Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα με εκανες και μολις καταλαβα οτι αξιζει τον κοπο ακομα το μηλο...

σε ευχαριστω Δημητρη...

:p

μιλαμε με γλυτωσες ημουν ετοιμος να το σκοτωσω σαν το σκυλι.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Κωστα τα διαβασες τα συγχαρικια για το Λεο;;

:lol:

Και εγω τα διαβασα Μητσο, τελικα ειχες δικιο

Πολυς ντορος για λιγα πραγματα :(

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

εμενα με εκανες και μολις καταλαβα οτι αξιζει τον κοπο ακομα το μηλο...

σε ευχαριστω Δημητρη...

:p

μιλαμε με γλυτωσες ημουν ετοιμος να το σκοτωσω σαν το σκυλι.

Αν αυτη ειναι η αληθεια φιλε μου δεν θα εχω ποτε κανεναν ενδοιασμο να μην το πω!

Αυτη την στιγμη παραμενει η κορυφαια συσκευη....

Κ μαλλον ειναι μια πολλακις επαναλαμβανομενη κατασταση :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Κωστα τα διαβασες τα συγχαρικια για το Λεο;;

:lol:

Ναι Δημητρη, τελικα πασχει απ αυτο που φοβομουν και που εγραψα νωριτερα το απογευμα.

Δεν γινεται να φτασει το μηλο χρησιμοποιοντας windows.

Αυτες οι ευκολιες που εγραψες ειναι που μ εκαναν να μην το σκεφτω για αγορα του.

Αν αντεχεις οικονομικα, κρατα το για να παιζεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και εγω τα διαβασα Μητσο, τελικα ειχες δικιο

Πολυς ντορος για λιγα πραγματα :(

να συμπληροσω καπνος χωρις φωτια ,

πολυ λαδι και απο τηγανίτα τιποτα

μεγαλο donuts μεγαλη τρυπα

αλλη παροιμια δεν μου ερχετε στο μυαλο:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

αναρωτιεμαι αν φτιαξουν ενα ΗΤC Android με 2.0 και 1GHz κλπ κλπ σαν το Λεο τι εχει να γινει...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Δλδ μαπα το καρπούζι Δημητρη (zaharakis); Ίσως φταίει οτι χρειάζεται roms απο τους διάφορους developers για να δείξει τα «καλη» του :)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

• Administrators
αναρωτιεμαι αν φτιαξουν ενα ΗΤC Android με 2.0 και 1GHz κλπ κλπ σαν το Λεο τι εχει να γινει...

Είναι ήδη στα σκαριά... HTC Dragon

Modpic.gif

μπορει να ειναι στα σκαρια...αλλα πιστευω το νεο iphone..θα ειναι εξισου ανταγωνιστικο..με τα νεα android-wm(αν εχει βγει κατι αξιολογο)..οποτε..αναμενουμε να δουμε..!! :D

Ποσταρω εδω γιατι αρκετα τους πριξαμε στο επίσημο του HD2.

Ο Δημητρης ξερω πως δεν εχει προθεση να το θαψει, αλλα απογοητευτηκε γιατι είχε μεγαλο ποθο επιστροφης στα αγαπημενα του WWM και διαπίστωσε οτι δεν καλύπτεται.

Δεν διαφωνω με τις εστιάσεις του, αλλα νομιζω οτι θα πρεπει να παρουσιαζει τις κρίσεις οχι με το δικο του μάτι και τα δικά του θέλω.

Καθενας απο τους power users δινει βαρυτητα σε καποιους τομεις της συσκευης που μπορει για καποιον αλλο να μην εχουν και τόση σημασια.

Για παράδειγμα, Ο Μητσος χρειαζεται να μπορει να κανει τα παντα απο το κινητό του γιατι στην δουλεια του δεν μπορει να χρησιμοποιησει λαπτοπ.

Οι περισσοτεροι χρηστες ομως εργαζονται ολη μερα μπροστα σ ενα κομπιουτερ.

Οπότε το μειονεκτιμα αυτο εναντι του iphone που ειναι κορυφαιο στο τομεα αυτο αφου ουσιαστικά αυτός ειναι ο βασικος του στοχος, να κανει τα παντα on the go, δεν τους απασχολει. Τους ενδιαφερει απλα να παιρνουν τα mail τους παντου και σε μια εκτακτη κατασταση να μπορουν να δουν μια σελιδα στο ιντερνετ.

Εγω για παράδειγμα δινω μεγάλη βαρυτητα στο θεμα gps γιατι μου ειναι απαραιτητο εδω που ζω. Αλλα και για πολλους αλλους στην Ελλάδα οπου πλεον εχεις την δυνατοτητα προσβασης σε πολλες χρησιμες πληροφοριες οπως τα μπλοκα, ρανταρ, κινηση (Sygic), καταστηματα με τα φοβερα pois που εχουν φτιαξει καποια παιδια κλπ.

Δεν θα βγαλω ομως αχρηστο το iphone επειδη στο ζητημα αυτο παιρνει 4 με αριστα το 10.

Και δεν ειναι μονο αυτο το μειον του, η συσκευη μας εχει μειονεκτηματα και το ξερουμε. Απλα τα ανεχομαστε με τις οποιες λυσεις γιατι θελουμε να απολαμβανουμε αλλα σημαντικότερα πραγματα.

Επειτα καποιος που ποτε δεν εχει χρησιμοποιησει Iphone, δεν μπορει να καταλαβει τι θα πει touching και ισως δεν τον ενδιαφερει αφου με το HD2 θα δυσκολευτει σε ελάχιστες περιπτωσεις κυριως σε ρυθμίσεις και εφαρμογες που χρειαζονται προσαρμογη. Στο HD δεν χρησιμοποιησα ποτε το πενακι. Απλα σε καποιες περιπτωσεις δυσκολευομουν οπως για παραδειγμα οταν επρεπε να χρησιμοποιησω το πληκτρολογιο των windows η να κανω ρυθμισεις στο Magic Call.

O Δημητρης και πολλοι αλλοι περιμεναν ενα iphone με windows λογισμικο. Γι' αυτο και η οποια απογοητευση.

Αν ομως το δει κανεις σαν συνεχεια των WWM ειναι μια παρα πολυ καλη συσκευη που απλα δεν εχει αυτες τις ευκολιες του μηλοφωνου που σε συναρτηση με καποιες Cydia εφαρμογες κανουν ταχυτατη οποιαδηποτε εργασια.

Εμενα αυτο τουλαχιστον με τραβηξε στο iPhone και οταν λεω οτι καποιες δουλειες τις κανω πιο γρηγορα απ' οτι με το λαπτοπ δεν υπερβαλω.

Με λιγα λογια οι κριτικες μας πρεπει να ειναι τετοιες που να αφορουν το μεγαλυτερο μερος των χρηστων. Διαφορετικα εχουν το ιδιο αποτελεσμα που προκαλει ο υπερβολικος ενθουσιασμος.

Διαβαζοντας την κριτικη του Ζαχαρακη ενας μεσος χρηστης μπορει να αποτραπει απο την αγορα του, την στιγμη που ισως ποτε δεν χρησιμοποιησει την συσκευη οπως ο Δημητρης.

Αυτης της αντιληψης ειμαι και θα πρεπει ετσι να κινουμαστε σαν πρωην χρηστες wwm αφου ξερουμε κατι που αλλοι δεν το εχουν δει ποτε και φυσικο ειναι να μην το καταλαβαινουν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κώστα ήμουν και εγώ έτοιμος να θίξω αυτό το θέμα και με πρόλαβες.

Να πω αρχικά ότι στεναχωρήθηκα πολύ με αυτό που έγινε εκεί μέσα. Και αυτό όχι εξαιτίας του Δημήτρη. Ο Δημήτρης έκανε αυτό που ένιωθε ότι έπρεπε να κάνει και έγραψε αυτά που ήθελε έχοντας τις δικές του προσδοκίες από τη συσκευή και έχοντας σκάσει ο ίδιος προσωπικά τόσα λεφτά για να την έχει από τους πρώτους.

Με ενοχλεί σε ένα φόρουμ που γράφουν ως επί το πλείστον ενήλικοι να μπαίνουν άνθρωποι και να μην μπορούν να καταλάβουν τι διαβάζουν. Δε μπορώ να αντιληφθώ γιατί αντιδρούν στις συγκρίσεις με το iphone. Όταν μια συσκευή πλασάρεται με χαρακτηρισμούς iphone killer ή με χαρακτηριστικά σαν του iphone με ποιό πρέπει να το συγκρίνουμε; Με το NOKIA 3310; Έλεος.

Ο Δημήτρης και 2-3 άλλοι που είπαν τα ίδια το σύγκριναν και με το iphone και με το HD. Για μένα και για πολλούς άλλους αυτές οι απόψεις έχουν ενδιαφέρον και μάλιστα πολύ περισσότερο από τον κάθε ένα που θα πιάσει πρώτη φορά στα χέρια του WM και θα εντυπωσιαστεί από το Sense UI. Με ενδιαφέρει να διαβάσω και τις απόψεις των κατόχων Pre, Omnia II οι οποίοι να συγκρίνουν τη συσκευή με αυτά. Είναι παράλογο που ζητάνε να πηγαίνουν αυτά στους διαξιφισμούς. Μα εντελώς παράλογο.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι ορισμένοι είναι εξαιρετικά κολλημένοι και αυτό που συμβαίνει κατά βάθος είναι ότι έχουν αγοράσει (ή σκοπεύουν να αγοράσουν κάτι) και όταν διαβάζουν αρνητικά του εκνευρίζονται γιατί απλά δεν έχουν το κουράγιο να παραδεχτούν ότι έχει προβλήματα αυτό που πήραν (ή θα πάρουν). Όλα αυτά δε, όταν είναι αποτέλεσμα σύγκρισης με το iphone πολλαπλασιάζονται γιατί ξέρουμε πόσο κολλημένοι είναι ορισμένοι εναντίον του.

Όσο για τις ανάγκες του καθένα που ανέφερες συμφωνώ, αλλά παρόλα αυτά εκεί που κάνουν το λάθος ορισμένοι είναι ότι δεν ξέρουν να διαβάζουν ορισμένα posts. Ο Δημήτρης και ο κάθε Δημήτρης που συγκρίνει το browsing το συγκρίνει και βγάζει ένα συμπέρασμα. Είναι απόφαση του καθένα να αποφασίσει αν τον ενδιαφέρει αυτή η σύγκριση και το αποτέλεσμά της. Δε μπορεί όμως να επιβάλουν αυτοί οι άνθρωποι στους υπόλοιπους τι είναι ενδιαφέρον και να του ζητάνε να μην το κάνει. Αυτή την εμπειρία έχει με αυτή κρίνει και θα εκθειάσει ή θα θάψει μια συσκευή όπως αυτός θέλει.

@ Te_salat

«...Με λιγα λογια οι κριτικες μας πρεπει να ειναι τετοιες που να αφορουν το μεγαλυτερο μερος των χρηστων. Διαφορετικα εχουν το ιδιο αποτελεσμα που προκαλει ο υπερβολικος ενθουσιασμος.»

Είσαι παρά πολύ σωστός.

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Νικολα περυσι τετοιο καιρο ημουν απο τους πρωτους που παρελαβαν το HD.

To ιδιο εγινε, επεσαν μεσα οι κατοχοι iphone @ omnia που στην πληοψηφια τους δεν ειχαν χρησιμοποιησει ποτε WWM, τουλαχιστον εμεις ξαρουμε και τα δυο.

Πολλους απο εμας που ειμαστε εδω τωρα μας ενοχλησε αυτη η συμπεριφορα.

Καπου ενοχλει η σκληρη γλωσσα οταν εχεις παραλαβει την συσκευη που περιμενες για μηνες.

Εγραψα οτι συμφωνω με τα περισσοτερα που ειπε ο Δημητρης, αλλα θα επρεπε να τα δωσει με διαφορετικο τροπο.

Να πει για παραδειγμα "εσεις που ζητατε αυτο, θα εχετε εκεινο το προβλημα", "εσεις που δεν ενδιαφερεστε για το ταδε, ειστε καλυμενοι".

Φυσικα δεν ειμαι υπερ καποιων ατομων που μιλησαν τοσο απαξιωτικα, το αντιθετο.

Απλα καταλαβαινω παιδια σαν τον Βαγγελη τον Vanzevoul, που τα ξερουμε και αντιλαμαβανομαι πως νοιωθουν.

Μην ξεχνας αν παμε λιγους μηνες πισω, κι εσυ κι εγω υποστηριζαμε αλλες αποψεις λογω αγνοιας.

Μαλιστα ειχα σπαστει απο το Δημητρη σε καποια πραγματα που ελεγε υπερ του OMNIA και τελικα οταν δουλεψε το XDA διορθωθηκαν και εμεινε μονο το θεμα βιντεο & φωτογραφια. Γι αυτο ο Ζαχαρακης μετα απο λιγο πήρε το HD.

To ιδιο θα γινει και τωρα. Σ ενα μηνα θα εχει 50% βελτιωση, θα το βγαλει απο το συρταρι και θα μπορει να κανει αυτο που του αρεσει περισσοτερο. Να του αλλαζει την Παναγια χωρις να εχει το λαπτοπ διπλα του.

Αυτο ειναι το χομπυ του και το καταλαβαινω γιατι εχω κι εγω την τρελα του φλασαρισματος και της βελτιωσης.

Δεν κρυβω πως βιαστικα να αγορασο το macPro μην μου μπει καμια τρελη ιδεα ενεκα του οτι εχω πεθυμισει το XDA και την προσμονη καθε νεας cooked rom.

Iphone killer δεν γινεσαι με windows. Μπορει ομως να γινει μια ανταγωνιστικη συσκευη στο δικο της στιλ.

Εγω τρελαινομαι για τον τροπο με τον οποιο υλοποιει η apple σε ολες της τις συσκευες, τις βασικες λειτουργιες αλλα παραλληλα εκνευριζομαι που δεν μ αφηνει να κανω οπως θελω εγω καποια αλλα πραγματα.

Συμβιβαζομαι ομως γι αυτο που μ αρεσει περισσοτερο.

Για μενα υπάρχει σαφης βελτιωση στο HD2 σε ολους τους τομεις. Το οτι κυκλοφορησε με rom που εχει προβληματακια δεν ειναι η πρωτη φορα. Ειναι κατι σαν αυτο που λεμε εμεις:

Καλα δεν νοιαζει που δεν υπαρχει αυτο θα το βρω στο Cydia.

Σωστα κωστα και μην ξεχναμε οτι για να κατανοηθουν ολοκληρωτηκα ολες οι αποψεις με τον τροπο σκεψης που γραφτηκαν πρεπει αυτος που τις διαβαζει να ειχε στην κατοχη του και των 2ειδων τις συσκευες και με την προυποθεση οτι θελεις να αποδοσει τα μεγιστα και να την boostαρεις οσο περνει

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Σωστα κωστα και μην ξεχναμε οτι για να κατανοηθουν ολοκληρωτηκα ολες οι αποψεις με τον τροπο σκεψεις που γραφτηκαν πρεπει αυτος που τις διαβαζει να ειχε στην κατοχη του και των 2ειδων τις συσκευες και με την προυποθεση οτι θελεις να αποδοσει τα μεγιστα και να την boostαρεις οσο περνει

Αυτο ειναι το κακο, διαμαρτυρονται αυτοι που εχουν μονο τη μια η καμια συσκευη, οχι αυτοι που εχουν και τις 2 :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Νυν κατοχος wm και blackberry, πρωην iPhone. Ενα εχω να πω: Το καθε λειτουργικο καλυπτει συγκεκριμενα πράγματα καλύτερα, απ' οτι τα αλλα. Ο καθενας, με βαση παντα τις αναγκες του, διάλεγει και παιρνει. Αυτο πρέπει να καταλαβουν ολοι, πραγμα πολυ δυσκολο στην πραγματικότητα.

Δεν χρειάζεται ουτε iPone killer χαρακτηρισμοι ουτε τίποτα αλλο. Το iPhone ειναι κατι που εφερε επανασταση. Απλο και λειτουργικο με τους περιορισμους του Jobs. Οπως ακριβως και η πλατφόρμα του OS X. Τα Windows θα συνεχίζουν να -προσπαθουν- να καλυπτουν 1.000.000 διαφορετικα hardware οπως και στην πλατφόρμα των υπολογιστων. Το Android θα συνεχίζει να πειραματίζεται και να προσφέρει κατι το διαφορετικο οπως και η Linux πλατφορμα στους υπολογιστες και τα Blackberry θα συνεχισει να ειναι η κυριαρχη επιλογη στα καθαρα business smartphones μαζι με τους περιορισμους που εχει ο Blackberry OS.

Αυτα τα ολιγα, (βρηκα και τα ειπα εδω :p)

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

..................Αυτα τα ολιγα, (βρηκα και τα ειπα εδω :p)

Και καλα εκανες, καλως μας ηρθες. Χαιρετισματα στην Καρδιτσα. Εδω μεσα μιλαμε ελευθερα :D

Κωστας (Pterarxos)

εγινε χαμος γιατι ειπα οτι ακριβως εβλεπα...

δεν ειναι δυνατον να σκεφτω καν,οτι θα επρεπε να συγκρινω το λεο με το hd....

αφου δεν εχουν καμια σχεση....εκτος του οτι ειναι wm και οι 2....

η δικαιη κριση θα επρεπε να γινει αναμεσα στις 2 κορυφαιες συσκευες που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη και αυτες ειναι (πολλοι θα ηθελαν να ειναι αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι ακριβως) το λεο και το μηλο...

ολοι μας εδω μεσα που εχουμε δουλεψει καλα τα wm ξερουμε οτι καποια στιγμη πολλα θα φτιαχτουν στο λεο....οπως και σε καθε προηγουμενη wm συσκευη και αυτο μονο και μονο χαρη στους xda και την πολυτιμη για εμας κοινοτητα τους..

αλλα δεν μπορω να αναφερομαι στο τι θα φτιαχτει μετα απο καιρο ....

οσοι θελουν να το παρουν θελουν και προσδοκουν ενα τελειως διαφορετικο παντα προς το καλυτερο,τηλεφωνο...

λοιπον ειναι ενα διαφορετικο wm ...μα παρα πολυ...ειναι δυνατο γρηγορο με πολυ καλες πλεον multimedia δυνατοτητες,κατι που σε αυτον τον τομεα η htc εχει κανει αλματα σε αυτην την συσκευη!!

το gps του απαιχτο,η καμερα του και η διαχειριση του τομεα dialer/τηλεφωνο απλα ταχυτατο και ακαριαιο!!

ακουστικη μικροφωνου ηχειου αριστη!

οθονη με κορυφαια αισθηση,απλα εδω μπορω να το πω με ανεση,πισω απο του μηλου!!

το μανιλα απλα πεταει,κατι που μπορει εμενα να με αφηνει παγερα αδιαφορο,αλλα οφειλω να το αναφερω μιας και με εξπληξε!!

το browsing τωρα,που ειναι μπελας...γιατι?

δεν κεντραρει ο οπερα αλλα ουτε και ο explorer σωστα στο πεδιο που θελεις να βλεπεις τι γραφεις...δοκιμασα πολλα πληκτρολογια και τωρα εχω το resco keyboard που ειναι καπως πιο familiar απο το finger keyboard...

καθε φορα που θελεις να κανεις scroll στο πεδιο του μηνυματος που γραφεις και θες να βλεπεις τι γραφεις....εξαφανιζεται το πληκτρολογιο και οταν ξαναπατας στο πεδιο για να γραψεις παλι για να εμφανιστει το πληκτρολογιο,χανεται παλι το μερος που εχεις γραψει...και πρεπει ξανα παλι να κανεις το ιδιο και το ιδιο...

μονο με τα oem/finger keyboard που εχουν τα βελη πανω-κατω-δεξια-αριστερα μπρεις να επαναφερεις το πεδιο του μηνυματος σου ωστε να το βλεπεις και να μην χαθει το πληκτρολογιο ξανα....

αν αυτο δεν ειναι κουραστικο στο browsing και ενας λογος πολυ σοβαρος να το κατηγορησεις τοτε ποιος αλλος μπορει να ειναι??

κατα τα αλλα ο οπερα ειναι πολυ πιο γρηγορος με πολυ καλο ζουμ και ευκρινεια στην αναγνωση.

portrait/landscape κατα το browsing θεωρειται πολυ λιγο σε σχεση με του μηλου και αυτο για τους παραπανω λογους που αναφερα...γινεται αλλα (δυστυχως πρεπει να το συγκρινω με του μηλου) με πολυ χαλια αποδοαση....

η συσκευη δεν εχει το net framework 3.5 μεσα και αφου το βαλεις για να δουλεψουν σωστα καποιες εφαρμογες που το χρειαζονται,απλα χανεις το finger friendly menu του file explorer της συσκευης :blink:

οποτε η χρηση του resco explorer γινεται επιτακτικη(οχι οτι δεν θα ηταν αλλοιως ετσι?:p)

η ακριβεια του gps σε υψομετρο,θεση κλπ ειναι κορυφαια ειλικρινα εντυπωσιαστηκα!!ο χρονος αναπροσαρμογης διαδρομης ελαχιστος εως μηδαμινος,σημα δυνατο και συνεχες ακομη και σε δυσκολα σημεια..

η ακουστικοτητα και η αναπαραγωγη μουσικης ειναι παρα πολυ καλη!

το εξωτερικο ηχειο μπορω να πω αριστο,αν σκεφτεις οτι ειναι ενα,αλλα παρολα αυτα τα καταφερνει πολυ καλα.

το μεγεθος της συσκευης αν κοιτας την οθονη σου φαινεται μικρο!

για να μην παρεξηγηθω,δεν ειναι μικρο το τηλ απλα βλεποντας ποσο χωρο καταλαμβανει η οθονη ολα τα υπολοιπα γυρω της ειναι μινιμαλιστικα!εχει γινει πολυ καλη δουλεια εδω σε αυτον τον τομεα απο την htc.

σημα wifi πολυ καλο αν και αυτο στα wm ποτε δεν ηταν προβλημα μιας και με δοκιμες ραδιος αλλαζαν ευκολα αυτα ..

υπαρχουν πολλα σημεια στο μενου των windows που θα προβληματιστεις εως και θα τσαντιστεις επειδη δεν μπορεις να τα πετυχεις ευκολα....με το δαχτυλο...

και εκει ειναι η μεγαλη ενσταση μου για το ολο πακετο!!

δεν γινεται να εχεις μια τετοια οθονη και ενα τετοιο hardware και να σε περιοριζουν οι αδυναμιες σε θεμα softare της πλατφορμας του λογισμικου....

γενικα ειναι μια παρα πολλα υποσχομενη συσκευη απλα ακομη δεν ειναι φουλ εκμεταλευσιμη λογω αδυναμιων του λογισμικου και των υπαρχουσων εφαρμογων στα wm για να υποστηριξουν μια full finger friendly συσκευη....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

@zaharakis

Δημητρη, σευχαριστουμε που τα ειπες εδω αντικειμενικα. Δεν σκοπευω να το αγορασω, αλλα διαβαζω και παρακολουθω το αντιστοιχο thread γιατι θελω να ειμαι ενημερωμενος με οτι κυκλοφορει. Μπορει παντα να μην συμφωνω μαζι σου φιλαρακι, αλλα σεβομαι τις γνωμες ολων και τις διαβαζω, χωρις να αφοριζω και να γραφω χαζα και υστεριες σαν αυτες που διαβασα απο καποιους. Ειναι αναμενομενο οποιαδηποτε συγκριση παντα να γινεται με καποια αλλη αντιστοιχα δυνατη συσκευη. Δηλαδη δεν καταλαβα με ποια επρεπε να γινει ? Με Samsung, λεω εγω πχ

Πως για μενα ειναι ενα καλο review ? Γραφεις τι κανει και τι δεν κανει και μετα αναφερεις καποια αλλη συσκευη που πιστευεις οτι καποια πραγματα τα κανει καλυτερα και καποια χειροτερα. Χωρις να κρυβεις η να αλλοιωνεις τιποτα. Τοσο κακο ειναι αυτο ? Και τελος μαρεσε που διαμαρτυρηθηκαν ανθρωποι που ουτε τη μια (HD2) ουτε την αλλη συσκευη (iPhone) εχουν. Ανττιθετα με σενα που τις εχεις και τις δυο παραλληλα. Τι να πω ? :worry:

Κωστας (Pterarxos)

Δημητρη, σευχαριστουμε που τα ειπες εδω αντικειμενικα. Δεν σκοπευω να το αγορασω, αλλα διαβαζω και παρακολουθω το αντιστοιχο thread γιατι θελω να ειμαι ενημερωμενος με οτι κυκλοφορει. Μπορει παντα να μην συμφωνω μαζι σου φιλαρακι, αλλα σεβομαι τις γνωμες ολων και τις διαβαζω, χωρις να αφοριζω και να γραφω ******** σαν αυτες που διαβασα απο καποιους. Ειναι αναμενομενο οποιαδηποτε συγκριση παντα να γινεται με καποια αλλη αντιστοιχα δυνατη συσκευη. Δηλαδη δεν καταλαβα με ποια επρεπε να γινει ? Με Samsung, λεω εγω πχ

Πως για μενα ειναι ενα καλο review ? Γραφεις τι κανει και τι δεν κανει και μετα αναφερεις καποια αλλη συσκευη που πιστευεις οτι καποια πραγματα τα κανει καλυτερα και καποια χειροτερα. Χωρις να κρυβεις η να αλλοιωνεις τιποτα. Τοσο κακο ειναι αυτο ? Και τελος μαρεσε που διαμαρτυρηθηκαν ανθρωποι που ουτε τη μια (HD2) ουτε την αλλη συσκευη (iPhone) εχουν. Ανττιθετα με σενα που τις εχεις και τις δυο παραλληλα. Τι να πω ? :worry:

φιλε μου το ποσταρα ως τελευταιο ποστ μου στο thread του λεο,(δεν ξαναγραφω κατω απο τετοιες συνθηκες εκει...)

δεν μου αρεσει να γλυφω κανεναν κατασκευαστη και ειλικρινα στεναχωρηθηκα που δεχτηκα τετοια επιθεση...

και μαλιστα απο ατομα που με εκριναν σαν iphonakia :blink:

ποιον εμενα :lol::lol:

τι να πω ρε Κωστη? τι να πω??

ευτυχως εχουμε και αυτο το θεμα εδω και μιλαμε ανετα και καταλαβαινουμε ο ενας τον αλλο:)

τι να πω ρε Κωστη? τι να πω??

ευτυχως εχουμε και αυτο το θεμα εδω και μιλαμε ανετα και καταλαβαινουμε ο ενας τον αλλο:)

Ετσι ακριβως ;)

Κωστας (Pterarxos)

• Administrators

@zaharakis:

Δημήτρη κακώς το παίρνεις προσωπικά το θέμα. Και αν θες τη γνώμη μου off the record, θα μπορούσες απλά να είσαι λίγο πιο διπλωματικός στις τοποθετήσεις σου ούτως ώστε να μην πυροδοτούν εντάσεις. Χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι δεν θα πεις τη γνώμη σου όπως εσύ την έχεις. Είσαι χρόνια εδώ και νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Modpic.gif

@zaharakis:

Δημήτρη κακώς το παίρνεις προσωπικά το θέμα. Και αν θες τη γνώμη μου off the record, θα μπορούσες απλά να είσαι λίγο πιο διπλωματικός στις τοποθετήσεις σου ούτως ώστε να μην πυροδοτούν εντάσεις. Χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι δεν θα πεις τη γνώμη σου όπως εσύ την έχεις. Είσαι χρόνια εδώ και νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ.

δεν ηταν ποτε η διπλωματια Γιαννη ενα απο τα προτερηματα μου ...:happy::happy:

παντα καλως η κακως και με οποιες επιπτωσεις μπορει να ειχε αυτο,ειμαι ευθυς και για αυτο και παρεξηγιεμαι ευκολα απο καποιους..

αλλα μηπως ειναι λιγο αργα σε αυτην την ηλικια να αλλαξω ?:lol:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned