Jump to content

superck

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About superck

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 2

superck's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Η μπαταρία του όντως είναι πολύ καλύτερη.
  2. Με YouTube που βλέπω βίντεο και το έχω στη φόρτιση δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο φαινόμενο, φυσιολογικό είναι ένα πολύ ελάχιστο ζέσταμα.
  3. Δεν έχω sd κάρτα, σε αυτό δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
  4. Προσθέτεις ένα παιχνίδι μέσα σε ένα άλλο και αυτόματα δημιουργείτε ένας νέος φάκελος που μπορείς να τον ονομάσεις όπως θέλεις.
  5. Ως νέος κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του XA ULTRA, η μπαταρία του κινητού φορτίζει με φορτιστή που είχε μέσα η συσκευασία, από 20% μέχρι 100% σε 80 λεπτά. Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα ή συσκευή σου?
  6. superck

    Sony Xperia Z3

    Θεωρείτε ότι είναι ένα κινητό που αν το αγοράσω σήμερα θα με βγάλει για τα επόμενα δύο χρόνια? Το θέμα υπερθέρμανσης είναι τόσο μεγάλο?
  7. Καλησπέρα σε όλους, όπως λέει και ο τίτλος είμαι μεταξύ των δύο αυτών κινητών. Βλέποντας τα γενικά τους χαρακτηριστικά δεν βλέπω διάφορες πάρα μόνο στην χωρητικότητα της μπαταρίας. Ποιο κινητό θεωρείται ότι θα με βγάλει ασπροπροσωπο τα επόμενα δύο με τρία χρόνια? Η χρήση του κινητού θα είναι πολύ browsing, 3 λογαριασμοί email, διάβασμα κειμένων μέσω pdf, word και excell, περίπου 3 ώρες ομιλίας από δύο διαφορετικές κάρτες άρα μιλάμε για dual sim, μια αξιοπρεπή κάμερα θα ήταν ευπρόσδεκτη. Το budget είναι αυστηρά μέχρι 300 ευρώ και η αγορά θα γίνει από Ελλάδα για την κάλυψη της εγγύησης . Οπότε οποιαδήποτε άλλη πρόταση έχετε με χαρά να την ακούσω. Όσοι έχετε ένα από τα δύο κινητά αν θέλουν ας μου καταθέσουν τις απόψεις τους. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Συγνώμη για το ποστ. Nexus 7p στα 370 το έχεις βρει Ελλάδα ή από εξωτερικό?
  9. Εγώ που το παρέλαβα πριν μια εβδομάδα έχει 4.4.2 κιτ κατ και play store κανονικά.
  10. Σημερσ πηρσ και εγω το Χ7s- T ελπιζω να το ευχαριστηθω...
×
×
  • Create New...