Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασα μόλις με το Samsung μου. Όπως και να το σφίξω, όποια λαβή θανάτου και να του κάνω, όση ώρα και να το πιέζω, το σήμα μου είναι ακατέβατο. :yahoo:

Ωραιος. Να και ενα που δεν παρουσιαζει προβλημα. :rolleyes:

Γιατι εδω

το Galaxy S εχει προβλημα ;)

Kαι εδω

το Legend εχει προβλημα ;)

Kαι εδω http://www.youtube.com/watch?v=uh6pUNY_rv8 το EVO εχει προβλημα ;)

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Ειναι και αυτο ενα θεμα :wacko:

Μπορει, δεν αντιλεγω να ειναι και ετσι. Παντως σε προδιαθετει να το κρατας "αριστοκρατικα", δεν συμφωνεις :lol:

Μα και το iPad μου αριστοκρατικο ειναι, αλλα αν το κρατησω ετσι θα παθουν κραμπα τα δαχτυλα:lol::lol::p

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μα και το iPad μου αριστοκρατικο ειναι, αλλα αν το κρατησω ετσι θα παθουν κραμπα τα δαχτυλα:lol::lol::p

To ipad κωστη δεν θελει δακτυλα, θελει τα πλοκαμια του Paul :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

To ipad κωστη δεν θελει δακτυλα, θελει τα πλοκαμια του Paul :lol:

Ναι αλλα ειναι ανετο σαν ολα τα μεγαλα πραγματα:p τα κανει ολα και συμφερει;):D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ωραιος. Να και ενα που δεν παρουσιαζει προβλημα. :rolleyes:

Γιατι εδω

το Galaxy S εχει προβλημα ;)

Kαι εδω

το Legend εχει προβλημα ;)

Kαι εδω http://www.youtube.com/watch?v=uh6pUNY_rv8 το EVO εχει προβλημα ;)

Στα Samsung πιθανόν να διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο, καθώς βγάζει άπειρα, αλλά δεν έχω κάποιο άλλο για να δοκιμάσω. Το EVO και το LEGEND είναι HTC, και δεν έχω εμπειρία και επίσης δεν έχω κάποιο να δοκιμάσω. Τα iPhone 4 φαίνεται σε μεγάλο ποσοστό να μπορούν να αναπαράγουν το φαινόμενο, εκτός βέβαια από αυτά που δοκίμασε το iPhoneHellas.

Στα Samsung πιθανόν να διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο, καθώς βγάζει άπειρα, αλλά δεν έχω κάποιο άλλο για να δοκιμάσω. Το EVO και το LEGEND είναι HTC, και δεν έχω εμπειρία και επίσης δεν έχω κάποιο να δοκιμάσω. Τα iPhone 4 φαίνεται σε μεγάλο ποσοστό να μπορούν να αναπαράγουν το φαινόμενο, εκτός βέβαια από αυτά που δοκίμασε το iPhoneHellas.

Φιλε μου το βιντεο του Legend ειναι τραβηγμενο απο μενα. Οπως επισης το δοκιμασα και στο 3GS μου, απλα δεν το ανεβασα στο Youtube. Επαμε, το προβλημα υπαρχει και χρηζει λυσης. Στο χερι της Apple ειναι να το λυσει για το δικο της μοντελο, και στων αλλων εταιριων για τα αντιστοιχα δικα τους ;)

Κωστας (Pterarxos)

Φιλε μου το βιντεο του Legend ειναι τραβηγμενο απο μενα. .

Δεν το αμφισβητώ, απλά διευκρινίζω ότι μίλησα για Samsung, και συγκεκριμένα για H1. Το τί κάνουν τα HTC δε σχετίζεται με το σχόλιο μου. :dance:

Αγορι αστα αυτα, εσυ εισαι ipad δεν σε αφορουν.:D

Κουβέντα να γίνεται Κώστα!

Και όχι τίποτα άλλο, αλλά να αποκτήσω γνώμη και κρίση.

Αλλά ότι το είπαμε, το είπαμε! iPad και δεν είμαι καλά! :lol:

Έστω και καθυστερημένα να επαινέσω την πρωτοβουλία του Θάνου(foxx) να δαπανήσει χρόνο,κόπο και φαιά ουσιά,προκειμένου να προσφέρει σ'εμάς τους laymen,ένα post που αποτελεί τροφή για σκέψη & προβληματισμό.

Τέτοιες κινήσεις προάγουν το πνεύμα του forum

Εννοείται και επιβάλλεται. Και μπράβο Οδυσσέα που το τονίζεις. Γιατί, ειλικρινά, αν και το εκτίμησα πάρα πολύ σαν κίνηση από τον Θάνο, παρόλο που δεν κατάλαβα καλά, δεν τον ευχαρίστησα για την φοβερή ανάλυση! Και πραγματικά για τον χρόνο που αφιέρωσε για να το μοιραστεί μαζί μας αυτό.

Όσο για το θέμα του σήματος, έχω βαρεθεί να ασχολούμαι και να ασχολούνται με αυτό πριν ακόμα αρχίσει να γίνεται υστερικό. Είναι τραγική η κατάσταση, και είναι τραγικότερο πόσο άσχημα αναπαράγεται το γεγονός από τρίτους και εν γένει άσχετους με την τεχνολογία. Είναι φοβερό το τι έχω ακούσει από ανθρώπους που ούτε καν έχουν δει ή πιάσει iPhone ή από ανθρώπους με ελάχιστη (και την απολύτως βασική) ενασχόληση με τους Η/Υ. Το έχει μάθει και η «κουτσή Μαρία», χωρίς παρεξήγηση προς κάθε Μαρία προφανώς!:happy:

Και όλοι λένε το πόσο προβληματικό είναι και το πόσο τραγική είναι η κατάσταση. Λες και γίνεται ηθελημένα πόλεμος κατά της Apple.

Και σκεπτόμενος και το άρθρο του Κώστα kkalog στο blog του, πραγματικά φτάνω και απορώ και εγώ πόσο πολύ πόλεμο μπορεί να κάνει κάποιος κατά της Apple.

Μάλιστα, απόψε το βράδυ κατά την διάρκεια μιας βραδινής βόλτας με ένα φιλικό ζευγάρι στην Γλυφάδα, αναρωτηθήκαμε όλοι αυτοί οι «πολέμιοι», προς τι στρέφονται και με ποιες δικαιολογίες γίνονται τόσο φανατικοί και ορκισμένοι εχθροί. Και ειλικρινά, δυσκολεύομαι να απαντήσω.

Και αναρωτιέμαι, το Playstation το πρώτο, που ήταν τόσο φοβερή κονσόλα, αναγκάζοντας την SEGA να αποσύρει το Saturn, που ήταν πολύ πετυχημένο, γιατί δεν γνώρισε τέτοια έχθρα; Ή οι Pioneer Plasma τηλεοράσεις που δεν έχουν αντίπαλο γιατί δεν τις μισεί ο κόσμος; Ή κάθε τι άλλο πετυχημένο στον τομέα του γιατί γνωρίζει τον θαυμασμό και την συμπάθεια του κόσμου ενώ στην περίπτωση του iPhone υπάρχει πόλεμος; Γιατί με τους υπολογιστές της και το MacOS αναγνωρίζεται η αξία ενώ στο iPhone όχι; Γιατί δεν πιάνουν όλοι να κράζουν κάθε τι επιτυχημένο; Την Rolex στα ρολόγια, την Dunhill στα τσιγάρα, την Duo στα προφυλακτικά, τον Δελούδη στα έπιπλα, την κάθε Dior/Prada/Luis Vuitton στα είδη ρουχισμού; Και βέβαια η λίστα μπορεί να συνεχίζεται επ'άπειρον... Κάθε τι πετυχημένο ή/και ακριβό στον τομέα του.

Αλλά μην επεκτείνοντας και σε άλλες κατηγορίες, γιατί η HTC δεν γνωρίζει έχθρα και να δέχεται πόλεμο; Ή η Blackberry; Γιατί πρέπει σε κάθε τεχνολογικό φόρουμ ένα θέμα που έχει το iPhone να γνωρίζει τόση κόντρα; Ούτε πολιτική/θρησκευτική/ποδοσφαιρική συζήτηση δεν θα είχε τέτοιες κόντρες που γίνονται σε άλλα threads αυτού (και κάθε άλλου) φόρουμ.

Πραγματικά αναρωτιέμαι. Όχι σαν hater ή fanboy. Αλλά σαν Αλέξανδρος. Άσχετα με το τι έχω και τι όχι, τι είμαι και τι δεν είμαι.

Και προφανώς δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους σαν τον ελΚώστα και τον Ζαχαράκη, που είχαν iPhone στο παρελθόν και γνωρίζουν τι μπορεί και τι όχι και έχουν καταλήξει ότι μπορούν με ένα ανταγωνιστικό τηλέφωνο να κάνουν την δουλειά τους καλύτερα/γρηγορότερα/ευκολότερα ή τέλος πάντων αυτό θέλουν αλλά ξέρουν το γιατί.

@soom

Αλέξανδρε, έχω μια απάντηση στο ερώτημα που θέτεις αλλά καλύτερα να τη συζητήσουμε από κοντά σε μια από τις επόμενες συναντήσεις γιατί η Πυροσβεστική έχει βγάλει ανακοίνωση για υψηλό κίνδυνο πυρκαγιών αυτό το Σ/Κ και τα πυροσβεστικά μέσα (Σπύρος, Αρτέμης, Οδυσέας, κλπ) του thread θα μπουν σε δουλειές υπό το ρόλο του moderator :)

Οφείλω να πω πάντως ότι εκτός της θέσης καθεαυτής που παίρνει κάποιος, για την οποία προφανώς ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του, έχω εντυπωσιαστεί από την έκταση του κειμένου ορισμένων αρνητικών κειμένων / τοποθετήσεων που γράφονται που σημαίνει ότι κάποιοι βάζουν πραγματικά χρόνο και προσπάθεια για να εκφράσουν την αρνητική άποψή τους. Τι να πω, εύχομαι και τα θέματα που τους αφορούν να τα χειρίζονται με την ίδια ενδελέχεια και εμβάθυνση.

Καλημέρα σε όλους :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

@soom

Αλέξανδρε, έχω μια απάντηση στο ερώτημα που θέτεις αλλά καλύτερα να τη συζητήσουμε από κοντά σε μια από τις επόμενες συναντήσεις γιατί η Πυροσβεστική έχει βγάλει ανακοίνωση για υψηλό κίνδυνο πυρκαγιών αυτό το Σ/Κ και τα πυροσβεστικά μέσα (Σπύρος, Αρτέμης, Οδυσέας, κλπ) του thread θα μπουν σε δουλειές υπό το ρόλο του moderator :)

Οφείλω να πω πάντως ότι εκτός της θέσης καθεαυτής που παίρνει κάποιος, για την οποία προφανώς ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του, έχω εντυπωσιαστεί από την έκταση του κειμένου ορισμένων αρνητικών κειμένων / τοποθετήσεων που γράφονται που σημαίνει ότι κάποιοι βάζουν πραγματικά χρόνο και προσπάθεια για να εκφράσουν την αρνητική άποψή τους. Τι να πω, εύχομαι και τα θέματα που τους αφορούν να τα χειρίζονται με την ίδια ενδελέχεια και εμβάθυνση.

Καλημέρα σε όλους :)

καλημερα σε ολους παιδια :)

Κωστη φιλε μου,ξερω πολυ καλα οτι γνωριζεις πολυ καλα την απαντηση στο ερωτημα σου...

ειναι ρητορικης φυσης η ερωτηση και ετσι θα απαντησω και εγω..

ολοι μας ξερουμε τι γινεται και ποσα εχουμε διαβασει τοσα χρονια εδω μεσα για ολες τις δυνατες συσκευες...

εχουν γραφτει τα παντα,οποτε οτι και να διαβασουμε πλεον,δεν θα μας κανει να απορησουμε..ειναι πολλοι αυτοι που τα εχουν με ολους ετσι μονο και μονο για να εχουν να την λενε καπου...

ειναι καποιοι ανθρωποι,χωρις προσωπικη και κοινωνικη ζωη,που η μονη τους διεξοδος να ακουστουν και να ξεχωρισουν,ενιαι το νετ..ετσι διαπρεπουν με αρνητικες και καθετες αποψεις(τις περισσοτερες των περιπτωσεων,να ειναι αβασιμες τελειως) χωρις ποτε καν να εχουν ποτε πιασει ,εστω,τις εκαστοτε συσκευες στα χερια τους...

ετσι λοιπον τα βαζουν και με το μηλο.τα βαζουν με ενα τηλεφωνο-εταιρεια,που χαρη σε αυτο,ξυπνησαν και ολοι οι υπολοιποι κατασκευαστες και μας εδωσαν καποιες αξιολογες συσκευες...χωρις την επαναστατικη ελευση του μηλου στις ζωες μας,δεν θα ειμασταν σε θεση να εχουμε τετοιες απαιτησεις που εχουμε σημερα απο τις συσκευες μας...

θα μιλαγαμε ακομη για symbian,uiq και ποιος ξερει για τι αλλο αρχαιο και προβληματικο λειτουργικο....θα ειμασταν ακομη στα πενακια και στα πληκτρολογια και στις ηλιθια "φτωχες" σε αποδοση οθονες του τοτε...θα ειμασταν στις ανυπαρκτες εφαρμογες και στις μηδενικες λυσεις σε καθε τι που το εχουμε σαν δεδομενο σημερα ...

ημουν ενας απο τους μεγαλους πολεμιους του μηλου,απο τον καιρο που πρωτοβγηκε και εσπευσα να το παρω(4ακις μεχρι τωρα και δεν αποκλειω την 5η )..

...απογοητευτηκα ...και μερος της απογοητευσης μου,για καποια πραγματα που ελειπαν,δυστυχως υπαρχει ακομη και σημερα...αλλα αυτο δεν εχει να κανει με την σημερινη μου γνωμη και αποψη για αυτην την συσκευη..ειναι απλα μια κατηγορια μονη της..

ηθελε χρονο να της αφιερωσω και δεν το ειχα κανει στα 4g-8g,ετσι η αγνοια μου-πραγμα που το παραδεχτηκα δημοσιως αργοτερα,(ποτε δεν ντραπηκα να παραδεχτω δημοσιως καποιο λαθος μου) για το αντικειμενο,ηταν κατι που στηριξε ακομη περισσοτερο την αρνητικη μου σταση απεναντι του...

ενα λαθος που δεν το επανελαβα ομως με τα 3G -3GS..διαβασα πολυ,ασχοληθηκα ακομη περισσοτερο και ω-λαλα,το μηλο ειχε γινει η αγαπημενη μου και για 1η φορα,κυρια συσκευη :confused:

θα μιλαγαμε για την μοναδικη και απολυτη συσκευη αν δεν υπηρχε η παραλογη λογικη της apple απο πισω...

αν ειχε μια κοινοτητα σαν τους xda να την στηριζουν,τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα... οπως στηριζουν τοσα χρονια τις συσκευες της HTC και τα wm..χωρις αυτους δεν θα κραταγε κανεις απαιτητικος χρηστης σημερα wm συσκευη στα χερια του...ολοι μας θα ειμαστε με iphones,ελλειψη καλυτερης και πληρεστερης συσκευης...(οπως εγω στην εποχη του HD1 που ημουν με τα 3G- 3GS)..

εκεινη την περιοδο (και οχι μονο)ηταν η καλυτερη συσκευη μακραν το iphone αλλα ποτε δεν σταματησα να γκρινιαζω για τις ελλειψεις του και τις ιδιοτροπιες του..μεχρι που ηρθε το λεο.αλλα αυτο δεν ειναι της παρουσης...ουτε και εχει καμια σχεση με το iphone,αλλα με τις καθαρα δικες μου προσωπικες προτιμησεις.

το μονο που αξιζει στο iphone ειναι σεβασμος και στην apple κραξιμο.αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν μου την αλλαζει κανεις.αλλα ειναι ΔΙΚΗ μου γνωμη,που εχει βγει μεσα απο την ενασχοληση μου με τις συσκευες και οχι απο λεγομενα αλλων αλλα ουτε και απο προσωπικα κομπλεξ,εναντια η οχι σε καθε εταιρεια.

παντα θα υπαρχουν οι φανατικοι με τις τεραστιες παρωπιδες και οι ανθρωποι που ψαχνουν να βρουνε "βημα" μεσα απο τις ακροτητες του -αβασιμου- λογου τους σε αυτα τα φορα που γραφουμε...δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο,εκτος απο το να τους αγνοουμε..αν δεν βρουν ανταποκριση στα λεγομενα τους δεν θα ικανοποιηθει ο αρρωστος εγωισμος τους και απλα θα την κανουν με ελαφρα...

τα σεβη μου σε ολην την παλιοπαρεα :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

@zaharakis

Ετσι ειναι Μητσο ;)

@all

Kαλημερα σε ολους και απο μενα :)

Κωστας (Pterarxos)

Καλημέρα Δημήτρη!

Είμαι μέσα σε όλα αυτά που λες και να τονίσω ότι την ίδια άποψη θα είχα για οποιαδήποτε εταιρία / προϊόν. Δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλή ή κακή η apple και τα προϊόντα της, στο κάτω κάτω και εγώ δεν γεννήθηκα μέ ένα μήλο στα χέρια ούτε χρωστάω/ μου χρωστάει τίποτα η εταιρία και τα προϊόντα της για να την υπερασπιστώ. Τα τελευταία 3-4 χρόνια με καλύπτουν αυτά που βγάζει, πριν είχα κάνει για πάρα πολλά χρόνια άλλες επιλογές, αύριο μπορεί όχι.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ποιό είναι το κίνητρο κάποιου που δε "γουστάρει¨κάτι να αφιερώνει τόσο πολύ χρόνο σε αυτό και να μην πάει παρακάτω σε κάτι που "γουστάρει". Αν δεν κάνω λάθος στην ψυχολογία λέγεται "ιδεοληψία" ...

@ktsak

Καλημέρα και στον Κύριο Πτέραρχο!

Καλημέρα Δημήτρη!

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ποιό είναι το κίνητρο κάποιου που δε "γουστάρει¨κάτι να αφιερώνει τόσο πολύ χρόνο σε αυτό και να μην πάει παρακάτω σε κάτι που "γουστάρει". Αν δεν κάνω λάθος στην ψυχολογία λέγεται "ιδεοληψία" ...

εγω φιλε μου θα το πω πιο ωμα,με την δικη μου καθομιλουμενη,που με αυτην με εχετε συνηθισει πια :happy:

ειναι ανθρωποι με υπαρξιακα προβληματα και τεραστια κομπλεξ που προσπαθουν να "λαβουν" αξια,καταθετοντας και υποστηριζοντας καθε προσωπικη τους αποψη μετα μανιας..

δεν δεχονται την γνωμη και την εμπειρια των αλλων,κατι που σημαινει απο μονο του,ελλειψη σεβασμου...

και οχι προς τον αλλον,αλλα προς τον ιδιο τους τον εαυτο!

αν δεν σεβεσαι τον εαυτο σου,εισαι ανικανος να σεβαστεις οτιδηποτε αλλο....

και αυτοματα,αυτοι οι ανθρωποι σε αποτρεπουν απο το αυτονοητο...δλδ,να τους παρεις στα σοβαρα..

αν και μονο που συζηταμε για αυτους,τους δινουμε αξια πεφτοντας στο τρυπακι τους...

@ktsak

καλημερα Κωστη :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Κανείς δεν είναι αλάνθαστος, ωστόσο όταν ο καλός κάνει λάθη, ο μέτριος κάνει πάρτυ.

Αυτό που κάνει τον καλό, καλύτερο, είναι η επιδίωξη να διορθώσει τα λάθη του και η προσπάθεια να τα αποτρεψει από το να συμβούν. Την ίδια στιγμή ο μέτριος παραμένει μέτριος γιατί έχει μαθει να ζει μ' αυτά.

Ψυχολογοι μου εσεις!!!

Τι καλύτερο Γιάννη από το να είναι κανείς σε αυτό το thread με μια παρέα υψηλού διανοητικού επιπέδου και να συζητάει αυτά τα θέματα με μια άνεση και ψυχραιμία που είναι δύσκολο να τη βρεις "εκεί έξω"; :cool:

Τι καλύτερο Γιάννη από το να είναι κανείς σε αυτό το thread με μια παρέα υψηλού διανοητικού επιπέδου και να συζητάει αυτά τα θέματα με μια άνεση και ψυχραιμία που είναι δύσκολο να τη βρεις "εκεί έξω"; :cool:

Μα γι αυτό και σας παρακολουθώ καθημερινά:)

Πάντως ρε παιδιά, αυτό που με έχει ενοχλήσει περισσότερο απ΄ όλα, είναι οι αναφορές της άπλ σε συσκευές άλλων κατασκευαστών. Αυτό είναι πολύ "φτηνό" κατά τη γνώμη μου.

Και ειδικά για τη μοτορόλα.

Όχι γιατί αυτή την περίοδο έχω μοτορόλα, ή γιατί γενικώς την πάω σαν στύλ, αλλά γιατί είναι άσχημο να επιτίθεσαι στον εφευρέτη του κινητού τηλεφώνου, ειδικά όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, και ενώ δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως για να σε προκαλέσει.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Μα γι αυτό και σας παρακολουθώ καθημερινά:)

Πάντως ρε παιδιά, αυτό που με έχει ενοχλήσει περισσότερο απ΄ όλα, είναι οι αναφορές της άπλ σε συσκευές άλλων κατασκευαστών. Αυτό είναι πολύ "φτηνό" κατά τη γνώμη μου.

Και ειδικά για τη μοτορόλα.

Όχι γιατί αυτή την περίοδο έχω μοτορόλα, ή γιατί γενικώς την πάω σαν στύλ, αλλά γιατί είναι άσχημο να επιτίθεσαι στον εφευρέτη του κινητού τηλεφώνου, ειδικά όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, και ενώ δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως για να σε προκαλέσει.

Αν πρέπει όμως να κάνει κανείς σύγκριση με τις επιδόσεις άλλων κατασκευαστών, πως μπορεί να το κάνει αυτό χωρίς να αναφερθεί σε αυτούς;

Όσο για τη Motorola την οποία εκτιμώ και εγώ πολύ για την ιστορία της στην κινητή τηλεφωνία καθώς και για το τολμηρό design της και την ποιοτική κατασκευή πολύ πριν την είσοδο της Apple στην αγορά (ήμουν από τους πρώτους που πήραν το V70 με τη στρογγυλή οθόνη μόλις πρωτοκυκλοφόρησε στην Αγγλία και βέβαια στη συνέχεια το Razr V3 στην πρώτη του έκδοση - και τα 2 κλασικά τηλέφωνα στην ιστορία του σχεδιασμού τέτοιων συσκευών), δε νομίζω ότι έγινε κάποια συγκριτική αναφορά. Μήπως μπερδεύεται επειδή γίνεται αναφορά στο Droid το οποίο όμως είναι το HTC Eris που φέρει και αυτό το όνομα Droid;

Δεν εκανε καμια συγκριση με τη Motorola. Αλλα και να εκανε, εγω δεν βλεπω τιποτε μεμπτο. Δεν θα κατηγορουσε κανεναν, απλως θα εδειχνε οτι συμβαινει και σε αλλες συσκευες περαν του iphone. Ετσι απλα ;)

Κωστας (Pterarxos)

Δεν εκανε καμια συγκριση με τη Motorola. Αλλα και να εκανε, εγω δεν βλεπω τιποτε μεμπτο. Δεν θα κατηγορουσε κανεναν, απλως θα εδειχνε οτι συμβαινει και σε αλλες συσκευες περαν του iphone. Ετσι απλα ;)

iphone fan boy :lol::lol:

Αν πρέπει όμως να κάνει κανείς σύγκριση με τις επιδόσεις άλλων κατασκευαστών, πως μπορεί να το κάνει αυτό χωρίς να αναφερθεί σε αυτούς;

Όσο για τη Motorola την οποία εκτιμώ και εγώ πολύ για την ιστορία της στην κινητή τηλεφωνία καθώς και για το τολμηρό design της και την ποιοτική κατασκευή πολύ πριν την είσοδο της Apple στην αγορά (ήμουν από τους πρώτους που πήραν το V70 με τη στρογγυλή οθόνη μόλις πρωτοκυκλοφόρησε στην Αγγλία και βέβαια στη συνέχεια το Razr V3 στην πρώτη του έκδοση - και τα 2 κλασικά τηλέφωνα στην ιστορία του σχεδιασμού τέτοιων συσκευών), δε νομίζω ότι έγινε κάποια συγκριτική αναφορά. Μήπως μπερδεύεται επειδή γίνεται αναφορά στο Droid το οποίο όμως είναι το HTC Eris που φέρει και αυτό το όνομα Droid;

Κατά τη γνώμη μου, δεν χρειαζόταν καμία σύγκριση με άλλους κατασκευαστές.

Γιατί τα παράπονα των χρηστών, δεν ήταν ότι με το i4 έχουν χειρότερο σήμα ή προβλήματα με το σήμα που δεν είχαν με το προηγούμενο τηλέφωνό τους (ώστε δικαιολογημένα να βγεί η άπλ και να κάνει συγκριτικά).

Οι αναφορές των χρηστών αφορούν το i4 αυτοτελώς. Όχι συγκριτικά με άλλες συσκευές.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε αυτό. Τώρα, να βγαίνει η άπλ και να λέει ότι και άλλα τηλέφωνα υπό ειδικές συνθήκες μπορούν να έχουν το ίδιο θέμα, είναι κάπως απογοητευτικό να το πώ? Κατωτέρου επιπέδου? Δεν ξέρω, αλλά σαν άτομο ποτέ δεν θα διάλεγα αυτόν τον τρόπο για να δικαιολογήσω κάποιο λάθος στη δουλειά μου.

Για τη μοτορόλα ειδικά, αναφέρθηκε το όνομά της, αλλά δεν έγινε άμεση σύγκριση. Οκ.

Είναι όμως η δεύτερη φορά (αν θυμάμαι καλά) που η άπλ αναφέρει το όνομα της μοτο στα πλαίσια του ζητήματος αυτού με το σήμα.

Λες να κάνω λάθος? Μακάρι...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

iphone fan boy :lol::lol:

iphone hater :down: :whistle:

Κωστας (Pterarxos)

iphone hater :down: :whistle:

λυσε μου μια απορια Κωστη:rolleyes: τωρα που δεν εχουμε κοσμο:happy:

τι σε εφτιαξε πιο πολυ,το "iphone fan" η το "boy":lol::lol:

λυσε μου μια απορια Κωστη:rolleyes: τωρα που δεν εχουμε κοσμο:happy:

τι σε εφτιαξε πιο πολυ,το "iphone fan" η το "boy":lol::lol:

το :lol::lol:

Το ξερεις οτι εσενα σαγαπαω και ποτε δεν θα τσατιζομουν μαζι σου. Μπορει σε καποια πραγματα να διαφωνουμε, αλλα και σε πολλα συμφωνουμε. Και πανω απολα ειμαστε μεγαλα παιδια, και μπορουμε να συζηταμε με επιχειρηματα και στοιχεια σε κοσμιους τονους :D

Κωστας (Pterarxos)

Κατά τη γνώμη μου, δεν χρειαζόταν καμία σύγκριση με άλλους κατασκευαστές.

Χρειαζόταν και εξακολουθεί να χρειάζεται φίλε μου Γιάννη. Ο μόνος τρόπος να γίνει κατανοητό από εκατομμύρια τεχνικά αδαών φίλων και πολέμιων, ένα εντελώς φυσικό φαινόμενο που ισχύει σε οποιαδήποτε αυτοφερόμενη τηλεπικοινωνιακή συσκευή, είναι να παρουσιάσεις τις πρακτικές επιδράσεις αυτού του φυσικού νόμου σε όσο μπορείς περισσότερες συσκευές.

Θα ήταν εντελώς ανώφελο να βάλεις έναν μηχανολόγο RF να εξηγήσει σε απλούς καταναλωτές πολύπλοκους φυσικομαθηματικούς όρους και νόμους. Κανείς δεν τα το ανταλαμβάνονταν και η αντίδρασή τους θα ήταν αναμενόμενα αρνητική. Τουλάχιστον έτσι δώθηκε τροφή για σκέψη και πειραματισμό, που πίστεψέ με στον πολύ και δικαιολογημένα αδαή κόσμο αποδεικνύει πολύ περισσότερα από ότι μια επιστημονική τεκμηρίωση.

Και μια και ασχολούμαι με το αντικείμενο, και τις τελευταίες ημέρες συγκεκριμένα με το iPhone 4, μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως αν μπει κάποιος στην λογική της απλοϊκής σύγκρισης ακόμα και των αποτελεσμάτων του death grip, δύσκολα θα βρει smartphone που συμπεριφέρεται καλύτερα από το iPhone 4, ειδικά μάλιστα σε 3G και συνθήκες χαμηλού σήματος. :rolleyes:

Καλημέρα σε όλη την ωραία συντροφιά. :)

Edited by foxx
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned