fanatikos Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Τι χρόνους κάνετε δηλαδή? Συνηθισμένος απο το g pad, χθες ειχα ένα σοκ εδώ που τα λέμε. Ειχα 4,5 ωρες οθόνη και η μπαταρία ηταν ακόμη στο 52%.. Πάρα πολύ καλά θα έλεγα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Τι χρόνους κάνετε δηλαδή? Συνηθισμένος απο το g pad, χθες ειχα ένα σοκ εδώ που τα λέμε. Ειχα 4,5 ωρες οθόνη και η μπαταρία ηταν ακόμη στο 52%.. Πάρα πολύ καλά θα έλεγα! Ειμαι 5μιση ωρες οθονη και εχω ακομα 20%.Δεν μπορεις να συγκρινεις ομως αυτα τα 2 ταμπλετ. Το pro εχει 2560 x 1600 pixels και το g pad αν δεν κανω λαθος 1280 x 800 pixels και πολλες αλλες διαφορες που καταναλωνουν την μπαταρια πιο γρηγορα. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) Ειμαι 5μιση ωρες οθονη και εχω ακομα 20%.Δεν μπορεις να συγκρινεις ομως αυτα τα 2 ταμπλετ. Το pro εχει 2560 x 1600 pixels και το g pad αν δεν κανω λαθος 1280 x 800 pixels και πολλες αλλες διαφορες που καταναλωνουν την μπαταρια πιο γρηγορα. 1920Χ1080 ειναι το g pad αλλα δεν είναι αυτο το θεμα. Ούτως ή άλλως ειναι σαφώς καλύτερο σε αυτονομία το tab pro, τουλάχιστον μ' αυτά που βλεπω έως τώρα. Δεν το περίμενα, ακριβώς λόγω ανάλυσης. Edited April 4, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Γενικα με το τελευταιο update η μπαταρια βελτιωθηκε παρα πολυ. Εγω δεν ειχα ποτε το προβλημα του 100% αλλα ειδα αυξηση διαρκειας μετα το update.:) Να σε ρωτησω αν ειχες root, διατηρηθηκε μετα το update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Να σε ρωτησω αν ειχες root, διατηρηθηκε μετα το update ? Οχι φιλε δεν ειχα ροοτ. Δεν το εχω πειραξει ποτε το ταμπλετ. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Νομίζω ότι εφόσον είσαι root ξεχνάς τα ΟΤΑ updates. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Νομίζω ότι εφόσον είσαι root ξεχνάς τα ΟΤΑ updates. Ειπα μπας κ γλυτωνα τη διαδικασια για νεο root :) Αν το νεο firmware δεν προσφερει ουσιαστικες βελτιωσεις δεν θα το εγκαταστησω αλλα θα περιμενω το lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Μετά το μικρό τελευταίο update διορθώθηκε το θέμα φόρτισης της μπαταρίας. Πλέον φορτίζει έως 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) Καλησπέρα, 1) έχει εντοπίσει κανείς καμμένα pixel? 2) λειτουργία ανάγνωσης, είδα δεν έχει? ή δεν το βρίσκω? 3) έχετε προσέξει να τρεμοπαίζει η οθόνη? Ευχαριστώ! -------- υγ Από αυτονομία το βλέπω πολύ καλά πάντως (δεν εχω εμπειρία απο ταμπλετς) Λειτουργία 4h 50min Οθόνη 2h 45min (auto light) Στο 53% φόρτιση Και επειδή είναι καινούριο, με το ξεψάχνισμα που κάνω (apps download & check, youtube, games) νομίζω τη λες βαριά χρήση. Edited April 5, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλησπέρα, 1) έχει εντοπίσει κανείς καμμένα pixel? 2) λειτουργία ανάγνωσης, είδα δεν έχει? ή δεν το βρίσκω? 3) έχετε προσέξει να τρεμοπαίζει η οθόνη? Ευχαριστώ! -------- υγ Από αυτονομία το βλέπω πολύ καλά πάντως (δεν εχω εμπειρία απο ταμπλετς) Λειτουργία 4h 50min Οθόνη 2h 45min (auto light) Στο 53% φόρτιση Και επειδή είναι καινούριο, με το ξεψάχνισμα που κάνω (apps download & check, youtube, games) νομίζω τη λες βαριά χρήση. 1. Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι, τσεκαρισμένο με αυτό : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeleveque.backlightbleedtest 2. Τι εννοείς λειτουργία ανάγνωσης? Να μην κλείνει η οθόνη εν όσο διαβάζεις? Ή κάτι άλλο? 3. Όχι. Εκτός αν εννοείς κατα το ενεβο-κατεβασμα της φωτεινότητας στο auto, που είναι η αλήθεια οτι δεν είναι και το ομαλότερο. Απο αυτονομία, εχω μείνει λαλακας! Βγαζω 8-9 ώρες sot με μολις 2-3 κύκλους της μπαταρίας του! Δεν παίζω όμως παιχνίδια. Browsing, fb, tweeter, 5 mails, και μουσική video + ταινίες. Εξαιρετικά θα έλεγα! Τέτοιους χρόνους ειχα να δω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Από τον πρώτο καιρό που ειχα παρει το note 10.1 μου και πριν πάρει την αναβάθμιση απο ics σε jb. Τότε θυμάμαι ειχε γίνει χαμός από τις αντιδράσεις των χρηστών, αφού με μια αναβάθμιση είχαμε χάσει 30% αυτονομία! Απο τις πραγματικά κακές στιγμές της Σάμμυ! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 ... 2. Τι εννοείς λειτουργία ανάγνωσης? Να μην κλείνει η οθόνη εν όσο διαβάζεις? Ή κάτι άλλο? 3. Όχι. Εκτός αν εννοείς κατα το ενεβο-κατεβασμα της φωτεινότητας στο auto, που είναι η αλήθεια οτι δεν είναι και το ομαλότερο. 2) στο ΝοΤΕ 3, έχει αυτη την επιλογή που αλλάζει την απόχρωση της οθονης ωστε να είναι πιο ξεκούραστη η ανάγνωση, σε λευκές σελίδες κυρίως. 3) οχι, σε σταθερη θεση και φωτεινότητα έβλεπα σε μια φαση να τρεμοπαίζει. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλησπέρα, 1) έχει εντοπίσει κανείς καμμένα pixel? 2) λειτουργία ανάγνωσης, είδα δεν έχει? ή δεν το βρίσκω? 3) έχετε προσέξει να τρεμοπαίζει η οθόνη? Ευχαριστώ! -------- υγ Από αυτονομία το βλέπω πολύ καλά πάντως (δεν εχω εμπειρία απο ταμπλετς) Λειτουργία 4h 50min Οθόνη 2h 45min (auto light) Στο 53% φόρτιση Και επειδή είναι καινούριο, με το ξεψάχνισμα που κάνω (apps download & check, youtube, games) νομίζω τη λες βαριά χρήση. 1) Μετά από εφτά μήνες χρήσης μου εμφανίστηκε ένα καμμένο πίξελ στο κέντρο της οθόνης που είναι σχεδόν αδιόρατο παρά μόνο αν έχεις μονόχρωμο φόντο πχ στις διαδικτυακές ενημερωτικές σελίδες φαίνεται σαν σκουπιδάκι σκόνης. 2) Δεν έχω εντοπίσει σχετική λειτουργία με του Note 3 αλλά κοίτα καλύτερα και στο pdf από την ιστοσελίδα της σάμμι. Θα σου λύσει πολλές απορίες. 3) Ποτέ. Για την αυτονομία στα είχα πει σε προηγούμενη απάντηση. Μετά από τόσους μήνες παραμένω τυχερός που δεν μου εμφάνισε ποτέ πρόβλημα και αν ισχύει αυτό που είπαν φίλοι πιο πάνω, πως η αναβάθμιση διορθώνει το πρόβλημα της μπαταρίας τότε το ζήτημα μπορεί να θεωρηθεί εκτός απροόπτου σχεδόν λυμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) Καλά, έχω βρει κι άλλα μαζεμένα, φαίνονται μόνο σε μαύρη οθόνη. Τέλος πάντων. Γενικά σε μαύρη οθόνη έχει και πολύ light bleed, ή μήπως είναι μόνο στο δικό μου? Έκανα το τεστ που λέει ο φίλος πάνω και στο note 3 και στο tab. Στο νοτελι σε μαυρη εικόνα ειναι λες και έχεις σβήσει την οθόνη. Έπαθα πλάκα. Edited April 5, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλά, έχω βρει κι άλλα μαζεμένα, φαίνονται μόνο σε μαύρη οθόνη. Τέλος πάντων. Γενικά σε μαύρη οθόνη έχει και πολύ light bleed, ή μήπως είναι μόνο στο δικό μου? Έκανα το τεστ που λέει ο φίλος πάνω και στο note 3 και στο tab. Στο νοτελι σε μαυρη εικόνα ειναι λες και έχεις σβήσει την οθόνη. Έπαθα πλάκα. Το note 3 έχει super ambled οθόνη το pro όχι ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) Το note 3 έχει super ambled οθόνη το pro όχι ..... Οκ, οπότε τώρα κατάλαβα πρακτικά τη διαφορά των οθονών. Edit: τώρα ειδα ότι το γράφεις am-b-led. Am-o-led δεν είναι? Edited April 6, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Οκ, οπότε τώρα κατάλαβα πρακτικά τη διαφορά των οθονών. μόνο τα ταβ S έχουν super ambled ..(αλλά δυστυχώς έρχονται με υποδεέστερο επεξεργαστή..) με το μαύρο να είναι μαύρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλά, έχω βρει κι άλλα μαζεμένα, φαίνονται μόνο σε μαύρη οθόνη. Τέλος πάντων. Γενικά σε μαύρη οθόνη έχει και πολύ light bleed, ή μήπως είναι μόνο στο δικό μου? Έκανα το τεστ που λέει ο φίλος πάνω και στο note 3 και στο tab. Στο νοτελι σε μαυρη εικόνα ειναι λες και έχεις σβήσει την οθόνη. Έπαθα πλάκα. Ναι, το μαύρο των super amoled, ειναι μαύρο. Στις άλλες, στην καλύτερη περίπτωση, είναι πολύ σκούρο γκρι.;) Τώρα για το light bleed, το είδα και εγώ. Είναι όντως αρκετό. Δεν είναι μόνον στο δικό σου. Γενικά το display του δεν με ενθουσίασε. Το περίμενα (και λόγω ανάλυσης) πολύ καλύτερο:( Οκ, οπότε τώρα κατάλαβα πρακτικά τη διαφορά των οθονών. Edit: τώρα ειδα ότι το γράφεις am-b-led. Am-o-led δεν είναι? Μπα, μάλλον ο speller έκανε τα δικά του. Amoled εννοούσε!:p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Γενικά το display του δεν με ενθουσίασε. Το περίμενα (και λόγω ανάλυσης) πολύ καλύτερο:( Εε ναι ρε συ, μεγάλη βλακεια, εκτός αν κερδίζει σε αυτονομία έτσι. Βέβαια μόνο σε ταινίες βράδυ γίνεται εκνευριστικό, σε σκοτεινές σκηνές. Αλλιώς από χρώματα είναι πολύ καλό. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Να σε ρωτησω αν ειχες root, διατηρηθηκε μετα το update ? Εχει κανει κανενας το τελευταιο update και μετα να ξαναεκανε root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natal Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 1)Λοιπον για αρχη να ρωτησω σε γενικες γραμμες εντυπωσεις απο το ταμπλετ. Το εχει προσφορα στα public(βασικά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα). Αξιζει σαν αγορά ή εχει θεματα? Απο μπαταρια τι αυτονομια έχει? Wifi, σήμα πιάνει στα 10 μέτρα με κανα δυο τοίχους ή μπα? Διάβασα για το πρόβλημα με τη φόρτιση, είναι το μοναδικό ή έχει και τίποτα άλλο? 2)το θεμα της υπερθερμανσης κατα πασα πιθανοτητα οφειλεται στο mm-qcamera-daemon, αν το εντοπίζεις κιόλας στην κάμερα κοντά. Εχω το note 3, ειμαι σε λολιποπ τωρα, και εχω προσεξει πως μολις νιωσω να ζεσταινεται, και μπω στην μπαταρια, το βλεπω να τρεχει ηδη κανενα 20αλεπτο και καμία εφαρμογη δεν μπορει να χρησιμοποιησει την καμερα. Με ρεμπουτ, σταματάει. Προς το παρον ξαναπερασα τη ρομ και περιμενω να δω. Ειχαμε μια υποψια για το viber, που συζητούσαμε στο αντίστοιχο thread για το note, και δεν το ξαναπερασα ακομα. Αν και δε νομίζω πως ήταν αυτό τελικά. Έσβησα το αρχείο, mm-qcamera-daemon από τα root files, αλλά είναι απαραίτητο starter και μετά δεν έκανε boot η συσκευή(γι'αυτό πέρασα τη rom πάλι με full wipe, κάτι που ήμουν αποφασισμένος ότι θα χρειαστεί). Τσεκάρετέ το, δηλαδή όταν νιώσετε το κάψιμο, μπείτε στη μπαταρία από τις ρυθμίσεις να δείτε αν τρέχει, και μετά δοκιμάστε να ανοίξετε εφαρμογές κάμερας, πρώτη πρώτη τη βασική εφαρμογή. Στο xda αναφέρουν διάφορες εφαρμογές, ότι μπορεί να το προκαλέσουν, οπότε δεν μπορείς να βρεις άκρη. Εύχομαι να λύνεται με ένα hard reset. Οσο αφορα το θεμα της αποτομηε πτωσης μπαταριας και υπερθεμανσης, τρεις φορες που το επαθε σε δυο βδομαδες, παρατηρησα πτι δεν ανοιγει η καμερα για κανενα λογο. Με μια επανεκκινηση λυνεται το προβλημα εστω κ προσωρινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Εχει κανει κανενας το τελευταιο update και μετα να ξαναεκανε root? Η τελευταία ειναι η BOC1 σωστα;;; προσωπικά ειμαι με την προηγουμενη ΒΝΙ1 με toweroot. βαριεμαι να ξαναπερναω την rom, θα περιμενω μια και καλη την λολιποπ. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλο μεσημερι και Χρονια Πολλα σε ολο τον κοσμο.Μολις το πηρα και θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω.Σε ποιο σημειο του νηματος υπαρχει η διαδικασια ρουτ,γιατι εχω χαθει και δεν την βρισκω. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Είσαι σίγουρος ότι θες να το ρουτάρεις τόσο γρήγορα χωρίς να το δοκιμάσεις για ένα διάστημα αν σου είναι αναγκαίο; Από την άλλη ενδεχομένως το παλιό ρουτάρισμα να μην ισχύει και υπάρχει ο κίνδυνος να σου κλειδώσει ανεπανόρθωτα ο KNOX. Αν θες να το προχωρήσεις ρίξε μια ματιά εδώ που είναι η πιο πρόσφατη οδηγία για ρουτ ή διάβασε προσεκτικά στο XDA για να ξέρεις τι ισχύει. Επίσης υπάρχει κι αυτό που σου δείχνει με ποια kernel μπορείς να το ρουτάρεις. Όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη αλλά και υψηλό ρίσκο. Προσωπικά δεν ρουτάρω ακόμα μέχρι να σιγουρευτώ αν θα πάρει ή όχι lollipop ή το κλείσω ένα χρόνο από την αγορά του (εφτά μήνες τώρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 (edited) Προσωπικά δεν ρουτάρω ακόμα μέχρι να σιγουρευτώ αν θα πάρει ή όχι lollipop ή το κλείσω ένα χρόνο από την αγορά του (εφτά μήνες τώρα). Σε lolipop πάντως δε θα μπορείς να είσαι με knox 0x0, εδώ απ'ότι είδα έχει ένα παραθυράκι ακόμα, που φλασάρεις παλαιότερο kernel και δουλεύει το towelroot(?) Edited April 7, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Σε lolipop πάντως δε θα μπορείς να είσαι με knox 0x0, εδώ απ'ότι είδα έχει ένα παραθυράκι ακόμα, που φλασάρεις παλαιότερο kernel και δουλεύει το towelroot(?) Ναι αυτό ισχύει, το φλασάρεις στον παλιότερο kernel για να λειτουργήσει το TowelRoot αλλά κι αυτός που ασχολείται με το συγκεκριμένο πρότζεκτ το έχει παρατήσει το άθλημα απ' ό,τι διαβάζω. Γι αυτό το λόγο είμαι πάρα πολύ επιφυλακτικός για τέτοιου είδους λύσεις αν δεν συνοδεύονται από τακτική όσο κι επίκαιρη υποστήριξη. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και να προσθέσω, στο Cyanogenmod το Tab Pro υποστηρίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts