Rikospap Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 ποια version της rom φοράς? Δοκίμασες να κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία ? Από ότι ξέρω έχει την τελευταία έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostiras7 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Και καινούριο που μου έδωσαν τα ίδια αποτελέσματα :( για να γίνω πιο κατανοητός, όλα τα ρούτερ, όσα βρίσκει δηλαδή εκτός του δικού μου έχουν 2 μπάρες ένδειξη. Αφού κάνω refresh κάνα 2 θα τα χάνει (τουλάχιστον τις περισσότερες φορές) ενώ όταν θα συνδεθώ στο δικό μου και βρίσκομαι μόλις μερικά μέτρα μακριά από το ρούτερ, μετά από κάνα πεντάλεπτο χρήσης θα χάσει το σήμα. Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει σε περίπτωση που βρίσκομαι στο ίδιο δωμάτιο με το ρούτερ. Μετά χρειάζεται ένα reconnect ενώ μερικές φορές δεν θα συνδεθεί καν. Μήπως αντιμετωπίζει κανένας ακριβώς το ίδιο πρόβλημα; Να συμπληρώσω πως η ρομ του έχει αλλαχτεί και έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Και καινούριο που μου έδωσαν τα ίδια αποτελέσματα :( για να γίνω πιο κατανοητός, όλα τα ρούτερ, όσα βρίσκει δηλαδή εκτός του δικού μου έχουν 2 μπάρες ένδειξη. Αφού κάνω refresh κάνα 2 θα τα χάνει (τουλάχιστον τις περισσότερες φορές) ενώ όταν θα συνδεθώ στο δικό μου και βρίσκομαι μόλις μερικά μέτρα μακριά από το ρούτερ, μετά από κάνα πεντάλεπτο χρήσης θα χάσει το σήμα. Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει σε περίπτωση που βρίσκομαι στο ίδιο δωμάτιο με το ρούτερ. Μετά χρειάζεται ένα reconnect ενώ μερικές φορές δεν θα συνδεθεί καν. Μήπως αντιμετωπίζει κανένας ακριβώς το ίδιο πρόβλημα; Να συμπληρώσω πως η ρομ του έχει αλλαχτεί και έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 3! Εγω του εχω την τελευταια miui απο need rom κατεβασμενη και δεν εχω θεμα wifi.. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rikospap Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 ασχετο με το ραδιο παντως που ειχα θεμα μια χαρα ειναι τωρα... το κινητο παει πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostiras7 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Εδώ https://forums.oneplus.net/threads/mediatek-octa-core-2-0ghz-or-snapdragon-2-5ghz-quad-core.46726/page-2 διάβασα πως οι κεραίες wifi των κινέζικων τηλεφώνων βασίζονται περισσότερο σε κανάλια κινέζικων ρούτερ. Πιθανόν να έχω πέσει σε αυτή την περίπτωση. Από την επίσημη υποστήριξη μου είχαν πει να αλλάξω τον αριθμό καναλιού χωρίς βέβαια κανένα αποτέλεσμα. Το ακόμα πιο περίεργο είναι πως εγώ είμαι ο μόνος γκαντέμης που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Άντε περίμενε τώρα άλλο 1 μήνα για τηλέφωνο :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παιδιά έχουμε Android Kitkat 4.4 update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Δώσε και τον σύνδεσμο βρε :) https://mega.co.nz/#!O4YwQAhY!GRXT6A4BryESTs07x-afWk4rtRKflEW-qdrKXUYGWVc Μπράβο στην iOcean, από τους ελάχιστους Κινέζουν που βγάζουν αναβαθμίσεις σε 4.4 για προηγούμενης σειράς κινητά τους. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANDIT7 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Καλησπέρα. Έχω και εγώ το συγκεκριμένο κινητό με την τελευταια ρομ (οχι την 4.4) από τη μαμά του. Εδώ και μερικές ημέρες όταν με καλούν κάνει πάρα πολλές φορες restart και είναι πολύ ενοχλητικό και γίνεται ακόμη και κατά τη διάρκεια της κλήσης. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Σημερα εγινε κατι πολυ περιεργο. Στις 4 τα ξημερωματα χτυπαει κληση στο viber μου απο κινητο αγνωστο... Απο εξωτερικο.... Το googlaro τα πρωτα νουμερα και μου βγαζει πως ειναι κινητο απο αφγανισταν.... Anyway δεν το απανταω και την πεφτω για υπνο παλι. Το πρωι που ξυπναω βλεπω στην αρχικη οθονη εγκατεστημενη μια κινεζικη εφαρμογη. Με version 3.0.27. Φρικαρω... Κανω reboot και 4 εφαρμογες στην αρχικη ολες κινεζικες.... Απο οτι διαπιστωσα ηταν ολες η ιδια αλλα με πολλα shortcuts και icons Τα κανω stop και uninstall Εκτοτε ολα οκ Κατεβασα και 2 antivirus Ολα καθαρα... Ειμαι με stock Συνδεεται η φαση με την viber κληση? Να κανω κατι αλλο να τεσταρω? Edited November 26, 2014 by in2dark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 σήμερα μου ήρθε το κινητό και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα! Στην τιμή αυτή και για τον καιρό που κυκλοφορεί είναι καταπληκτικό. Το design του είναι υπέροχο και με τον οχταπύρινο την 4.4.2 και τα 2gb πετάει! Gps δεν δοκίμασα και έχω παράπονο απο την 3000mah επιπλέον μπαταρία διότι το καπάκι-θήκη δεν κουμπώνει καλά στη δεξιά πλευρά αφήνει μεγάλο κενό, με αποτέλεσμα να μην έχεις πρόσβαση στο κουμπί κλειδώματος/ξεκλειδώματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μπορει να μου πει καποιος που φοραει Miui πως τα παει το κινητο?Απο επιδοσεις και απο αποψη μπαταριας...Και γενικα αμα εχει καποιος να προτινει καμια ROM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 πουλανε την εκδοση με το 1gb στο κατοσταρικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 πουλανε την εκδοση με το 1gb στο κατοσταρικο Το εχω κανω παραγγελια και το περιμενω την αλλη εβδομαδα απο efox shop με κουπονι -20ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 To X7s-2015 πήρες; Πόσο σου βγήκε τελική τιμή; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 To X7s-2015 πήρες; Πόσο σου βγήκε τελική τιμή; Ναι το x7s-2015 μου βγηκε 103,99ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Δοκιμασμένα αξιόπιστο, οκταπύρινο, καλοφτιαγμένο, συμμαζεμένες διαστάσεις (14εκ) Android 4.4 (κάποια ακόμα βγαίνουν με 4.2), με απροβλημάτιστο και καθαρό λογισμικό. Πραγματικά καλή επιλογή. Μακάρι να ήταν συχνά σε αυτή τη τιμή! Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superck Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Σημερσ πηρσ και εγω το Χ7s- T ελπιζω να το ευχαριστηθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Η εκδοση με το 1Gb πως ειναι?Ειναι τοσο καλη οσο αυτη με τα 2Gb(απο αποψη προβληματων του κινητου του λεω).Παρελαβε κανενας απο γερμανια να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Η εκδοση με το 1Gb πως ειναι?Ειναι τοσο καλη οσο αυτη με τα 2Gb(απο αποψη προβληματων του κινητου του λεω).Παρελαβε κανενας απο γερμανια να μας πει εντυπωσεις? Το παραγειλα και ελπιζω την επομενη εβδομαδα να το εχω.Οταν ερθει θα γραψω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Το παραγειλα και ελπιζω την επομενη εβδομαδα να το εχω.Οταν ερθει θα γραψω εντυπωσεις. Περιμενω με ανυπομονησια γτ το κοιταω και εγω για μια φιλη που το θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Το εχω κανω παραγγελια και το περιμενω την αλλη εβδομαδα απο efox shop με κουπονι -20ε. Σε ποιό σημείο το βάζεις το κουπόνι? Ξεκίνησα την διαδικασία πληρωμής αλλά δεν είδα το πεδίο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Σε ποιό σημείο το βάζεις το κουπόνι? Ξεκίνησα την διαδικασία πληρωμής αλλά δεν είδα το πεδίο :mad: Αφου το βαλεις στο καλαθι και πατησεις να δεις τι εχει το καλαθι,κατω δεξια διπλα στο Paypal γραφει proceed.Στην επομενη σελιδα εχει κουτακι κατω αριστερα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Ευχαριστώ! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Σημερσ πηρσ και εγω το Χ7s- T ελπιζω να το ευχαριστηθω... Και εμείς το ελπίζουμε, ωστόσο γράψε από εδώ και πέρα κανονικά ελληνικά όπως όλοι μας... είναι κρίμα να μας βγαίνουν τα μάτια για να διαβάσουμε μόλις πέντε λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παρελαβε κανενας απο efox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts