Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα


pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους ή @ all:)

 

ρε παιδιά, έχει γενέθλια ο ζαχαράκης σήμερα; έρε γλέντια, όλοι μαζί Χαλκίδα για κέρασμα:D

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΤΣΑΡΑ, ότι επιθυμείς, πάντα με υγεία και να χαίρεσαι αυτούς που αγαπάς:)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Link to comment
Share on other sites

Guest lagoudakis
Καλημέρα σε όλους ή @ all:)

 

ρε παιδιά, έχει γενέθλια ο ζαχαράκης σήμερα; έρε γλέντια, όλοι μαζί Χαλκίδα για κέρασμα:D

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΤΣΑΡΑ, ότι επιθυμείς, πάντα με υγεία και να χαίρεσαι αυτούς που αγαπάς:)

ναι εκλεισε τα 18:p
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα στην παρεα και χρονια πολλα στο Δημητρη, παντα με υγεια και οτι επειθυμεις φιλε !!

 

Στο παιδι με την ερωτηση για τα .cab αρχεια ,αν ειναι παραδειγμα κατι το οποιο εχει αμεση σχεση με τη συσκευη (clear temp, resco file explorer, task manager etc) καλυτερα να αποθηκευετε στην συσκευη αλιως αν ειναι παιχνιδια η spb radio στην καρτα να γλιτωνεις και χωρο !!!

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Link to comment
Share on other sites

Δημήτρη πολυχρονος να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

 

Εγώ είμαι της μέσης οδού.

Δεν συμεριζομαι ούτε την άποψη του Δημητρη ούτε του Θανου.

 

Για μένα και τα δυο λειτουργικά είναι καλά με το καθένα να υπερτερεί σε κάποιους τομείς.

 

Το ios έχει τρομερή ευκολία χρήσης και δεν χρειάζεται να κανείς τίποτα άλλο από το να βάλεις τις ρυθμίσεις σου και να αγοράσεις τις εφαρμογές σου.

 

Τα android εχουν ελάχιστες ελειψεις, σου δίνουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και πλέον με το froyo έχουν φτάσει σε υψηλό επίπεδο.

Κάνω την κρίση μου σαν χρήστης και καταναλωτής με βάση αυτό που εισπρατω από την χρήση και των δυο λειτουργικών.

 

Ο Θανος προφανώς το βλέπει με το δικό του μάτι αλλά δεν σημαίνει ότι είναι έτσι για όλο τον κόσμο.

Για παράδειγμα Θανο είσαι ενθουσιασμένος με το ios ενώ δεν σ αρέσει καθόλου το Mac osx.

 

Το σέβομαι αλλά είναι καθαρά υποκειμενικό. Εμείς που τα χρησιμοποιούμε, έχουμε βρει τις λύσεις μας και απολαμβάνουμε αυτά που κρίνουμε σημαντικότερα για μας.

 

Το ίδιο και με τα android.

 

Δεν έχω βρει μέχρι τώρα κάτι που να θέλω να κάνω και να μην μπορώ η κάτι να μην λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

 

Το ίδιο υποστηρίζω και τα προβλήματα που προσαπτουν στο iphone4.

Πλέον έχω πιστει ότι δεν υπάρχει τίποτα.

Δεν θέλω να το αναλύσω αλλά είμαι σίγουρος ότι σε καθημερινή λειτουργία δεν ιφισταται πρόβλημα σήματος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

ναι εκλεισε τα 18:p

 

:lol: γειασου Γιαννη

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Link to comment
Share on other sites

παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους μεσα απο την καρδια μου,για τα χρονια πολλα :D

 

σας αντευχομαι υγεια και πολυ τυχη στην ζωη σας για σας αλλα και για τους δικους σας ανθρωπους:)

 

τωρα για τα λειτουργικα,τα εχουμε πει και θα το ξαναπουμε πολλακις,το ios δεν παιζεται οπως κ το νεο μηλο!

 

αλλα με χαλανε,καθαρα προσωπικο αυτο,αλλα δεν αποκλειω την περιπτωση να βρεθω με την 1η ευκαιρια με ενα νεο μηλο!εχει πολλα καλα που δυσκολα αλλες συσκευες καταφερνουν τετοιες επιδοσεις!

 

παντως η μερα μου,μεχρι τωρα αλλα και με αυτα που ερχονται για μενα σημερα,μονο αυτο που θα ηθελα για μερα γενεθλιων μου δεν ειναι :(

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

Ο Θανος προφανώς το βλέπει με το δικό του μάτι αλλά δεν σημαίνει ότι είναι έτσι για όλο τον κόσμο.

Για παράδειγμα Θανο είσαι ενθουσιασμένος με το ios ενώ δεν σ αρέσει καθόλου το Mac osx.

 

Το σέβομαι αλλά είναι καθαρά υποκειμενικό. Εμείς που τα χρησιμοποιούμε, έχουμε βρει τις λύσεις μας και απολαμβάνουμε αυτά που κρίνουμε σημαντικότερα για μας.

 

Κώστα εννοείται πως πάντοτε παραθέτουμε προσωπικές απόψεις που δεν είναι απαραίτητο να είναι σωστές ή να συμφωνούν με άλλων. :)

 

Ωστόσο θα μου επιτρέψεις κάποιες διορθώσεις ή διευκρινίσεις αν προτιμάς. Αντίθετα με ότι ίσως κατάλαβες δεν είμαι καθόλου μα καθόλου ενθουσιασμένος με το iOS, για τους ίδιους ακριβώς λόγους που δεν με ελκύει και το OSX στο desktop. Θεωρώ υπερβολικά δεσμευτικό και περιοριστικό το σύστημα, υπεραπλουστευμένο σε βαθμό που συχνά ενοχλεί και εκνευρίζει πόσο δε έναν μάλλον έμπειρο και τεχνο-stressed χρήστη όπως εγώ. Αν μάλιστα θέλεις να προχωρήσω λίγο το σκεπτικό μου, θα έδινα τα πάντα για ένα σύστημα ή μάλλον OS user interface όπως το Android.

 

Όμως για ένα Android τόσο σταθερό, τόσο ομοιογενές και τακτοποιημένο και τόσο συμπαγές όπως το iOS. Για ένα Android που δεν θα κρυβόταν πίσω από κακοκατασκευασμένα front-ends του κάθε OEM, front-ends που ευθύνονται για το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων των συσκευών (lag, unsupported drivers, αργά και προβληματικά system updates κλπ). Δεν θα έλεγα όχι επίσης για ένα Android, του οποίου τις εφαρμογές δεν θα χρειαζόμουν hacks για να τις δω και να τις αγοράσω στο market. Και που οι εφαρμογές αυτές θα ακολουθούσαν με συνέπεια τα system GUI guidelines και δεν θα θυσίαζαν το consistency χάριν ερασιτεχνικών και παιδικών κατά την γνώμη μου interfaces.

 

Δεν θα έλεγα επίσης όχι σε android συσκευές που θα χρησιμοποιούσαν πραγματικό multitouch και όχι double touch της κακιάς ώρας (βλέπε όλα τα HTC, το Nexus, τα SE, τα περισσότερα Mot κλπ). Για συσκευές που δεν θα μου πλάσσαραν ψευτοαναλύσεις του τύπου PenTile θυσιάζοντας το RGB, το small point antialiasing, το color balance και το σημαντικότερο την κατανάλωση ρεύματος, και όλα αυτά χάριν εντυπωσιασμού.

 

Ούτε θα έλεγα όχι για Android συσκευές καλοκατασκευασμένες όπως το iPhone 4 και όχι plastic blobs. Θα θυμάσαι πόσο με ενοχλούσε η μέτρια μέχρι κακή ποιότητα κατασκευής των πλαστικών του 3GS κάτι που ήταν άλλωστε και η αιτία που είχα πάρει απόφαση να απέχω από το iPhone αν βέβαια συνέχιζε η Apple να τα κατασκευάζει έτσι. Έλα όμως Κώστα μου που το ξαναεκτίμησα το 3GS όταν είδα τι κυκλορεί σε Android. Το ένα έχει καλή κατασκευή αλλά χάλια hardware, το άλλο ικανότατο hardware και κατασκευή Κινέζικης κουδουνίστρας. Το άλλο πάλι βαδίζει κάπου στη μέση αλλά συνοδεύεται από ροζαλίντες οθόνες που τα γκρί τα δείχνει κόκκινα ενώ πρέπει να σκέφτεσαι αν θα μπορέσει το double touch του να κάνει register το pinch & zoom του η αν η μπαταρία του αντέξει για λίγες ώρες το λευκό background της amOLED του που ευθύνεται για το 70% της κατανάλωσης.

 

Δεν θα έλεγα επίσης όχι για Android συσκευές που δεν θα χρειαζόμουν 2-3 τρίτες και άγνωστης ταυτότητας και ασφάλειας εφαρμογές για να χρησιμοποιήσω όλα τα policies και την κρυπτογράφηση του Exchange. Ή που δεν θα χρειαζόμουν try-and-error προσπάθειες για να συγχρονίσω με Outlook 2k10. Ή που δεν θα χρειαζόταν να ξοδέψω εβδομάδες μέχρι να λειτουργήσει σταθερά η sync εφαρμογή σε 64bit OS. Ή τέλος που η sync εφαρμογή του θα έκανε το iTunes να φαίνεται πραγματικά τόσο κακό όσο είναι και όχι αριστούργημα.

 

Σίγουρα για πολλά από τα παραπάνω μπορούν να γίνουν συμβιβασμοί σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό κάτι που το γνωρίζεις και ο ίδιος άλλωστε. Εδώ όμως μπαίνει το φιλοσοφικό ίσως και ρητορικό ερώτημα. Πόσους συμβιβασμούς μπορεί να αντέξει κάποιος σε μια συσκευή καθημερινής χρήσης, πόσο δε σε μια επαγγελματικής; Προσωπικά και παρόλο που η καθημερινότητά μου είναι εντελώς τεχνική, δεν θα ήθελα με τίποτα να κάθομαι και να ψάχνομαι με αναξιόπιστες συχνά ROMs και φλασσαρίσματα για να διορθώσω π.χ. το lag ή τα GPS issues που δημιουργούν οι ανοησίες τρίτων κατασκευαστών (και όχι του Android team). Ούτε θα ήθελα η καθημερινότητά μου να καλύπτεται από εφαρμογές που χρειάζεται hacks για να τις αγοράσω, και σίγουρα δεν θα άντεχα σε ένα κινητό memory lags και τα χίλια δυό workarounds όπως task killers κλπ. Θα θυμάσαι άλλωστε πως ακόμα και στο iPhone, ποτέ μου δεν υπήρξα ένθερμος οπαδός του Jailbrake. Το αντίθετο μάλιστα είμαι φανατικά υπέρ ενός κλειδωμένου συστήματος όσο βέβαια αυτό πληροί τις εντελώς προσωπικές μου απαιτήσεις από ένα κινητό τηλέφωνο. Σίγουρα σε επίπεδο computing τα πράγματα είναι διαφορετικά αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο από μια τέτοια συσκευή.

 

Σίγουρα για πολλά από αυτά ίσως δεν ευθύνεται το Android ως σύστημα. Σίγουρα για άλλα δεν ευθύνεται ο κατασκευαστής του κινητού ή του front-end. Το θέμα είναι πως πολλοί όπως και εγώ ο ίδιος, προτιμούμε να μην μας απασχολεί ποιός φταίει και για τι, καταφεύγοντας έτσι στο iPhone που παρά τους πολλούς περιορισμούς του συγκεντρώνει έναν ικανοποιητικό μέσο όσο ολοκλήρωσης και ποιότητας που δεν μέχρι αυτή τη στιγμή δεν τον συνάντησα ούτε προσεγγιστικά σε κάποιο Android κινητό.

 

Καταλαβαίνεις λοιπόν φίλε μου Κώστα, πως δεν μιλώ για ενθουσιασμό αλλά τον μικρότερο δυνατό συμβιβασμό με τις λιγότερες θυσίες σε σταθερότητα, ολοκλήρωση και ποιότητα. Και καθώς "Ουκ εν τω πολλώ το ευ" προτιμώ την περιορισμένη λειτουργικότητα παρά την καθημερινή απογοήτευση από την προχειρότητα που διακατέχει μέχρι στιγμής το οικοσύστημα του Android, τόσο σε επίπεδο software όσο και σε hardware και που την διαπίστωσα ιδίοις όμασι την περίοδο αναζήτησης αντικαταστάτη του 3GS. Γι'αυτό λοιπόν με βλέπεις ξανά στα γνώριμα λημέρια εξοπλισμένο με ένα iPhone 4 και εν αναμονή του δεύτερου. Σε καμμιά περίπτωση δεν είναι το καλύτερο, αλλά επίτρεψέ μου να το θεωρώ σφαιρικά το λιγότερο κακό. :)

 

ΥΓ: Συγγνώμη για την ακατάσχετη πολυλογία. Έτσι και αλλιώς από αύριο θα σας αφήσω "ήσυχους" μέχρι την επιστροφή μου από τις διακοπές στο τέλος του μήνα. Και αν ο δρόμος κάποιου φίλου τον βγάλει μέσα στον Αύγουστο προς την Ιθάκη όπου και θα βρίσκομαι, ας ρίξει κανένα pm μήπως και βρεθούμε και πιούμε καμμιά μπύρα. :)

Edited by foxx
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!
Link to comment
Share on other sites

Δημήτρη χρόνια πολλά, να χαίρεσαι την γυναίκα σου και τα παδιά σου και ότι επιθυμείς να το έχεις. Όσο για αυτά που περιμένεις ελπίζω να αναφέρεσαι μόνο στο πλήθος των κεριών της τούρτας!

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Link to comment
Share on other sites

παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους μεσα απο την καρδια μου,για τα χρονια πολλα :D

 

σας αντευχομαι υγεια και πολυ τυχη στην ζωη σας για σας αλλα και για τους δικους σας ανθρωπους:)

 

τωρα για τα λειτουργικα,τα εχουμε πει και θα το ξαναπουμε πολλακις,το ios δεν παιζεται οπως κ το νεο μηλο!

 

αλλα με χαλανε,καθαρα προσωπικο αυτο,αλλα δεν αποκλειω την περιπτωση να βρεθω με την 1η ευκαιρια με ενα νεο μηλο!εχει πολλα καλα που δυσκολα αλλες συσκευες καταφερνουν τετοιες επιδοσεις!

 

παντως η μερα μου,μεχρι τωρα αλλα και με αυτα που ερχονται για μενα σημερα,μονο αυτο που θα ηθελα για μερα γενεθλιων μου δεν ειναι :(

 

το βασικό είναι να είσαι υγιής, εσύ και η οικογένοιά σου, και όλα τα άλλα θα τα βρείς;), γι αυτό μην αγχώνεσαι:)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Link to comment
Share on other sites

το βασικό είναι να είσαι υγιής, εσύ και η οικογένοιά σου, και όλα τα άλλα θα τα βρείς;), γι αυτό μην αγχώνεσαι:)

 

 

Χωρίς να έχω ποστάρει καμία φορά, αλλά διαβάζοντας καθημερινά τα μηνύματα του συγκεκριμένου θέματος, έχω να πω (προσωπική μου γνώμη) ότι ίσως να είναι το καλύτερο θέμα σε ολόκληρο το forum. Χωρίς εντάσεις, χωρίς δόλο, χωρίς υπαινιγμούς και άσχημα υπονοούμενα… και πάντα με μία μικρή δόση χιούμορ!

Δεν ξέρω, αλλά διαβάζοντας το “Περί ανέμων και υδάτων…”, πάντα μα πάντα μου φτιάχνει η διάθεση! Υπάρχει ΠΟΛΥ το “ανθρώπινο” στοιχείο εδώ μέσα πράγμα που δυστυχώς … σπανίζει.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. Αξίες που μάλλον εξανεμίζονται. Τι να το κάνω το Iphone 10 ή το HTC HD10 (ή την Porche ή την 200τμ μεζονέτα) εάν δεν έχω υγεία και εάν δεν μιλάω με τον γείτονα; Σε αυτό το θέμα του forum, νομίζω ότι η γειτονιά είναι αξιοζήλευτη!

 

Λοιπόν τέλος το μελόδραμα… :)

 

Zaxarakis Χρόνια πολλά.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1

Link to comment
Share on other sites

@zaharakis

Mητσαρα Χρονια Πολλα και οτι επιθυμεις :D

Υγεια και ευτυχια. :) Ολα τα αλλα επονται :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να έχω ποστάρει καμία φορά, αλλά διαβάζοντας καθημερινά τα μηνύματα του συγκεκριμένου θέματος, έχω να πω (προσωπική μου γνώμη) ότι ίσως να είναι το καλύτερο θέμα σε ολόκληρο το forum. Χωρίς εντάσεις, χωρίς δόλο, χωρίς υπαινιγμούς και άσχημα υπονοούμενα… και πάντα με μία μικρή δόση χιούμορ!

Δεν ξέρω, αλλά διαβάζοντας το “Περί ανέμων και υδάτων…”, πάντα μα πάντα μου φτιάχνει η διάθεση! Υπάρχει ΠΟΛΥ το “ανθρώπινο” στοιχείο εδώ μέσα πράγμα που δυστυχώς … σπανίζει.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. Αξίες που μάλλον εξανεμίζονται. Τι να το κάνω το Iphone 10 ή το HTC HD10 (ή την Porche ή την 200τμ μεζονέτα) εάν δεν έχω υγεία και εάν δεν μιλάω με τον γείτονα; Σε αυτό το θέμα του forum, νομίζω ότι η γειτονιά είναι αξιοζήλευτη!

 

Λοιπόν τέλος το μελόδραμα… :)

 

Zaxarakis Χρόνια πολλά.

 

καλως ηρθες στην παρεα μας τοτε!

Link to comment
Share on other sites

Τι να το κάνω το Iphone 10 ή το HTC HD10 (ή την Porche ή την 200τμ μεζονέτα) εάν δεν έχω υγεία και εάν δεν μιλάω με τον γείτονα;

Καλώς τον. Καιρό είχα να σε δώ:)

Για την υγεία συμφωνώ.

Τώρα για τον γείτονα, εξαρτάται αν θέλω να του μιλάω ή όχι:p:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Δημήτρη χρόνια πολλά και από μένα με υγεία και ευτυχία
http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).
Link to comment
Share on other sites

Μια εξαίρεση για να πω τις καλύτερες ευχές μου στο Δημήτρη σε όλα τα επίπεδα: υγεία, οικογένεια, δουλειά!

 

Χαιρετισμούς σε όλη την παρέα την οποία παρακολουθώ ανελλιπώς :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Link to comment
Share on other sites

Guest lagoudakis
Χωρίς να έχω ποστάρει καμία φορά, αλλά διαβάζοντας καθημερινά τα μηνύματα του συγκεκριμένου θέματος, έχω να πω (προσωπική μου γνώμη) ότι ίσως να είναι το καλύτερο θέμα σε ολόκληρο το forum. Χωρίς εντάσεις, χωρίς δόλο, χωρίς υπαινιγμούς και άσχημα υπονοούμενα… και πάντα με μία μικρή δόση χιούμορ!

Δεν ξέρω, αλλά διαβάζοντας το “Περί ανέμων και υδάτων…”, πάντα μα πάντα μου φτιάχνει η διάθεση! Υπάρχει ΠΟΛΥ το “ανθρώπινο” στοιχείο εδώ μέσα πράγμα που δυστυχώς … σπανίζει.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. Αξίες που μάλλον εξανεμίζονται. Τι να το κάνω το Iphone 10 ή το HTC HD10 (ή την Porche ή την 200τμ μεζονέτα) εάν δεν έχω υγεία και εάν δεν μιλάω με τον γείτονα; Σε αυτό το θέμα του forum, νομίζω ότι η γειτονιά είναι αξιοζήλευτη!

 

Λοιπόν τέλος το μελόδραμα… :)

 

Zaxarakis Χρόνια πολλά.

ετσι ακριβως ειναι φιλε μου,εδω δεν υπαρχει περιπτωση να την"πει"ο ενας στον αλλον,οκ προσπαθησαν 1-2 να πανε να το χαλασουν με το θεμα των συσκευων το κλιμα αλλα δεν....αμα εισαι "καπως"δεν σε σηκωνει το κλιμα οποτε los poulos :p
Link to comment
Share on other sites

happy birthday zaharaki rossi...ολοψυχα οτι καλυτερο σε σενα και την οικογενεια σου.να σαι καλα...
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...