aplos73 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Οκ. ευχαριστώ φίλε leonid 11.Δεν το ήξερα οτι και στις μνήμες είναι το ίδιο.Οπότε μια χαρά είμαι.Ελπίζω τώρα να πάρουμε και το update για να φτιάξει το tablet μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Ρε παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς να χάνει την ώρα η συσκευή μας; Μόλις παρατήρησα ότι πάει 7 λεπτά μπροστά. Προσπαθώ να βρω την ρύθμιση που τραβάει την ώρα από το ίντερνετ αλλά δεν υπάρχει πουθενά!!! (???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) Ρε παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς να χάνει την ώρα η συσκευή μας; Μόλις παρατήρησα ότι πάει 7 λεπτά μπροστά. Προσπαθώ να βρω την ρύθμιση που τραβάει την ώρα από το ίντερνετ αλλά δεν υπάρχει πουθενά!!! (???) Ναι την χάνει! Είναι τοσο λαλακες εκει στην Σαμμυ που δεν εχουν βάλει την επιλογή να συγχρονίζει με κάποιον απο τους χιλιάδες ntp servers ανα την υφήλιο! Αν ειναι πυροβολιμενοι οι άνθρωποι. .... :baby: Κατέβασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.org.amip.ClockSync Και κάνε οποτε θυμάσαι κανένα συγχρονισμό. Edited October 12, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Ισχύουν τα παραπάνω, κι εγώ είχα παρατηρήσει ότι "έτρεχε" μπροστά το ρολόι και το διορθώνω χειροκίνητα. Το ClockSync θέλει root για να το κάνεις sync με το ρολόι του συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 ΝΟΡ ! Έχει και non root method. Πολύ απλή. Απλά όταν έχεις ρουτάρει τα κάνει όλα μόνο του. ;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 ΝΟΡ ! Έχει και non root method. Πολύ απλή. Απλά όταν έχεις ρουτάρει τα κάνει όλα μόνο του. ;) Ε μόνο του θέλουμε να το κάνει. Αλλιώς τι νόημα έχει να το βάλεις αφού ίδια δουλειά είναι να το διορθώνεις χειροκίνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Εχεις ενα point, σίγουρα. Απλά με αυτό ξέρεις οτι η ώρα που σου λέει είναι απόλυτα ακριβής. Εμενα με εξυπηρετεί και σ' αυτό. Δεν ψάχνομαι δηλαδή αν παει μπροστά ή πίσω. Ξερω ότι ΑΥΤΗ είναι η ώρα, με ακρίβεια δευτερολεπτου. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Ρε παιδια εχω το 8.4 μαμα και πραγματικα με εχει κουράσει. Γνωμη σας είναι απλα να ρουταρω ή να βαλω και cyanogen? Μεγάλη ξενερα που το ξεχασε η Samsung, λες και αγιρασαμε κινεζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Μπορείς να γίνεις λιγο πιο σαφής? Σε τι σε έχει κουράσει? Ποιο πραγμα ξέχασε? Εννοείς το ρολόι? Προσωπικά, εξαιροντας την μπαταρία που ειναι fail για μενα, το βρίσκω απόλυτα αξιοπρεπές για ενα upper midrange tablet. Αν ειχε +1gb ακόμη (3gb αντί για 2), θα του συγχωρουσα και το battery fail. :p Edited October 12, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Με εχει κουρασει η οχι και τοσο καλη αυτονομία, το touch wiz και ότι δεν ειναι και τοσο σβελτο, για αυτο σκεφτομουν custom rom. Υ. Γ. ξεχασε να μας δωσει καμια αναβάθμιση θμιση σε λολιποπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Μέχρι πριν να με χαιρετήσει η μπαταρια του, έβγαζα 7-8 ωρες sot. Πόσες να βγάλει δηλαδή. Μια χαρα το βρίσκω. Τωρα πλεον είμαι κατω απο 6, σχεδον 5.5 ώρες αλλα υπάρχει λογος. Μια χαρά σβέλτο το βρίσκω. Εκανα disable ολο το σκουπιδαριο της Σαμμυ και ολα καλά! Εντάξει βέβαια δεν είναι και τελευταίο μοντελάκι. Εχει και κάμποσο καιρό στην πλατη του, λογικό είναι. Τον 800αρι εχει. Θελω να πιστεύω οτι αυτό δεν το ξέχασε. Οπως εχω πει, την εχω πατήσει ήδη μια φορα με το G pad. Αν την πατήσω και εδώ, τέρμα! Δεν ξαναπαίρνω τιποτα περισσότερο απο Κινέζο! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 http://samsung.youmobile.org/ Υπομονή λίγο παιδιά. Αν είναι σαν του 12.2 μου η αναβάθμιση, πραγματικά αξίζει να τη δοκιμάσετε. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από την άλλη βέβαια, τ0 8άρι με το 12άρι έχουν διαφορετικούς επεξεργαστές. Θέλω να πιστεύω ότι η αναβάθμιση θα κάτσει το ίδιο ομαλά και στο 8. Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Κάτσε να την πάρουμε και βλέπουμε .... :X Edited October 13, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Σοβαρα τωρα τι ακριβως κανουν τοσο καιρο με το update? Ετοιμο ειναι, υποτιθεται. Εγω παντως πραγματικα μεχρι να ερθει κραταω μικρο καλαθι. Θα φαμε κανενα ακυρο και θα γινει πανηγυρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Σύμφωνα με το site που έδωσε ο φίλος παραπάνω, είναι σε τεστ. Και εγώ κρατάω πισινή λόγω άκυρου που φάγαμε από LG στο G Pad V500. :mad: Είδωμεν !! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroschios Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Σύμφωνα με το site που έδωσε ο φίλος παραπάνω, είναι σε τεστ. Και εγώ κρατάω πισινή λόγω άκυρου που φάγαμε από LG στο G Pad V500. :mad: Είδωμεν !! Τόσο καιρό έλεγε pending και τώρα testing που νομίζω πως είναι το προηγούμενο στάδιο του pending. Φοβάμαι πως θα ανακοινωθεί από τη Samsung αποτυχία όπως στο note 2 και να το ακυρώσουν τελικά. Μου αρέσει που περιμέναμε ότι θα πέρναμε την lollipop τα προηγούμενα Χριστούγεννα. Το καλό πάντως είναι ότι και με την κιτκατ πάει καλά το τάμπλετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Το testing είναι πριν το pending? Αν οντως γινει κάτι τέτοιο, εχω τελειώσει ολοκληρωτικα με την Samsung. Σε κινητό εφυγα ήδη λογω εκτεταμενης iPhone-ιασης. Edited October 13, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Το testing είναι πριν το pending? Στα εξηγεί ...... NOTES Update Status Description by Order Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Στα εξηγεί ...... NOTES Update Status Description by Order Δεν το ειχα προσέξει! Θενκς. Απο τι λειτουργικό ξεκινησε? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Δεν το ειχα προσέξει! Θενκς. Απο τι λειτουργικό ξεκινησε? Δεν ξέρω ...Έχω note 10.1 2014 ..το ταβλετ απέκτησε 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroschios Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Δεν το ειχα προσέξει! Θενκς. Απο τι λειτουργικό ξεκινησε? Το Τab Pro 8.4 ξεκινησε από 4.4.2 που φοραει και τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Το Τab Pro 8.4 ξεκινησε από 4.4.2 που φοραει και τώρα Α, ωραία! Δηλαδή δεν έχει πάρει καμιά major αναβάθμιση!! Τέλειο!!! :blink: Εντάξει, δεν νομίζω να μην δώσουν την 5. Θα είναι μέγιστο fail της Σάμμυ!! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 ελπίζω να μας την δώσουν γιατί όπως λέει ο φίλος με το 12'' πιο πάνω το tablet βελτιώνεται πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 εμενα πηρε ο αδελφος αυτο εδω το ταμπλετ με τις 10.1 ιντσες φωραει ακομα το 4.4.2 εχει βγει η αναβαθμιση? γιατι δεν μου βγαζει κατι και επιδη δεν ξερω απο samsung πως γινεται η αναβαθμιση? και αν χαθουν τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) εμενα πηρε ο αδελφος αυτο εδω το ταμπλετ με τις 10.1 ιντσες φωραει ακομα το 4.4.2 εχει βγει η αναβαθμιση? γιατι δεν μου βγαζει κατι και επιδη δεν ξερω απο samsung πως γινεται η αναβαθμιση? και αν χαθουν τιποτα http://samsung.youmobile.org/ To έχει δώσει λίγα ποστ πιο πάνω ο @neten. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, είναι σε pending. Που πάει να πει ... αναμονή! Από την καθεαυτό αναβάθμιση (γίνεται most cases OTA) δεν χάνεις τίποτα. Αν όμως δεν κάτσει σωστά και έχεις προβλήματα τότε θα χρειαστεί factory reset. Ακα, σβου όλα. Παίρνεις backup και προχωράς. Edited October 19, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts