Te_salat Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Εχω μια βαση που μπαινει στον αεραγωγο με πλατη η οποια προστατευει την συσκευη απο την κατευθειαν ροη του κρυου αερα, αφηνοντας το να ψυχεται τις ζεστες μερες. Πανω σ αυτην μπορω να προσαρμοσω οποιαδηποτε βαση γιατι οι υποδοχες ειναι στανταρ. Οταν αγοραζω νεα συσκευη παιρνω μια βαση με 5,5 ευρω απο το netimes, πεταω τον βραχιονα με την βεντουζα και κραταω μονο την βαση που κουμπωνει το τηλεφωνο. Φορτιστη εχω παντα ετσι κι αλλιως αλλα πλεον με τους ανταπτορες που κυκλοφορουν χρησιμοποιω ενα παλιο original HTC για ολες τις συσκευες εκτός απο του iphone που τον εχω κρατησει για μελλοντικη χρηση;) Με το που μπαινω στο αυτοκινητο μ᾽ενα κλικ κουμπωνει το τηλεφωνο στην βαση. Αν προκειται για μεγαλουτσικη διαδρομη, μπαινει το καλωδιο του φορτωση και του aux του στερεοφωνικου για να ακουω την μουσικη μου. Αν χρειαστω πλοηγηση ανοιγω το jps. Με βολευει πολυ αυτη η θεση γιατι με τα μεγαλα εικονιδια των αγαπημενων επαφων, μπορω να καλεσω καποιο νουμερο χωρις να κινδυνευω να βγω απο τον δρομο. Μεγαλη βοηθεια επισης τα hardware buttons τα οποια επιτρεπουν να μεταβεις στον dialer ειτε στην αρχικη οθονη ειτε στο start menou πολυ ευκολα. Κατι αλλο που πρεπει να εχουμε υποψη ειναι οτι οι βασεις για GPS κανουν μπαμ και τα κλεφτρονια ξερουν οτι καπου μεσα υπαρχει και η συσκευη. Εχουν διαρειχθει πολλα αυτοκινητα εξ αιτιας της βασης. Αντιθετα του τηλεφωνου ειναι μικρη. Ακομα και το πρεζονι καταλαβαινει οτι κανεις δεν αφηνει το τηλεφωνο του σε κλειδωμενο αυτοκινητο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) Τελικά υπάρχει λύση για όποιον δεν τον βολεύει το bluetooth του iPhone, χωρίς να καταφύγει σε jailbreak :) Στο μεταξύ, το flash φαίνεται ότι παίρνει σιγά σιγά την άγουσα ... Edited March 25, 2010 by kkalog Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Τελικά υπάρχει λύση για όποιον δεν τον βολεύει το bluetooth του iPhone, χωρίς να καταφύγει σε jailbreak :) Σωστοοοοοοοος :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Λοιπόν, εγώ δεν το έχω μετανοιώσει ακόμα. Μου αρσει! Βέβαια είμαι μόλις λίγες ώρες με αυτό! Η μπαταρία δεν βλέπω κάποια τραγική διαφορά. Αλλά αντί να χάσω 13% στο βράδυ που έχανα πριν (με όλα ανοιχτά κανονικά), έχασα 6%. Λιγότερο από το μισό! Αλλά βέβαια δεν το έχω αφήσει από το χέρι μου από την αναβάθμιση και μετά... Δεν ξέρω κατά πόσον αξίζει ή όχι. Αλλά μικροβελτιώσεις βλέπω (νομίζω ίσως;:confused:)...:shifty: Περα απο τη μπαταρια,τη σταθεροτητα και την ασφαλεια υπαρχει και μια ακομα παραμετρος που δρα εναντιον του JB σε υποσυνειδητο επιπεδο.Οταν "αποφυλακιζεις" το iphone,ή γενικα ξεκλειδωνεις μια συσκευη,δημιουργειται υποσυνειδητα η εντυπωση οτι αλλοιωνεις τον αρχικο χαρακτηρα της συσκευης.Οτι επεμβαινεις με δυναμικο τροπο αλλαζοντας την υποσταση της.Για πολλους αυτη η μετατροπη επενεργει αρνητικα στο πως αντιμετωπιζουν τη συσκευη τους.Πιστευουν οτι απαξιωνεται,οτι χανει τα αρχικα της χαρακτηριστικα και κατα συνεπεια την αρχικη της αξια.Δεν ειναι πλεον του "κουτιου",δεν ειναι συμφωνη με το κατασκευαστη,ο οποιος "θα ξερει καλυτερα".Για πολλους ομως,κι εδω ειναι το ενδιαφερον της υποθεσης,αυτη η επεμβαση αποτελει βελτιωση και προσθετει στην αξια της συσκευης.Γινεται αποδοτικοτερη,παραμετροποιησιμη,κι επομενως καλυτερη απο το αρχικο σταδιο.Ενα παραδειγμα αυτης της ψυχολογικης διεργασιας,απο αλλο καταναλωτικο πεδιο,ειναι το after market "πειραγμα" των αυτοκινητων.Για καποιους μπορει να ειναι βελτιωση,αλλα για καποιους μπορει να ειναι απαραδεκτη μηχανολογικη κι αισθητικη παρεμβαση,περα απο τα πλαισια που οριζει ο κατασκευαστης,"καγκουρεμα" κτλ.Κι ενα ακομη πιο απλο παραδειγμα ειναι οι εφηβοι που ζωγραφιζουν τα "σταρακια" τους.Στα ματια ενος γονιου ειναι βρωμικα,στα ματια του εφηβου ομως,ειναι εργο τεχνης. Δες στο και στον εαυτο σου Αλεξανδρε.Τον πρωτο καιρο τωρα,ενδεχομενως,θα το αντιμετωπιζεις σαν "καινουργιο". Υ.Γ. Χρονια πολλα Βαγγελη! Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 @Κώστα Πολύ καλά!!!! :):) Ειδικά ο τύπος με το iPhone στο αυτί!!!! @Νίκο Το turbo x το συνιστώ. Και μιας και αναφέρθηκε το θέμα, το έχω εδώ, αλλά ο βλάκας ξεχασα την βάση του στο ηράκλειο. Και έχω μόνο την βεντουζα και τον φορτιστή!!!! Ταχύτατο, άμεσος επανυπολογισμός διαδρομής, ωραία γραφικά στο genius driver και είναι και ξεκλειδωτο. Έχει και 3χρονη εγγύηση/δωρεάν αναβάθμιση. Εγώ είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος και θεωρώ τα λεφτά για ένα πρόγραμμα πλοήγησης στο iPhone πεταμένα. Γενικά είμαι υπέρ του να μην τα κάνει όλα ένα ηλεφωνο. Και δεν έχω και τετοιες απαιτήσεις. Και gps και φωτογραφική μηχανή και τηλέφωνο και Internet και emails και παιχνίδια και όλα μαζί. Προτιμώ ξεχωριστές συσκευές. Η καθεμιά για την δουλειά της. Μην ξεχνάμε τις γυναίκες. Έχουν μεγάλες τσάντες για κάποιον λόγο!!! :lol: :lol: @Οδυσσέα Σίγουρα. Μα το έγραψα ότι μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Αλλά να σου πω κάτι, μόνο που λεπω βελτίωση στην μπαταρία (όχι τραγική, αλλά υπάρχει), και στην αμεσότητα, προς το παρόν, δεν έχω πολλούς λόγους να επιστρέψω σε jailbreak. Εξάλλου δεν είχα και κατι το τρομερό και φοβερό από εκεί. Σίγουρα «κοροϊδεύω» τον εαυτό μου πιο πολυ από όσο πραγματικά αλλάζω κάτι, και σίγουρα υπάρχει και η προκατάληψη σε όλη την ιστορία. Αλλά εγώ βλέπω πιο θετικά έτσι το τηλέφωνο μου από ότι πριν. Και στο κάτω κάτω, μπορεί να είναι πραγματικά τόσο καλό το jb; Εννοω, και αν πραγματικά κάτι ξέρουν παραπάνω αυτοί και δεν το βάζουν; Και στην τελική ανάλυση, τι έχουν να χάσουν στην apple και δεν τα έχουν ενσωματώσει, σχεδόν τρία χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτου iPhone; Δεν θα ξέρουν κάτι; Εκτος και αν αυτά που πωλούνται στο Cydia είναι προϊόντα της ίδιας της apple.... :rolleyes: Άντε καληνύχτα!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 (edited) Καλημερες σε ολους! Τι το μελετουσαμε το JB?Δε λεγαμε να μας τυχει το τζοκερ καλυτερα? :p :lol: Διοτι φαινεται πως ο GeoHot θα το ξανακανει το θαυμα του :D Untethered Jailbreak Edited March 26, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):) Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και μία ευχή για όλους μας...καλή πρόοδο σε όλους μας.... Ευχαριστώ και πάλι......... Αλέξανδρε είναι καλή ιδέα αυτό που έκανες, μήλο χωρίς jb. λες????θα δω... Την καλημέρα μου σε όλους..... Βαγγελη πολυχρονος φιλε μου :) να χαιρεσαι την γιορτη σου και οτι επιθυμεις:) σορυ που δεν στα ειπα χθες,αλλα δουλευα ολη μερα και το βραδυ που γυρισα ημουν κοματια... την καλημερα μου σε ολους :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Καλημέρα σ όλη την παρέα!!! ελπίζω να ξεκουραστήκατε όπως κ εγώ!! Καταρχήν Βαγγέλη να χαίρεσαι τ όνομα ! (η γιορτή κρατάει μια βδομάδα οπότε δεν απολογούμαι για την καθυστέρηση!!:lol:) Όσο αφορά την πλοήγηση τώρα εγώ τον Φεβρουάριο έκανα 1600 χιλ απο Μιλάνο-Τορίνο-Μονακό- Νίκαια με το μήλο κ εφαρμογή απ το γνωστό μαγαζάκι~ το navigon όλης της ευρώπης συγκεκριμένα! το χα πάνω στον αεραγωγό (Αλεξ η βάση που λέγαμε βοήθησε!!) κ δεν ανέβασε θερμοκρασία κ το ειχα συνέχεια να παιζει το ipod παράλληλα με το navigon! Πρόβλημα είχα μόνο μέσα στο Μονακό που δεν έβρισκε σήμα κ με τα πόδια στο Μιλάνο κοντά στην πλατεία duomo όταν ψάχναμε το parking που είχαμε αφήσει το αυτοκίνητο!!! κατά τ άλλα μ έβγαλε ασπροπρόσωπο! όταν είχαμε κλείσει το αυτοκίνητο είχα ρωτήσει για gps k μας ζητήσαν 100 ευρώ για 6 μέρες!!! Όσον αφορά το τζου-μπου εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να το αποχωριστώ εφ όσον έχω την δυνατότητα αυτή... έχω ελάχιστα πράγματα απ το cydia αλλά για τις δικές μου ανάγκες μου λύνει τα χέρια!! Στο γραφείο που τα τηλέφωνα πέφτουν κατα ρυπάς να έχω τις δουλειές μου στην οθόνη είνα βασικό. Επίσης η διαχείριση αρχείων με το τζουμπου είναι ένα κλικ πιο γρήγορη παρά χωρις αυτό... οπότε γιατί να μην το εκμεταλευτούμε. Συμφωνώ ότι να φορτίζεις σχεδον κάθε μέρα δεν είναι το πιο ευχάριστο αλλά σ όποια συσκευή streamarei ραδιόφωνο απ το wifi 3 ώρες την μέρα δε θα την πολυπάλευε.... (χώρια τις υπόλοιοπες χρήσεις που του κάνω!). Στο μόνο που θα διαφώνησω με τον Κώστα kkalog είναι στο κόστος γιατί κ στο cydia πάνω κάτω τα ίδια λεφτά μας έχει φάει!!:wacko: Όσον αφορά το minimac η εγχείρηση για αλλάγη μνήμης στο dell είχε κάποιες παράπλευρες απώλειες αλλά τα καταφέραμε κ ο ασθενής έζησε!!!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
regunus Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 ελπίζω να κάνουν κάτι με νέο iphone γιατι μπαίνουν πολύ δυναμικά η htc και sony με desire και X10. Desire ναι. Χ10 διατηρώ επιφυλάξεις. Εγω παιδια εδωσα το 3gs μου,επειδη ηταν 3.1.3,τωρα ειμαι χωρις κινητο κ σκεφτομαι για iphone 3gs 3.1.2 μεταχειρω η moto milestone και δεν ξερω ποιο.... οχι Milestone... θα το μετανοιώσεις :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Desire ναι. Χ10 διατηρώ επιφυλάξεις. οχι Milestone... θα το μετανοιώσεις :cool: Καλώς τον :) Συμφωνώ απόλυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
regunus Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Καλώς τον :) Συμφωνώ απόλυτα! ειδα φως και μπήκα (σορρυ για το off-topic.δεν το ξανακανω...) :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Desire ναι. Χ10 διατηρώ επιφυλάξεις. οχι Milestone... θα το μετανοιώσεις :cool: Για το πρώτο συμφωνώ. Για το δεύτερο, γιατί θα το μετανιώσει? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Βαγγελη πολυχρονος φιλε μου :) να χαιρεσαι την γιορτη σου και οτι επιθυμεις:) σορυ που δεν στα ειπα χθες,αλλα δουλευα ολη μερα και το βραδυ που γυρισα ημουν κοματια... την καλημερα μου σε ολους :D Καλημέρα σ όλη την παρέα!!! ελπίζω να ξεκουραστήκατε όπως κ εγώ!! Καταρχήν Βαγγέλη να χαίρεσαι τ όνομα ! (η γιορτή κρατάει μια βδομάδα οπότε δεν απολογούμαι για την καθυστέρηση!!:lol:) Όσο αφορά την πλοήγηση τώρα εγώ τον Φεβρουάριο έκανα 1600 χιλ απο Μιλάνο-Τορίνο-Μονακό- Νίκαια με το μήλο κ εφαρμογή απ το γνωστό μαγαζάκι~ το navigon όλης της ευρώπης συγκεκριμένα! το χα πάνω στον αεραγωγό (Αλεξ η βάση που λέγαμε βοήθησε!!) κ δεν ανέβασε θερμοκρασία κ το ειχα συνέχεια να παιζει το ipod παράλληλα με το navigon! Πρόβλημα είχα μόνο μέσα στο Μονακό που δεν έβρισκε σήμα κ με τα πόδια στο Μιλάνο κοντά στην πλατεία duomo όταν ψάχναμε το parking που είχαμε αφήσει το αυτοκίνητο!!! κατά τ άλλα μ έβγαλε ασπροπρόσωπο! όταν είχαμε κλείσει το αυτοκίνητο είχα ρωτήσει για gps k μας ζητήσαν 100 ευρώ για 6 μέρες!!! Όσον αφορά το τζου-μπου εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να το αποχωριστώ εφ όσον έχω την δυνατότητα αυτή... έχω ελάχιστα πράγματα απ το cydia αλλά για τις δικές μου ανάγκες μου λύνει τα χέρια!! Στο γραφείο που τα τηλέφωνα πέφτουν κατα ρυπάς να έχω τις δουλειές μου στην οθόνη είνα βασικό. Επίσης η διαχείριση αρχείων με το τζουμπου είναι ένα κλικ πιο γρήγορη παρά χωρις αυτό... οπότε γιατί να μην το εκμεταλευτούμε. Συμφωνώ ότι να φορτίζεις σχεδον κάθε μέρα δεν είναι το πιο ευχάριστο αλλά σ όποια συσκευή streamarei ραδιόφωνο απ το wifi 3 ώρες την μέρα δε θα την πολυπάλευε.... (χώρια τις υπόλοιοπες χρήσεις που του κάνω!). Στο μόνο που θα διαφώνησω με τον Κώστα kkalog είναι στο κόστος γιατί κ στο cydia πάνω κάτω τα ίδια λεφτά μας έχει φάει!!:wacko: Όσον αφορά το minimac η εγχείρηση για αλλάγη μνήμης στο dell είχε κάποιες παράπλευρες απώλειες αλλά τα καταφέραμε κ ο ασθενής έζησε!!!! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!!!!!!!!! Ψιλόταβλιάστηκα χθες..........πολύ φαγητό πολύ ποτό και πολύ........ Τώρα αρχίζω σιγά σιγά να συνέρχομαι........ Μία εφαρμογή που να σε φέρνει κατευθείαν στα ίσια σου μετά από μεθύσι δεν υπάρχει????? Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!!!:) Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Για το πρώτο συμφωνώ. Για το δεύτερο, γιατί θα το μετανιώσει? Γιατι οντως? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Βλέπε το κοινό μας Avatar :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Βλέπε το κοινό μας Avatar :p Εχεις ΠΜ....:p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Βλέπε το κοινό μας Avatar :p Καλά, σοβαρολογείτε?:X Πώς μπορείτε να συγκρίνεται το nexus1 με το qwerty enable Milestone? Άλλες κατηγορίες.... Σε κάθε περίπτωση, άλλο το "υπάρχει και καλύτερο κατά τη γνώμη μου" και άλλο το "θα το μετανιώσεις".:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 υπαρχει νομιζω η iaftermethisi!!!! χα χα καλημερα,να βγει και τετοια θα το ξαναπαρω το μηλο και ας με μαλωσει ο ζαχαρακης!!!χρονια πολλα βαγγελη εστω και λιγο καθυστερημενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 παντως το milestone γαζωνει απ οσο λενε παντου..οποτε θα δοκιμαζα το milestone..αλλα εχω πιο καλο(Ν900 :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 παντως το milestone γαζωνει απ οσο λενε παντου..οποτε θα δοκιμαζα το milestone..αλλα εχω πιο καλο(Ν900 :)) Παιδιά, όλοι τηλεφωνάρες έχουμε, δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης. Και το N900 πολύ καλό, αν και με χαλάνε 2-3 πραγματάκια στη στην οθόνη του (ανάλυση-μέγεθος και τεχνολογία) σε σχέση με τη χρήση που προορίζεται (δηλαδή internet table). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Παιδιά, όλοι τηλεφωνάρες έχουμε, δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης. Και το N900 πολύ καλό, αν και με χαλάνε 2-3 πραγματάκια στη στην οθόνη του (ανάλυση-μέγεθος και τεχνολογία) σε σχέση με τη χρήση που προορίζεται (δηλαδή internet table). Το Ν900,εχει menu φιλικο προς τον χρηστη?Βρισκεις δυσκολα εφαρμογες...?Εχει αγγλικο menu? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Το Ν900,εχει menu φιλικο προς τον χρηστη?Βρισκεις δυσκολα εφαρμογες...?Εχει αγγλικο menu? Why are you asking me??:p Δεν το έχω.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Why are you asking me??:p Δεν το έχω.... χαχαχα :pΠοιος το εχει...?Να μας πει....;) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
regunus Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 εεμ...δεν ειναι πολύ σωστο να μιλαμε για το Milestone σε ενα θεμα που δεν ειναι το milestone αλλα θα σας πω. Εχω το nexus εδω και 2-2.5 μηνες περιπου. οταν επεσε το milestone στα χέρια μου μου φανηκε εκνευριστηκά αργό. Επιπλέον, 500-550€ για ενα κινητο με CPU στα 600MHz, Android 2.0 και καρακλειδωμενο bootloader;;; Oχι ρε παιδιά. Το Nexus μου ηρθε με 515€, free bootloader, Android 2.1 Και παίρνει και (σχεδον)full working Desire ROM ;-) Γνώμη μου ταπεινή. Κατα τ'αλλα συμφωνω με αυτό : Παιδιά, όλοι τηλεφωνάρες έχουμε, δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 εεμ...δεν ειναι πολύ σωστο να μιλαμε για το Milestone σε ενα θεμα που δεν ειναι το milestone αλλα θα σας πω. Εχω το nexus εδω και 2-2.5 μηνες περιπου. οταν επεσε το milestone στα χέρια μου μου φανηκε εκνευριστηκά αργό. Επιπλέον, 500-550€ για ενα κινητο με CPU στα 600MHz, Android 2.0 και καρακλειδωμενο bootloader;;; Oχι ρε παιδιά. Το Nexus μου ηρθε με 515€, free bootloader, Android 2.1 Και παίρνει και (σχεδον)full working Desire ROM ;-) Γνώμη μου ταπεινή. Κατα τ'αλλα συμφωνω με αυτό : Μα το θέμα εδώ, δεν έιναι για κάποιο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Το motorola θα έρθει Ελλάδα με τη 2.1 σε λίγες μέρες κάτω από 500 ευρώ. (478 από wind). Λάβε όμως υπόψη και την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts