JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160616/5e419f25a141d85101c4f97446fb9bc7.jpg Εγώ το βλέπω... αμα πας να δεις τους τροπους πληρωμης δεν υπαρχει , ενω μπορει να το εμφανιζει κατω απο την τιμη του προίοντος σαν μεθοδος πληρωμης αλλα τελικα δεν ισχυει ανεβαζω και printscreen. Eπισης πηρα τηλεφωνο και ρωτησα στα elta για το western union και τελικα εξυπηρετουνε και εκεινοι . Το κοστος για αποστολη σε ιδιωτη στην Σιγκαπουρη που ειναι και το aliexpress ειναι 9,50 ευρω , μου ειπανε να παρω στην world bridge που ειναι τα ειναι τα κεντρικα της western union επειδη θελω να στειλω στην aliexpress . Τελος παντων το βρηκα στο ιντερνετ και πηρα τηλεφωνο μου ειπανε οτι αμα θελω να αγορασω μεσω western union μπορω και μαζικη παραγγελια να κανω και οχι μονο ατομικα προιόντα κατι που δεν το πιστευα οτι υπηρχε νομιζα οτι καθε προιον πρεπει να πληρωθει ξεχωριστα . Και μου ειπανε οτι ναι μεν ειναι 9,50 ευρω το κοστος αποστολης για ιδιωτη αλλα η aliexpress εχει δικη της συνεργασια με την western union και προμηθεια πεφτει. πχ ειχε καποια ποσα απο τους πελατες πχ 240 ευρω και η προμηθεια ητανε 9,50 ευρω , για 23 ευρω η προμηθεια ητανε 5,44 ευρω , και για 57 ευρω η προμηθεια ητανε 6,00 ευρω. Συμφερει μονο οταν κανεις μαζικη αγορα πραγματων αλλιως δεν συμφερει το ελαχιστο ποσο που μπορεις να στειλεις μεσω western union ειναι τα 20 ευρω. Επισης μου ειπε οτι οταν κανουμε αγορα στο aliexpress μεσω western union μεσα σε 24 ωρες μπορουμε να παμε σε ενα καταστημα western union , μαλλον και τα ελτα ανηκουνε . εφοσον εχουμε τυπωσει την σελιδα που θα μας εμφανισει οταν επιλεξουμε western union και μετα continue. χρειαζονται τα στοιχεια Company name και Company code και Country και Account number και το ποσο σε usd και οχι σε ευρω . και τα στειλουνε μεσω quick pay και μετα ενημερωνεται αυτοματα το status για την πληρωμη , εγω νομιζα οτι επρεπε να πληκτρολογησουμε τον κωδικο στην αποδειξη που θα μας δωσει το καταστημα αλλα τελικα δεν ισχυει . Εγω επειδη βλεπω οτι ουτε η viva wallet περναει στις συνναλαγες οπως εχουνε αναφερει αλλοι χρηστες αρα μονο η revolut ειναι μονοδρομος; ή υπαρχει καποια αλλη καρτα; που να ειναι ευκολο να την βγαλει καποιος; επισης σκεφτομουνα να εβγαζα καρτα citybank αλλα δεν μπορεσα να επικοινωνησω με την τραπεζα , μαλλον εχει συνχωνευτει με αλλη τραπεζα . Πως και δεν εχει paypall η aliexpress ; επισης μπορεις να κανεις καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο στην aliexpress ; Edited June 16, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 viva wallet εμένα δεν πιάνει εδώ και 10 μέρες...και δεν πιάνει γενικά (gearbest, paypall κλπ)...η revolut στο Ali περνάει κανονικότατα...amex δεν βλέπω ούτε εγώ στα options πληρωμής... Μόλις έκανα δοκιμή να αγοράσω κάτι με amex και μόλις πληκτρολόγησα τον αριθμά κάρτας μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν υποστηρίζει αυτό τον τύπο κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. June 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Βρε παιδια μια ειναι η λυση και δωρεαν . REVOLUT μην ψαχνεστε με αλλα πραγματα Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Μια ερώτηση, feedback μόνο ο πωλητής παίρνει η και ο αγοραστής; HTC One M9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Μια ερώτηση, feedback μόνο ο πωλητής παίρνει η και ο αγοραστής; HTC One M9κι ο αγοραστής. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 τοσες αγορες εκανα δεν βλεπω καποια βαθμολογια για μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 τοσες αγορες εκανα δεν βλεπω καποια βαθμολογια για μενα http://feedback.aliexpress.com/management/feedbackBuyerList.htm Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 τοσες αγορες εκανα δεν βλεπω καποια βαθμολογια για μενα http://feedback.aliexpress.com/display/detail.htm?ownerMemberId=138950691&memberType=buyer Επισης AliExpress Rewards - Member Levels Member levels: Your AliExpress Rewards member level is based on the number of reward points you have accumulated over the last 365 days. Please note that you lose points that are older than 1 year, which means that your membership level might drop. http://home.aliexpress.com/membership.htm Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 http://feedback.aliexpress.com/management/feedbackBuyerList.htm http://feedback.aliexpress.com/display/detail.htm?ownerMemberId=138950691&memberType=buyer Επισης AliExpress Rewards - Member Levels Member levels: Your AliExpress Rewards member level is based on the number of reward points you have accumulated over the last 365 days. Please note that you lose points that are older than 1 year, which means that your membership level might drop. http://home.aliexpress.com/membership.htm μαλιστα,σας ευχαριστω, βλεπω οτι μονο ενας μου αφησε αξιολογηση ,μαλλον βαριουνται να δωσουν ,στο τελος ουτε εγω θα δινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elikon78 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 έχω παραγγείλει ένα κινητό από aliexpress και δεν έχω παραλάβει εδώ και 2 μήνες....έχω ανοίξει diprutes και αύριο λήγει ο χρόνος του πωλητή......πρέπει να κάνω κάτι εγώ η θα επιστραφούν τα χρήματα κατευθείαν στην revolut???? 74770378241889 (Dispute Case NO:4027826084) Status: Dispute Escalated - Waiting for response Reminder: To move forward with this case, you need to response within 2 calendar days 17 hour 26 minute 50 second Forged or modified evidence will not be accepted. (Details) Modify Respond Cancel Dispute Dispute info Details Did you receive your order No Do you want to return goods No Dispute Reason: Purchase Protection is running out, but package is still in transit Dispute Order Total: EUR € 92,50( EUR € 92,50 Product Price and EUR € 0,00 Shipping Fee ) Refund Amount: EUR € 92,50 Dispute Opened: May. 24 2016 Requests Detail: i still have not receive my item.....they said that arrived in greece ot 30/4/2016 but i am not receive it.....its a long time....!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 έχω παραγγείλει ένα κινητό από aliexpress και δεν έχω παραλάβει εδώ και 2 μήνες....έχω ανοίξει diprutes και αύριο λήγει ο χρόνος του πωλητή......πρέπει να κάνω κάτι εγώ η θα επιστραφούν τα χρήματα κατευθείαν στην revolut???? 74770378241889 (Dispute Case NO:4027826084) Status: Dispute Escalated - Waiting for response Reminder: To move forward with this case, you need to response within2 calendar days 17 hour 26 minute 50 second Forged or modified evidence will not be accepted.(Details) Modify Respond Cancel Dispute Dispute info Details Did you receive your orderNo Do you want to return goodsNo Dispute Reason:Purchase Protection is running out, but package is still in transit Dispute Order Total:EUR € 92,50( EUR € 92,50 Product Price and EUR € 0,00 Shipping Fee ) Refund Amount:EUR € 92,50 Dispute Opened:May. 24 2016 Requests Detail:i still have not receive my item.....they said that arrived in greece ot 30/4/2016 but i am not receive it.....its a long time....!!!! Με ΕΛΤΑ έχεις μιλήσει ? Μιλά γιατί και γω περίμενα, αλλά όταν μίλησα μαζί τους μου είπαν οτι, βρέθηκαν πολλα άνοιγμενα ή παραβιασμένα πακετα. Μου έστειλαν στα αγγλικά επιστολή οτι δεν έχω παραλάβει και την έκανα attach στο dispute. Αλλά εχτές πείρα ειδοποίηση να παραλάβω.. Ότι να ναι. Μίλα με ΕΛΤΑ, απο το site θα βρεις το τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elikon78 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 εχω μιλησει με ελτα και δεν υπαρχει τιποτα......!!!!την διαδικασια στο aliexpress δεν ξερω για το dispute......πρεπει να κανω κατι κι εγω ή θα γινει αυτοματα μολις ληξει ο χρονος του πωλητη???σε 1 ωρα για την δικη μου περιπτωση....!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) εχω μιλησει με ελτα και δεν υπαρχει τιποτα......!!!!την διαδικασια στο aliexpress δεν ξερω για το dispute......πρεπει να κανω κατι κι εγω ή θα γινει αυτοματα μολις ληξει ο χρονος του πωλητη???σε 1 ωρα για την δικη μου περιπτωση....!!!!!! πρεπει να κανεις κινηση μονος σου πας στην παραγγελια σου > διπλα (δεξια) απο τη φωτογραφια με το αντικειμενο που εχεις αγορασει γραφει open dispute , πατησε το και ''προχωρησε'' τη διαδικασα του dispute Aν ληξει ο χρονος δεν θα εχεις δικαιωμα να κανεις dispute, το εχασες.... Edit, ok ειδα που εγραψες σε αλλο τοπικ οτι εχεις κανει dispute. Edited June 23, 2016 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elikon78 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 ο χρόνος που μετράει αντίστροφα έχει τελειώσει εδώ και μισή ώρα περίπου..... εάν πατήσω πάνω στο dispute in progress με μεταφέρει σε μια άλλη σελίδα που πάλι μετράει αντίστροφα ο χρόνος και έχει 1 μέρα και 17 ώρες.... και λέει 41889 (Dispute Case NO:4027826084) Status: Dispute Escalated - Waiting for response Reminder: To move forward with this case, you need to response within 1 calendar days 17 hour 38 minute 16 second Forged or modified evidence will not be accepted. (Details) modify respond(με πορτοκαλί χρώμα) cancel dispute πρέπει εγώ να κάνω κάτι άλλο?????ή άπλα περιμένω....???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 ο χρόνος που μετράει αντίστροφα έχει τελειώσει εδώ και μισή ώρα περίπου..... εάν πατήσω πάνω στο dispute in progress με μεταφέρει σε μια άλλη σελίδα που πάλι μετράει αντίστροφα ο χρόνος και έχει 1 μέρα και 17 ώρες.... και λέει 41889 (Dispute Case NO:4027826084) Status: Dispute Escalated - Waiting for response Reminder: To move forward with this case, you need to response within1 calendar days 17 hour 38 minute 16 second Forged or modified evidence will not be accepted.(Details) modify respond(με πορτοκαλί χρώμα) cancel dispute πρέπει εγώ να κάνω κάτι άλλο?????ή άπλα περιμένω....???? Περιμενεις να τελειωσει το ρολοι του dispute.Οταν τελειωσει και δεν εχει απαντησει τοτε ξεκιναν τα χρηματα για την καρτα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ειναι πια συνηθες οταν καποιο μαγαζι του Αλιεξπρες δινει καποιο κινητο σε προσφορα-κραχτη, να μην το στελνει. Δεν απαντα καθολου στα ντισπουτ και απλα επιστρεφει τα χρηματα. Εσυ ομως εχεις ηδη χασει δυο μηνες. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καλησπέρα, τι κάρτες περνάνε ( με περισσότερες πιθανότητες τουλάχιστον ), αυτές τις ημέρες στο ali? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καλησπέρα, τι κάρτες περνάνε ( με περισσότερες πιθανότητες τουλάχιστον ), αυτές τις ημέρες στο ali? Δεν έχει αλλάξει κάτι αυτές τις μέρες. Ό,τι ίσχυε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καλησπέρα, τι κάρτες περνάνε ( με περισσότερες πιθανότητες τουλάχιστον ), αυτές τις ημέρες στο ali? revolut...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δεν έχει αλλάξει κάτι αυτές τις μέρες. Ό,τι ίσχυε. Έχει αλλάξει απ'ότι φαίνεται ότι δεν περνάει με τίποτα η viva που περνούσε απ'ότι λέγαν στο αντίστοιχο νήμα. Κάποια άλλη εκτός από revolut? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Leupay Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Έχει αλλάξει απ'ότι φαίνεται ότι δεν περνάει με τίποτα η viva που περνούσε απ'ότι λέγαν στο αντίστοιχο νήμα. H viva είναι ελληνική, οπότε είχε και έχει την ίδια χρησιμότητα με οποιαδήποτε άλλη ελληνική. (πέραν , ίσως, ελάχιστων εξαιρέσεων). Οπότε revolut ή leupay αν την εμπιστεύεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Επειδή δεν μου εχει ξανά τύχη τέτοια περίπτωση, έκανα escalated σε ενα dispute που έχω ανοίξει, τώρα τι γίνετε απλά περιμένω να βγάλει απόφαση το alliexpress; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Επειδή δεν μου εχει ξανά τύχη τέτοια περίπτωση, έκανα escalated σε ενα dispute που έχω ανοίξει, τώρα τι γίνετε απλά περιμένω να βγάλει απόφαση το alliexpress; Ναι περιμένεις να δεις τι σε προτείνει το aliexpress. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 oκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts