Jump to content

Αγορές από Aliexpress

villasg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα ενα σκληρο δισκο απο εκει αλλα ηταν χαλασμενο ανοιξα dispute με full refund και ειπε να το στειλω στην διευθυνση. Αλλα ρε παιδια Σιγουρα ειναι αληθινη διευθυνση; Ποσο πληρωνω για να το στειλω;

Recipient: hao zhan

Address: bai yun qu qiao de hua yuan

Address 2: yue xi nan lu1 hao

City: guang zhou

Province / State: guang dong

Country / Region: CN

Postal Code: 510407

Phone: 00-86-18336620815

Edited by GreekDragon
Αλέξανδρος...:cool:

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκτυπωσε το και κολλησε το πανω στο δεμα

Να το στειλεις με tracking number

Δες και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408645 για περισσοτερες πληροφοριες

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Πηρα ενα σκληρο δισκο απο εκει αλλα ηταν χαλασμενο ανοιξα dispute με full refund και ειπε να το στειλω στην διευθυνση. Αλλα ρε παιδια Σιγουρα ειναι αληθινη διευθυνση; Ποσο πληρωνω για να το στειλω;

Recipient: hao zhan

Η διευθύνσεις είναι σωστές. Αλλά και να μην είναι, δε σ ενδιαφέρει,αν δεν το παραλάβει, θα κάνεις escalate, θα δείξεις φωτογραφία με το πακέτο με τη διευθύνση γραμμένη επάνω και τα στοιχεία του tracking που δεν το παραλαμβάνει

Ευχαριστώ παιδιά. Τελικά το ταχυδρόμησα και έβγαλα φωτογραφία το πράμα και το ανέβασα στο dispute στο Αλι.
Αλέξανδρος...:cool:

• 2 weeks later...

Jun. 03 - 2015 εκανα μια αγορα 1,84 δολαρια

28-6 εστειλα μηνυμα οτι δεν εχω παραλαβει ακομα και οτι δεν βλεπω πουθενα το δεμα μου RD527848054CN

Το καταστημα δεν μου απαντησε καθολου στο μηνυμα μου.

Jul. 06 - 2015 εκανα Dispute

Σημερα μου εστειλε μηνυμα το καταστημα Hi friend, this item has no tracking number, we show it in our description, Everyday we ship 500pcs like this, it\'s more quicker and more economic than China post with tracking number. If you don\'t receive the item after 65 days, we will return the money immediately. No dispute before that. Thank you very much και please wait and cancel the dispute,Thank you

Επισης εχω υπολοιπο 30days 10hours Purchase Protection will end.

1) Ειναι λογικο να μην υπαρχει πουθενα το tracking number ?

2) Αν κλεισω το Dispute μετα θα μπρορω αν χρειαστει να το ανοιξω παλι ?

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Jun. 03 - 2015 εκανα μια αγορα 1,84 δολαρια

28-6 εστειλα μηνυμα οτι δεν εχω παραλαβει ακομα και οτι δεν βλεπω πουθενα το δεμα μου RD527848054CN

Το καταστημα δεν μου απαντησε καθολου στο μηνυμα μου.

Jul. 06 - 2015 εκανα Dispute

Σημερα μου εστειλε μηνυμα το καταστημα Hi friend, this item has no tracking number, we show it in our description, Everyday we ship 500pcs like this, it\'s more quicker and more economic than China post with tracking number. If you don\'t receive the item after 65 days, we will return the money immediately. No dispute before that. Thank you very much και please wait and cancel the dispute,Thank you

Επισης εχω υπολοιπο 30days 10hours Purchase Protection will end.

1) Ειναι λογικο να μην υπαρχει πουθενα το tracking number ?

2) Αν κλεισω το Dispute μετα θα μπρορω αν χρειαστει να το ανοιξω παλι ?

Εάν το κλείσεις δεν θα πάρεις τίποτα ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Εάν το κλείσεις δεν θα πάρεις τίποτα ...

:lol:

Δεν ειναι για το 1,84δολαρια, για την κοροιδια με ενδιαφερει. ;) μην λεει ο κινεζος στους φιλους του ''δαγκωσα εναν λαλακα'' :lol:;)

Ευχαριστω :)

Όταν κάτι κάνει 1,84 ευρώ δεν αρκεί το όποιο κέρδος για να πληρωθεί τέλος συστημένου .

Για αυτόν τον λόγο τα στέλνουν με απλό ταχυδρομείο.

Όσα φτάσουν έφτασαν , τα υπόλοιπα τα αποζημιώνουν .

Άρα κάνε υπομονή λίγες μέρες πριν ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω.

Όταν κάτι κάνει 1,84 ευρώ δεν αρκεί το όποιο κέρδος για να πληρωθεί τέλος συστημένου .

Για αυτόν τον λόγο τα στέλνουν με απλό ταχυδρομείο.

Όσα φτάσουν έφτασαν , τα υπόλοιπα τα αποζημιώνουν .

Άρα κάνε υπομονή λίγες μέρες πριν ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω.

Τα ταχυδρομεια στην κινα ειναι επιδοτουμενα. Το Dispute εχω περιθωριο 24ωρες για να το κλεισω, δεν θα το κλεισω.

Το τελευταιο διαστημα τα περισσοτερα δεματα φτανουν το πολυ σε 15 ημερες. Εχω αλλα δεματα που εφτασαν σε 7 και 9 ημερες.

Με την τραπεζικη αργια κ την ολη κατασταση, εχουν κοπει κ οι παραγγελιες απο Aliexpress μεσω χρεωστικων καρτων?? Γιατι προσπαθω να παραγγειλω κ δεν μπορω.

καλησπερα, απο εξωτερικο με κανεναν τροπο δεν μπορεις να αγορασεις τπτ, εχω δοκιμασει και εγω για προγραμμα στο google play με google wallet και paypal και εφαγα ακυρα.....δεν εχει σημασια αν ειναι πιστωτικη ή χρεωστικη, χρηματα στο εξωτερικο δεν βγαινουν. :cry: δυστυχως πρεπει να περιμενουμε τουλαχιστον μαλλον για μηνες.

καλησπερα, απο εξωτερικο με κανεναν τροπο δεν μπορεις να αγορασεις τπτ, εχω δοκιμασει και εγω για προγραμμα στο google play με google wallet και paypal και εφαγα ακυρα.....δεν εχει σημασια αν ειναι πιστωτικη ή χρεωστικη, χρηματα στο εξωτερικο δεν βγαινουν. :cry: δυστυχως πρεπει να περιμενουμε τουλαχιστον μαλλον για μηνες.

ωραια τελεια..εγω νομιζα πως ηταν μονο το paypal το προβλημα!

καλημερα! οχι ολες οι αγορες απο εξωτερικο ειναι! γενικα δεν βγαινουν χρηματα εξωτερικο με κανεναν τροπο! νομιζα πως αλλαξε αυτο απο Δευτερα αλλα διαβασα οτι ισχυει το ιδιο! αν δοκιμασει κανεις μας λεει....

• 2 weeks later...

καποιος σε αλλο θεμα στο φορουμ μας εκανε αγορα απο εδω http://www.banggood.com/ και μαλιστα μεσω Paypal Και εβαλε και screenshot! αν εχει αυτα που θες δοκιμασε να δεις, μπορεις να βαλεις και απευθειας καρτα αν θες. Το Ali το δοκιμασες και δεν σε αφησε?

δες το θεμα εδω μην λεμε τα ιδια : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6231593#post6231593

Edited by Nikifoross

Εγώ δοκίμασα στο ali χρέωση 13$ με κάρτες Εθνικής και Άλφα και τίποτα, ακόμη κ μετα τα μεσανυχτα που υποτιθεται δε θα χει τελειωσει το όριο των 300000€ ανά τράπεζα.

Και με paypal πόρτα έφαγα που θελα να πληρώσω τον server στην αγγλία κι ένα ανταλλακτικό αυτοκινήτου

Εγώ δοκίμασα στο ali χρέωση 13$ με κάρτες Εθνικής και Άλφα και τίποτα, ακόμη κ μετα τα μεσανυχτα που υποτιθεται δε θα χει τελειωσει το όριο των 300000€ ανά τράπεζα.

οποτε και το αλι και το paypal ειναι ακομα οφφ:cool: :mad:

οποτε και το αλι και το paypal ειναι ακομα οφφ:cool: :mad:

Καθόλου off δεν είναι τα ali και pp.

Οι ελληνικές τραπεζικές κάρτες είναι off.

Αυτή είναι η λάθος άποψη. Η τράπεζα απορίπτει την συναλλαγή λόγω Capital Control , όχι το Paypal.

Το Paypal εκτελεί όλες τις συναλλαγές για όσους έχουν υπόλοιπο.

Αυτή είναι η λάθος άποψη. Η τράπεζα απορίπτει την συναλλαγή λόγω Capital Control , όχι το Paypal.

Ακριβώς αυτό

Σχετικά με τις αγορές από το εξωτερικό διαβάστε αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6233685#post6233685

• 2 weeks later...

Πως εξηγείται, ότι γίνονται αγορές online με κάρτα, αλλά με paypal όχι;