Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άσε που εκτός της Ιαπωνίας (από ότι λέγεται) και των διαφημίσεων της Vodafone όταν πρωτοκυκλοφόρησαν συσκευές 3G, δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερο momentum ... ;)

Μαζί με τα mini discs και το site του linkedin αποτελούν μια τριπλέτα τεχνολογιών που όλοι είχαν/έχουν ή ζήτησαν/ζητάνε και κανείς ποτέ δε χρησιμοποίησε ουσιαστικά. Αν βάλεις και τα mms μέσα τότε έχεις απαρτία.

@pik

Χρόνια πολλά Δημήτρη! Πολύχρονος και πάντα με υγεία!

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Ρε παιδιά θα με τρελάνουν στην Expancys.

Ενώ μου είχαν πει ότι η παραγγελία μου είχε κατα λαθος ακυρωθεί ....

Σήμερα μου ήρθε ενημερωτικό μειλ ότι σε 3 μέρες θε παραλάβω το τηλ της παραγγελίας μου....

Ναι καλά καταλάβατε... Το HD 2:blink:

το να κάνω ; Να το κράτηση ; Να το δούμε και δίπλα δίπλα στο μηλοφωνο που είναι έτοιμο στημένο ;

Η να το δώσω κατευθείαν....

Γιατι είναι πολύ δύσκολο να καταφέρω να πατησω το κουμπακι της...:worry:

:shifty:

ακύρωσης της παραγγελίας

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Άμα έκανα ότι με φωτιζε ο Μεγαλοδυναμος....

Δεν θα τα λέγαμε από εδώ μεσα:p

το θέλει κανείς ;;;

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Καλο θα είιναι να μη γίνεται ΕΠΙΘΕΣΗ! σε κάποιον που γράφει τη γνώμη του. Είναι εκνευριστικό κάποιοι να κάνουν τους έξυπνους. Αν λοιπόν δέχεται πρόγραμμα πλοήγησης (που για εμένα είναι απαραίτητο) θα μπορούσατε να με ενημερώσετε. Δεν έχουμε όλοι το χρόνο να ψάχνουμε σε 85 σελίδες για κάτι που μπορεί και να μην υπάρχει!!! Επίσης αν έχει radio (που όντως μπορεί να μην είναι για κάποιους απαραίτητο...και γι αυτό θα μπορούσες να απαντήσεις. Τώρα για τη videoκλήση ... κάποιοι τη χρησιμοποιούν όταν μάλιστα έχει ίδια χρέωση με την απλή χρήση.

σε αυτο που λεει ο zaharakis...δεν εχει αδικο...γιατι αν διαβασεις παραπανω τα αναφερουμε ολα...+ πλοηγηση παιρνει το κινιτο + ραδιο σε εφαρμογη..!κ ΝΑΙ..ισως ειναι ΠΟΛΥ ποιο ΕΞΥΠΝΟΣ απο σενα....

Άμα έκανα ότι με φωτιζε ο Μεγαλοδυναμος....

Δεν θα τα λέγαμε από εδώ μεσα:p

το θέλει κανείς ;;;

Αν μπορείς, οικονομικά, δε το κρατάς να μας πεις και τι γίνεται;

Άλλο θέμα, απορία δλδ:

1. στον dialer, υπάρχει τρόπος πατώντας τους αριθμούς να αντιστοιχίζονται στα γράμματα;

2. όταν μου βγάζει στις επαφές, το κατακόρυφο μπαράκι δεξιά, για να επιλέξεις γράμμα, δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω, δεν "πατιέται" και δεν εμφανίζονται και όλα τα γράμματα. Έχει και τελείες αντί για γράμματα.:wacko:

3. και τελευταίο, για τώρα, :O που ακριβώς πετάμε τα *.xls, *.doc για να τα διαβάσει το quickoffice;;

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

σε αυτο που λεει ο zaharakis...δεν εχει αδικο...γιατι αν διαβασεις παραπανω τα αναφερουμε ολα...+ πλοηγηση παιρνει το κινιτο + ραδιο σε εφαρμογη..!κ ΝΑΙ..ισως ειναι ΠΟΛΥ ποιο ΕΞΥΠΝΟΣ απο σενα....

Ράδιο FM όχι ακόμα.

Προς το παρόν μόνο streaming μέσω διαδικτύου.

Σύντομα όμως θα βγει και εφαρμογή που θα χρησιμοποιεί τον ήδη υπάρχοντα δέκτη.

Αν μπορείς, οικονομικά, δε το κρατάς να μας πεις και τι γίνεται;

Άλλο θέμα, απορία δλδ:

1. στον dialer, υπάρχει τρόπος πατώντας τους αριθμούς να αντιστοιχίζονται στα γράμματα;

2. όταν μου βγάζει στις επαφές, το κατακόρυφο μπαράκι δεξιά, για να επιλέξεις γράμμα, δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω, δεν "πατιέται" και δεν εμφανίζονται και όλα τα γράμματα. Έχει και τελείες αντί για γράμματα.:wacko:

3. και τελευταίο, για τώρα, :O που ακριβώς πετάμε τα *.xls, *.doc για να τα διαβάσει το quickoffice;;

1. iSmartDialer από Cydia

2. Έχεις περάσει κάτι από cydia και στο κάνει αυτό. ABFix ή κάτι τέτοιο πρέπει να λέγεται.

3. Εδώ αναλύτικά.

Μάλλον ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΨΆΞΕΙ (για να μη το πω διαφορετικά)

Και σου ξαναλέω. Εκανα 3 ερωτήσεις. ΑΠΛΑ αν κάποιος ήθελε μπορούσε να απαντήσει. Όι ειρωνίες και τα σχόλια δε χρειάζονται. Καποιος μπορεί να έχει στη κατοχή του το iphone να έχει ψάξει περισσότερο, να έχει το χρόνο. Εγώ απλά έγραψα κάτι.... που είναι ΕΝΤΟΣ θέματος, μιας και είμαι κάτοχος wm και θέλω να γίνω κάτοχος iPHONE. Απλα δε μπορούσα να διαβάσω 85 σελίδες και στην αναζήτηση δε μου έβγαλε κατι σχετικο.

παιδιά, νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να ηρεμήσουμε όλοι, είναι κρίμα να χαλάει ένα καλό κλίμα...

Λευτέρης

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Μπορείτε να σβήσετε τα ειρωνικά σχόλια... και να συνεχιστεί η συζήτηση στο θέμα.

Απλώς όταν κάποιος γράφει και ρωτάει κάτι, και έστω δε ψάχνει 85...ή 200σελίδες, θα μπορούσε όποιος ξέρει την απάντηση να στείλει απλά το link με το αντίστοιχο θέμα. Γιατί θα πρέπει να δείχνει ο καθένας πόσο έξυπνος είναι? Απλά για να γράψει κάτι ή να την πέί σε κάποιον που δεν ξέρει?!:thanks:

Μάλλον ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΨΆΞΕΙ (για να μη το πω διαφορετικά)

Και σου ξαναλέω. Εκανα 3 ερωτήσεις. ΑΠΛΑ αν κάποιος ήθελε μπορούσε να απαντήσει. Όι ειρωνίες και τα σχόλια δε χρειάζονται. Καποιος μπορεί να έχει στη κατοχή του το iphone να έχει ψάξει περισσότερο, να έχει το χρόνο. Εγώ απλά έγραψα κάτι.... που είναι ΕΝΤΟΣ θέματος, μιας και είμαι κάτοχος wm και θέλω να γίνω κάτοχος iPHONE. Απλα δε μπορούσα να διαβάσω 85 σελίδες και στην αναζήτηση δε μου έβγαλε κατι σχετικο.

Λοιπόν,

Επειδή ο γραπτός ο λόγος παρεξηγείται εύκολα και για να λήξει το ζήτημα, ορίστε μια ανακεφαλαίωση:

Βιντεοκλήση δεν έχει.

Ράδιο έχει τώρα μέσω streaming ή εξωτερικών accessories. Θα αποκτήσει όμως κανονική εφαρμογή για ράδιο FM μιας και υπάρχει δέκτης FM στη συσκευή. Περιμένουμε να δούμε.

Προγράμματα πλοήγησης έχει ένα σωρό: Navigon, TomTom, IGO, NDrive, Sygic, Copilot

Αυτα. :)

Για να αλλάξουμε το κλίμα..

Έφτασε η Incipio...:up::yahoo::clap::dance::w00t::drool:

Παιδια.... Δεν φαντάζεστε... Είναι η τελειότερη θήκη που μπορεί να αγοράσει κάποιος.. Πραγματικά τέλεια...!

Έβγαλα φωτογραφίες, θα σας τις ανεβάσω στο σχετικό θέμα εδώ στο forum.;)

Λοιπόν,

Επειδή ο γραπτός ο λόγος παρεξηγείται εύκολα και για να λήξει το ζήτημα, ορίστε μια ανακεφαλαίωση:

Βιντεοκλήση δεν έχει.

Ράδιο έχει τώρα μέσω streaming ή εξωτερικών accessories. Θα αποκτήσει όμως κανονική εφαρμογή για ράδιο FM μιας και υπάρχει δέκτης FM στη συσκευή. Περιμένουμε να δούμε.

Προγράμματα πλοήγησης έχει ένα σωρό: Navigon, TomTom, IGO, NDrive, Sygic, Copilot

Αυτα. :)

Ευχαριστώ! Οπότε μπορεί να αντικαταστήσει κάποια στιγμή το win mobile μου, έστω και χωρίς videoκλήση! :)

ρε παιδιά τόσο καλή είναι αυτή η incipio, από τις φωτο που έχω δει, δεν τρελάθηκα...

Λευτέρης

Βασικά, αν έχεις απαιτήσεις ραδιόφωνου και βιντεοκλήσης από το WM τηλέφωνό σου, τότε άστο.. Αλλά αν μπορείς να ζήσεις χωρίς βιντεοκλήση προχώρα άφοβα.;)

Ράδιο θα βρεις τρόπο να ακούς. Υπάρχουν εφαρμογές που χρησιμοποιούν μεν το Internet, αλλά μέσω wifi κάνεις μια χαρά την δουλειά σου.

@zaharakis

Δημήτρη, εγώ δεν θα κρατούσα και τα δύο. Όχι μόνο για τα λεφτά, απλά θεωρώ υπερβολή να έχεις δύο κορυφαία μοντέλα.

Δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσεις και τα δύο. Πάντα το ένα. Δεν είναι και τίποτα μικρούλια, να πεις ότι θα το βάλεις το ένα στην μια τσέπη το άλλο στην άλλη......:lol::lol:

ρε παιδιά τόσο καλή είναι αυτή η incipio, από τις φωτο που έχω δει, δεν τρελάθηκα...

Λευτέρη, δεν καταλαβαίνεις γιατί πράγμα μιλάμε....

Λεπτή, ούτε που την καταλαβαίνεις. Εφαρμόζει τέλεια, έχει πολύ ωραίο χρωματάκι...

ΑΠλά δεν φαίνεται το μήλο από την άλλη.

Θα βγάλω φωτογραφίες εγώ και θα δεις..;)

Κι εγώ τα ίδια :( δεν είδα κάτι ωραίο στις φώτο, για πες μας Άλεξ ποιά παρήγγειλες.

Και θέλει τώρα να μας πείσει ο zaxarakis ότι ξέχασε να ακυρώσει την παραγγελία... Μην κατέβεις ποτέ για πολιτικός :lol: :lol:

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Για να αλλάξουμε το κλίμα..

Έφτασε η Incipio...:up::yahoo::clap::dance::w00t::drool:

Παιδια.... Δεν φαντάζεστε... Είναι η τελειότερη θήκη που μπορεί να αγοράσει κάποιος.. Πραγματικά τέλεια...!

Έβγαλα φωτογραφίες, θα σας τις ανεβάσω στο σχετικό θέμα εδώ στο forum.;)

Μας έσκασες !!!!! Δείξε επί τέλους τι αγόρασες Shopping Victim

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Κι εγώ τα ίδια :( δεν είδα κάτι ωραίο στις φώτο, για πες μας Άλεξ ποιά παρήγγειλες.

ο λαος ζητα φωτο κυριε αλεξ..!! :D

Ρε παιδιά, είναι πάνλεπτη και μπαίνει μόνο από πίσω.. Δεν καλύπτει σε κανένα σημέιο την οθόνη. Τι άλλο να ζητήσει κανείς!? :D

Click for pic γιατί δεν ξέρω να κάνω resize και να φαίνεται μιρκούλα η φωτογραφία.. :X :O :O

Απλά για φωτογραφία πάνω στο κινητό θα περιμένετε για αργότερα σήμερα όταν θα βρω λίγο παραπάνω χρόνο. προς το παρόν...! :) Αυτό σας δίνω.... :lol:

ωραια φαινεται..τν ειδα κ σε εναν φιλο σμρ στν σχολη..!! εχει κ ποικιλια χρωματων αν δεν κανω λαθος..οποτε ειναι μια χαρα ...!! :D

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned