Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το λογικό επακόλουθο του επικοινωνιακού κυκεώνα στον οποίο μπλέχτηκε η Apple τόσο με το λευκό iP4 όσο και με το antennagate,είναι το οτι θα δωθεί μεγαλύτερο βάρος στη λειτουργικότητα του σχεδιασμού του επόμενου μοντέλου,και οτι δε θα ανακοινώσουν κάποιο χρώμα αν δε μπορούν να το κατασκευάσουν.

Τα παραπάνω με την προυπόθεση οτι εκεί στην Apple διδάσκονται απο τα λάθη τους.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Επειδη ενδιαφερομαι αμεσα για την αγορα του κινητου, θα ηθελα να ρωτησω με ποια συνδεσμολογια αναπαραγεται στη ΤV το βιντεο 720p που γραφει η καμερα του? Εχει HDMI ή αφαιρουμενη καρτα μνημης?

Ευχαριστώ όσους απάντησαν. Αποφάσισα να περιμένω το 5. :O

και εγω δεν παιρνω 4αρι.

δεν με γεμισε και ενω το ειχα το πουλησα....

μενω με το 3gs και μετα παμε για 5αρι και Nexus S....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

παμε για 5αρι και Nexus S....

Το 5αρι θα περιμένουμε φυσικά να το δούμε πρώτα,αλλά το nexus s είναι κακή επιλογή για μένα,τη στιγμή που το i9100 είναι τόσο κοντά ;)

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Το 5αρι θα περιμένουμε φυσικά να το δούμε πρώτα,αλλά το nexus s είναι κακή επιλογή για μένα,τη στιγμή που το i9100 είναι τόσο κοντά ;)

Όλο το μυστικό είναι στην κακή υποστήριξη της samsung.

Με το nexus s έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα έχεις πάντα το πιο ενημέρωνο software.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Όλο το μυστικό είναι στην κακή υποστήριξη της samsung.

Με το nexus s έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα έχεις πάντα το πιο ενημέρωνο software.

Κάτσε να το δούμε Γιάννη...μην προτρέχουμε!

Με την Samsung έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι... :worry:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Να πω οτι η google έχει φάει πολύ κράξιμο για την επιλογή της samsung ... και για την έλλειψη sd card όπως και την πλαστικούρα

Να πω οτι η google έχει φάει πολύ κράξιμο για την επιλογή της samsung ... και για την έλλειψη sd card όπως και την πλαστικούρα

Κράξιμο – ξεκράξιμο, η Samsung είναι η πλέον πρωτοπόρος και καινοτόμος εταιρεία όσον αφορά το hardware.

Προσωπικά δεν νομίζω ότι η επιλογή της Samsung ήταν κακή. Το αντίθετο μάλιστα…

Μακάρι αυτή συνεργασία να πάει καλά προς όφελος του ανταγωνισμού και των καταναλωτών. Αρκεί να αντιμετωπιστεί το όλο θέμα επαγγελματικά και όχι μπακάλικα!

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Κάτσε να το δούμε Γιάννη...μην προτρέχουμε!

Με την Samsung έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι... :worry:

Δεν νομίζω... απευθείας μέσω google θα παίρνει αναβαθμίσεις φαντάζομαι.

Όταν φτιάχνεις το δημοφιλέστατο galaxy s , πώς να μη σε διαλέξει η google?

Κράξιμο – ξεκράξιμο, η Samsung είναι η πλέον πρωτοπόρος και καινοτόμος εταιρεία όσον αφορά το hardware.

Προσωπικά δεν νομίζω ότι η επιλογή της Samsung ήταν κακή. Το αντίθετο μάλιστα…

Μα φυσικά.

Η ευθύνη για το οτι απο το NS λείπουν features που έχει το SGS βαραίνει μαλλον την Google,όχι τη Samsung.

Ακόμα και μετα το Nexus S, το iPhone 4 παραμένει η πιο ολοκληρομενη λύση.

Και θα παραμένει όσο οι δυο μεγάλοι των android, συνεχίζουν μ αυτή την λογική.

Ο ένας έχει καλύτερο hardware αλλά επιμένει σε κατασκευές που δείχνουν χειρότερες σε ποιότητα απ ότι πραγματικά είναι.

Ο άλλος βρίσκει τις λύσεις στο softweare και ενώ είχε έτοιμα τα σχέδια απο προηγούμενο μοντέλο και το μόνο που χρειάζονταν ήταν να το μεγενθυνει και να αλλάξει κάπως το σχήμα, βάζει δυο ταπες κι ένα απαισιο εξωγκομα στην κάμερα και τα χαλάει όλα.

Βέβαια παρ όλα αυτά οφείλω να ομολογήσω, αν και συμπαθω το galaxy S, το desire HD δείχνει ακριβότερη κατασκευή αν τα βάλεις δίπλα δίπλα.

Διάβασα παραπάνω τα όσα κυκλοφορούν για το iPhone 5.

Δεν νομίζω ότι η apple θα παρασυρθεί σε ανούσιες θηριοδεις CPU, τούλαχιστον όχι σύντομα. Πιθανώς μεγαλύτερη ram για ακόμα περισσότερη άνεση.

Το iPhone 4 είναι ταχύτατο όσο χρειάζεται και αν τελικά δούμε στο 5αρι διπηρηνο επεξεργάστηκε πάνω απο 1GHz, θα οφείλεται περισσότερο στο iPad παρά στις ανάγκες του ίδιου.

Κακά τα ψέματα τα κινητά λόγο του μικρού μεγέθους της οθόνης τους, δεν μπορούν να κάνουν τα πάντα ώστε να απαιτούνται τέτοιοι επεξεργαστες.

Στα android οι ανάγκες του λειτουργικού είναι μεγαλύτερες αλλά και πάλι....

Εκεί που βλέπω ότι θα επικεντρωθεί η apple είναι σε ακόμα καλύτερη ποιότητα κατασκευής αλλα κυρίως στο θέμα camera - video.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κώστα,ας μη ξεχνάμε και μια άλλη παράμετρο:οι διπήρηνες υλοποιήσεις(π.χ. dual core Cortex A9) τυπικά,καταναλώνουν λιγότερη ισχύ για το ίδιο workload σε σχέση με τις αντίστοιχες αλλα και τις σημερινές μονοπύρηνες,προσφέροντας αυξημένη αυτονομία.Η οποία είναι προφανώς σημαντική,ειδικά στην περίπτωση του iphone.(και σε σύγκριση με το ipad)

Φυσικά παίζει και το μάρκετιγκ το ρόλο του,και η Apple έχει δείξει πως δε θέλει να υστερεί,τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Κώστα,ας μη ξεχνάμε και μια άλλη παράμετρο:οι διπήρηνες υλοποιήσεις(π.χ. dual core Cortex A9) τυπικά,καταναλώνουν λιγότερη ισχύ για το ίδιο workload σε σχέση με τις αντίστοιχες αλλα και τις σημερινές μονοπύρηνες,προσφέροντας αυξημένη αυτονομία.Η οποία είναι προφανώς σημαντική,ειδικά στην περίπτωση του iphone.(και σε σύγκριση με το ipad)

Φυσικά παίζει και το μάρκετιγκ το ρόλο του,και η Apple έχει δείξει πως δε θέλει να υστερεί,τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Έχω διαβάσει σχετικά ότι μπορεί να μειώσουν την κατανάλωση της μπαταρίας. Μακάρι να το δούμε και στην πράξη.

Αν και για το iPhone 4 ως προς το θέμα της μπαταρίας, έχω να πω ότι είναι η μοναδική συσκευή που δεν έχω άγχος.

Έκανα κάποια μέρα ένα extreme test κατανάλωσης, δουλεύοντας το iPhone σαν iPad η σαν laptop.

H μπαταρία έφτασε στο 8% στις 01:00 μετα τα μεσάνυκτα. Οποιοδήποτε άλλο real smartphone δεν θα έφτανε ούτε μέχρι τις 8 το βράδυ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχω διαβάσει σχετικά ότι μπορεί να μειώσουν την κατανάλωση της μπαταρίας. Μακάρι να το δούμε και στην πράξη.

Αν και για το iPhone 4 ως προς το θέμα της μπαταρίας, έχω να πω ότι είναι η μοναδική συσκευή που δεν έχω άγχος.

Έκανα κάποια μέρα ένα extreme test κατανάλωσης, δουλεύοντας το iPhone σαν iPad η σαν laptop.

H μπαταρία έφτασε στο 8% στις 01:00 μετα τα μεσάνυκτα. Οποιοδήποτε άλλο real smartphone δεν θα έφτανε ούτε μέχρι τις 8 το βράδυ.

Αυτο ισχυει Κωστα, απολυτα. Σε ΚΑΝΕΝΑ android με ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ χρηση (και τα παντα ανοιχτα) δε βγαζεις μερα, σε αντιθεση με το 4αρι, τελος!

Στο desire hd, μαλιστα, η κατασταση ειναι τραγικη. Μεχρι το απογευμα εισαι "off".

Μονο και μονο για αυτο, εκανα μια στροφη (για αλλη μια φορα) στο -πολυ καλο και σε αυτο τον τομεα- dell streak.

Υ.Γ. Προσωπικα δεν πειθομαι για τις εξαγγελιες για νεες μειωμενες καταναλωσεις και λοιπες ομορφιες. Εγω βλεπω οτι ο QSD8255 για παραδειγμα ειναι πιο ενεργοβορος απο τον "παλιο" 8250. Στα χαρτια, υποτιθεται οτι θα ηταν καλυτερα. Η πραξη μου απεδειξε το αντιθετο...

Ο A8 ειναι ο καλυτερος σε αυτο το θεμα, imo...

Edited by v@gelis

Αυτο ισχυει Κωστα, απολυτα. Σε ΚΑΝΕΝΑ android με ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ χρηση (και τα παντα ανοιχτα) δε βγαζεις μερα, σε αντιθεση με το 4αρι, τελος!

Στο desire hd, μαλιστα, η κατασταση ειναι τραγικη. Μεχρι το απογευμα εισαι "off".

Μονο και μονο για αυτο, εκανα μια στροφη (για αλλη μια φορα) στο -πολυ καλο και σε αυτο τον τομεα- dell streak.

Υ.Γ. Προσωπικα δεν πειθομαι για τις εξαγγελιες για νεες μειωμενες καταναλωσεις και λοιπες ομορφιες. Εγω βλεπω οτι ο QSD8255 για παραδειγμα ειναι πιο ενεργοβορος απο τον "παλιο" 8250. Στα χαρτια, υποτιθεται οτι θα ηταν καλυτερα. Η πραξη μου απεδειξε το αντιθετο...

Ο A8 ειναι ο καλυτερος σε αυτο το θεμα, imo...

Βαγγέλη το Dell 512ΜΒ ram έχει? πως τα παει στο θέμα αυτό?

Διαχειρίζεται καλα την μνήμη?

Κώστα, έπεσες και εσύ στην περίπτωση ενός τηλεφώνου με εγνωσμένο πρόβλημα στη διαχείρηση της ραμ. Μιλάω για το galaxy s.

Στο μιλεστόνε με "μόνο" 256 mb ram , ποτέ δεν είχα πρόβλημα μνήμης. Συνήθως τρέχει με 35-40 mb ραμ ελεύθερα, αλλά δεν μασάει. Καμία απολύτως καθυστέρηση!

Η περισσότερη ραμ θα του έδινε την άνεση να τρέχουν ακόμα περισσότερες διεργασίες στο παρασκήνιο. Αυτό και τίποτα άλλο, δεν θα το έκανε πιο γρήγορο.

Από όσα τηλέφωνα ξέρω, μόνο το galaxy s πάσχει από κακή διαχείρηση ράμ.

Στο tab έχει διορθωθεί το πρόβλημα.

Παίδες μην ξεχνάμε οτι η καταναλωση και κατ'επέκταση η αυτονομία εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες,πέρα απο τη CPU:οθόνη(ανάλυση,μέγεθος,backlight),radio modules,αποθηκευτικά μέσα,firmware κ.α.

Για παράδειγμα δεν μπορώ να περιμένω απο το Desire HD με την LCD των 4.3" ίδια μέση αυτονομία με το Desire της 3.7" AMOLED,"ενοχοποιώντας" μόνο τη CPU.Πιθανότατα σε dedicated tasks(π.χ. αναπαραγωγη μουσικής με σβηστή οθόνη) η πλατφόρμα του HD να υπερέχει,δικαιώνοντας τα specs.

Edited by NTROPIC

Θα συμφωνήσω και εγώ....Είναι πολύ καλή υπηρεσία....'Οσον αφορά τώρα για την παραβίαση προσωπικών στοιχείων, δεν κοιτάνε καλύτερα τι παίζει γενικά στο internet που ο καθένας εύκολα μπορεί να δει τα προσωπικά στοιχεία του άλλου

Κώστα, έπεσες και εσύ στην περίπτωση ενός τηλεφώνου με εγνωσμένο πρόβλημα στη διαχείρηση της ραμ. Μιλάω για το galaxy s.

Στο μιλεστόνε με "μόνο" 256 mb ram , ποτέ δεν είχα πρόβλημα μνήμης. Συνήθως τρέχει με 35-40 mb ραμ ελεύθερα, αλλά δεν μασάει. Καμία απολύτως καθυστέρηση!

Η περισσότερη ραμ θα του έδινε την άνεση να τρέχουν ακόμα περισσότερες διεργασίες στο παρασκήνιο. Αυτό και τίποτα άλλο, δεν θα το έκανε πιο γρήγορο.

Από όσα τηλέφωνα ξέρω, μόνο το galaxy s πάσχει από κακή διαχείρηση ράμ.

Στο tab έχει διορθωθεί το πρόβλημα.

Γιαννη ανεξάρτητα απο το galaxy s θεωρώ στα android ότι απο την στιγμή που αμέσως μετα το startup αρχίζουν να τρέχουν απο μόνες τους παρα πολλες εφαρμογές τρίτων, συν αυτες που χρησιμοποιείς και τις αφήνεις για να έχεις γρηγόρη επαναφορά, αργά η γρήγορα οποιαδήποτε συσκευει θα μπουκωσει και δεν θα έχει την ίδια απόκριση.

Αν κάποιος έχει 138 εφαρμογές που εχω στο iPhone και ανοίγουμε συνεχώς τις ίδιες η παραπλησιες για να δούμε πιο θα γονατισει πρωτο και αν.

Για μένα το multi tasking των android χρειάζεται επανασχεδιασμό. Διαφορετικά αν δουλέψει κάποιος την συσκευη του χωρίς κανενός είδος killer, όπως κάνουμε στο iPhone δηλαδή, πιθανώς να μην φθάσει ούτε η μνήμη του MacBook μου :)

Δεν εχω δουλέψει milestone, αλλα το desire hd του γιατρού κατάφερα να το γονατισω μεχρι να κάνει το εμβόλιο στην κόρη μου.:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για μένα το multi tasking των android χρειάζεται επανασχεδιασμό. Διαφορετικά αν δουλέψει κάποιος την συσκευη του χωρίς κανενός είδος killer, όπως κάνουμε στο iPhone δηλαδή, πιθανώς να μην φθάσει ούτε η μνήμη του MacBook μου :)

Δεν εχω δουλέψει milestone, αλλα το desire hd του γιατρού κατάφερα να το γονατισω μεχρι να κάνει το εμβόλιο στην κόρη μου.:)

:blink::blink:

Άσε καλύτερα, μην το δουλέψεις το μίλεστονε:lol::p

Αναρωτιέμαι αν το δουλεύεις για να το δουλέψεις ή το δουλεύεις για να το γονατίσεις, αλλά κι έτσι να είναι....

Τι ακριβώς εννοείς κατάφερες να το γονατίσεις??

Απλά ανοίγεις 25-30 εφαρμογές και συγκρίνεις την συμπεριφορά της συσκευής.

Αψογο το Dellακι Κωστα. Κι επειδη σου αρεσουν τα crash test, μπορω να σου τραβηξω screenshot με καμια 20αρια στο παρασκηνιο και κανενα απολυτως σκαλωμα με τη 2.2 που φοραει.

Σαν συνέχεια της συζήτησης γιατί το να μπορείς να βάλεις εφαρμογές ΜΟΝΟ από το app store είναι κακό:

Αποσύρθηκε από την Apple εφαρμογή του WikiLeaks στο iPhone

Παιδια εγω αλαξα το 3gs πριν μερικους μηνες και πηγα στον κοσμο του android με samsung galaxy s!

Τωρα ομως μετα απο τρεις μηνες ειμαι παλι με iphone και μαλιστα το 4!! Δεν ξαναπαω σε αλλο κινητο ποτε πια σαν την apple τιποτα. Μου την σπανε οι ιδιοτροπιες της αλλα τι να κανω? Ουτε jailbreak το εκανα το τεσσαρι ουτε τιποτα γιατι μου την σπαει να περιμενω το νεο σπασιμο και μετα παλι απο την αρχη 

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Παιδια εγω αλαξα το 3gs πριν μερικους μηνες και πηγα στον κοσμο του android με desire και μετα με το samsung galaxy s 5 Μερες με το desire και 15 μερες με το galaxy s

Τωρα ομως ειμαι παλι με iphone και μαλιστα το 4!! Δεν ξαναπαω σε αλλο κινητο ποτε πια σαν την apple τιποτα. πιο Σταθερο λειτουργικο δεν υπαρχη!!!

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned