daitalos Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Όσον αφορά το λογισμικό, έχω το στοκ, δεν έχω πειράξει τίποτα. Την κάρτα την είχα πάρει μαζί με το tablet, πριν 1,5 χρόνο. Με επανεκκίνηση εμφανίζει το ίδιο μήνυμα. Μετά από σύνδεση στον υπολογιστή, δεν εμφανίζεται καθόλου η κάρτα, παρά μόνο ο αποθηκευτικός χώρος του tablet. Δοκίμασα να μεταφέρω την κάρτα στο κινητό μου (LG G4) αλλά εμφανίζεται το ίδιο μήνυμα. Φαντάζομαι, δεν γλιτώνω την απώλεια δεδομένων και πάω για διαμόρφωση. ( ; ) Ισως ειναι πραγματι προβλημα καρτας.Το χρονο ζωης της SD κανενας δεν μπορει να τον εγγυηθει, μπορει να εχεις τη καλυτερη και να μην κρατησει πολυ και μπορει μια σχετικα μαπιτσα να κρατησει χρονια..Ολα παιζουν..Την sd επρεπε να την εμφανιζει ακομα κι αν εχει προβλημα, απλα θα σου εβγαζε προειδοποιηση πως υπαρχει προβλημα με την συγκεκριμενη καρτα & μπορουσες εκει να πατησεις "διορθωση"...Eχεις σωστους usb drivers στο pc ειτε το kies εγκατεστημενο? (εφοσον & σε αλλη συσκευη βγαζει την ειδοποιηση αρα υπαρχει προβλημα καρτας...Αν δεν ειναι οριστικα τελειωμενη διορθωνεται με τον τροπο που σου ειπα χωρις να χαθουν δεδομενα αρκει να την αναγνωριζει το pc...Διορθωνεται & με το mini tool σε pc αλλα τα δεδομενα διαγραφονται...Αν χρειαστεις τελικα νεα SD θα ζητησεις μια επωνημη κλαση 10 και με μεγαλη ταχυτητα εγγραφης και μακρια απο Turbox ακομα κι αν στη χαριζουν) Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Όχι, ούτε μέσω Kies κατάφερα να τη δω. Τελικά, έκανα διαμόρφωση μέσω του Tablet και πλέον φαίνεται να λειτουργεί κανονικά τόσο μέσω της συσκευής όσο και μέσα από τον υπολογιστή. Η κάρτα είναι αυτή. Θα έφαγε καμιά φρίκη, ποιός ξέρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Όχι, ούτε μέσω Kies κατάφερα να τη δω. Τελικά, έκανα διαμόρφωση μέσω του Tablet και πλέον φαίνεται να λειτουργεί κανονικά τόσο μέσω της συσκευής όσο και μέσα από τον υπολογιστή. Η κάρτα είναι αυτή. Θα έφαγε καμιά φρίκη, ποιός ξέρει.. Δεν εννοουσα να τη δεις μέσω kies ..Το kies απλά περιλαμβάνει τους οδηγούς ..Μπορείς να κατεβάσεις τους οδηγούς χωρίς την ανάγκη να έχεις το kies ( έτσι κι αλλιώς είναι πολύ ξεπερασμένο & βαρύ για τα Windows) εδώ : http://samsungusbdriver.com/download/samsung-driver-v1-5-60-0 για να αναγνωρίζει το PC τη συσκευή ως mtp & μεταφορά αρχείων( εξαγεις το .zip και τρέχεις το .exe ως διαχειριστής για να γίνει σωστή εγκατάσταση & να δεις τη συσκευή σου στο PC στις συνδεδεμένες συσκευές.. Αν το κάνεις έτσι, το kies δεν χρειάζεται & μπορείς να το απεγκαταστησεις )...μια χαρά είναι η κάρτα ... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Έχε την στο νου σου για λίγο καιρό! Δηλαδή κράτα backup τακτικό γιατί μπορεί να το ξαναδείς το μύνημα απο την κάρτα. Είναι να μην αρχίσουν αυτές! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Πρώτη φορά μου τυχαίνει αυτό με sd, οπότε, θα έχω το νου μου από εδώ και πέρα! Ευχαριστώ και τους δυο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Δυστυχως, ειναι να μην αρχίσουν! Με το πρώτο κόλπο που θα μου κάνει εμενα κάποια, μπαίνει στην λίστα των υπόπτων! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Δυστυχώς το tablet μου αυτοκτόνησε . Το είχα χωρίς με σηκωμένο το κάλυμμα για να το φορτίσω και μου αναποδογύρησε και έπεσε με την οθόνη και έσπασε . Το touch ευτυχώς δουλεύει και μάλλον έσπασε το τζάμι . Ξέρει κάποιος να μου πει περίπου κόστος αλλαγής στην sasmung ; Την τελευταία φορά που είχα πάει Smartec, αρνούμενοι να μου καλύψουν εγγύηση για burning screen, το κόστος αλλαγής πήγαινε περίπου στα 235 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Την τελευταία φορά που είχα πάει Smartec, αρνούμενοι να μου καλύψουν εγγύηση για burning screen, το κόστος αλλαγής πήγαινε περίπου στα 235 ευρώ. 235€;;;;;;;;;;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 235€;;;;;;;;;;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ε ναι, ολόκληρη ιστορία έγινε μέχρι που προχώρησα σε καταγγελίες. Γι αυτό τέρμα η Σάμσουνγκ για μένα. Ούτε βίδα ξανά δεν αγοράζω απ' αυτήν, έχω μπει στο κλαμπ των haters. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Ε ναι, ολόκληρη ιστορία έγινε μέχρι που προχώρησα σε καταγγελίες. Γι αυτό τέρμα η Σάμσουνγκ για μένα. Ούτε βίδα ξανά δεν αγοράζω απ' αυτήν, έχω μπει στο κλαμπ των haters. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ούτε βίδα από την samsung αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι η μόνο συσκευή που δουλεύει από μια μεγάλη γκάμα samsung (κάποτε ήμουν samsung-νάκιας ) και είμαι ευχαριστημένος . Τώρα μετά την επίσκεψη μου στο service της samsung μου ζήτησαν 195 ευρώ για αλλαγή τζαμιού και οθόνης ( πάνε μαζί ) . Πιστεύετε ότι αξίζει να τα δώσω ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Και βέβαια όχι! Δεν σε συμφέρει! Με 270 ευρώ παίρνεις καινούργιο το tab s2. Θα δώσεις 200 για να επισκευάσεις αυτό που και η ίδια η Σαμμυ το έχει φτυάρι? PS: Πιστεύω οτι μιλάμε για το 8ιντζο έτσι? Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ούτε βίδα από την samsung αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι η μόνο συσκευή που δουλεύει από μια μεγάλη γκάμα samsung (κάποτε ήμουν samsung-νάκιας ) και είμαι ευχαριστημένος . Τώρα μετά την επίσκεψη μου στο service της samsung μου ζήτησαν 195 ευρώ για αλλαγή τζαμιού και οθόνης ( πάνε μαζί ) . Πιστεύετε ότι αξίζει να τα δώσω ; Ουτε για αστειο...Αν βαλεις ενα κατοσταρικο ακομα χωρις να βιαστεις παιρνεις καλο tablet της samsung...Θα δωσεις 200 ευρω για επιδιορθωση σε μια συσκευη πλεον ξεπερασμενη χωρις ουτε ενα update απο τη κυκλοφορια της που σε λιγο καιρο θα αρχισει να ζηταει και επιπλεον αναλωσιμα οπως μπαταρια κλπ ?? Aκομα και το Galaxy Tab A - T555 LP ( στην 6.0.1 τωρα ) εχει 280 καινουργιο...Θα βρεις και καλυτερα γυρω στα 300-350 ευρω αυτη την εποχη αντι να δωσεις 200 για να επιδιορθωσεις μια συσκευη χωρις κανενα μελλον...Αλλη λυση, τα 200 της επιδιορθωσης μπορεις να τα δωσεις προκαταβολη & 20-30 ευρω το μηνα δοσεις, παιρνεις και το Galaxy Tab S2 9.7 LTE (SM-T815) και εχεις φοβερη συσκευη που θα κρατησεις για χρονια & θα την εχεις εξοφλησει σε λιγοτερο απο ενα χρονο... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Ουτε για αστειο...Αν βαλεις ενα κατοσταρικο ακομα χωρις να βιαστεις παιρνεις καλο tablet της samsung...Θα δωσεις 200 ευρω για επιδιορθωση σε μια συσκευη πλεον ξεπερασμενη χωρις ουτε ενα update απο τη κυκλοφορια της που σε λιγο καιρο θα αρχισει να ζηταει και επιπλεον αναλωσιμα οπως μπαταρια κλπ ?? Aκομα και το Galaxy Tab A - T555 LP ( στην 6.0.1 τωρα ) εχει 280 καινουργιο...Θα βρεις και καλυτερα γυρω στα 300-350 ευρω αυτη την εποχη αντι να δωσεις 200 για να επιδιορθωσεις μια συσκευη χωρις κανενα μελλον...Αλλη λυση, τα 200 της επιδιορθωσης μπορεις να τα δωσεις προκαταβολη & 20-30 ευρω το μηνα δοσεις, παιρνεις και το Galaxy Tab S2 9.7 LTE (SM-T815) και εχεις φοβερη συσκευη που θα κρατησεις για χρονια & θα την εχεις εξοφλησει σε λιγοτερο απο ενα χρονο... Καλημέρα , Για να πω την αλήθεια ούτε εγώ θέλω να το επισκευάσω αλλά , το tab S2 είναι λίγο ...ακριβό . 431 ευρώ στα skroutzoμαγαζα και 549 ευρώ στις αλυσίδες (με κάρτα sim όπως είναι αυτό που έχω ) με 36 και καλά άτοκες . Προς το παρόν δεν θα κάνω κίνηση επισκευής ή αγοράς νέου tablet . Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου . Edited June 1, 2016 by chrismasgr Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Βλέπω αύξηση στον κλαμπ τον haters. Λογικό είναι μετά από τέτοια πορεία και παρατήσει της after sale υποστήριξη της Σαμι. Μου θυμίζει την Toshiba πριν καποια δεκαετία. Ούτε βιδα απο Σαμι Sent from my C6802 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Βλέπω αύξηση στον κλαμπ τον haters. Λογικό είναι μετά από τέτοια πορεία και παρατήσει της after sale υποστήριξη της Σαμι. Μου θυμίζει την Toshiba πριν καποια δεκαετία. Ούτε βιδα απο Σαμι Θα έπρεπε να γράψω λεπτομερώς την ιστορία αλλά συνοπτικά το θέμα ήταν ότι για να αποφύγουν ν' αλλάξουν τη δική μου οθόνη που καλυπτόταν από εγγύηση (και ακόμα καλύπτεται) προκάλεσαν σκόπιμια μια άλλη ζημιά για να έχουν δικαιολογία να μην το φτιάξουν δωρεάν. Και δεν έφτανε που αρνήθηκα να μου το επισκευάσουν και ζήτησα ν΄αναγράψουν στο δελτίο επισκευής τη ζημιά που προκάλεσαν αυτοί, προσπάθησαν να μου παρακρατήσουν τη συσκευή εκβιάζοντάς με (δεν πληρώνεις δεν στο δίνουμε) και το λόγο τον πήρε η αστυνομία για να πάρω πίσω το τάμπλετ μου. Αυτό έγινε στο πρώτο από τα δύο σέρβις, στο δεύτερο απλώς επιβεβαίωσαν πως η δεύτερη ζημιά δεν κάλυπτε την εγγύηση της πρώτης κι ας μην την έκανα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Βλέπω αύξηση στον κλαμπ τον haters. Λογικό είναι μετά από τέτοια πορεία και παρατήσει της after sale υποστήριξη της Σαμι. Μου θυμίζει την Toshiba πριν καποια δεκαετία. Ούτε βιδα απο Σαμι Sent from my C6802 using Tapatalk Εμ, τι να πουμε δηλαδη. Τετοιο φτυσιμο απο κατασκευαστη δεν το εχω ξαναδει! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Θα έπρεπε να γράψω λεπτομερώς την ιστορία αλλά συνοπτικά το θέμα ήταν ότι για να αποφύγουν ν' αλλάξουν τη δική μου οθόνη που καλυπτόταν από εγγύηση (και ακόμα καλύπτεται) προκάλεσαν σκόπιμια μια άλλη ζημιά για να έχουν δικαιολογία να μην το φτιάξουν δωρεάν. Και δεν έφτανε που αρνήθηκα να μου το επισκευάσουν και ζήτησα ν΄αναγράψουν στο δελτίο επισκευής τη ζημιά που προκάλεσαν αυτοί, προσπάθησαν να μου παρακρατήσουν τη συσκευή εκβιάζοντάς με (δεν πληρώνεις δεν στο δίνουμε) και το λόγο τον πήρε η αστυνομία για να πάρω πίσω το τάμπλετ μου. Αυτό έγινε στο πρώτο από τα δύο σέρβις, στο δεύτερο απλώς επιβεβαίωσαν πως η δεύτερη ζημιά δεν κάλυπτε την εγγύηση της πρώτης κι ας μην την έκανα εγώ. Από τη στιγμή που εμπλεξε και αστυνομία νομίζω ότι μπορείς να μας πεις και το όνομα του σέρβις να ξέρουμε και εμείς τι να αποφεύγουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Από τη στιγμή που εμπλεξε και αστυνομία νομίζω ότι μπορείς να μας πεις και το όνομα του σέρβις να ξέρουμε και εμείς τι να αποφεύγουμε. Δεν ξέρω αν είναι θεμιτό να κατονομάσω το συγκεκριμένο σέρβις ακόμα κι αν ζήτησα τη συνδρομή της αστυνομίας για να πάρω πίσω το παρακρατημένο τάμπλετ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Θα έπρεπε να γράψω λεπτομερώς την ιστορία αλλά συνοπτικά το θέμα ήταν ότι για να αποφύγουν ν' αλλάξουν τη δική μου οθόνη που καλυπτόταν από εγγύηση (και ακόμα καλύπτεται) προκάλεσαν σκόπιμια μια άλλη ζημιά για να έχουν δικαιολογία να μην το φτιάξουν δωρεάν. Και δεν έφτανε που αρνήθηκα να μου το επισκευάσουν και ζήτησα ν΄αναγράψουν στο δελτίο επισκευής τη ζημιά που προκάλεσαν αυτοί, προσπάθησαν να μου παρακρατήσουν τη συσκευή εκβιάζοντάς με (δεν πληρώνεις δεν στο δίνουμε) και το λόγο τον πήρε η αστυνομία για να πάρω πίσω το τάμπλετ μου. Αυτό έγινε στο πρώτο από τα δύο σέρβις, στο δεύτερο απλώς επιβεβαίωσαν πως η δεύτερη ζημιά δεν κάλυπτε την εγγύηση της πρώτης κι ας μην την έκανα εγώ. Παραδεχθηκαν οτι την ζημια την προκαλεσαν αυτοι; Τι ειδους ζημια ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ποιό σέρβις είναι αυτό βρε παιδιά? Αυτά που γράφηκαν είναι σοβαρά πράγματα! Νομίζω οτι θα είναι καλό να το μάθουμε για να μην την πάθουνε και άλλοι! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Δυστυχώς το tablet μου αυτοκτόνησε . Το είχα χωρίς με σηκωμένο το κάλυμμα για να το φορτίσω και μου αναποδογύρησε και έπεσε με την οθόνη και έσπασε . Το touch ευτυχώς δουλεύει και μάλλον έσπασε το τζάμι . Ξέρει κάποιος να μου πει περίπου κόστος αλλαγής στην sasmung ; Για καλη σου τυχη στα ταμπλετακια αυτα το front panel με το digitizer ειναι ανεξαρτητα απο την οθονη. Οποτε η τοποθετηση ειναι σχετικα ευκολη. Απο το ebay ειδα για τιμες ευρους 25-40 ευρω με μεταφορικα. Δες και youtube σχετικα βιντεο (συγκεκριμενα για τα ταμπλετς, γιατι τα κινητα ειναι διαφορετικα και σπαζοκεφαλιες) και αν νομιζεις πως το εχεις το κανεις μονος σου ;) Edit: αλλιως το θυμόμουν. Εχει περισσοτερη φασαρια τελικα... Edited June 2, 2016 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Για καλη σου τυχη στα ταμπλετακια αυτα το front panel με το digitizer ειναι ανεξαρτητα απο την οθονη. Οποτε η τοποθετηση ειναι σχετικα ευκολη. Απο το ebay ειδα για τιμες ευρους 25-40 ευρω με μεταφορικα. Δες και youtube σχετικα βιντεο (συγκεκριμενα για τα ταμπλετς, γιατι τα κινητα ειναι διαφορετικα και σπαζοκεφαλιες) και αν νομιζεις πως το εχεις. Το κανεις μονος σου ;) Edit: αλλιως το θυμόμουν. Εχει περισσοτερη φασαρια τελικα... Φίλε μου σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου . Πήρα μια προσφορά για αλλαγή μόνο τζαμιού στα 80 ευρώ . Όμως δεν ξέρω την ποιότητα του service . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wraith23 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Από το service της Micro-tech στη Θεσσαλονίκη έχει κανείς εμπειρία? Χάλασε η θύρα των ακουστικών (ακούγεται μόνο το αριστερό) και με αυτά που διαβάζω είμαι λιγο επιφυλακτικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Σίγουρα δεν έχουν χαλάσει τα ακουστικά, έτσι; :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Βρε παιδιά τι να πω...μονάχα εγώ είμαι ευχαριστημένος από το ταμπλετάκι? :rolleyes: έχω το 8.4 αγορασμένο από τον Οκτώβρη του '14 και είναι όπως την 1η μέρα...λίγο έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας εκεί που έβγαζε χονδρικά 8 ώρες sot τώρα είναι στις 6μιση και λίγο παραπάνω πιθανόν, η δε οθόνη του παραμένει ότι καλύτερο σε χρώματα πιστότητας και το επέλεξα τότε επειδή ήταν φυσικά ανάλυσης 2Κ και ΟΧΙ amoled. Επειδή ασχολούμαι με φωτογραφία υπάρχουν στον κύκλο μου 2,3 παιδιά πολύ ψαγμένοι οι οποίοι έχουν ξετρελαθεί ,ο ένας μάλιστα από αυτούς όταν το είδε το περασμένο Πάσχα εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ,όπου το ήθελε σαν τρελός.Του ανέφερα πως έχει σταματήσει το συγκεκριμένο μοντέλο και απογοητεύτηκε.Εκεί που απογοητεύτηκε διπλά είναι όταν πήγε σε ένα Public και είδε τα τωρινά μοντέλα της Sammy ,με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ρε φίλε δεν έχουν καμία σχέση με το δικό σου ...τονισμένα χρώματα υπερβολικά...στο θέμα της φωτογραφίας και ανάγνωσης γενικώς πιστεύω πως παραμένει κορυφή ειδικά στην εξευτελιστική τιμή των 205 ευρώ που το είχα πάρει τότε (γερμανικό) όπως επίσης δεν είναι τυχαίο πως κατά μέσο όρο στις περισσότερες συσκευές παγκοσμίως η KIT KAT έχει την πιο καλή λειτουργία και θεωρείται ίσως το καλύτερο λειτουργικό πλην της υπέροχης 4.4.4 (τελευταίας δηλ. αναβάθμισης της ΚΚ) που έχει περάσει στο android.Συνοψίζοντας πιστεύω ότι καλά έκαναν και δεν έδωσαν update (μόνο την 4.4.4 θα ήθελα όπου πραγματικά είχε βελτιώσει στα μέγιστα το έρμο xperia Z που είχα ποτέ δεν το είχα δει να έχει τόσο καλή μπαταρία και ομαλή λειτουργία) στο λογισμικό , η δε οθόνη του για τα μάτια μου ότι καλύτερο.Ναι εντυπωσιακές για την παρέα και το ¨εφέ" οι τωρινές στα s6,s7 κινητά όμως είμαι λάτρης των αληθινών σε πιστότητα χρωμάτων .... φωτογραφίες που εντυπωσιάζουν σε οθόνες Note 3, note 4 s6,s7 ...μόλις "μπουν" σε οθόνες υπολογιστή 22,24'' και πάνω, ξεγυμνώνονται το ίδιο και στο ταπεινό tab 8.4 pro. Είμαι τυχερός και μακάρι να παραμείνω, διότι για μένα είναι ουσιαστικά εργαλείο στην φωτογραφία και έχει καταργηθεί to lap (μιας και έχει αντικαταστήσει πλήρως το laptop= πουλήθηκε φυσικά πριν ένα χρόνο και έκανα πλήρη αναβάθμιση σε desktop) ,όλες οι δουλειές μου παραγγελίες στην επιχείρηση ,emails, γίνονται με το τάμπλετ. Χρησιμοποιείται καθημερινά ακόμα και τα σαββατοκύριακα και φορτίζεται κατά μέσο όρο κάθε 3 μέρες περίπου δηλαδή 10 με 12 φορτίσεις τον μήνα .Όταν θα τα φτύσει η μπαταρία σίγουρα θα του αλλάξω μία και θα το κρατήσω έως ώσπου αντέξει και η συσκευή η οποία εμφανισιακά είναι σαν καινούρια ....μου έδινε ένα από τα παιδιά που ανέφερα πριν 200 ευρώ και ένας άλλος συνάδελφος "μανιακός" με την τεχνολογία ο οποίος είχε πάρει το παλιό μου g2 μου (16αρι) ,220 ευρώ και φυσικά αρνήθηκα! Αυτά πιστεύω να μην σας κούρασα...απλά σε μερικούς μήνες κλείνει δύο χρονάκια μαζί μου και ήθελα να γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts