Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν οντως εχεις το tab s, είσαι σε λάθος νήμα.

Εδώ είσαι : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=396928

A sorry. Οκ ευχαριστώ

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν θα είναι η πρωτη της φορά ούτε η τελευταία της. Το εχω ξαναδεί αυτο το εργο της Samsung και το γνώριζα οταν το αγορασα,απλα δεν πιστεύα οτι θα παρατουσε ετσι γρήγορα ενα μοντέλο οπος το T520. Για να δούμε....

Δεν θα είναι η πρωτη της φορά ούτε η τελευταία της. Το εχω ξαναδεί αυτο το εργο της Samsung και το γνώριζα οταν το αγορασα,απλα δεν πιστεύα οτι θα παρατουσε ετσι γρήγορα ενα μοντέλο οπος το T520. Για να δούμε....

ξεκινησε η λολιποπ 5.1.1 στο tab pro 12.2 και σε κανα μηνα θα ρθει και στο 8.4.οποτε θα παρουμε κανονικα την αναβαθμιση.ολα οκ λοιπον

http://www.youmobile.org/blogs/entry/-Firmware-Download-Samsung-Galaxy-TabPRO-12-2-WiFi-SM-T900-official-Android-5-1-1-Lollipop-Update-is-Rolling-out-in-the-UK

Άντε κι ενα καλό νέο!!!

πρωτα το 12αρι, μετα το 10αρι και μετα καταιδρωμενο το 8αρακι

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Τέλεια! Εχω το 12αρι και περιμενω,

Μια ερωτηση: Στην OTA αναβαθμιση, σε περιπτωση που διακοπει η συνδεση του wifi, εστω και στιγμιαία, δημιουργειται καποιο προβλημα ή συνεχιζει κανονικα οταν ξαναβρει τη συνδεση?

wipe that tear..

Τέλεια! Εχω το 12αρι και περιμενω,

Μια ερωτηση: Στην OTA αναβαθμιση, σε περιπτωση που διακοπει η συνδεση του wifi, εστω και στιγμιαία, δημιουργειται καποιο προβλημα ή συνεχιζει κανονικα οταν ξαναβρει τη συνδεση?

Μην ανησυχείς. Πρώτα την κατεβάζει και εφόσον ολοκληρωθεί, κανει restart στο recovery και ξεκινάει την αναβάθμιση.

Να φροντίσεις μονον να ειναι φορτισμένο. Δεν θέλεις να σβήσει ενω κάνει την αναβάθμιση!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Eτσι κι αλλιως η εγκατασταση των updates δεν γινεται αν η μπαταρια ειναι φορτισμενη απο ενα ποσοστο και κατω. Σου βγαζει μηνυμα να φορτισεις.

Μην ανησυχείς. Πρώτα την κατεβάζει και εφόσον ολοκληρωθεί, κανει restart στο recovery και ξεκινάει την αναβάθμιση.

Να φροντίσεις μονον να ειναι φορτισμένο. Δεν θέλεις να σβήσει ενω κάνει την αναβάθμιση!

Ευχαριστώ για την απάντηση :)

wipe that tear..

Eτσι κι αλλιως η εγκατασταση των updates δεν γινεται αν η μπαταρια ειναι φορτισμενη απο ενα ποσοστο και κατω. Σου βγαζει μηνυμα να φορτισεις.

Έτσι οπως τα λες είναι! Απλα εγώ, επειδή δεν πολυ εμπιστεύομαι τις μπαταρίες που εχουν και καποια ηλικία, αν δεν ειναι τουλάχιστον 75-80% δεν προχωράω σε αναβάθμιση.

Ευχαριστώ για την απάντηση :)

Παρακαλώ. Μην ανησυχείς!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εχω το tab pro 8.4 εδω κ 13 μηνες. Για πρωτη φορα μετα τον 2/15-οταν και εκανα root & greenify μονο για να μη γραψει knox- εκανα update σε σχεδον ολες τις εφαρμογες μου.

Απο τότε σε ασχετες φασεις, αλλα συχνα, μου κανει restart. Δεν το νοιωθω ζεστο αλλα διαβασα σε προηγούμενα post για θερμοκρασία υψηλή.

Με τι software θα τσεκαρω θερμοκρασίες?

Προσπαθώνα γλυτωσω το reset to factory seetings αν γίνεται... οπότε αλλες ιδέες ευπρόσδεκτες:)

Εχω το tab pro 8.4 εδω κ 13 μηνες. Για πρωτη φορα μετα τον 2/15-οταν και εκανα root & greenify μονο για να μη γραψει knox- εκανα update σε σχεδον ολες τις εφαρμογες μου.

Απο τότε σε ασχετες φασεις, αλλα συχνα, μου κανει restart. Δεν το νοιωθω ζεστο αλλα διαβασα σε προηγούμενα post για θερμοκρασία υψηλή.

Με τι software θα τσεκαρω θερμοκρασίες?

Προσπαθώνα γλυτωσω το reset to factory seetings αν γίνεται... οπότε αλλες ιδέες ευπρόσδεκτες:)

Όταν έκανες root και άνοιξες το supersu για πρώτη φορά σε ρώτησε αν θες να απενεργοποιη σεις το knox αν πατήσεις ναι όπως είχα κάνει και εγώ παίζει να σου κάνει restart εγώ μετά ξανά ενεργοποίησα το knox και από τότε δεν έχω ούτε ένα restart

Ειχα διαβασει για knox κ το αφησα οπως ήταν, αλλωστε για 7 μηνες δεν ειχα κανένα θέμα, αλλά τωρα...

Το πάγωμα του S Finder, μου έκανε σχετικά συχνά επανεκκινήσεις... μετά το ξεπάγωμα ούτε μία, αν έχεις βάλει xposed framework,υπάρχει ένα module το -Samsung kitkat Systemserver crash fix- που σου λέει από τι προήλθε το κρασάρισμα και η επανεκκίνηση... εγώ εκεί τι είδα το S Finder. Αν δέν έχεις ακουστά το xposed ψάξε το λίγο αξίζει τον κόπο.

Αν πάλι σου ανεβάζει τρελλές θερμοκρασίες είναι λογικό να κάνει επανεκκινήσεις,έτσι νομίζω τουλάχιστον.

[/color]

QUOTE=geotzia;6283500]Το πάγωμα του S Finder, μου έκανε σχετικά συχνά επανεκκινήσεις... μετά το ξεπάγωμα ούτε μία, αν έχεις βάλει xposed framework,υπάρχει ένα module το -Samsung kitkat Systemserver crash fix- που σου λέει από τι προήλθε το κρασάρισμα και η επανεκκίνηση... εγώ εκεί τι είδα το S Finder. Αν δέν έχεις ακουστά το xposed ψάξε το λίγο αξίζει τον κόπο.

Αν πάλι σου ανεβάζει τρελλές θερμοκρασίες είναι λογικό να κάνει επανεκκινήσεις,έτσι νομίζω τουλάχιστον.

Tο s finder δε το χω πειραξει, όσο αναφορά το xposed framework-τι ειναι ακειβως? Δεν ξερω καθολου

[/color]

Tο s finder δε το χω πειραξει, όσο αναφορά το xposed framework-τι ειναι ακειβως? Δεν ξερω καθολου

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411056

http://www.doctorandroid.gr/2013/05/xposed-framework-hack-mod.html

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411056

http://www.doctorandroid.gr/2013/05/xposed-framework-hack-mod.html

Ευχαριστώ πολυ δεν τα γνωριζα αυτα. Βαζοντας κατι τετοιο γραφει ο knox?

Εχω και μια αλλη ερώτηση, με factory reset χανεται το root?

Ευχαριστώ πολυ δεν τα γνωριζα αυτα. Βαζοντας κατι τετοιο γραφει ο knox?

Εχω και μια αλλη ερώτηση, με factory reset χανεται το root?

Οχι και Ναι

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Παιδια καλησπερα. Εχω θεμα με το tab pro 8.4. Οταν η μπαταρια παει κατω απο 15% μου κανει επανεκινηση και οταν ξαναμπαινει ξανακανει επανεκινηση συνεχια μεχρι να συνδεσω το φορτιστη. Για να μην σας κουραζω, εχω δοκιμασει τα παντα. Περασα παλι την official rom. Το ξαναrootαρα παλι τα ιδια. Μετα τα εσβησα ολα με flasify και ξαναπερασα παλι την official rom. Χωρις να κανω root αυτη τη φορα, παλι τα ιδια.

Καπου διαβασα οτι ειναι bug απο την μπαταρια. Απλα ανοιγεις το ταμπλετ και την ξεσυνδεεις για λιγα δευτερολεπτα. Παιζει να ειναι κατι τετοιο? Σας εχει τυχει?

Εγυηση δεν υπαρχει εχει πειραξει Knox.

Y.Γ.

H Lolipop τελικα θα ερθει τις επομενες εβδομαδες συμφωνα με επισημη ανακοινωση απο το facebook της Samsung του Tab pro.

Παραθετω:

Andrew Kulachkovsky

3 Σεπτεμβρίου στις 11:07 μ.μ.

Dear readers, We would like to point out that all Samsung Galaxy TabPRO variants 12.2 - 10.1 - 8.4 will get the same Android 5.1.1 Lollipop build in the next few weeks. We have no ETA for any region yet, but TabPRO 10.1 is next.

Edited by sakias1979

Επομενες εβδομαδες ειναι και το 2016:p Τελοσπαντων οι ανθρωποι ειναι τραγικοι, ειδικα στα tablet, το ξεραμε αυτο. Τουλαχιστον να εχουν κανει καλη δουλεια.

Δοκιμασες να κανεις battery calibration με καποια εφαρμογη?

Οχι ποτε. Πως γινεται αυτο? Εχεις καποια να μου προτεινεις? Ευχαριστω.

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1