dt125 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 καλησπερα κι απο μενα.αγορασα σημερα το κινητακι και θα θελα να ρωτησω αν το εχει κανει καποιος root,με ποιο τροπο και αν εχει αντιμετωπισει καποιο προβλημα οπως πχ με τα ελληνικα κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 @saifix, η μνήμη ram είναι καλά στα 768? Είμαι μεταξύ του S Duos 2 και του Core duos και συμφωνώ μαζί σου ως προς τη μεγάλη οθόνη αυτό που με τραβά όμως είναι η μνήμη ram στο 1G.. Επειδή έχω και εγώ το ίδιο δίλημμα.. Τελικά ποιο κινητό από τα δύο πήρες? Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpierro Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Επειδή έχω και εγώ το ίδιο δίλημμα.. Τελικά ποιο κινητό από τα δύο πήρες? Κανενα απο τα δυο. Xperia m dual. Καλυτερο σε ολα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Κατοχος s duos 2 απο σκρουτζομαγαζο ρουμανικο.....Πολυ καλές εντυπώσεις και πιστευω οτι ειναι ενα value for money κινητο....Εχω ερωτηση....Πώς μπορω να εχω προεπιλογη για data τη σιμ2 γτ στη sim 1 δεν εχω δωρεαν mb και με χρεωνει....Ευχαριστω!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Κανενα απο τα δυο. Xperia m dual. Καλυτερο σε ολα.! Καλύτερο ως προς τι πέρα από το ότι έχει 1gb RAM έναντι 768mb του Samsung? Από τα 768mb στο samsung πόσα μένουν διαθέσιμα με το ξεκίνημα? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Το επεξεργάστηκα λίγο στο Public , έκλεισα τις εφαρμογές που έτρεχαν και διαθέσιμα ήταν γύρω στα 200mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpierro Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλύτερο ως προς τι πέρα από το ότι έχει 1gb RAM έναντι 768mb του Samsung? Από τα 768mb στο samsung πόσα μένουν διαθέσιμα με το ξεκίνημα? Καλύτερο επεξεργαστη, περισσοτερη ram, καλυτερη οθόνη, καλύτερα γραφικά,καλύτερη μπαταρία, πλέον με τη αναβάθμιση σε 4.3 ίσως και καλύτερη κάμερα. Δεν ξέρω τι γίνεται με τη ram του s duos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Καλύτερο επεξεργαστη, περισσοτερη ram, καλυτερη οθόνη, καλύτερα γραφικά,καλύτερη μπαταρία, πλέον με τη αναβάθμιση σε 4.3 ίσως και καλύτερη κάμερα. Δεν ξέρω τι γίνεται με τη ram του s duos 2 Καλύτερο επεξεργαστή γιατί? στα 1ghz το Sony, στα 1,2ghz το Samsung, οθόνη TFT και τα δύο με 16Μ χρώματα, μεγαλύτερη μπαταρία ναι, κάμερα μάλλον θα έχει καλύτερη αφού είναι sony. από τα 1ghz RAM πόσα σου μένουν ελεύθερα στην αρχή? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. April 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Κανενα απο τα δυο. Xperia m dual. Καλυτερο σε ολα.! για δες λίγο τα sar του sony και του samsung ; πιστεύω ότι θα πρέπει να τα προσέχουμε και αυτά, σαν από τα πιο σημαντικά. http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m-5497.php http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_duos_2_s7582-5876.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Παιδιά, το κινητό είναι πολύ καλό για τα λεφτά του.Το έχω σχεδόν δύο εβδομάδες.Η οθόνη και η ανάλυση είναι εξαιρετική.Ο επεξεργαστής είναι αρκετά καλός.Από περιέργεια έβαλα το csr racing, έτρεχε άψογα. Γενικά δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά... Βοηθάει και το ότι τρέχει την 4.2.2.Από εφαρμογές έχω βάλει περίπου 20.Η ραμ μπορεί να είναι μόνο 768 μβ αλλά εντάξει δεν έχει θέμα. Συνήθως με κλειστές εφαρμογές μένουν περίπου 250-300 μβ.Η μπαταρία κρατάει περίπου μιάμιση μέρα με πολύ wi-fi αρκετό 'παίξιμο' γενικά με το κινητό και περίπου 15 λεπτά ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpierro Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Καλύτερο επεξεργαστή γιατί? στα 1ghz το Sony, στα 1,2ghz το Samsung, οθόνη TFT και τα δύο με 16Μ χρώματα, μεγαλύτερη μπαταρία ναι, κάμερα μάλλον θα έχει καλύτερη αφού είναι sony. από τα 1ghz RAM πόσα σου μένουν ελεύθερα στην αρχή? Δεν μετράει μόνο η συχνότητα. Το m έχει το νεότερο chipset MSM8227 με επεξεργαστή αρχιτεκτονικής krait ενω το s duos 2 Cortex-A9 Γενικά είναι πιο δυνατός ο επεξεργαστής του m όπως και η gpu του. Εδώ έχει την καταταξη των gpu http://s-smartphone.com/cell-phones/other/ranking-the-best-gpu-for-smartphonestablet/ Και εδώ μιλά για το s4 chipset που έχει το Μ και πιο κατω έχει ένα πινακάκι με τον A9 Cortex του S Duos 2. http://pocketnow.com/2012/10/26/snapdragon-s4-pro Επίσης το Μ έχει ''480 x 854 pixels, 4.0 inches (~245 ppi pixel density)'' ενώ το S Duos ''480 x 800 pixels, 4.0 inches (~233 ppi pixel density)'' Δηλαδή το Μ έχει καλύτερη ευκρίνεια. Δεν προσεξα καθόλου τα mb στην αρχη. Τωρα με καμια 20αρια εγκατεστημένες εφαρμογες έχω 200 ελευθερα. Χωρις τη χρήση κάποιου προγράμματος για παυση διεργασιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpierro Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 για δες λίγο τα sar του sony και του samsung ; πιστεύω ότι θα πρέπει να τα προσέχουμε και αυτά, σαν από τα πιο σημαντικά. http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m-5497.php http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_duos_2_s7582-5876.php Μικρή η διαφορά τους αν σκεφτείς ότι το προηγούμενο κινητό μου είχε 1,62... Πάντως θεωρώ λίγο οξύμωρο και κοροϊδία προς τον εαυτό μας να νοιαζόμαστε περισσότερο για το sar του κινητού παρά για κάποια άλλα πράγματα που ήδη μας σκοτώνουν όπως είναι το τσιγάρο, όπως οι χημικές σαβούρες που μας σερβίρουν τα φαστφουνταδικα που σε λιγο θα ειναι και μεταλλαγμένα, όπως το καυσαέριο που αναπνέουμε στις πόλεις και τα χημικά φυτοφάρμακα στην ύπαιθρο. Είμαστε στις πρώτες θέσεις στην Ευρώπη σε καρδιοπαθειες και καρκίνους εξαιτίας αυτών που ανέφερα πιο πάνω, όχι απο το μεγάλο sar... Eξάλλου υπάρχει και το hands free... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasgr1 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 καλημέρα σε ολους χρονια πολλα και χριστός ανεστη.... παιδες πηρα το δικαρτο δωρο στην αδερφή μου... οταν ανοιγει τα δεδομένα ανοιγουν και απο τις 2 καρτες... εγώ θέλω να ανοιγουν μόνο στη μια... οχι και στις 2... ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntilam Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει εκτος του skroutz κάπου αλλού καλύτερη τιμή για το ''samsung s7582 galaxy s duos 2''; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 110 ευρω στο sellsmart.gr:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 πριν το Πάσχα είχε φτάσει 100 στο σκρουτζ και μετά πήρε τον ανήφορο όπως τα περισσότερα samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Παιδια καλησπερα. εχω αποθηκευμενες και στις δυο σιμ επαφες. οταν παω στις φωτογραφιες μου και παταω "ορισμος ως φωτογραφια επαφης" μου λεει καμια επαφη. γιατι γινεται αυτο; Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisB Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Πώς μπορώ να αποθηκεύω τις εφαρμογές στη sdcard αντί στο τηλέφωνο σε Samsung sii Duos? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 ρε παιδια δε γινεται και οι δυο σιμ να πιανουν 3g? με βαζει να διαλεξω μια απτις δυο!!! Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxas87 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 ψαχνω μια ασυσκεουλα με 2 σιμ τι λετε να τη χτυπησω??βρισκω και το young duos 6312 στα 75 ευρω καινουργιο ενω το duos 2 ειναι στα 120 ποια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datanai Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω S Duos 2 για την αδερφή μου που δεν θελει να δωσει πολλα λεφτα και δεν θα κανει και τρελη χρήση. Αλλα μπήκα στο skroutz και για κάποια καταστήματα υπάρχουν πολλά αρνητικά σχόλια σχετικα με το DOA. πχ για το kaizershop μερικοί πελάτες σε σχόλια έλεγαν οτι πήραν εξ αρχής ελλάτωματική συσκευη και δέν θέλαν να τους την αλλάξουν απο το κατάστηκα κτλ. Ok ναι, αν σου συμβει κατι τετοιο υπαρχει ο συνηγορος του καταναλωτη και βρισκεις λυση. μερικά καταστήματα πουλάνε και μούφα κινητα. μια φίλη μου είχε πάρει το S4 απο τα media markt και τελικα ηταν ελλατωματικό και μουφα γιατί δεν ειχε τα αυτοκολλητα γνησιοτητας που έχει η samsung. και λυση βρήκε μετα απο 2 μηνες που την ειχαν αφησει χωρις κινητο και τους έκανε ανάρτηση στο facebook που τους την έλεγε δημοσια. τώρα το s duos 2 έχει γυρω στα 120 ευρω η χαμηλότερη τιμή. έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα απο αυτα που μου βγάζει η λίστα στο skroutz (http://www.skroutz.gr/s/4255800/Samsung-Galaxy-S-Duos-2-S7582.html) και να μην κάνει τέτοιες βλακείες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxas87 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 να παρεις κινητο απο media markt και μην ειναι smasung??χοντρο πολυ,αλλα τεσπα.απο τα γνωστα τα σκρουστζομαγαζα καιζερ κτλπ δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.............και εγω εντος των ημερων εινμαι για την αγορα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παντως η συσκευασια του s duos 1 δεν ειχε ακουστικά στο καιζερ, ενω ολα τα καταστηματα εχουν στη συσκευασια ακουστικα. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Τι κάρτες sim παίρνει το κινητό; Κανονικές ή micro sim; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Κανονικές sim! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts