GreekDragon Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 (edited) Πηρα ενα σκληρο δισκο απο εκει αλλα ηταν χαλασμενο ανοιξα dispute με full refund και ειπε να το στειλω στην διευθυνση. Αλλα ρε παιδια Σιγουρα ειναι αληθινη διευθυνση; Ποσο πληρωνω για να το στειλω; Recipient: hao zhan Address: bai yun qu qiao de hua yuan Address 2: yue xi nan lu1 hao City: guang zhou Province / State: guang dong Country / Region: CN Postal Code: 510407 Phone: 00-86-18336620815 Edited June 27, 2015 by GreekDragon Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Address: bai yun qu qiao de hua yuan Address 2: yue xi nan lu1 hao City: guang zhou Province / State: guang dong Country / Region: CN Postal Code: 510407 Phone: 00-86-18336620815 Εκτυπωσε το και κολλησε το πανω στο δεμα Να το στειλεις με tracking number Δες και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408645 για περισσοτερες πληροφοριες Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Πηρα ενα σκληρο δισκο απο εκει αλλα ηταν χαλασμενο ανοιξα dispute με full refund και ειπε να το στειλω στην διευθυνση. Αλλα ρε παιδια Σιγουρα ειναι αληθινη διευθυνση; Ποσο πληρωνω για να το στειλω; Recipient: hao zhan Address: bai yun qu qiao de hua yuan Address 2: yue xi nan lu1 hao City: guang zhou Province / State: guang dong Country / Region: CN Postal Code: 510407 Phone: 00-86-18336620815 Η διευθύνσεις είναι σωστές. Αλλά και να μην είναι, δε σ ενδιαφέρει,αν δεν το παραλάβει, θα κάνεις escalate, θα δείξεις φωτογραφία με το πακέτο με τη διευθύνση γραμμένη επάνω και τα στοιχεία του tracking που δεν το παραλαμβάνει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Ευχαριστώ παιδιά. Τελικά το ταχυδρόμησα και έβγαλα φωτογραφία το πράμα και το ανέβασα στο dispute στο Αλι. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Jun. 03 - 2015 εκανα μια αγορα 1,84 δολαρια 28-6 εστειλα μηνυμα οτι δεν εχω παραλαβει ακομα και οτι δεν βλεπω πουθενα το δεμα μου RD527848054CN Το καταστημα δεν μου απαντησε καθολου στο μηνυμα μου. Jul. 06 - 2015 εκανα Dispute Σημερα μου εστειλε μηνυμα το καταστημα Hi friend, this item has no tracking number, we show it in our description, Everyday we ship 500pcs like this, it\'s more quicker and more economic than China post with tracking number. If you don\'t receive the item after 65 days, we will return the money immediately. No dispute before that. Thank you very much και please wait and cancel the dispute,Thank you Επισης εχω υπολοιπο 30days 10hours Purchase Protection will end. 1) Ειναι λογικο να μην υπαρχει πουθενα το tracking number ? 2) Αν κλεισω το Dispute μετα θα μπρορω αν χρειαστει να το ανοιξω παλι ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Jun. 03 - 2015 εκανα μια αγορα 1,84 δολαρια 28-6 εστειλα μηνυμα οτι δεν εχω παραλαβει ακομα και οτι δεν βλεπω πουθενα το δεμα μου RD527848054CN Το καταστημα δεν μου απαντησε καθολου στο μηνυμα μου. Jul. 06 - 2015 εκανα Dispute Σημερα μου εστειλε μηνυμα το καταστημα Hi friend, this item has no tracking number, we show it in our description, Everyday we ship 500pcs like this, it\'s more quicker and more economic than China post with tracking number. If you don\'t receive the item after 65 days, we will return the money immediately. No dispute before that. Thank you very much και please wait and cancel the dispute,Thank you Επισης εχω υπολοιπο 30days 10hours Purchase Protection will end. 1) Ειναι λογικο να μην υπαρχει πουθενα το tracking number ? 2) Αν κλεισω το Dispute μετα θα μπρορω αν χρειαστει να το ανοιξω παλι ? Εάν το κλείσεις δεν θα πάρεις τίποτα ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Εάν το κλείσεις δεν θα πάρεις τίποτα ... :lol: Δεν ειναι για το 1,84δολαρια, για την κοροιδια με ενδιαφερει. ;) μην λεει ο κινεζος στους φιλους του ''δαγκωσα εναν λαλακα'' :lol:;) Ευχαριστω :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Όταν κάτι κάνει 1,84 ευρώ δεν αρκεί το όποιο κέρδος για να πληρωθεί τέλος συστημένου . Για αυτόν τον λόγο τα στέλνουν με απλό ταχυδρομείο. Όσα φτάσουν έφτασαν , τα υπόλοιπα τα αποζημιώνουν . Άρα κάνε υπομονή λίγες μέρες πριν ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Όταν κάτι κάνει 1,84 ευρώ δεν αρκεί το όποιο κέρδος για να πληρωθεί τέλος συστημένου . Για αυτόν τον λόγο τα στέλνουν με απλό ταχυδρομείο. Όσα φτάσουν έφτασαν , τα υπόλοιπα τα αποζημιώνουν . Άρα κάνε υπομονή λίγες μέρες πριν ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω. Τα ταχυδρομεια στην κινα ειναι επιδοτουμενα. Το Dispute εχω περιθωριο 24ωρες για να το κλεισω, δεν θα το κλεισω. Το τελευταιο διαστημα τα περισσοτερα δεματα φτανουν το πολυ σε 15 ημερες. Εχω αλλα δεματα που εφτασαν σε 7 και 9 ημερες. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Με την τραπεζικη αργια κ την ολη κατασταση, εχουν κοπει κ οι παραγγελιες απο Aliexpress μεσω χρεωστικων καρτων?? Γιατι προσπαθω να παραγγειλω κ δεν μπορω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 καλησπερα, απο εξωτερικο με κανεναν τροπο δεν μπορεις να αγορασεις τπτ, εχω δοκιμασει και εγω για προγραμμα στο google play με google wallet και paypal και εφαγα ακυρα.....δεν εχει σημασια αν ειναι πιστωτικη ή χρεωστικη, χρηματα στο εξωτερικο δεν βγαινουν. :cry: δυστυχως πρεπει να περιμενουμε τουλαχιστον μαλλον για μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 καλησπερα, απο εξωτερικο με κανεναν τροπο δεν μπορεις να αγορασεις τπτ, εχω δοκιμασει και εγω για προγραμμα στο google play με google wallet και paypal και εφαγα ακυρα.....δεν εχει σημασια αν ειναι πιστωτικη ή χρεωστικη, χρηματα στο εξωτερικο δεν βγαινουν. :cry: δυστυχως πρεπει να περιμενουμε τουλαχιστον μαλλον για μηνες. ωραια τελεια..εγω νομιζα πως ηταν μονο το paypal το προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 καλημερα! οχι ολες οι αγορες απο εξωτερικο ειναι! γενικα δεν βγαινουν χρηματα εξωτερικο με κανεναν τροπο! νομιζα πως αλλαξε αυτο απο Δευτερα αλλα διαβασα οτι ισχυει το ιδιο! αν δοκιμασει κανεις μας λεει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 ελπίζω να μην κρατήσει για πολύ αυτό!γιατί θέλω να πάρω αρκετά πράγματα από έξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 (edited) καποιος σε αλλο θεμα στο φορουμ μας εκανε αγορα απο εδω http://www.banggood.com/ και μαλιστα μεσω Paypal Και εβαλε και screenshot! αν εχει αυτα που θες δοκιμασε να δεις, μπορεις να βαλεις και απευθειας καρτα αν θες. Το Ali το δοκιμασες και δεν σε αφησε? δες το θεμα εδω μην λεμε τα ιδια : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6231593#post6231593 Edited July 31, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Εγώ δοκίμασα στο ali χρέωση 13$ με κάρτες Εθνικής και Άλφα και τίποτα, ακόμη κ μετα τα μεσανυχτα που υποτιθεται δε θα χει τελειωσει το όριο των 300000€ ανά τράπεζα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Ναι οπου λενε για το ali ολοι τρωνε πορτα! κριμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Και με paypal πόρτα έφαγα που θελα να πληρώσω τον server στην αγγλία κι ένα ανταλλακτικό αυτοκινήτου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Εγώ δοκίμασα στο ali χρέωση 13$ με κάρτες Εθνικής και Άλφα και τίποτα, ακόμη κ μετα τα μεσανυχτα που υποτιθεται δε θα χει τελειωσει το όριο των 300000€ ανά τράπεζα. οποτε και το αλι και το paypal ειναι ακομα οφφ:cool: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 οποτε και το αλι και το paypal ειναι ακομα οφφ:cool: :mad: Καθόλου off δεν είναι τα ali και pp. Οι ελληνικές τραπεζικές κάρτες είναι off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Το PayPal με το που έγιναν τα cc, ακύρωσε τις συναλλαγές. Άρα off... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Αυτή είναι η λάθος άποψη. Η τράπεζα απορίπτει την συναλλαγή λόγω Capital Control , όχι το Paypal. Το Paypal εκτελεί όλες τις συναλλαγές για όσους έχουν υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Αυτή είναι η λάθος άποψη. Η τράπεζα απορίπτει την συναλλαγή λόγω Capital Control , όχι το Paypal. Το Paypal εκτελεί όλες τις συναλλαγές για όσους έχουν υπόλοιπο. Ακριβώς αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Σχετικά με τις αγορές από το εξωτερικό διαβάστε αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6233685#post6233685 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Αυτή είναι η λάθος άποψη. Η τράπεζα απορίπτει την συναλλαγή λόγω Capital Control , όχι το Paypal. Το Paypal εκτελεί όλες τις συναλλαγές για όσους έχουν υπόλοιπο. Πως εξηγείται, ότι γίνονται αγορές online με κάρτα, αλλά με paypal όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts