Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρτέμη, την καλύτερη δουλειά! Εγώ ακόμα ψήνομαι για το ναι ή όχι!

Κώστα, πρέπει να είμαστε ευγενικοί όμως! Οι καλοί τρόποι επιβάλλουν το καλωσόρισμα! Είτε το θέλουμε, είτε όχι!!!

Διαβάστε και αυτό:

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1115584&rss=yes

«Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής για το κλείσιμο του δικτυακού τόπου gamato.info, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούσαν να κατεβάσουν και περατικά αρχεία ταινιών και μουσικής.

Οι συγκεντρώσεις ξεκίνησαν στις 5 το απόγευμα μπροστά στο κτίριο της Βουλής στην Αθήνα και μπροστά από την Καμάρα στη Θεσσαλονίκη. Περίπου 150 άτομα συμμετείχαν στην κινητοποίηση στην Αθήνα, η οποία καθυστέρησε να αρχίσει λόγω απειλής για βόμβα στην πλατεία Συντάγματος.

Την πρωτοβουλία είχαν bloggers και χρήστες κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook, στο οποίο έχουν ήδη δημιουργηθεί ομάδες συμπαράστασης στους υπεύθυνους του δικτυακού τόπου που συνελήφθησαν. Το μεγαλύτερο από αυτά τα group («Lefteria sta paidia tou gamato.info») αριθμεί ήδη σχεδόν 100.000 μέλη.

Οι κινητοποιήσεις έρχονται μετά τη σύλληψη, την περασμένη Τετάρτη, έξι διαχειριστών του gamato.info για παραβίαση του νόμου πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η έρευνες ξεκίνησαν έπειτα από μήνυση που υπέβαλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών η Εταιρείας Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων (ΕΠΟE), καταγγέλοντας τη διακίνηση πειρατικών ταινιών, τραγουδιών και βιντεοπαιχνιδιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το gamato.info «ήταν το δημοφιλέστερο ελληνικό site παράνομου διαμοιρασμού αρχείων» με 850.000 τακτικά μέλη και 16 εκατομμύρια επισκέπτες σε καθημερινή βάση.

Ο δικτυακός τόπος δεν αποθήκευε τα ίδια τα πειρατικά αρχεία, προσέφερε όμως μια μηχανή αναζήτησης για συνδέσμους torrent, μέσω των οποίων οι χρήστες ανταλλάσσουν αρχεία απευθείας μεταξύ τους.»

Απίστευτο... :blink:

Να και οι φωτογραφίες που σε κάνουν να απορείς πως...

http://www.paris-26-gigapixels.com/index-en.html

Edited by soom

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

I will, Κώστα, I will :D!

Δεν καλωσορισαμε τον νέο ΦΠΑ!!!

Καλησπέρα!!

Από την πρωταπριλιά θα τον καλωσορίσουμε και αυτόν τον τύπο...:cool:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Αρτέμη, την καλύτερη δουλειά! Εγώ ακόμα ψήνομαι για το ναι ή όχι!

Κώστα, πρέπει να είμαστε ευγενικοί όμως! Οι καλοί τρόποι επιβάλλουν το καλωσόρισμα! Είτε το θέλουμε, είτε όχι!!!

Διαβάστε και αυτό:

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1115584&rss=yes

«Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής για το κλείσιμο του δικτυακού τόπου gamato.info, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούσαν να κατεβάσουν και περατικά αρχεία ταινιών και μουσικής.

Οι συγκεντρώσεις ξεκίνησαν στις 5 το απόγευμα μπροστά στο κτίριο της Βουλής στην Αθήνα και μπροστά από την Καμάρα στη Θεσσαλονίκη. Περίπου 150 άτομα συμμετείχαν στην κινητοποίηση στην Αθήνα, η οποία καθυστέρησε να αρχίσει λόγω απειλής για βόμβα στην πλατεία Συντάγματος.

Την πρωτοβουλία είχαν bloggers και χρήστες κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook, στο οποίο έχουν ήδη δημιουργηθεί ομάδες συμπαράστασης στους υπεύθυνους του δικτυακού τόπου που συνελήφθησαν. Το μεγαλύτερο από αυτά τα group («Lefteria sta paidia tou gamato.info») αριθμεί ήδη σχεδόν 100.000 μέλη.

Οι κινητοποιήσεις έρχονται μετά τη σύλληψη, την περασμένη Τετάρτη, έξι διαχειριστών του gamato.info για παραβίαση του νόμου πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η έρευνες ξεκίνησαν έπειτα από μήνυση που υπέβαλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών η Εταιρείας Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων (ΕΠΟE), καταγγέλοντας τη διακίνηση πειρατικών ταινιών, τραγουδιών και βιντεοπαιχνιδιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το gamato.info «ήταν το δημοφιλέστερο ελληνικό site παράνομου διαμοιρασμού αρχείων» με 850.000 τακτικά μέλη και 16 εκατομμύρια επισκέπτες σε καθημερινή βάση.

Ο δικτυακός τόπος δεν αποθήκευε τα ίδια τα πειρατικά αρχεία, προσέφερε όμως μια μηχανή αναζήτησης για συνδέσμους torrent, μέσω των οποίων οι χρήστες ανταλλάσσουν αρχεία απευθείας μεταξύ τους.»

Απίστευτο... :blink:

Να και οι φωτογραφίες που σε κάνουν να απορείς πως...

http://www.paris-26-gigapixels.com/index-en.html

Ναι, μερικοί έχουν απίστευτο θράσος!!

Δεν φτάνει που παρανομούν, διαμαρτύρονται κιόλας....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πραγματικά. Αυτό απορώ και εγώ Γιάννη.

Σύμφωνοι, δεν είναι και ότι καλύτερο στην εποχή που έχουμε TB με παράνομο υλικό (παράνομο με την έννοια της καταπάτησης των πνευματικών δικαιωμάτων) να φυλακίζονται ορισμένοι.

Αλλά αφού τους πιάσανε, και είναι και παράνομοι, τι διαμαρτύρονται; Επειδή έκλεισε και τώρα θα πρέπει να ψάχνουν αλλού για να βρίσκουν τις ταινίες/σειρές/μουσική; Αν είναι δυνατόν... :mad:

Και είναι ακριβώς αυτό: Θράσος. Τι άλλο θα δούμε... :confused::ninja:

Ρε παιδιά η διαμαρτυρία είναι για την σύλληψη όχι για το κλείσιμο του site.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Ναι ρε συ Μιχάλη, αλλά και αυτοί παράνομοι δεν ήταν;

Και όταν μιλάμε για 16.000.000 επισκέψεις την ημέρα, είναι μεγαλούτσικο νούμερο. Και με 850.000 τακτικά μέλη.

Εμένα δεν μου άρεσε πάντως η διαμαρτυρία. Για ότι και να ήταν. ;)

Και πάλι αφού παρανόμησαν όπως λένε οι νόμοι...

Τι διαμαρτύρονται?? Είναι σαν έρχομαι και να σε κλέβω και να διαμαρτύρεσαι να με βγάλουν έξω και ίσως να συνεχίσω να κλέβω..

Άρα διαμαρτύρονται γιατί είχαν όφελος τόσο καιρό κάποιοι, και τους καταφάνηκε η σύλληψη..

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Σύμφωνοι, δεν είναι και ότι καλύτερο στην εποχή που έχουμε TB με παράνομο υλικό (παράνομο με την έννοια της καταπάτησης των πνευματικών δικαιωμάτων) να φυλακίζονται ορισμένοι.

Αλλά αφού τους πιάσανε, και είναι και παράνομοι, τι διαμαρτύρονται; Επειδή έκλεισε και τώρα θα πρέπει να ψάχνουν αλλού για να βρίσκουν τις ταινίες/σειρές/μουσική; Αν είναι δυνατόν... :mad:

Κοίτα, προσωπικά δεν είμαι από αυτούς που θεωρούν το να κατεβάσεις μια ταινία ή ένα τραγούδι σαν "έγκλημα" , "κλοπή" και δεν συμμαζεύεται. Ντάξει, άνθρωπος είσαι....

Αλλά όχι και να κάνεις πορεία διαμαρτυρίας από πάνω....:lol::lol: Αυτό είναι ανέκδοτο.

Δυστυχός Αλέξανδρε, αυτή είναι η νοοτροπία των Ελλήνων. Όταν θίγονται, διαμαρτύρονται, είτε έχουν δίκιο, είτε έχουν άδικο...

Αγαπητοί φίλοι τέτοια γίνονται στη χώρα και μετά άντε να μαζέψεις τα δημοσιεύματα τύπου Focus Γερμανίας ...

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Τότε θα έπρεπε να κυνηγήσουν και τα 850.000 μέλη.

Το θέμα είναι η γνωστή διαμάχη του ποιός είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο σε ένα site, ο site owner ή αυτός που ανεβάζει το υλικό. Και επειδή το νομοθετικό μας σύστημα είναι λίγο τρύπιο από όσο ξέρω σε κάτι τέτοια, γίνονται κινήσεις εντυπωσιασμού και κυνηγάνε τον site owner που είναι πιο εύκολο κα να εντοπίσεις.

Θα θέλατε να θεωρείστε υπεύθυνοι για τα σχόλια που κάνουν άλλοι στα blog σας; Αλλά έτσι όπως έιναι η κατάσταση είμαστε.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Το θέμα είναι η γνωστή διαμάχη του ποιός είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο σε ένα site, ο site owner ή αυτός που ανεβάζει το υλικό. Και επειδή το νομοθετικό μας σύστημα είναι λίγο τρύπιο από όσο ξέρω σε κάτι τέτοια, γίνονται κινήσεις εντυπωσιασμού και κυνηγάνε τον site owner που είναι πιο εύκολο κα να εντοπίσεις.

Θα θέλατε να θεωρείστε υπεύθυνοι για τα σχόλια που κάνουν άλλοι στα blog σας; Αλλά έτσι όπως έιναι η κατάσταση είμαστε.

Έτερον εκάτερον Μιχάλη, σε αυτή την περίπτωση η αντίδραση υποστήριξης θα έπρεπε να είναι να ομολογήσουν ένοχοι όσοι από τους 850.000 συμερρίζονται αυτή την αντίδραση για να συλληφθούν και να δικαστούν αντί για τους διαχειριστές.

καλησπερα παιδια :)

και μενα δεν μου αρεσει αυτη η κινηση της διαμαρτυριας...ειναι για λαθος σκοπο...δεν επιτρεπεται,οσο και αν μας βολευουν αυτου του ειδους τα sites,να βγαινουμε στους δρομους για να μεινουν ανοιχτα ...

ειναι μια μορφη παρανομιας,οπως και να το κανουμε,κακα τα ψεμματα...και εγω στεναχωρηθηκα οταν εκλεισαν το greekfun γιατι ειχα βολευτει αφανταστα με αυτο για κατεβασμα ταινειων και τραγουδιων και μου κακοφανηκε...

αλλα πρεπει να αντιμετωπιζουμε τα πραγματα με ρεαλισμο..

ειναι ενα ειδος κλοπης και δεν μενει ατιμωρητο,αργα η γρηγορα ολα τα "καλα" τελειωνουν...αλλα δεν θα βγουμε και στους δρομους για να αφησουν τους υπευθυνους ελευθερους...

μεσα μου λυπαμαι που πιανονται αλλα η πικρη πραγματικοτητα ειναι αυτο που συμβαινει....

βασικα τωρα τελευταια ειναι πολλα στραβα που εχουν συμβει εδω μεσα (στο φορουμ οχι στο thread)και με κανουν να αρχιζω να απομακρυνομαι απο το φορουμ...πολλες φορες σκεφτομαι να κανω unsuscribe απο καθε θεμα που παρακολουθω κι απλα να κλεισω την πορτα πισω μου χωρις να κοιταξω καν...

αλλα ειναι καποια πραγματα (οπως η παρεα εδω μεσα)που δεν μπορω να τα μουτζωσω....

υπαρχουν παιδια που "γνωριζομαστε" χρονια εδω μεσα και ειναι τιμη μου,που με εχουν στην λιστα των φιλων τους.ολοι μας εχουμε βαλει απο ενα λιθαρακι ο καθενας,ωστε να ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα και τα πιο γνωστα φορουμ το myphone..

καποιοι το εχουν σεβαστει αυτο,καποιοι οχι...δεν μπορουμε να αλλαξουμε κατι για αυτο δυστυχως...

καποιοι ομως ειναι πολυ αχαριστοι κι εγωιστες για να δεχτουν οτι το myphone το "κρατανε" ψηλα,οι χρηστες του και οχι οι ιδιοκτητες του....

δεν θα πω αλλα (ηδη ειπα πολλα...)γιατι δεν επιτρεπεται..

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Την καλησπέρα μου!

Δημήτρη είμαστε πολλοί που γράφουμε μόνο σ αυτό το thread!!! γιαυτό μην ανησυχείς.... Φαινόμενα των καιρών.... Γιαυτό το προφυλάσουμαι σαν κόρη οφθαλμού....;);)

Οσο για τα παιδιά του "γαμάτο" ήξεραν τι έκαναν κ τι γινόταν στον χώρο τους.... οπότε θα έπρεπε να προσέχουν λίγο παραπάνω.... για να μην επεκταθώ παραπάνω....

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, μερικοί έχουν απίστευτο θράσος!!

Δεν φτάνει που παρανομούν, διαμαρτύρονται κιόλας....

Ναι ρε συ Μιχάλη, αλλά και αυτοί παράνομοι δεν ήταν;

Και όταν μιλάμε για 16.000.000 επισκέψεις την ημέρα, είναι μεγαλούτσικο νούμερο. Και με 850.000 τακτικά μέλη.

Εμένα δεν μου άρεσε πάντως η διαμαρτυρία. Για ότι και να ήταν. ;)

Και πάλι αφού παρανόμησαν όπως λένε οι νόμοι...

Τι διαμαρτύρονται?? Είναι σαν έρχομαι και να σε κλέβω και να διαμαρτύρεσαι να με βγάλουν έξω και ίσως να συνεχίσω να κλέβω..

Άρα διαμαρτύρονται γιατί είχαν όφελος τόσο καιρό κάποιοι, και τους καταφάνηκε η σύλληψη..

Κοίτα, προσωπικά δεν είμαι από αυτούς που θεωρούν το να κατεβάσεις μια ταινία ή ένα τραγούδι σαν "έγκλημα" , "κλοπή" και δεν συμμαζεύεται. Ντάξει, άνθρωπος είσαι....

Αλλά όχι και να κάνεις πορεία διαμαρτυρίας από πάνω....:lol::lol: Αυτό είναι ανέκδοτο.

Δυστυχός Αλέξανδρε, αυτή είναι η νοοτροπία των Ελλήνων. Όταν θίγονται, διαμαρτύρονται, είτε έχουν δίκιο, είτε έχουν άδικο...

Αγαπητοί φίλοι τέτοια γίνονται στη χώρα και μετά άντε να μαζέψεις τα δημοσιεύματα τύπου Focus Γερμανίας ...

Έτερον εκάτερον Μιχάλη, σε αυτή την περίπτωση η αντίδραση υποστήριξης θα έπρεπε να είναι να ομολογήσουν ένοχοι όσοι από τους 850.000 συμερρίζονται αυτή την αντίδραση για να συλληφθούν και να δικαστούν αντί για τους διαχειριστές.

Να σας θέσω εγώ ένα μεγάλο ερώτημα που απασχολεί την νομική τάξη για αιώνες??? Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό????? ή το αντίστροφο....Ότι είναι ηθικό δεν είναι και νόμιμο????

Μην βιαστείται να απαντήσετε γιατί αυτό το ερώτημα μέχρι και σήμερα δεν έχει απαντηθεί και κάθε φορά αντιμετωπίζεται ad hoc, δηλαδή κατά περίπτωση.....

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Έτσι είναι η ζωή όμως, αλλά δεν χρειάζεται να το ακούσεις από εμένα αυτό, μιας που έχεις ακριβώς τα διπλάσια χρόνια ζωής από εμένα στην πλάτη σου. Αυτό που ήθελα να σου πω είναι πως χωρίς να σε γνωρίζω, έχω την πεποίθηση πως είσαι καλός καπετάνιος και θα βγεις από την φουρτούνα, χωρίς να χρειαστεί να παιδευτείς τόσο, όσο κάποιος άλλος σε παρόμοια περίπτωση.

να σαι καλα Αντωνη:) το παλευω...ελπιζω να πανε ολα καλα..ειναι πολυ δυσκολη η περιοδος αυτη για μενα...

Να σας θέσω εγώ ένα μεγάλο ερώτημα που απασχολεί την νομική τάξη για αιώνες??? Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό????? ή το αντίστροφο....Ότι είναι ηθικό δεν είναι και νόμιμο????

Μην βιαστείται να απαντήσετε γιατί αυτό το ερώτημα μέχρι και σήμερα δεν έχει απαντηθεί και κάθε φορά αντιμετωπίζεται ad hoc, δηλαδή κατά περίπτωση.....

Βαγγελη μην βαζεις δυσκολα :p:D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ασχετο αλλά 18 Ιουνίου ξεκινάει η Digea στην Αθήνα!

H κοροϊδία σε όλο της το Μεγαλείο!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

@zaharakis

Δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες σε αυτό το forum με την έννοια που το θέτεις. Όλοι χρήστες είμαστε είτε ανοίκουμε στην ομάδα διαχείρισης είτε όχι.

Φιλικά πάντα. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Βαγγέλη πραγματικά βάζεις δύσκολα εδώ! :happy:

Προσωπικά δεν μπορώ γενική απάντηση.

Αλλά στο θέμα, σίγουρα δεν φταίει ο site owner που οι χρήστες διακινούν παράνομο υλικό. Και στην ουσία δεν είναι αποθηκευμένο εκεί. Αλλά με την ίδια λογική, μπορείς να μηνύσεις το Rapidshare, για παράδειγμα, που φιλοξενεί τόσο παράνομο υλικό; Ή θα μηνύσεις αυτόν που το ανεβάζει; Ή αυτόν που το κατεβάζει; Και αν αυτός που το ανεβάζει δεν είναι και ο «σπάστης»; Τότε; Θα πρέπει να κυνηγήσεις αυτόν που τα «σπάει» ή που «ριπάρει» τις ταινίες. Και άντε βρες τον!

Και συνεχίζοντας την ίδια συλλογιστική πορεία, γιατί να κυνηγήσεις τους διαχειριστές; Αν, πχ, το myPhone φιλοξενούσε links παράνομου λογισμικού, αλλά δεν τα αποθήκευε στον server του (όπως και με το gamato), θα πρέπει να κυνηγήσουν τον Αρτέμη, τον Mythozz, τον nervous, τον Κώστα kkalog και εμένα που είμαστε myPhone staff;;;

Άκρη δεν βγάζουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιος παρανομούσε. Και η συγκέντρωση δεν είχε νόημα από την στιγμή που παραβιαζόταν κάποιος νόμος. Είναι αυτό που έγραψε ο Σπύρος. Αν όλοι μαζί κλέβαμε τα αυτοκίνητα από την Εκάλη και μας πιάνανε, θα έπρεπε οι αγοραστές μας να κάνουν πορεία/συγκέντρωση διαμαρτυρίας επειδή αγόραζαν Μερτσεντέ φτηνά (ή και τζάμπα);

Μπάχαλο... Άκρη πουθενά.....:wacko:

Άλεξ υπάρχει μια διαφορά όμως...

Στο Rapidshare το τι ανεβαίνει (παράνομο ή όχι) δεν είναι εμφανές στους ιδιοκτήτες. Και ειδικά πλέον με τα encrypted. Δεν έχουν πρόσβαση στα αρχεία σου. Είναι αν π.χ. στο dropbox αρχίσω και ανεβάζω εγώ παράνομο υλικό και σας δίνω links.

Με τα τορρεντάδικα είναι χαζό να λέμε ότι οι ιδιοκτήτες δεν ξέρουν τι ανεβαίνει αφού κάθε ποστ έχει τίτλο και λοιπά. Μέχρι και κανόνες για το πώς να ανεβαίνουν.

Δεν ξέρω τι γίνεται νομικά και αν τελικά επιτρέπεται. Μιλάω καθαρά για τη διαφορά Rapidshare και Torrent sites.

Αν εγώ σου νοικιάσω το σπίτι μου και ξέρω ότι το κάνεις γιάφκα υποθάλπτω ή όχι έναν εγκληματία. Δεν είμαι νομικός, απορίες εκφράζω.

Αγαπητοί φίλοι τα πράγματα είναι πιο απλά, η πράξη της διάθεσης υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα καθεαυτή είναι παράνομη. Η διευκόλυνση της πράξης ("συνέργεια") με την παροχή ενός "χώρου" όπου διευκολύνεται η τέλεση της παράνομης πράξης είναι και αυτή παράνομη, άσχετα αν δεν είναι καθεαυτή η πράξη της διάθεσης (αυτά που γράφονται σε αυτά τα site περί μη αποθήκευσης κλπ, είναι να το πω λαϊκά, νομικίστικες μπούρδες).

Για εμένα το απαράδεκτο της ιστορίας είναι ότι όλοι έκαναν τα στραβά μάτια μέχρι που θίχτηκαν τα συμφέροντα του διάσημου πια DVD, του κατεξοχήν δηλαδή υλικού χωρίς κανένα "πνευματικό δικαίωμα".

Όσο για τα περί ελευθερίας στη διακίνηση πληροφοριών και λοιπές ιδεολογικές πλατφόρμες, ας υπολογίσει κάποιος τα hits που ακούγονται αυτές τις μέρες επί το διαφημιστικό έσοδο από τις διάφορες επίσης απαράδεκτες διαφημίσεις με τα "βρες που είναι οι φίλοι σου" και τα "δες την απέναντι όπως την έκανε η μαμά της" και μετά τα λέμε.

Edited by kkalog

Ασχετο αλλά 18 Ιουνίου ξεκινάει η Digea στην Αθήνα!

H κοροϊδία σε όλο της το Μεγαλείο!

γιατί το λες αυτό συναδελφε;

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Βαγγέλη, εμείς στη Νομική αυτά τα ξεκαθαρίσαμε από το πρώτο εξάμηνο.

Ο νόμος δεν έχει σχέση ούτε με την ηθική, ούτε με το έθιμο, ούτε νε τη θρησκεία.

Ο νόμος είναι η επιβολή της άρχουσας τάξης στο σύνολο ενός πληθυσμού.

Όλα τα άλλα είναι για να περνάει η ώρα.....

Βαγγέλη, εμείς στη Νομική αυτά τα ξεκαθαρίσαμε από το πρώτο εξάμηνο.

Ο νόμος δεν έχει σχέση ούτε με την ηθική, ούτε με το έθιμο, ούτε νε τη θρησκεία.

Ο νόμος είναι η επιβολή της άρχουσας τάξης στο σύνολο ενός πληθυσμού.

Όλα τα άλλα είναι για να περνάει η ώρα.....

θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω....έχει αναγνωριστεί το εθιμικό δίκαιο, και το Ελληνικό και κυρίως το Ευρωπαικό (σωρεία αποφάσεων του Ευρωπαικού Δικαστηρίου που αναφέρονται στο έθιμο και στην ηθική και απαλλάσουν τον κατηγορούμενο)....και απορώ, γιατί πλέον είναι από τις θεμελιώδης αρχές το εθιμικό δίκαιο, όσο για την ηθική είναι πολλές οι διατάξεις του Π.Κ. που αναφέρονται σε αυτήν....αλλά επειδή είμαστε τώρα τελείως :offtopic: αν θέλεις στείλε μου πμ να σου εξηγήσω........

Δεν δικαιολογώ τις διάφορες ιστοσελίδες που διακινούν παράνομα υλικό κατοχυρομένο με πνευματικά δικαιώματα αλλά πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις....και όποιος σε αυτά τα θέματα είναι απόλυτος κάνει μεγάλο λάθος!!!!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Μόλις είδα αυτό:

In a court ruling that will surely shake the Spanish and European legal scene for years to come, a Spanish judge has today declared not only that sites containing links to copyrighted information are legal, but that torrenting copyrighted information for non-profit reasons is also inside of the law.

If you think that we are in some way confused, or kidding, here is a quote from the judge in question:

“P2P networks are mere conduits for the transmission of data between Internet users, and on this basis they do not infringe rights protected by Intellectual Property laws”

It is hard to confuse what that means. Provided that the sharer of the information is not profiting (garnering any revenues whatsoever), off of the transfer, then the action is legal now in Spain according to this new precedent.

Also, the same judge has ruled that websites such as elrincondejesus are perfectly legal, as there is no law on the books saying otherwise. Put together, websites can host torrents, citizens can download them, and torrent the files legally, provided that no one is making a profit along the way.

How long will this last? Time will tell, but happily for Spanish users of Bittorrent, today they are safe.

Πηγή

Μόλις είδα αυτό:

Πηγή

Μάλιστα ..... Ε κάποια στιγμή θα γινόταν κ αυτό Νίκο ... Εδώ δε ξέρω τι θα γίνει.....

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned