neten Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Πάτα στο λίνκ της υπογραφής μου, τα εξηγώ αναλυτικά. Σ' ευχαριστώ. Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλησπέρα. Βγήκε η 5.1.1 για την έκδοση lte της verizon. Ξέρει κάποιος αν μπορούμε και με ποιο τρόπο να την περάσουμε όσοι έχουμε lte. :rolleyes: http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-pro-12/general/android-5-1-1-update-available-verizon-t3208316/page2 Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εχει περασει κανεις την Ολλανδικη ROM ? Σε WI-FI μοντελο (P9000) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ενα πολυ καλο tempered glass που μπηκε πανευκολα και πραγματικα αψεγαδιαστα ! Κανενα προβλημα στην αφη η στη γραφη με το πενακι. http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-samsung-samsung-galaxy-note-pro-p900-p-TEL.023714 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Παιδιά έχω περάσει την 5.0.2. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μπαταρία! Ενώ με κλειστό κινητό δείχνει κατά την φόρτιση 15%... Οταν το ανοίξω δειχνειν40%. Πλέον η οθόνη κρατάει 3 ωρες. Έχει αντιμετωπίσει κανένας κάτι αντίστοιχο και αν ναι πως το έλυσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Παιδιά έχω περάσει την 5.0.2. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μπαταρία! Ενώ με κλειστό κινητό δείχνει κατά την φόρτιση 15%... Οταν το ανοίξω δειχνειν40%. Πλέον η οθόνη κρατάει 3 ωρες. Έχει αντιμετωπίσει κανένας κάτι αντίστοιχο και αν ναι πως το έλυσε? Ζει κανένας εδώ η μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με την 5.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdervenis Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Ζει κανένας εδώ η μπα? Κανένα πρόβλημα ούτε εδώ με την 5.0.2. Με Ελληνική de-Odexed ROM, rooted και Xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Κανένα πρόβλημα και εδώ. .. καμιά αναβάθμιση θα πάρουμε ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 H 5.0.2 παιζει πολυ καλα, ευτυχως. Δινουν που δινουν updates καθε πασχα (μονο...ουτε καν χριστουγεννα), αν ηταν κι αυτο τζουφιο... :lol: Για αναβαθμιση κρατατε μικρο καλαθι. :lol: Ειναι ωραιο μηχανημα το ταμπλετ, με την 5.0.2 λειτουργει πολυ καλα, αλλα αυτη η ελλειψη υποστηριξης το χαντακωνει, οπως τοσα αλλα προιοντα της samsung. Γιαυτο, last time που πηρανε λεφτα απο εμενα. Δεν το αποχωριζομαι γιατι πραγματικα δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη για τη χρηση που του κανω (PDF reading/editing κυριως) με τετοια οθοναρα, μπαταρια και φυσικα stylus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Παιδιά το πρόβλημα λύθηκε μετά από νέο calibration της μπαταρίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Τι εννοείς ?? Με κάποιο app το έκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Ζει κανένας εδώ η μπα? Ζεις ?? Η μπα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Ζεις ?? Η μπα.... Μπα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Ενα πολυ καλο tempered glass που μπηκε πανευκολα και πραγματικα αψεγαδιαστα ! Κανενα προβλημα στην αφη η στη γραφη με το πενακι. http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-samsung-samsung-galaxy-note-pro-p900-p-TEL.023714 Το πήρα και εγώ αλλά στην τοποθέτηση τα έκανα μαντάρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 .....στο δικο μου ξεχνας οτι υπαρχει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται το Amazon uk πουλάει την αυθεντική θήκη της Samsung στις 9,x λίρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Την έχω πάρει και εγώ αλλά δεν με βόλεψε. Καθώς με το tablet βλέπω ταινίες και δεν στέκεται καλά με την γνήσια. Αντιθέτως με μια κινέζια που κλείνει με λάστιχο το tablet k κάθεται τέλεια . Edited November 29, 2015 by LiquidSnake Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpen Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλησπέρα μια ερώτηση με αναπτωρα hdmi πως το συνδέουμε στην tv θέλει κάποιο app από το market γιαπό να παίξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλησπέρα μια ερώτηση με αναπτωρα hdmi πως το συνδέουμε στην tv θέλει κάποιο app από το market γιαπό να παίξει χρειάζεται MHL καλώδιο (δεν χρειάζεται κάποιο app) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpen Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 χρειάζεται MHL καλώδιο (δεν χρειάζεται κάποιο app) Έχω mhl καλώδιο το συνδέω κανονικά είμαι στο σωστό κανάλι hdmi αλλά δεν κάνει τίποτα ; Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Έχω mhl καλώδιο το συνδέω κανονικά είμαι στο σωστό κανάλι hdmi αλλά δεν κάνει τίποτα ; Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Το καλώδιο του ρεύματος το έχεις συνδέσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpen Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Το καλώδιο του ρεύματος το έχεις συνδέσει; Στον αναπτωρα όχι πως δίνω ρεύμα με το φορτιστή του tablet; δεν έχω οδηγίες γιατί μου το χάρισαν το καλώδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Στον αναπτωρα όχι πως δίνω ρεύμα με το φορτιστή του tablet; δεν έχω οδηγίες γιατί μου το χάρισαν το καλώδιο τo mhl καλώδιο έχει δύο υποδοχές ("εξόδους ") το ένα πάει τηλεόραση και στο άλλο τοποθετείς το καλώδιο της τροφοδοσίας δες αυτά (εάν είναι mhl 2 δεν χρειάζεται τροφοδοσία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpen Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 1000 ευχαριστώ καλές γιορτές να έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts