Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:p

Ναι, αλλά αυτο δε λέει κάτι. Εκεί το iPhone δεν κυκλοφορεί "επίσημα". Κάτι αντίστοιχο δεν ίσχυε και με τα Carrefour (αν θυμάμαι καλά το καταστημα) με το 2G; Και εδώ νομίζω γύρω στα 900-1000 το είχαν.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

:p

Ναι, αλλά αυτο δε λέει κάτι. Εκεί το iPhone δεν κυκλοφορεί "επίσημα". Κάτι αντίστοιχο δεν ίσχυε και με τα Carrefour (αν θυμάμαι καλά το καταστημα) με το 2G; Και εδώ νομίζω γύρω στα 900-1000 το είχαν.

Ναι, έχεις δίκαιο, η τιμή του 2G ήταν υπερβολικά ψηλή. Και πάλι όμως, επίσημα ξε-επίσημα, δεν είναι τιμή αυτή. Υπερβολικά υπερβολική...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να δώσουν 1000€ για ένα κινητό (και η Apple έχει τόσο καλό marketing :p), θα υπάρχουν και άνθρωποι που θα ζητάνε 1000€ για αυτό το κινητό και θα προσπαθούν να σε πείσουν πως είναι "προνομιακή τιμή". ;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Θα ειναι απιστευτη βλακεια να αναρτησουν τιμες ανω των 1000Ε....εστω 999..πανω απο 1000 ειναι ψυχολογικο οριο...
:w00t:

Καλησπερα και απο εμενα.

Εδω και κανα μηνα ειμαι Manhattan και το μαγαζι της Apple ειναι 2 blocks απο το apartment μου.

Πηγα να το δω και απο κοντα αλλα γινοταν Ο χαμος και εφυγα.

Εδω το 3GS 16αρι πρεπει να παιζει 599$ +8% taxes.

Λετε να το τσιμπησω απο εδω? σκεφτομαι μηπως παρω το 3G second hand σε ξεφτιλα τιμη.

Για να ακουσω καμια γνωμη!

Thanx guys!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η τιμή της συσκευής θα είναι €619 για τα 16GB και €719 για τα 32GB

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

Η τιμή της συσκευής θα είναι €619 για τα 16GB και €719 για τα 32GB

πηγή; απο που το ξερεις;

Παντως κ απο Γερμανο και απο αλλα καταστηματα vodafone ολοι λενε 570 το 16αρι

Samsung S21 Ultra

Και οι 2 τιμες θα ελεγα οτι παιζουν με ανεση. Μιας και η μια θα μπορουσε να ειναι προ ΦΠΑ.

Ειναι καταπληκτικο παντως που περιμενουν 2-3 μερες πριν να ανακοινωσουν τις τιμες...

Μηπως ειναι κανα μεγαλο μυστικο και το ανακοινωνουν μονο σε λιγους και εκλεκτους? :)

Ελεος...

μακάρι να είναι η τιμή αυτή που λέτε διότι έχω κάνει προκράτηση το 32GB

καλά δεν σε δεσμεύει κιόλας να το πάρεις :P

άμα δεις καμια τρελή τιμή παίρνεις το 16gb.

πάντως η τιμές εγώ πιστεύω είτε θα είναι ίδιες με τις ιταλίας είτε θα είναι στα 590 και 690 αντίστοιχα.

μακάρι να το βάλουν στις τιμές που σας είπαν!

άντε 7 μερούλες έμειναν για να μάθουμε την αλήθεια !! :P

μακάρι να ερθει στις 31/7!!

θα έρθει πιστεύω...απλά δεν θα έχουν ποσότητες.

δε νομίζω η apple να τους άφησε να ανακοινώσουν ημερομηνία χωρίς να τους στείλει το προϊόν..

άσε που είναι λίγες η ημερες από τότε που βγήκε η ανακοίνωση οποτε αν είχε συμβεί κάτι από αυτά που ακούγονται δεν θα είχαν ανακοίνωση τίποτα..

παιδια, περνωντας απο 2 καταστηματα vodafone σημερα, το ενα ειναι το κεντρικο της στο χαλανδρι, κανεις δεν ηξερε εαν το εχουν την αλλη παρασκευη και ακομα δεν ξερουν τπτ περι τιμης. εχω καποιους ενδοιασμους εαν ειναι διαθεσιμο τελικα στις 31
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών νέων, αλλά στη χθεσινή οικονομική ανάλυση τριμήνου της Apple, ειπώθηκε ότι αντιμετωπίζεται σημαντικό πρόβλημα διαθεσιμότητας συσκευών iPhone 3GS. Τα νέα iPhone πουλάνε αρκετά καλύτερα του αναμενόμενου (η Apple πούλησε 5,2 εκατομμύρια iPhone σε ένα τρίμηνο!) και αυτό δημιουργεί πρόβλημα αποθέματος. Εώς εκ τούτου, η Apple σχεδιάζει την καθυστέρηση εμφάνισης των νέων iPhone 3GS σε αρκετές χώρες για διάστημα λίγων εβδομάδων!

Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση:

Response to the iPhone 3GS has been “tremendous” to the point where the company can’t make enough of the phones to meet demand. “We’re working to address this,” the company said. The company doesn’t want to predict when supply and demand will balance, but it won’t be in the short term. Rollouts to new countries may have to move by “a few weeks here or there.”

Λέτε μέσα σε αυτές τις νέες χώρες να περιλαμβάνεται και η Ελλάδα και το “31 Ιουλίου” που αναγράφουν στα sites τους Vodafone και Cosmote να γίνει 31 Αυγούστου; Ελπίζω πως όχι!

apo to site:http://myi.gr/ :oops::cry:

Έχουν ήδη εκτελωνίσει απόθεμα. Και αν ίσχυε αυτό θα άλλαζαν την ημερομηνία. Αυτά γίνονται σε συνεννόηση με την Apple.

παιδια, περνωντας απο 2 καταστηματα vodafone σημερα, το ενα ειναι το κεντρικο της στο χαλανδρι, κανεις δεν ηξερε εαν το εχουν την αλλη παρασκευη και ακομα δεν ξερουν τπτ περι τιμης. εχω καποιους ενδοιασμους εαν ειναι διαθεσιμο τελικα στις 31

Αυτο εχει να κανει μαλλον με το γεγονος οτι η πλειοψηφια των υπαλληλων ειναι ανιδεοι - απαραδεκτοι. Πηγα να ρωτησω εχθες για ενα φιλο που ενδιαφερεται και αυτος για το 3gs και δεν ξερω τι να πρωτοπω για το τι ειπωθηκε και ποια ηταν η συμπεριφορα τους.

Απλα αισχος.

Αν δεν ηταν και η κοσμοτε ακομα χειροτερη απο αυτους μπορει και να σκεφτομουν να μεταφερω τον αριθμο μου.

Guest valeria

Θυμάμαι πολύ καλά ότι πέρυσι, 2 μέρες πριν τις 22 Αυγούστου που κυκλοφόρησε το 3G επίσημα στη χώρα μας, σε κανένα κατάστημα δεν ήξεραν τίποτα, ή τέλος πάντων, δεν ήθελαν να μιλήσουν.

Οπότε - λογικά - θα έρθει κανονικά στις 31...

αλλωστε αν δε κάνω λάθος,εμπορικά προγράμματα και τιμές ανακοινώθηκαν το πρωί της 22/8

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

αλλωστε αν δε κάνω λάθος,εμπορικά προγράμματα και τιμές ανακοινώθηκαν το πρωί της 22/8

σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ... το κρατάνε σαν επτασφράγιστο μυστικό μέχρι και το πρωί της κυκλοφορίας τους .. Ωστόσο είναι κάπως "απαράδεκτο" κι αυτό.. γιατί οκ .. κάποιοι θα τρέξουν να κάνουν νέες συνδέσεις και θα το πάρουν αμέσως (φαντάζομαι).. ή σαν σκέτη συσκευή (ελπίζω να το δίνουν χωρίς προβλήματα) χωρίς δεύτερη σκέψη .. αλλά κάποιοι που θα θέλουν - θέλουμε - λίγες μέρες να το σκεφτούμε (για μένα είναι το οικονομικό ένα θέμα + ότι έχω και κάποια προβλήματα με την cote οπότε θα το ψάξω ακόμα και για φορητότητα) θα μείνουμε με τη χαρά μου φαίνεται .. γιατί θα'χει εξαντληθεί μέχρι τότε ... :worry:

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

ξέρεις [ποιο ειναι το θέμα; υπάρχει κ αντίλογος...ναι μεν,εφόσον σαν εταιρια εμένα,με βάζει στο τριπάκι της προκράτησης κλπ,οφείλει να μου παράσχει πληροφορίες πολύ βασικές (πχ τιμή),αλλά απο την άλλη,καμία συσκευή πριν τη μέρα κυκλοφορίας της,δεν αναφέρει τιμή

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Φυσικα κ οι υπαλληλοι κανουν τους ανηξερους...

Απο την μια σε κραταν σε "Αγωνια" και απο την αλλη σου την δινουν στα νευρα! :p

Samsung S21 Ultra

Πιστεύω ότι φέτος είναι πολύ περισσότερο "απομυθοποιημένο" σαν συσκευή είτε γιατί δεν έχει σημαντικές διαφορές από τον προκάτοχο είτε γιατί η αγορά είναι περισσότερο ώριμη (βγαίνουν και εναλλακτικές). Αν το συνδυάσει κανείς αυτό μαζί με την οικονομική κρίση η οποία υπάρχει αδιαμφισβήτητα, νομίζω ότι δεν πρέπει να αγχώνει το ενδεχόμενο της έλλειψης συσκευών.

Στο κάτω - κάτω ειδικά όσοι έχουν ήδη iPhone και επιθυμούν απλή αντικατάσταση νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε και λίγο αν το τοπίο δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο τιμολογιακά ώστε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

ξέρεις [ποιο ειναι το θέμα; υπάρχει κ αντίλογος...ναι μεν,εφόσον σαν εταιρια εμένα,με βάζει στο τριπάκι της προκράτησης κλπ,οφείλει να μου παράσχει πληροφορίες πολύ βασικές (πχ τιμή),αλλά απο την άλλη,καμία συσκευή πριν τη μέρα κυκλοφορίας της,δεν αναφέρει τιμή

Πόσο δίκιο έχεις και πόσο παίζουν μαζί μας οι εταιρείες.

Τι θα πει δεν ξέρουν 6 μέρες πριν την κυκλοφορία του. Δεν υπάρχει λογική, η μαλλον υπάρχει, περιμενουν να δουν αναλλογα το μεγεθος τον κρατήσεων να διαμορφώσουν την τελική τιμή.

Τελικά οσο κατηφορίζει κανείς απο την Βορεια Ευρωπη Νοτιοανατολικά, τόσο βασιλευει η κουτοπονηριά.

Τα ίδια κάνουν εδώ στην Αίγυπτο, η μάλλον χειρότερα. Εδω τιμή λένε, το 16αρι πχ θα πωλείται οσο και το παλιό αλλα με 2 χρονια συμβόλαιο.

Κάνουν όμως κάτι άλλο χειρότερο. Δεν απελευθερωνουν το GPS για τα 3g μεχρι να κυκλοφορίσει το 3g S .

Βαση του νομου που επέτρεψε την χρηση gps στην Αιγυπτο πριν 2 μήνες, θα έπρεπε με το νεο OS να ξεκλειδώσουν τα gps.

Οταν τους ρωτάω λενε περιμενετε μεχρι την ελευση του 3g S και καλα εχουν προβλήματα με κάποιες προδιαγραφές.

Και θελουν να τους πιστεψουμε.

Οταν τους έδειξα ότι στο καταστημα του πουλάνε πλεον το HTC Diamond 2 με ανσωματομενο το MIO Black Mireo που είναι ακριβως ίδιο σαν προγραμμα με κάθε άλλο, το βούλωσαν και δεν ήξεραν τι να απαντήσουν.

Γι αυτό τους έχεσα και δεν το αγόρασα από εκεί και ο λόγος που δεν περίμενα να παραγγείλω το 3g S είναι οτι τόσο στην ελλαδα απ' οπου αγορασα το παλιο 3g τελικά, αλλά και στην Αίγυπτο, για να πάρει κάποιος σκέτη συσκευη θα πρεπει να περιμένει το επόμενο Πάσχα.

Αυτες είναι οι βλακείες της Apple που δεν το αφήνει free.

Θα είχα iphone από τον περασμενο Σεπτέμβρη, αλλα αυτή η τακτική της Vodafone με αναγκασε να μην υποκείψω στον εκβιασμό: "Θες Iphone? κάνε συμβόλαιο"

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned