hlias77 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 η δικη μου αχρησιμοποιητη ειναι... δεν εχω χρησιμοποιησει τιποτα ουτε τα καλλυματα οθονης ουτε το πανακι.. :p το κινητο το εχω σε invisible shield. δεν ξερω τι να κανω εχω βαρεθει... το σκεφτομαι πολυ για Hero. αποψε θα αποφασισω εξαλλου τωρα ειμαι απασχολημενος. γμτ.... Δημητρη σαν κατοχος του hero 2 παρακαλω φορες,σου λεω μην πας εκει! Αν θες hd2 για αλλαγη πηγαινε.Το hero δεν εχει να σου προσφερει τιποτα σε σχεση με το iphone.Δεν λεω,πολυ καλο λειτουργικο,δεν κολαει και γενικα ξεχνας οτι εχεις "εξυπνο" κινητο.Αλλα δεν.Αν θες android περιμενε καποια αλλη συσκευη. Περιμενε λιγο ακομα τους κατοχους του hd2 να διαβασεις τις γνωμες τους και αναλογα πραξε.:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 @ soom Αλέξανδρε πάρε μου μία. Το μήλο είναι μαύρο. Θα σου δώσω διεύθυνση να μου τη στείλουν. Θα μου δώσεις ένα IBAN για να σου βάλω τα ευρώ πριν την παραγγείλεις Και άλλη φορά αν κάνεις παραγγελίες να ρωτάς Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Κώστα τι έγινε με το lockinfo; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Κώστα τι έγινε με το lockinfo; Τίποτα Τα έχω ίδια με σένα Στο Think δεν μου βγάζει κλήσεις και βγάζει μόνο ένα ημερολόγιο. Χωρίς Think δεν βγάζει το ToDo (Native ..... not supported) Στην Apple το Mac Book Pro 15-inch: 2.66GHz 1999$, στο Πλαίσιο 1899 ευρω Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 @ soom Αλέξανδρε πάρε μου μία. Το μήλο είναι μαύρο. Θα σου δώσω διεύθυνση να μου τη στείλουν. Θα μου δώσεις ένα IBAN για να σου βάλω τα ευρώ πριν την παραγγείλεις Και άλλη φορά αν κάνεις παραγγελίες να ρωτάς Ρε συ έχω δώσει στο forum τέτοια θήκη και εσύ πας για άλλη; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ρε συ έχω δώσει στο forum τέτοια θήκη και εσύ πας για άλλη; Βγαίνει και με ραβδώσεις; ... Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ρε συ έχω δώσει στο forum τέτοια θήκη και εσύ πας για άλλη; Έχει και ... καθυστέρηση στο άνοιγμα του μήλου? Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 @ soom Αλέξανδρε πάρε μου μία. Το μήλο είναι μαύρο. Θα σου δώσω διεύθυνση να μου τη στείλουν. Θα μου δώσεις ένα IBAN για να σου βάλω τα ευρώ πριν την παραγγείλεις Και άλλη φορά αν κάνεις παραγγελίες να ρωτάς Κώστα το θέμα με τις διευθύνσεις είναι λίγο περίεργο και δεν το έχω κοιτάξει. Πολλοι στέλνουν στην διεύθυνση του PayPal ή του eBay, έχω καταλάβει... Γενικά δεν είναι δύσκολο! Αν έχεις και λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς, όπως εγώ, τότε μπορώ πολύ άνετα να σου πω με δύο λόγια τι παίζει και πως θα την πάρεις...! ;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Κώστα το θέμα με τις διευθύνσεις είναι λίγο περίεργο και δεν το έχω κοιτάξει. Πολλοι στέλνουν στην διεύθυνση του PayPal ή του eBay, έχω καταλάβει... Γενικά δεν είναι δύσκολο! Αν έχεις και λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς, όπως εγώ, τότε μπορώ πολύ άνετα να σου πω με δύο λόγια τι παίζει και πως θα την πάρεις...! ;) Έχω κάνει PayPal με Visa Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Στην Apple 15-inch: 2.66GHz $1,999.00 Στο Πλαίσιο 1.899,00 € Αλέξανδρε, Νίκο? Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Στην Apple 15-inch: 2.66GHz $1,999.00 Στο Πλαίσιο 1.899,00 € Αλέξανδρε, Νίκο? Στο Βέλγιο αυτός που λές (ο δεύτερος από τα 3 μοντέλα στις 15.4 ίντσες) είναι 50 ευρώ φθηνότερος. http://store.apple.com/be-fr/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Στην Apple 15-inch: 2.66GHz $1,999.00 Στο Πλαίσιο 1.899,00 € Αλέξανδρε, Νίκο? Κώστα δεν έχω καθόλου χρόνο να σου απαντήσω τώρα. Θα σου απαντήσω αργότερα όμως. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Δημητρη σαν κατοχος του hero 2 παρακαλω φορες,σου λεω μην πας εκει! Αν θες hd2 για αλλαγη πηγαινε.Το hero δεν εχει να σου προσφερει τιποτα σε σχεση με το iphone.Δεν λεω,πολυ καλο λειτουργικο,δεν κολαει και γενικα ξεχνας οτι εχεις "εξυπνο" κινητο.Αλλα δεν.Αν θες android περιμενε καποια αλλη συσκευη. Περιμενε λιγο ακομα τους κατοχους του hd2 να διαβασεις τις γνωμες τους και αναλογα πραξε.:) με επεισες... δεν το αγοραζω... περιμενω. εχεις δικιο.... Κωστα 1799Ε στοιχιζει Ιταλια... οι τιμες αυτες ειναι αλλα πχ αν το αγορασει ακαδημαικος τοτε το αγοραζεις περι τα 1600Ε :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Παιδιά ενημερωτικά και μόνον, δεν ξέρω αν το έχετε δει, στη cydia home page, έχει λεπτομερεις οδηγίες και για OPENssh αλλά και πως να αλλάξεις το pass... Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Στο Βέλγιο αυτός που λές (ο δεύτερος από τα 3 μοντέλα στις 15.4 ίντσες) είναι 50 ευρώ φθηνότερος. http://store.apple.com/be-fr/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro Εχω το 2.66 με 15.4 οθονη με ουτε 6 ωρες λειτουργια απο πλαισιο με αποδειξη. Το δινω γιατι μου δωσαν mac απο την εταιρεια που δουλευω. Το δινω 1400 ευρω. Αν ενδιαφερεται καποιος ασ στειλει pm. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Αγόρασα κι εγω το Mac Book Pro 13'' 2.26 Θα το παραλάβω την Κυριακή. Σε παρα πολυ καλή τιμή 985 ευρω (8000 EGP:8,12= 985 euro). Τελικα οντως η Ελλάδα ειναι η πιο ακριβη χώρα παγκοσμιως. http://img15.imagehosting.gr/out.php/i1248895_img-0128.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 με γεια σου!!!!! τελεια.....θα δεις εκανες καλη επιλογη... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Με γεια, με γεια! και ότι θέλετε εδώ είμαστε κύριε συνάδελφε :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Αγόρασα κι εγω το Mac Book Pro 13'' 2.26 Θα το παραλάβω την Κυριακή. .......................... Τελικα δεν αντεξες ουτε μεχρι τα χριστουγεννα. Ελπιζω να διαβαζεις και τα e-mail σου. Καλοριζικος. ;)Περισσοτερα αργοτερα on-line :D Ασχετο, ο Ζαχαρακης τα εχει παρει με το Leo. Ηδη το εβαλε στο συρταρι και περιμενει αλλη ROM και HSPL/USPL, οποτε αυτα ερθουν. Κριμα, αποτι φαινεται και απο αυτα που εγραψε οι προσδοκιες του κοσμου για μια γ@μ@τη συσκευη εξανεμιστηκαν :cry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Γεια σας παιδιά. Σήμερα απέκτησα και εγω το Iphone 3gs. Πιο παλιά είχα το 2g και παρατήρησα αρκετές διαφορές. Πιο συμπαγές σχήμα, καλύτερο ηχείο, φοβερή απόκριση της touchscreen κτλ. Είναι απίστευτο τηλέφωνο!! Έκανα jailbreak και άλλαξα το password του ssh για να είναι ασφαλές. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να είναι πλήρως ξεκλειδωμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 με αυτα εισαι ΟΚ... καλοριζικο!!!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Σε ευχαριστώ πολυ, να σαι καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Αγόρασα κι εγω το Mac Book Pro 13'' 2.26 Θα το παραλάβω την Κυριακή. Σε παρα πολυ καλή τιμή 985 ευρω (8000 EGP:8,12= 985 euro). Τελικα οντως η Ελλάδα ειναι η πιο ακριβη χώρα παγκοσμιως. http://img15.imagehosting.gr/out.php/i1248895_img-0128.jpg κατω κατω βλεπω να γραφει LEO η με γελουν τα ματακια μου:lol: παντως στο απο κατω topic της htc εχουν κατεβει πολυ τα αυτια:p να πω μια παγομαρα ενα φρεναρισμα ενα κοψιμο φορας!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ευχαριστω πολυ παιδια, Την αποφαση την πηρα αμεσα και για δυο λογους. Πρωτον βεβαιωθηκα οτι θα μπορω να λαμβανω,να επεξεργαζομαι και να ξαναστελνω τα excel αρχεια μου στην εταιρεια μου. Η επιβεβαιωση ηλθε απο μια συμπτωση που δεν την περιμενα με τιποτα. Ημουν στο apple shop και κοιταγα τα μηλο εργαλια. Ξαφνικα ακουω καποιο να μου λεει "what you make here Hawaga?" Hawaga σημαινει αυτος που ζει στην Αιγυπτο αλλα δεν ειναι Αιγύπτιος. Ηταν ο ιδιοκτητης του εργοστασιου που συνεργαζομαστε. Ειχε ελθει να αγορασει κι αυτός το ιδιο macbook.:blink: Θελει να δει αν θα τον βολεψει για να βαλει στο γραφειο του το imac 27'' Μοιραζεται τα ιδια αρχεια με μενα αφου κανουμε την παραγωγη στο εργοστασιο του. Πρωτου ελθει να το αγορασει ειχε κανει δοκιμες στο apple του γιου του, οποτε σιγουρευτηκαμε και οι δυο. Για να καταλαβετε οτι το laptop που θα αντικατσαστησει ειναι ενα sony των 2500 ευρω και αργοτερα θα αντικαταστησει ενα Sony απο αυτα που τα εχουν ολα στην οθονη. Ο δευτερος λογος ειναι οτι το ευρω εχει την υψηλοτερη τιμη και δεν νομιζω να παραμεινει σ αυτην. Δεν υπηρχε λογος να περιμενω. Ktsak θα τα πουμε στο msn Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ευχαριστω πολυ παιδια, Την αποφαση την πηρα αμεσα και για δυο λογους. Πρωτον βεβαιωθηκα οτι θα μπορω να λαμβανω,να επεξεργαζομαι και να ξαναστελνω τα excel αρχεια μου στην εταιρεια μου. Η επιβεβαιωση ηλθε απο μια συμπτωση που δεν την περιμενα με τιποτα. Ημουν στο apple shop και κοιταγα τα μηλο εργαλια. Ξαφνικα ακουω καποιο να μου λεει "what you make here Hawaga?" Hawaga σημαινει αυτος που ζει στην Αιγυπτο αλλα δεν ειναι Αιγύπτιος. Ηταν ο ιδιοκτητης του εργοστασιου που συνεργαζομαστε. Ειχε ελθει να αγορασει κι αυτός το ιδιο macbook.:blink: Θελει να δει αν θα τον βολεψει για να βαλει στο γραφειο του το imac 27'' Μοιραζεται τα ιδια αρχεια με μενα αφου κανουμε την παραγωγη στο εργοστασιο του. Πρωτου ελθει να το αγορασει ειχε κανει δοκιμες στο apple του γιου του, οποτε σιγουρευτηκαμε και οι δυο. Για να καταλαβετε οτι το laptop που θα αντικατσαστησει ειναι ενα sony των 2500 ευρω και αργοτερα θα αντικαταστησει ενα Sony απο αυτα που τα εχουν ολα στην οθονη. Ο δευτερος λογος ειναι οτι το ευρω εχει την υψηλοτερη τιμη και δεν νομιζω να παραμεινει σ αυτην. Δεν υπηρχε λογος να περιμενω. Ktsak θα τα πουμε στο msn Κωστα τα διαβασες τα συγχαρικια για το Λεο;; :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts