truckman Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπερα.κατοχος του προ 10 wifi stock εδω και 2 μερες αν τακτα διαστηματα βγαζει μια ενδειξη οτι δεν υπαρχει καρτα και οτι εχει αφαιρεθει.γνωριζει καποιος κατι? Πιθανόν η κάρτα σου ετοιμάζεται να αποδημήσει (για την sd μιλώ, αν κατάλαβα καλά). Πάρε αντίγραφα των περιεχομένων της στον υπολογιστή για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagg82 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Πιθανόν η κάρτα σου ετοιμάζεται να αποδημήσει (για την sd μιλώ, αν κατάλαβα καλά). Πάρε αντίγραφα των περιεχομένων της στον υπολογιστή για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων. οκ ευχαριστω.παραλληλα με αυτο το προβλημα το ταμπλετ δεν μπορει να μπει και στο δικτυο wifi.το σηματακι δειχνει να ειναι πιο ανοιχτο πρασινο και γραφει οτι κανει προσπαθεια να ανοιξει αλλα δεν ανοιγει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Τελικά εχει καταντήσει αηδία αυτό με το reboot loop. Πλεον αν η μπαταρία του είναι κατω απο 50% ούτε να διανοηθώ να το γυρίσω σε landscape. Ξεκινάει τα reboot χωρίς σταματημό! Μόνον αν το συνδεσω με τον φορτιστή σταματάει! Μήπως τελικά τα εχει παίξει η μπαταρία? Εχει σχεδον κλείσει χρόνο το ταμπλετακι αλλά δεν έχει ζοριστεί ιδιαίτερα ποτέ. Το εχει αντιμετωπισει κανένας αυτό? Μήπως ειναι αλλη έκδοση του bug της μπαταρίας? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Τελικά εχει καταντήσει αηδία αυτό με το reboot loop. Πλεον αν η μπαταρία του είναι κατω απο 50% ούτε να διανοηθώ να το γυρίσω σε landscape. Ξεκινάει τα reboot χωρίς σταματημό! Μόνον αν το συνδεσω με τον φορτιστή σταματάει! Μήπως τελικά τα εχει παίξει η μπαταρία? Εχει σχεδον κλείσει χρόνο το ταμπλετακι αλλά δεν έχει ζοριστεί ιδιαίτερα ποτέ. Το εχει αντιμετωπισει κανένας αυτό? Μήπως ειναι αλλη έκδοση του bug της μπαταρίας? Εγώ το μόνο θέμα που είχα με τη μπαταρία ήταν που σταματαγε να φορτίζει μια 45 % μια 67% το πήγα Smarteck μου είπανε ότι αλλάξανε μπαταρία μου δώσανε άλλον φορτιστή και από τότε δεν ξανά είχα θέμα ( 14 μήνες ) κάτι τέτοια τρελά που σου κάνει μου έκανε το i9305 όπου και διαπίστωσα ότι είχε φουσκώσει η μπαταρία του την άλλαξα και είναι Οκ τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Τώρα που το λες το θυμήθηκα και εγω, γιατι και εγω το αντιμετώπισα στο s4. Εχεις δίκιο, μοιάζει αρκετά η περίπτωση. Μάλλον η μπαταρία δεν μας τα λέει καλα. Εχω χάσει και σχεδον 1.5 ωρα sot. Θα παραγγείλω μια απο ebay μαζι με τα εργαλεία για την αλλαγη της. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galantaki Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Καλημερα στην παρεα,εχω ακουσει πολλες καλες κριτηκες γι αυτο http://www.skroutz.gr/s/4575124/Samsung-Galaxy-Tab-Pro-10-1-Wi-Fi-16GB.html αλλα εχει ανεβασει πολυ την τιμη του... Εχουμε καμια ακρη για πιο φθηνο? Γενικα η γνωμη σας γι αυτο το μοντελο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Παιδιά καλησπέρα... εχω το 8.4 και δεν μου φορτίζει στο 100% ποτέ.... έκανα και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.... και τα ίδια.... λοιπόν ... α) το στέλνω για service ή β) περιμένω μπας και στρώσει με κανα update (δεν το χρησιμοποιουσα εδώ και καιρό, και δεν έχω διαβάσει και το νημα, εδώ και καιρό... δεν ξέρω τι παίζει...) Ευχαριστώ... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Παιδιά καλησπέρα... εχω το 8.4 και δεν μου φορτίζει στο 100% ποτέ.... έκανα και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.... και τα ίδια.... λοιπόν ... α) το στέλνω για service ή β) περιμένω μπας και στρώσει με κανα update (δεν το χρησιμοποιουσα εδώ και καιρό, και δεν έχω διαβάσει και το νημα, εδώ και καιρό... δεν ξέρω τι παίζει...) Ευχαριστώ... Θέλει αλλαγή μπαταρίας. Τον ίδιο έκανε και το δικό μου και την άλλαξα με 19 ευρώ στην smartek στο χαιδαρι. Αν το τηλέφωνο είναι αγορασμένο λιγότερο από χρόνο τότε είναι δωρεάν. Οι μπαταρίες έχουν ένα χρόνο εγγύηση Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Μονον 19 ευρώ εχει την μπαταρια? Ειναι σιγουρο? 26 την βρίσκω, καλύτερη τιμη έξω (σκρουτζομαγαζα) και θα πρέπει να την βάλω εγώ. Ρωτάω γιατί ψάχνομαι και εγώ για μπαταρία, λόγω reboot loop. Αν είναι τόσο να το πάω. Ειμαι δίπλα της. Edited September 29, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 καλησπέρα παιδιά.Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος bluetooth gamepad; Σκέφτομαι να πάρω κάποιο ipega ( μάλλον το pg-9021 ) για να παίζω κάποια παιχνίδια γιατί δοκίμασα ένα xbox 360 wired που χρησιμοποιούα στο παλιό μου tablet αλλά δεν δούλευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μονον 19 ευρώ εχει την μπαταρια? Ειναι σιγουρο? 26 την βρίσκω, καλύτερη τιμη έξω (σκρουτζομαγαζα) και θα πρέπει να την βάλω εγώ. Ρωτάω γιατί ψάχνομαι και εγώ για μπαταρία, λόγω reboot loop. Αν είναι τόσο να το πάω. Ειμαι δίπλα της. Ναι. Την άλλαξα πριν ένα μήνα. Στο 8,4 Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Είσαι σίγουρος ότι σου αλλάξανε την μπαταρία; Το να μην φορτίζει μέχρι το 100% είναι ένα bag, πολύ συνηθισμένο σε αυτό το tablet το οποίο λύνεται με το να αποσυνδέσεις και να επανασυνδεσεις την μπαταρία. Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Ελα μου ντε? Περίεργο το βλέπω να πωλείτε σε Σκρουτζομαγαζα σαν ανταλλακτικό 26€ το φθινοτετο και στην αντιπροσωπία να στην αλλάζουν με 19€(!!) Θα παρω αύριο smartec να ρωτήσω αλλιως την εχω βρει στο ebay ~19€ original. Οπότε θα πράξω αναλόγως γιατί δεν πάει αλλο το χάλι! Σε λίγο θα πρέπει να το εχω μόνιμα στον φορτιστή για να το βαλω σε landscape! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Αν αλλάξεις την μπαταρία στη smartec και από την στιγμή που θα την πληρώσεις να ζητήσεις την παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) Πφφφφ! Θα δω τι θα κάνω. Δεν διασφαλίζει και τίποτα αυτό. Σιγουρα θα εχουν καμιά παλιά να την πασάρουν. Φαντάζομαι δεν θα το εχω πάει μονον εγώ (αν το παω τελικά και δεν το κανω μονος μου). Τα εργαλεια υπάρχουν ουτως ή άλλως αλλα και η μπαταρία συνοδεύεται απο 2-3 βασικα εργαλεία που χρειάζονται (πενα, εξωλκεα, κατσαβιδακι). Μιλαω πάντα για αυτην απο ebay πλευρά. Edited September 30, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Μετά από 10 μέρες περίπου με την official 5.1.1 στο 12.2 tab pro, μπορώ να πω ότι είναι σαν έχω καινούργιο tablet. Όλα είναι πιο smooth και μεγάλη διαφορά στην μπαταρία. Επίσης υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης του ux magazine!! Αυτά είναι!!! Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Μετά από 10 μέρες περίπου με την official 5.1.1 στο 12.2 tab pro, μπορώ να πω ότι είναι σαν έχω καινούργιο tablet. Όλα είναι πιο smooth και μεγάλη διαφορά στην μπαταρία. Επίσης υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης του ux magazine!! Αυτά είναι!!! Εκανες καθαρη εγκατασταση μεσω odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Εκανες καθαρη εγκατασταση μεσω odin? Απλό OTA update. Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Πολύ ευχάριστα νέα.απενεργοποίηση του magazine interface και πιο smooth χρήση.Αναμένω με αγωνία το update .Έχω το 10.1 pro.Ελπίζω να μην αργήσει πολύ το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ναι, αντε όμως! Τι το μαγιρευουν? Οχι τιποτα άλλο αλλά εχω κακη εμπειρία απο το g pad της LG που έμεινε με το π...ι στο χέρι. Πηραν τα άλλα της σειράς και αυτο ξεχάστηκε. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Να σας πω την αλήθεια... Εχω βαρεθεί με το T520 και να περιμένω την αναβαθμηση τορα που ολοι συζητάμε για 5.1.1 και 6.0. Και οχι τίποτα άλλο, σε αυτην την συσκευή ειναι απαραίτητη η αναβάθμιση, για να διορθωθούν η βλακειες της Samsung. Τελος για μενα η Samsung,ειπα να κανω μια τελευταία προσπάθεια με αυτο το μοντέλο, αλλά άδικα. Το πουλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Φίλε δεν έχεις άδικο και φαντάσου οτι εγώ την εχω πατήσει ήδη μια φορά με το g pad. Θέλω να ελπίζω οτι εδώ δεν θα συμβεί κατι ανάλογο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ελπίζω να μας δώσουν γρήγορα την αναβάθμιση .Ο φίλος παραπάνω με το 12.1 λέει οτι το μηχάνημα του βελτιώθηκε κατά πολύ μετά την αναβάθμιση. άντε και στα δικά μας και σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Σήμερα καθώς σκαλιά το tablet είδα στην διαχείριση μνήμης ram1.3 gb / 1.73 gb.Το tablet έχει 2 gb ram έτσι; Τότε γιατί δίνει 1.73 gb;Η υπόλοιπη που είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Σήμερα καθώς σκαλιά το tablet είδα στην διαχείριση μνήμης ram1.3 gb / 1.73 gb.Το tablet έχει 2 gb ram έτσι; Τότε γιατί δίνει 1.73 gb;Η υπόλοιπη που είναι; Το δικό μου Τ320, λέει πως έχει συνολική 1,82, κάτι που είναι λογικό. Ποτέ δεν είναι ακριβώς 2 ή 3, είναι πάντα κάτι λιγότερο, όπως η χωρητικότητα ενός σκληρού δίσκου πχ, ένας των 500 GB πραγματικά ελεύθερα προς χρήση έχει περίπου τα 460 GB και τόσα βλέπεις σαν χωρητικότητα. Έτσι είναι και στις μνήμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts