geotzia Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Δυο, παρά κάτι? Τέλειος είσαι! http://www.askadam.gr/tablet/αξεσουαρ-tablet/μπαταρίες-tablet/samsung-544/μπαταρία-samsung-t4800e-4800-mah-galaxy-tab-pro-8-4-original-bulk.html Αν δεν την αλλάξεις μόνος, πήγαινε το smartec EDIT: Το ασημί bezel γύρω - γύρω είναι απο πλαστελίνη. Κοινώς θα σου αφήσει σημάδια κατά το άνοιγμα. Μπαταρία μόνον original ή κάποια επώνυμη εναλλακτικά γιατί με τις λιθίου δεν παίζουν. Eυχαριστώ πολύ γιά το λίνκ όσο γιά το άνοιγμα,ξέρω το έχω ανοίξει 2-3 φορές γιά αποσύνδεση-επανασύνδεση μπαταρίας μετά από τα γνωστά προβλήματα με τα ποσοστά στην ένδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ε, μια χαρά τότε! Έχεις εργαλεία, έχεις πάρει και το "κολλάει" στο άνοιξε - κλείσε! Go for itt! Η τιμή είναι πολύ καλή. 21 ευρώ την πήρα εγώ απο ebay πριν απο 1 χρόνο σχεδόν και μου σπασανε και τα νεύρα από τα reboot, 20 μέρες μέχρι να έρθει και να την αλλαξω! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Στην smarteck την πουλάνε 20 ευρώ την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλησπερα ! Πιο πανω εχω παραθεσει και τα προηγουμενα μηνυματα μου. Ο λογος που ηθελα να παω σε CM13 ηταν γιατι ξαφνικα το tablet ειχει αρχισει να καθυστερει με τη μαμα ROM. Περασα CM13, μου φανηκε πιο γρηγορη, αλλα μετα απο 2 μερες αρχισε παλι να καθυστερει. Καθυστερουσε σε σημειο που αργουσε να κανει register αυτα που παταγα στο πληκτρολογιο. (αργουσε ενα δευτερολεπτο για να πατηθει) Αρχισα να υποπτευομαι οτι ειναι hardware προβλημα, μιας κ δεν φαινοταν λογικο να καθυστερει ετσι. Μην τα πολυλογω, το tablet σημερα με φουλ μπαταρια εκλεισε και δεν ξαναανοιγει! Ουτε σε recovery mode μπαινει, ουτε σε download mode! Ειναι νεκρο, παρολο που το εχω στην φορτιση. Ειναι ακομα εντος εγγυησης χρονικα. Αν δεν ξαναανοιξει, μπορουν να δουν οτι ειχε πειραχτει ο knox και να το βγαλουν εκτος εγγυησης; Τι αλλο μπορω να δοκιμασω για να σιγουρευτω οτι δεν ανοιγει και να το στειλω για επισκευη; Ευχαριστω 1.5 χρονο το ειχα, κομπλε ηταν απο μπαταρια. Μια φορα χρειαστηκε να την ξεσυνδεσω γιατι δεν φορτιζε μεχρι 100%. Θα δοκιμασω να την ξεσυνδεσω και να την ξανασυνδεσω να δω τι θα γινει. Άμα το έχεις ξανακάνει δεν έχεις να χάσεις τίποτα (και εγώ τη πρώτη φορά είχα το γνωστό θέμα που δεν φορτιζε ποτέ πάνω από 70%) Κάνε το. Να εχεις υπόψιν σου οτι πιθανότατα και η μπαταρία του είναι "έτοιμη" να στην κάνει! Κάπου εκεί είναι η ζωή της. Η πτώση της όμως (όταν αρχίσει) είναι ραγδαία! Μέσα σε λίγες μέρες θα σ' αναγκάσει να το έχεις στον φορτιστή συνεχώς για να σου δουλεύει! Send from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Την ξεσυνεδεσα και πηρε μπρος το tablet, ολα καλα. Δεν το βλεπω να το κραταω ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μετά την temasec v6.4 έβαλα την v8.0 και όλα τέλεια και όταν φορτίζει γράφει πλέον γρήγορη φόρτιση και όχι αργή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Εγώ πάλι έκανα πριν λίγες μέρες μια απόπειρα με την τελευταία nightly. 5/5 έκδοση αν θυμάμαι καλά. Βελτιωμένη η κατάσταση σε κάποια σημεία, χάλια σε άλλα. Είχα fc's ακόμη και στο instagram! Η συλλογή κλασικά να φορτώνει ελάχιστες φωτό και βίντεο και να κολλάει σε απόπειρα να παίξει κάποια από αυτά που δεν έδειχνε. Το google photos φόρτωνε μέχρι σ' ενα σημείο και μετά fc. Και ξανά μανά τα ίδια! Δοκίμασα και με νόβα! Καμιά διαφορά στην συμπεριφορά των εφαρμογών! Επιστροφή λοιπόν στα γνώριμα της 5.1.1 και παραμονή μάλλον εδώ, πλέον. Κουραστικα και βαρέθηκα κιόλας το στεισε - ξεστεισε! Εδώ (στην 5.1.1) όλα λειτουργούν όπως πρέπει και είναι απόλυτα σταθερή. Η μπαταρία είναι σταθερά στις 8-9 ώρες, οπότε δεν έχω λόγο για να ψαχνομαι. Στην smarteck την πουλάνε 20 ευρώ την μπαταρία Αν μένεις προς δυτικά προάστια τότε συμφέρει. Αν φυσικά έχει όντως τόσο. Έχω την εντύπωση πως ξαναγράφτηκε κάτι τέτοιο και υπήρξε διάψευση από άλλον φίλο που ρώτησε τηλεφωνικά και μας ενημέρωσε για σημαντικά μεγαλύτερο ποσό! Τες πα, όπως είπα, αν μένεις δυτικά ΟΚ. Αλλιώς εκεί που είναι η smartec για να πας με ΜΜΜ ίσως σου ερθει ακριβότερα, αν πεις για αμάξι ... αυτό καλύτερα! Απο Ζωγράφου σε Χαϊδάρι και ξανά πίσω, καλύτερα να μου λείπει! Οι βενζίνης μόνον θα μου βγουν άλλη μια μπαταρία! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Edited May 11, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Εγώ πάλι έκανα πριν λίγες μέρες μια απόπειρα με την τελευταία nightly. 5/5 έκδοση αν θυμάμαι καλά. Βελτιωμένη η κατάσταση σε κάποια σημεία, χάλια σε άλλα. Είχα fc's ακόμη και στο instagram! Η συλλογή κλασικά να φορτώνει ελάχιστες φωτό και βίντεο και να κολλάει σε απόπειρα να παίξει κάποια από αυτά που δεν έδειχνε. Το google photos φόρτωνε μέχρι σ' ενα σημείο και μετά fc. Και ξανά μανά τα ίδια! Δοκίμασα και με νόβα! Καμιά διαφορά στην συμπεριφορά των εφαρμογών! Επιστροφή λοιπόν στα γνώριμα της 5.1.1 και παραμονή μάλλον εδώ, πλέον. Κουραστικα και βαρέθηκα κιόλας το στεισε - ξεστεισε! Εδώ (στην 5.1.1) όλα λειτουργούν όπως πρέπει και είναι απόλυτα σταθερή. Η μπαταρία είναι σταθερά στις 8-9 ώρες, οπότε δεν έχω λόγο για να ψαχνομαι. Αν μένεις προς δυτικά προάστια τότε συμφέρει. Αν φυσικά έχει όντως τόσο. Έχω την εντύπωση πως ξαναγράφτηκε κάτι τέτοιο και υπήρξε διάψευση από άλλον φίλο που ρώτησε τηλεφωνικά και μας ενημέρωσε για σημαντικά μεγαλύτερο ποσό! Τες πα, όπως είπα, αν μένεις δυτικά ΟΚ. Αλλιώς εκεί που είναι η smartec για να πας με ΜΜΜ ίσως σου ερθει ακριβότερα, αν πεις για αμάξι ... αυτό καλύτερα! Απο Ζωγράφου σε Χαϊδάρι και ξανά πίσω, καλύτερα να μου λείπει! Οι βενζίνης μόνον θα μου βγουν άλλη μια μπαταρία! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! 20 ευρώ να την αγοράσεις και να την βάλεις μόνος σου Για τα προβλήματα που σου έκανε στην συλλογή και τα βίντεο μου τα έκανε και σε μένα αλλά έκανα φορματ την κάρτα όταν ειμουνα στην cm13 και από τότε όλα τέλεια δίχως ένα fc εδώ και 2 μήνες με marshmallow roms Edited May 11, 2016 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Τελικά παίδες η ζωή της μπαταρίας του είναι μάλλον 1.5 χρόνος. Ακριβώς τόσο το έχει η γυναίκα μου και την τελευταία εβδομάδα η αυτονομία μειώθηκε δραματικά χωρίς να συμβαίνει κάτι περίεργο με drain. Όλα καλά φαίνονται στο διάγραμμα της μπαταρίας χωρίς keep awake και διάφορα τέτοια αλλά με το ζόρι βγάζει 10ωρο με 3 ώρες οθόνης μόνο σε WiFi. Από που να πάρω μια καινούρια να την αλλάξω μόνος μου? Είδα κάποιοι πήρατε από Ebay κάποιοι από Smartec. Αν δεν είναι μεγάλη διαφορά να πάρω από Ελλάδα να έρθει και γρήγορα. Επίσης με τα λίγα με τα πολλά αφού τελειώνει και η εγγύηση την έψησα να περάσω Cm μπας και αναπνεύσει λίγο το tablet. Βέβαια με την χρήση που κάνει η γυναίκα μου ρολόι δουλεύει αλλά ας πηγαίνει καλύτερα δε πειράζει! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Τελικά παίδες η ζωή της μπαταρίας του είναι μάλλον 1.5 χρόνος. Ακριβώς τόσο το έχει η γυναίκα μου και την τελευταία εβδομάδα η αυτονομία μειώθηκε δραματικά χωρίς να συμβαίνει κάτι περίεργο με drain. Όλα καλά φαίνονται στο διάγραμμα της μπαταρίας χωρίς keep awake και διάφορα τέτοια αλλά με το ζόρι βγάζει 10ωρο με 3 ώρες οθόνης μόνο σε WiFi. Από που να πάρω μια καινούρια να την αλλάξω μόνος μου? Είδα κάποιοι πήρατε από Ebay κάποιοι από Smartec. Αν δεν είναι μεγάλη διαφορά να πάρω από Ελλάδα να έρθει και γρήγορα. Επίσης με τα λίγα με τα πολλά αφού τελειώνει και η εγγύηση την έψησα να περάσω Cm μπας και αναπνεύσει λίγο το tablet. Βέβαια με την χρήση που κάνει η γυναίκα μου ρολόι δουλεύει αλλά ας πηγαίνει καλύτερα δε πειράζει! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τόσες ώρες οθόνη έβγαζα και εγώ αλλά το άνοιξα και αποσυνδεσα το βύσμα της μπαταρίας και το ξανά σύνδεσα και έχω 8 ώρες οθόνη με temasec v8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ναι, το είχα γράψει νωρίτερα ότι η πτώση της μπαταρίας του (όταν ξεκινήσει) είναι ραγδαία! Σύντομα θα ξεκινήσουν και τα restart, αν δεν εχεις ήδη. Για μπαταρία έχουν δωθεί 2 πληροφορίες στα αμέσως προηγούμενα ποστ. Μια από εμενα , με τιμή στα 23 ευρώ και μια απο εναν αλλο φιλο στα 20 ευρώ απο smartec. Με τα 23 είναι κέντρο (Σύνταγμα), με τα 20 είναι Χαϊδάρι (ύψος Παλατάκι). Ebay θα την βρεις σίγουρα και φθηνότερα αλλά θα περιμένεις! Επιλέγεις και κάνεις την κίνησή σου. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Μια ερώτηση έχει δοκιμάσει κανείς στο tablet WiFi TV tuner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Παίδες το askadam δεν έχει απόθεμα σε μπαταρίες και η Smartec σε στέλνει σε μένα που είμαι επαρχία. Υπάρχει κάπου αλλού Ελλάδα για να πάρω μια? Sent from my S7 Edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Σκρούτζαρες? http://www.skroutz.gr/c/1609/mpataries-tablet.html?from=catspan&keyphrase=tab+pro+8.4 Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Σκρούτζαρες? http://www.skroutz.gr/c/1609/mpataries-tablet.html?from=catspan&keyphrase=tab+pro+8.4 Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Η αλήθεια είναι ότι ούτε που το σκέφτηκα ίσως για πρώτη φορά! Ευχαριστώ φίλε μου θα τσεκάρω και παραγγέλνω! Sent from my S7 Edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Αναβαθμισα το ΤΑΒ Pro 8.4 wifi (SM-T320) στην τελευταία Ευρωπαική BOC1 (διαλεξα Γαλλία) βλέπω έχει βγει και πιο νέα BOC2 αλλά είναι για Κινα και δε την πέρασα. Φλασαρα τον kernel για το towelroot. Περασα το tr.apk. Εγινε root κανονικά. Εκανα extract τον κερνελ (με το tar-Tool_Odin3-v3.07_by_mkh.mourad) από την BOC1 και τον περασα απο πανω. Και δουλευει μια χαρα :) Χωρις να γράψει knox φυσικα. Οποιος θελει να δοκιμασει ανεβασα ολα τα αρχεία εδώ. https://mega.co.nz/#!xNwCiKRD!TQOTK62CEQMXR_iueHeteM2WVjXwfoESEFUg1R1NE24 Εκανα και εγω σημερα το πρωι update, την περασα απο πανω την καινουρια εκδοση. 1) Περασα μεσω ODIN την καινουρια εκδοση greek BOC1 (2015-03-31 Greece 4.4.2 T320XXU1BOC1) 2) Περασα μεσω ODIN τον παλιο kernel που ειναι rootable 3) Restart και εγκατασταση/τρεξιμο towelroot για να γινει root 4) Περασα μεσω ODIN τον original kernel της καινουριας εκδοσης greek BOC1, τον οποιο ειχα κανει extract με το tar-Tool_Odin3-v3.07_by_mkh.mourad (εδω ο extracted original kernel της καινουριας εκδοσης greek BOC1 για οποιον τον χρειαστει ). Oλα δουλευουν ρολοι, root υπαρχει, knox απειραχτος και δεν εμφανιζεται κανενα μηνυμα για μη-επιτρεπομενες ενεργειες κλπ. Έχει κανενας φυλάξει τον original extracted kernel της BOC1 εκδοσης (official 4.4 Samsung) για να μπορέσω να τον περάσω αφότου κάνω root με τον παλιο kernel που ειναι rootable μεσω towelroot? Γιατι τα 2 λινκ πιο πάνω έχουν ληξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Έχει κανενας φυλάξει τον original extracted kernel της BOC1 εκδοσης (official 4.4 Samsung) για να μπορέσω να τον περάσω αφότου κάνω root με τον παλιο kernel που ειναι rootable μεσω towelroot? Γιατι τα 2 λινκ πιο πάνω έχουν ληξει. Κατέβασε την έκδοση που θες από το Sammobile και κάνε extract το boot.img Sent from my S7 Edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Νομιζω εχω ολη την ρομ εγω. Θα το δω μολις παω σπιτι... Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Την έχω τελικά την Ρομ. Αν την θέλεις, πες μου να την ανεβάσω κάπου και την παίρνεις. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Μολις πηρε το Note του πατερα μου την 5.1. Τουλαχιστον την ειδα γιατι εμας μας εφαγε το μαυρο σκοταδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ευχαριστώ παιδια, βαριομουν να καμω την διαδικασία του extract. Την rom την εχω κ εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Καλημέρα σας, διαβάζοντας αυτά που λέτε για αλλαγή μπαταρίας, θέλω κι εγώ να αλλάξω στο Tab Pro 8.4 της γυναίκας (το έχει από 08/14). Απλά, επειδή το link από askadam.gr δε δουλεύει, δεν ξέρω για ποια μπαταρία μιλάτε. Στο skroutz βλέπω διάφορες. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή και ποια να αποφύγω; Επίσης, ποιο είναι το κόστος για να μου την αλλάξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Δυστυχώς το tablet μου αυτοκτόνησε . Το είχα χωρίς με σηκωμένο το κάλυμμα για να το φορτίσω και μου αναποδογύρησε και έπεσε με την οθόνη και έσπασε . Το touch ευτυχώς δουλεύει και μάλλον έσπασε το τζάμι . Ξέρει κάποιος να μου πει περίπου κόστος αλλαγής στην sasmung ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ρε παιδιά πριν από λίγο άνοιξα το τάμπλετ και μου γράφει ότι η κάρτα sd είναι κατεστραμμένη και χρειάζεται διαμόρφωση. Ξέρει κανείς γιατί συνέβη αυτό; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ρε παιδιά πριν από λίγο άνοιξα το τάμπλετ και μου γράφει ότι η κάρτα sd είναι κατεστραμμένη και χρειάζεται διαμόρφωση. Ξέρει κανείς γιατί συνέβη αυτό; :mad: Για διαφορους λογους που εχουν να κανουν η με τη συσκευή η και με την sd (και σε ποια εκδοση android εισαι, ακομα και σε ποια rom)...Ισως ακομα πρόκειται για ψευδη ειδοποιηση γι αυτό πριν πας σε διαμορφωση που θα σβησει τα δεδομενα, κανε μια επανεκκινηση.Αν συνεχιζει να βγαζει την ειδοποιηση μπορεις πριν τη διαμορφωση να δοκιμασεις να ενωσεις tablet & pc μεσω usb , δεξι κλικ στην καρτα sd, και κλικ στις ιδιότητες.Στην πρωτη επιλογή από τις δυο υπαρχει η " εξεταση για σφαλματα" που μπορεις να διαλέξεις & η "επιδιορθωση" ...Αν μετα ολο αυτό συνεχιζει τοτε αναγκαστικα πας σε διαμορφωση... (ισως εχει πραγματι πρόβλημα η sd, ειδικα αν την εχεις χρονια, εχουν κι αυτές καποιο οριο ζωης ) Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Όσον αφορά το λογισμικό, έχω το στοκ, δεν έχω πειράξει τίποτα. Την κάρτα την είχα πάρει μαζί με το tablet, πριν 1,5 χρόνο. Με επανεκκίνηση εμφανίζει το ίδιο μήνυμα. Μετά από σύνδεση στον υπολογιστή, δεν εμφανίζεται καθόλου η κάρτα, παρά μόνο ο αποθηκευτικός χώρος του tablet. Δοκίμασα να μεταφέρω την κάρτα στο κινητό μου (LG G4) αλλά εμφανίζεται το ίδιο μήνυμα. Φαντάζομαι, δεν γλιτώνω την απώλεια δεδομένων και πάω για διαμόρφωση. ( ; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts