και η ποιότητα/ένταση των ηχείων είναι σημαντικά για εσένα(βασικό κριτήριο)το m8 είναι μονόδρομος. Είναι και ενα απο τα βασικό γνώρισμα που ξεχωρίζει σε σχέση με τον ανταγωνισμό και ενας βασικός λόγος αγορας του. Τα ηχεία του xperia τα βρίσκω πάντως σε ικανοποιητικά επίπεδα,ο ήχος κλήσης αντίθετα μέτρια πράγματα. Edited May 16, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Από ότι βλέπω στις βραδυνές λήψεις φωτογραφιών υστερεί σε σχέση με το s5 κυρίως λόγω αδυναμου flash. Βέβαια εστιάζει και τραβάει αστραπιαία αλλά το αποτέλεσμα το περίμενα καλύτερο για να λέμε την αλήθεια. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν είναι και καλό απλά το περίμενα καλύτερο. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι παντού κορυφαίο με εξαιρετική αίσθηση της αφής στην οθόνη του με τα πάντα ότι και να κάνεις να ανοίγουν αστραπιαία. Η φωτεινότητα μιας και κάποιοι την αναφέρατε είναι σε επίπεδα που δεν θα σας δυσκολέψουν καθόλου. Ένα άλλο θέμα που κάποιοι μπορεί να αντιμετωπισουν είναι το κράτημα στο χέρι. Εμένα δεν ξέρω αλλά δεν με βολεύει ούτε και σε σχέση με το Note 3 που είναι πιο ογκώδη. Ίσως επειδή είναι τετραγωνισμενο και νοιώθω τις γωνίες έντονα στην παλάμη μου όταν το δουλεύω σε σχέση με το note 3 που είναι πιο στογγυλεμενες και κάθεται καλύτερα στο χέρι μου. Αυτό βέβαια είναι και θέμα συνήθειας για τον καθένα αλλά εγώ σας το παραθέτω. Επίσης η μπαταρία του είναι καλή σίγουρα όμως όχι κορυφαία. Πιστεύω ότι είναι κατά λίγο καλύτερη από το s5 και στα ίδια η οριακά καλύτερο από το m8. Αν και μόλις έκανα την τρίτη πλήρη φόρτιση κάτι που συμβαίνει ότι μπορεί να στρώσει και άλλο σε 24 ώρες κυρίως με WiFi είναι κοντά στις 6ωρες οθόνη. Υπόψιν ότι τρέχω παντού σε όλα μου τα τηλέφωνα τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές και δεν είναι λίγες. Είναι πάνω από 130 οπότε η σύγκριση είναι σωστή πιστεύω. Επίσης όταν έχεις ανοικτή την κάμερα η πτώση της μπαταρίας εδώ είναι νορμάλ εν αντιθέσει με το s5 που γενικά η κάμερα σε λειτουργία καταπωνει αρκετά την μπαταρία. Ο ήχος του είναι αρκετά καλός σίγουρα όχι κορυφαίος βασικά εμένα δεν με ενοχλεί. Καθώς και ο ήχος κλήσης δεν είναι και ο δυνατότερος αλλά όχι ότι είναι και ο χειρότερος. Τελική σύγκριση και πιο ολοκληρωμένη θα προσπαθήσω να κάνω από βδομάδα για να αποφασίσω και αν θα το κρατήσω. Αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν ξέρω πιο από τα s5 m8 z2 θα κάνει παρέα στο Noteli. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Χμμμ... http://www.androidcentral.com/kitkat-sdcard-changes Ξενέρωσα αρκετά, δεν το είχα καταλάβει αυτό ως τώρα. Τι θα κάνουμε δηλαδή με τέρατα παιχνιδιών, θα τα βάζουν 1-1 και θα τα παίζουμε; Δεν υπάρχει λύση χωρίς root;;;;;;; Edited May 16, 2014 by lanc3lot Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Χμμμ... http://www.androidcentral.com/kitkat-sdcard-changes Ξενέρωσα αρκετά, δεν το είχα καταλάβει αυτό ως τώρα. Τι θα κάνουμε δηλαδή με τέρατα παιχνιδιών, θα τα βάζουν 1-1 και θα τα παίζουμε; Δεν υπάρχει λύση χωρίς root;;;;;;; Υπάρχει εδώ και καιρό αυτή η εξέλιξη. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Από ότι βλέπω στις βραδυνές λήψεις φωτογραφιών υστερεί σε σχέση με το s5 κυρίως λόγω αδυναμου flash. Βέβαια εστιάζει και τραβάει αστραπιαία αλλά το αποτέλεσμα το περίμενα καλύτερο για να λέμε την αλήθεια. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν είναι και καλό απλά το περίμενα καλύτερο. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι παντού κορυφαίο με εξαιρετική αίσθηση της αφής στην οθόνη του με τα πάντα ότι και να κάνεις να ανοίγουν αστραπιαία. Η φωτεινότητα μιας και κάποιοι την αναφέρατε είναι σε επίπεδα που δεν θα σας δυσκολέψουν καθόλου. Ένα άλλο θέμα που κάποιοι μπορεί να αντιμετωπισουν είναι το κράτημα στο χέρι. Εμένα δεν ξέρω αλλά δεν με βολεύει ούτε και σε σχέση με το Note 3 που είναι πιο ογκώδη. Ίσως επειδή είναι τετραγωνισμενο και νοιώθω τις γωνίες έντονα στην παλάμη μου όταν το δουλεύω σε σχέση με το note 3 που είναι πιο στογγυλεμενες και κάθεται καλύτερα στο χέρι μου. Αυτό βέβαια είναι και θέμα συνήθειας για τον καθένα αλλά εγώ σας το παραθέτω. Επίσης η μπαταρία του είναι καλή σίγουρα όμως όχι κορυφαία. Πιστεύω ότι είναι κατά λίγο καλύτερη από το s5 και στα ίδια η οριακά καλύτερο από το m8. Αν και μόλις έκανα την τρίτη πλήρη φόρτιση κάτι που συμβαίνει ότι μπορεί να στρώσει και άλλο σε 24 ώρες κυρίως με WiFi είναι κοντά στις 6ωρες οθόνη. Υπόψιν ότι τρέχω παντού σε όλα μου τα τηλέφωνα τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές και δεν είναι λίγες. Είναι πάνω από 130 οπότε η σύγκριση είναι σωστή πιστεύω. Επίσης όταν έχεις ανοικτή την κάμερα η πτώση της μπαταρίας εδώ είναι νορμάλ εν αντιθέσει με το s5 που γενικά η κάμερα σε λειτουργία καταπωνει αρκετά την μπαταρία. Ο ήχος του είναι αρκετά καλός σίγουρα όχι κορυφαίος βασικά εμένα δεν με ενοχλεί. Καθώς και ο ήχος κλήσης δεν είναι και ο δυνατότερος αλλά όχι ότι είναι και ο χειρότερος. Τελική σύγκριση και πιο ολοκληρωμένη θα προσπαθήσω να κάνω από βδομάδα για να αποφασίσω και αν θα το κρατήσω. Αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν ξέρω πιο από τα s5 m8 z2 θα κάνει παρέα στο Noteli. Σε ολα όσα αναφέρεις συμφωνώ με μοναδικη ένσταση μου την αυτονομια που είναι μια κλάση πάνω απο το m8(και στα 2 κινητά έχω τις ίδιες ρυθμίσεις και τα ίδια προγράμματα) Το xperia μου βγάζει όσο το g2 δηλαδή 2 ημέρες στάνταρ ενώ το m8 1 με 1.5 το πολυ. Γενικά απο τη χρήση που κανω παρατήρησα ότι σε 3G η wifi σερφάρισμα και σε 80%-100% φωτεινοτητα οθόνης γενικά το xperia κατεβαίνει πολυ πιο αργά το ποσοστό μπαταρίας όπως επισης σε μουσική με bt stereo επισης πολυ πιο αργά σε σχέση με το m8. Σε αναμονή και τα 2 είναι κορυφαία πάντως με ελάχιστη κατανάλωση,αλλα με χρήση το xperia δείχνει τα δόντια του ξεκάθαρα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts