Jump to content

Αγορές από Aliexpress

villasg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι, δε δουλεύει σωστα. δεν "ακούει" στα πατήματα.

περιμένω να δω τι θα με πει ο πωλητής.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Dispute, βίντεο και τέλος

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eνδιαφέρομαι να παρω μερικές θήκες για κινητά από το AliExpress.com . Υπάρχει περίπτωση να έχω προβλημα με τελωνείο ?

οχι καμια εχω εχω παραγγειλει ηδη θηκη και την εχω παραλαβει πριν καποιους μηνες και ηρθε κανονικα , τωρα επειδη μου εσπασε εχω παραγγειλει αλλη και την περιμενω , αντιστοιχα ο αδελφος μου που ειχε παραγγειλει θηκη και αυτου ηρθε κανονικα προχωρα για αγορα αφοβα! .

Edited by JOHNMEGARYTHMOS
διορθωση ορθογραφικου λαθους

Παρηγγειλα ενα προιον απο Ali κοστους 75€ το οποιο δεν δουλευει.

Ο πωλητης δεν δεχεται refund παρολο που του εστειλα video και φωτο αλλα θελει να του το στειλω πισω, δηλαδη πρεπει να πληρωσω extra λεφτα για την δικια του βλακεια και να περιμενω και τοσες μερες. Kαι οταν λεμε refund μονο την αξια του προιντος, οχι δηλαδη 20€ DHL shipping.

Αλλιως μου λεει να το στειλω πισω, να του στειλω video και φωτο απο το δεμα, και μετα απο 1-2 μερες θα μου στειλει αλλο(με μεγαλη επιφυλαξη αν θα το κανει)

Τι να κανω; Να προχωρησω το dispute, οτι παρω και να τον κανω ρεζιλι και στο youtube ή να ξαναπληρωσω και να περιμενω οτι θα ειναι τιμιος;

Έφτιαξα revolut (ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια) όμως η τράπεζα δεν δέχεται εμβάσματα μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Μιας και εχω κάπια χρήματα στο paypal balance (όχι σε κάρτα, στο balance), και θέλω αγορές απο ali (αρα δε βολεύει paypal), υπάρχει τρόπος να μεταφέρω χρήματα από paypal>revolut?

Ο πωλητης δεν δεχεται refund παρολο που του εστειλα video και φωτο αλλα θελει να του το στειλω πισω, δηλαδη πρεπει να πληρωσω extra λεφτα για την δικια του βλακεια και να περιμενω και τοσες μερες. Kαι οταν λεμε refund μονο την αξια του προιντος, οχι δηλαδη 20€ DHL shipping.

Αλλιως μου λεει να το στειλω πισω, να του στειλω video και φωτο απο το δεμα, και μετα απο 1-2 μερες θα μου στειλει αλλο(με μεγαλη επιφυλαξη αν θα το κανει)

Τι να κανω; Να προχωρησω το dispute, οτι παρω και να τον κανω ρεζιλι και στο youtube ή να ξαναπληρωσω και να περιμενω οτι θα ειναι τιμιος;

Αν οντως δεν ειναι σωστο αυτο που πηρες σκιστου τα ματια.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Αν οντως δεν ειναι σωστο αυτο που πηρες σκιστου τα ματια.

Οχι, μονο δεν ηταν σωστο αλλα παρολιγο να πιασουμε φωτια καθως στην πρωτη δοκιμη αρχισε να μυριζει καμμενο. Το ανοιξα και ενα chipακι ειχε αρχισει να καιγεται.

Το θεμα ειναι πως τον ξεσκιζω. Την τελευταια φορα που ανοιξα dispute, παλι βλακεια του πωλητη, δεν πηρα ουτε το 30% της αξιας.

Ειμαι λοιπον σε μεγαλο διλλημα:

-Κανω escalate στο dispute (χωρις να το στειλω) και ρισκαρω να παρω ενα μικρο ποσοστο των χρηματων μου;

-Ή στελνω πισω και μου στελνει μετα απο λιγο καινουργιο. Εαν ομως περασουν ημερες του dispute και δεν εχω παραλαβει που ειναι πολυ πιθανο, τι κανω; Επισης, εαν παραλαβω και δεν ειναι παλι σωστο, τι θα κερδισω μετα απο το dispute;

Παιδιά, πως πληρώνουμε μια παραγγελία από aliexpress σε εποχές capital control? :worry:

Υπάρχει τρόπος; Δοκίμασα 2 κάρτες - τίποτα. Ή μετά τις 24:00 να δοκιμάσω ξανά;

Παιδιά, πως πληρώνουμε μια παραγγελία από aliexpress σε εποχές capital control? :worry:

Σχεδον καμια ελληνικη δεν περναει. Ψαξε στο forum και διαβασε για money wallets οπως η Revolut και η Skrill. :)

Edited by lyr13

Ελληνικες: american express και viva wallet card και ξενες: Revolut.Ελληνικες visa/mastercard δεν περναν με τιποτα στο aliexpress.

Ελληνικες: american express και viva wallet card και ξενες: Revolut.Ελληνικες visa/mastercard δεν περναν με τιποτα στο aliexpress.

Και Papaya από τις ξένες περνάει μια χαρά.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οχι, μονο δεν ηταν σωστο αλλα παρολιγο να πιασουμε φωτια καθως στην πρωτη δοκιμη αρχισε να μυριζει καμμενο. Το ανοιξα και ενα chipακι ειχε αρχισει να καιγεται.

Το θεμα ειναι πως τον ξεσκιζω. Την τελευταια φορα που ανοιξα dispute, παλι βλακεια του πωλητη, δεν πηρα ουτε το 30% της αξιας.

Ειμαι λοιπον σε μεγαλο διλλημα:

-Κανω escalate στο dispute (χωρις να το στειλω) και ρισκαρω να παρω ενα μικρο ποσοστο των χρηματων μου;

-Ή στελνω πισω και μου στελνει μετα απο λιγο καινουργιο. Εαν ομως περασουν ημερες του dispute και δεν εχω παραλαβει που ειναι πολυ πιθανο, τι κανω; Επισης, εαν παραλαβω και δεν ειναι παλι σωστο, τι θα κερδισω μετα απο το dispute;

Καμιά ιδέα; Κλινω προς το να το στείλω πίσω. Πρώτη φορά την παταω τόσο άσχημα :(

Όταν ζητάς όλο το ποσό είναι σύνηθες, -και λογικό- ο πωλητής να σού ζητάει επιστροφή τού προϊόντος. Εγώ αυτό θα έκανα...

είχα πάρει ενα μουφα Mikey το οποίο έσπασε σε 3 κομμάτια.

έστειλα φωτο στον πωλητή και πρότεινε επιστροφη την μισή αξία.

αντιπρότεινα όλη την αξια.

περιμένω απάντηση.

φυσικά δε Στέλνω πίσω το χαλασμενο προϊόν γιατί απλά δε συμφέρει. 0.42$ το αγόρασα.

Ανοίγεις dispute-claim κανονικά περιγραφές το πρόβλημα σου και περιμένεις διότι στα μυνήματα ο κινέζος θα κάνει την πάπια

Aφησε και ένα κομψό feedback για να σε θυμάται και ότι γίνει.

Για εμένα ebay-paypal είναι ότι καλύτερο υπάρχει από το αλι ούτε τσίχλες.

ebay με paypal μια απο τα ιδια, ειναι πως θα τυχει, προσωπικο παραδειγμα αφου δεν εβγαλα ακρη με τον πωλητη για ελλατωματικο προιον που παρελαβα , απευθυνθηκα στο paypal , το πορισμα που εβγαλε ειναι να στειλω πισω το προιον αλλα με μεταφορικα δικα μου, δηλαδη να πληρωσω αλλα 10 ευρω μεταφορικα για προιον που κοστιζε 20 ευρω , αρα μην ψαχνετε να βρειτε, φυσικα και δεν το εστειλα

ebay με paypal μια απο τα ιδια, ειναι πως θα τυχει, προσωπικο παραδειγμα αφου δεν εβγαλα ακρη με τον πωλητη για ελλατωματικο προιον που παρελαβα , απευθυνθηκα στο paypal , το πορισμα που εβγαλε ειναι να στειλω πισω το προιον αλλα με μεταφορικα δικα μου, δηλαδη να πληρωσω αλλα 10 ευρω μεταφορικα για προιον που κοστιζε 20 ευρω , αρα μην ψαχνετε να βρειτε, φυσικα και δεν το εστειλα

Θα μπορούσες να πάρεις τα μεταφορικά απο το paypal με την υπηρεσία που εχει που σε επιστρέφει τα μεταφορικά.

Θα μπορούσες να πάρεις τα μεταφορικά απο το paypal με την υπηρεσία που εχει που σε επιστρέφει τα μεταφορικά.

Αυτο δε το γνωριζω, ποιος ειναι ο τροπος; τα παιρνεις 100% η με προυποθεσεις; γιατι με βαζουν σε τετοιο λουκι και δεν τα πληρωνει ο πωλητης που ειναι ο μοναδικος φταιχτης της υποθεσης;

Αυτο δε το γνωριζω, ποιος ειναι ο τροπος; τα παιρνεις 100% η με προυποθεσεις; γιατι με βαζουν σε τετοιο λουκι και δεν τα πληρωνει ο πωλητης που ειναι ο μοναδικος φταιχτης της υποθεσης;

Ναι υπάρχει αυτό,αλλα για περισσότερες πληροφορίες ρώτα στο σχετικό θέμα για PayPal.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

είχα πάρει ενα μουφα Mikey το οποίο έσπασε σε 3 κομμάτια.

έστειλα φωτο στον πωλητή και πρότεινε επιστροφη την μισή αξία.

αντιπρότεινα όλη την αξια.

περιμένω απάντηση.

φυσικά δε Στέλνω πίσω το χαλασμενο προϊόν γιατί απλά δε συμφέρει. 0.42$ το αγόρασα.

Καλύτερα άνοιξε dispute να τελειώνει,μην περιμένεις αν δεν πάρεις την επιθυμητή απάντηση.

Καλύτερα άνοιξε dispute να τελειώνει,μην περιμένεις αν δεν πάρεις την επιθυμητή απάντηση.

πιστεύω Οτι δε θα συμφωνήσει για επιστροφη όλου του ποσού....

πιστεύω Οτι δε θα συμφωνήσει για επιστροφη όλου του ποσού....

Ίσως,γιατι πρέπει να αποδείξεις το γεγονός καί ότι δεν έγινε από δικό σού λάθος.

Δηλαδή στην περίπτωση σού. . . . . είναι λιγο δύσκολο.

Κάτι άλλο ακόμα καλό είναι σε όποιο δέμα γίνεται παραλαβή χρειάζεται καλού κακού ένα βίντεο την στιγμή που ανοίγει το δέμα με το περιεχόμενό για πρώτη φορά.Αυτο στην περίπτωση λάθος αποστολής.

Από την άλλη ένα ακόμα,αν είναι πχ ανταλλακτικό κινητού -tablet την εγκατάσταση καί τήν λειτουργία σαν πρώτη φορά.Αυτο στην φάση που είναι ελαττωματικό.

Είναι λίγο"κουραστικό" αλλά καλό να υπάρχουν αποδείξεις για παν ενδεχόμενο.

Αν ένα από τα δύο ή και στα δύο είμαστε εντάξει τα σβήνουμε.;)

μα και να θες να το χαλασεις δε μπορεις! ειναι που ειναι λιλιπουτειο, εγινε 3 κομματια. φυσικα δε δουλευει!

θα ανεβασω φωτο να το δειτε

Sent from my V967S using Tapatalk