ktsak Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Χρονια Πολλα στους Γιωργηδες και στις Γεωργιες, και στους Αλεξανδρους ;) Οτι επιθυμειτε παιδια οπου και να ειστε :D καλησπερα στην παρεα :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Χρόνια πολλά λοιπόν Αλεξανδρε~Γεωργιε,και σε όλους τους εορταζοντες. Υγεία και ευτυχία σε όλους. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΓΕΩΡΓΙΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μικρέ !!!!! καλημερα και χρονια πολλα Αλεξανδρε και Γιωργηδες,Γεωργιες :) Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και ειδικά στον "ψευτο-Γιώργο", τον soom :lol: Καλημέρα παιδιά! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Ειδικά πολλές ευχές στον φίλο μας Αλέξανδρο aka Γιώργο aka Soom! Πολύχρονος φίλε και ότι επιθυμείς! :) Χρονια Πολλα στους Γιωργηδες και στις Γεωργιες, και στους Αλεξανδρους ;) Οτι επιθυμειτε παιδια οπου και να ειστε :D καλησπερα στην παρεα :rolleyes: Ευχαριστωωωωωωωώ...! :) Να είστε καλά παίδες! Και εσείς ότι επιθυμείτε! Και πάνω από όλα υγεία!!!!! Να χαίρεστε και εσείς τυχόν συγγενείς/φίλους! Σήμερα γιορτάζει η μισή Ελλάδα! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Χρόνια Πολλά Αλέξανδρε για το άλλο σου μισό όνομα! Και στους υπόλοιπους φυσικά οτι επιθυμήτε! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Παιδιά ύστερα από την παραίνεση του φίλου Κώστα aka Πτέραρχος δημιουργήθηκε ένας οδηγός χρήσης και εγκατάστασης του iBlueNova στο iPhone. Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να τον βρει εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271520 Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Δλδ ρε Αλεκο, σε λεν και George; Άτιμε, παίρνεις δώρα μια φορά παραπάνω απο το κανονικό, ποσα ξέρεις, ποσα ξέρεις :lol: χρόνια πολλά σε όλους λοιπόν είτε είναι πρώτο, είτε είναι δεύτερο όνομα :) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Χρονια πολλα στον Αλεξανδρο-Γιωργο και στους υπολοιπους Γιωργηδες και Γεωργιες! Χρονια πολλα και στους στρατευμενους στο Στρατο Ξηρας(πλην ΠΒ)-τετοιο καιρο του χρονου,με βλεπω να τους κανω και γω παρεα :cool: Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Παιδιά ύστερα από την παραίνεση του φίλου Κώστα aka Πτέραρχος δημιουργήθηκε ένας οδηγός χρήσης και εγκατάστασης του iBlueNova στο iPhone. Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να τον βρει εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271520 μεσα στον οδηγο εχει και κακες λεξεις οπως,<<αγοραστε>>:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 εγω παντως αποτελω ζωντανο παραδειγμα....3 φορες το αλλαξα και παλι εδω κατεληξα...ματαιος πειραματισμος...ειναι μακραν οτι καλυτερο και οτι καινοτομο(παντα ενα και δυο βηματα ,μπροστα σε σχεση με αλλα) βγηκε ποτε.ταχυτατο,ποιοτικο,με εφαρμογες για οτι σου κατεβει απο το μυαλο που κανουν ευκολη τη ζωη σου σε κινητη συσκευη.εγινε μοδα...αυτο τα λεει ολα... το τρεις εξαμαρτην ουκ αντρος σοφου...δεν την ηξερες την παροιμια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 το τρεις εξαμαρτην ουκ αντρος σοφου...δεν την ηξερες την παροιμια? αστα...αστα... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 ρε παιδια ρωτησα και στο αλλο φορουμ αλλα δεν μπορεσαν να με βοηθησουν.πως λεγεται η εφαρμογη για το μηλο που βαζουμε το τηλεφωνο πχ ενος φιλου και μας βρισκει που ειναι(πολη,διευθυνση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Σήμερα γιορτάζουν ο αλέξανδρος, ο γιώργος, και η γιωργία!!! Για τον πρώτο μην ρωτάτε πολλά απλά ευχηθήτε!!! Χρόνια πολλά φίλε Αλεξ ότι επιθημείς και ότι μπορεί να σου βγει αληθινό!!! Και βέβαια χρόνια πολλά στους γιώργηδες και τις γιωργίες της παρέας του θέματος!!! Και του χρόνου παιδιά και πάντα με υγεία!! Δλδ ρε Αλεκο, σε λεν και George; Άτιμε, παίρνεις δώρα μια φορά παραπάνω απο το κανονικό, ποσα ξέρεις, ποσα ξέρεις :lol: χρόνια πολλά σε όλους λοιπόν είτε είναι πρώτο, είτε είναι δεύτερο όνομα :) Και εμένα το 2ο είναι κώστας... Μόνο από την γιαγιά μικρός τα άρπαζα διπλά... :) χι χι χι... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Χρονιά Πολλά κι από μένα στους συνονόματους... κι απ' αυτό το θέμα! Ευχαριστούμε για τις ευχές! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Χρονιά Πολλά κι από μένα στους συνονόματους... κι απ' αυτό το θέμα! Ευχαριστούμε για τις ευχές! :) πολυχρονος και σε εσενα Γιωργη :) απο εδω τα λεμε καλυτερα :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 το τρεις εξαμαρτην ουκ αντρος σοφου...δεν την ηξερες την παροιμια? δλδ εγω που εχω αμαρτησει 4ακις :worry: 2g 4gb,2g 8gb,3g 16gb και 3gs 32gb:rolleyes: και αν κατσει και το 4g και μου αρεσει,θα παω για 5ακις :wacko: πρεπει να καω στην πυρα ??:cry::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 ρε παιδια ρωτησα και στο αλλο φορουμ αλλα δεν μπορεσαν να με βοηθησουν.πως λεγεται η εφαρμογη για το μηλο που βαζουμε το τηλεφωνο πχ ενος φιλου και μας βρισκει που ειναι(πολη,διευθυνση) Μήπως εννοείς το CallerID; Χρόνια πολλά SoomΑλεξΓιώργο. Χρόνια πολλά σ' όλους τους Γιώργηδες... :) Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Χρονια πολλα στους εορταζοντες. Τελικα οσο ψαχνομαι διαπιστωνω οτι αν και οποτε αλλαξω συσκευη, με βλεπω πιο κοντα στο νεο iphone παρα σε καποιο android. Οχι οτι ειναι κακα αλλα υπαρχουν πολλοι παραμετροι που κανουν την επιλογη πιο σοφη. Βεβαια αν δεν το δουμε, ολα αυτα ειναι ικασιες. Παρακολουθω ολα τα θεματα του Desire και εχω μαθει αρκετα πραγματα για το λειτουργικο και την συμπεριφορα του. Ομως η καλη πλευρα της apple ειναι κατι που δεν βρισκεις πουθενα. Τι εννοω: Αν συγκρινει κανεις το iphone 2G με οποιαδηποτε συσκευη του 2007 θα δει οτι καμια δεν μπορει να σταθει διπλα του. Ολες δειχνουν απαρχαιομενες και εχουν ξεχαστει απο αυτους που τις ειχαν στα χερια τους. To iphone 4 θα μειωσει κι αλλο τις βασικες ελειψεις και θα εχει κατα πασα πιθανοτητα πολυ δυνατο hardware. Οσοι εσκασαν τα 500 για το Desire, σε λιγους μηνες που θα βγει η αντιστοιχη εκδοση του Ευρωπαικου evo θα εχουν χασει τα μισα λεφτα αν αποφασισουν να το πουλησουν. Δεν εχω αλλαξει αποψη για τις παραξενιες και την αυταρχικοτητα της apple, καθως και τους λογους που μ εκαναν να πουλησω το 3Gs. Ολα αυτα θα γινουν τον επομενο Οκτωβριο καθως τωρα εκ των πραγματων και να ηθελα να παρω το Desire για δοκιμη δεν γινεται αφου υπαρχουν προβληματα στο να το χρησιμοποιησω οπως θελω. Πρωτο και κυριοτερο, δεν μπορω να εχω ελληνικο πληκτρολογιο χρησιμοποιοντας Αιγυπτιακη sim και καποια αλλα που αφορουν την δικη μου χρηση σχετικα με την δουλεια μου τα οποια ομως στο iphone μπορω να βρω λυσεις. Και μην ξεχναμε τις εφαρμογες. Χθες εκανα update σε 36 εφαρμογες απ αυτες που εχω αγορασμενες :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 ρε παιδιά να κάνω την εξής ερώτηση....μου έχει βγάλει το cydia, upgrade στα εξής...activator, backgrounder, cydia community soyrces, iphone delivery, weathericon και wintrboard. Όταν πατάω για να κάνει το upgrade μου βγάζει ένα μήνυμα error και δεν το κάνει.....ξέρετε τι είναι και τι μπορώ να κάνω?? ή μήπως μυρίζει restore στην 3.1.3. χωρίς jb για να τελιώνουμε???(ξέρω ότι μπορώ να μείνω στην 3.1.2. αλλά αν κάνω το restore λέω να ακολουθήσω το παράδειγμα άλλων εδώ μέσα και να πάω σε μαμήσια). θα προτιμούσα όμως να λυθεί το πρόβλημα με το error..... Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 /var/lib/apt/lists και σβήνουμε τα πάντα εκτός απο το φάκελο partial! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 (edited) Δοκίμασε να κανεις upgrade ενα ένα και όχι όλα μαζί. Μπορεί κάποιο source στην αρχή να μην είναι διαθέσιμο και να σου βγάζει το error. Έτσι θα δεις ποιο είναι και θα το κανείς αργότερα :worry: Edited April 23, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Χρόνια πολλά Αλέξανδρε - Γεώργιε under cover :) Σε πρόλαβα εντός του 24ωρου ! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 /var/lib/apt/lists και σβήνουμε τα πάντα εκτός απο το φάκελο partial! Sent from my iPhone using Tapatalk ευχαριστώ Κώστα!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Να σας καληνυχτίσω παίδες! Από αύριο πάλι! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Σήμερα γιορτάζουν ο αλέξανδρος, ο γιώργος, και η γιωργία!!! Για τον πρώτο μην ρωτάτε πολλά απλά ευχηθήτε!!! Χρόνια πολλά φίλε Αλεξ ότι επιθημείς και ότι μπορεί να σου βγει αληθινό!!! Και βέβαια χρόνια πολλά στους γιώργηδες και τις γιωργίες της παρέας του θέματος!!! Και του χρόνου παιδιά και πάντα με υγεία!! Χρονια πολλα στον Αλεξανδρο-Γιωργο και στους υπολοιπους Γιωργηδες και Γεωργιες! Δλδ ρε Αλεκο, σε λεν και George; Άτιμε, παίρνεις δώρα μια φορά παραπάνω απο το κανονικό, ποσα ξέρεις, ποσα ξέρεις :lol: Χρόνια Πολλά Αλέξανδρε για το άλλο σου μισό όνομα! Και στους υπόλοιπους φυσικά οτι επιθυμήτε! Χρόνια πολλά Αλέξανδρε - Γεώργιε under cover :) Σε πρόλαβα εντός του 24ωρου ! Με πρόλαβες, Κώστα! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ό,τι επιθυμείτε και εσείς!!! @Λευτέρης Ναι, με λένε και Γιώργο! Κανονικά και με τον νόμο! Και στην ταυτότητά μου το γράφει και παντού!! Είναι «λάθος» να με λένε «σκέτο» Αλέξανδρο!! :lol: Να είστε όλοι καλά! :) Σας ευχαριστώ όλους! Εις άλλα με υγεία! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Τόλη χρόνια πολλά και καλά!!! Να τα εκατοστησεις!!!!! Πάντα με υγεία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Πρωτο και κυριοτερο, δεν μπορω να εχω ελληνικο πληκτρολογιο χρησιμοποιοντας Αιγυπτιακη sim και καποια αλλα που αφορουν την δικη μου χρηση σχετικα με την δουλεια μου τα οποια ομως στο iphone μπορω να βρω λυσεις. Κώστα, όσον αφορά στο ελληνικό πληκτρολόγιο και γενικότερα στο locale του desire και οποιουδήποτε android κινητού, τη λύση τη δίνει αμέσως το morelocale2, άσχετα από το τι sim του βάζεις. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts