tsourakis13 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Συγνώμη αλλά αν σου πει το σέρβις ότι είσαι εκτός εγγύησης γιατί το άφησες σκόπιμα να καεί θα έχει άδικο; Τι θα τους απαντήσεις; Αυτά τα πράματα δεν πρέπει να προτείνονται εδώ μέσα. Κρίμα και για το φίλο πιο πάνω που δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημά του. Επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ προτείνω σε κανέναν να το κάνει αυτό. Όταν στέλνεις 3 φορές το ταμπλετ στην αντιπροσωπεία και στο στέλνουν πίσω χωρίς να το έχουν φτιάξει, κάτι δεν κάνουν σωστά. Αναρωτιέμαι λοιπόν, εαν μετά...παίξεις ένα βαρύ παιχνίδι για λίγη ώρα και λόγω μεγάλης θερμοκρασίας πάθει μόνιμο πρόβλημα η πλακέτα, θα σου πουν είσαι εκτός εγγύησης 3 φορές αφότου τους ανέφερες το πρόβλημα; Δεν νομίζω. Και εκτός αυτού σημαντική είναι και η πτώση της διάρκειας της μπαταρίας λόγω της μεγάλης θερμοκρασίας που αναπτύσει συνεχώς το ταμπλετ (επιστημονικά αποδεδειγμένο). Αν ζητήσεις αλλαγή, εφόσον είσαι εντός εγγύησης, υπαρχει έστω και μια πιθανότητα να στην αλλάξουν δωρεάν; Δεν νομίζω. Δυστυχώς το θέμα είναι πολύ περίεργο.Κρίμα για το φίλο, ας μην το αναλύσουμε περαιτέρω, νομίζω δεν έχει νόημα. Ελπίζω τουλάχιστον τώρα να είναι ικανοποιημενος με την iσυσκευή του :p Edited March 22, 2015 by tsourakis13 Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ προτείνω σε κανέναν να το κάνει αυτό. Όταν στέλνεις 3 φορές το ταμπλετ στην αντιπροσωπεία και στο στέλνουν πίσω χωρίς να το έχουν φτιάξει, κάτι δεν κάνουν σωστά. Αναρωτιέμαι λοιπόν, εαν μετά...παίξεις ένα βαρύ παιχνίδι για λίγη ώρα και λόγω μεγάλης θερμοκρασίας πάθει μόνιμο πρόβλημα η πλακέτα, θα σου πουν είσαι εκτός εγγύησης 3 φορές αφότου τους ανέφερες το πρόβλημα; Δεν νομίζω. Εν τω μεταξύ με αυτές τις ιδέες που ΔΕΝ προτείνεις σίγουρα το σέρβις της Σάμμι πήρε ιδέες για την αντιμετώπιση των πελατών... Λυπάμαι, είσαι απαράδεκτα άκυρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Η ουσία είναι ότι δεν του φτιάξανε το ταμπλέτ, εντός εγγύησης , δεν λέω ότι είναι σωστή η πρόταση του φίλου αλά είναι και εντελώς απαράδεκτη η εταιρία του σέρβις και πρέπει να αναφερθεί στα κεντρικά τις Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εν τω μεταξύ με αυτές τις ιδέες που ΔΕΝ προτείνεις σίγουρα το σέρβις της Σάμμι πήρε ιδέες για την αντιμετώπιση των πελατών... Λυπάμαι, είσαι απαράδεκτα άκυρος. Συμφωνώ ότι Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ για τη λύση του προβλήματος είναι ακραία, αλλά από τη στιγμή που αποφασίζεις να επενδύσεις κάποιες εκατοντάδες ευρώ για ένα ταμπλετ, ΑΠΑΙΤΕΙΣ να δουλεύει απροβλημάτιστα. Από τη στιγμή λοιπόν που το σέρβις σου στέλνει πίσω τη συσκευή σου για 3η φορά (ας ξεχάσουμε το χαμένο χρόνο και την ταλαιπωρία) χωρίς να έχει λυθεί το πρόβλημα, θα πρέπει να έχεις την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να στο αντικαταστήσουν και όχι να σε κοροϊδεύουν. Εγώ έτσι το βλέπω, τώρα αν εσύ ή ο οποιοσδήποτε θέλει να έχει δώσει 250-300Ε (σε μια πολύ δύσκολη περίοδο) και να ταλαιπωρείται χωρίς να βρίσκει λύση, δεν ξέρω τι να πω... Άμα έχεις να προτείνεις εσύ ή κάποιος άλλος κάποια λύση είναι ευπρόσδεκτη. Το θεωρώ κρίμα και πολύ άδικο να τα παρατήσει έτσι το παιδί και τα χρήματα που δαπάνησε να καταλήξουν στα σκουπίδια... Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Επανέρχομαι με το γνωστό πρόβλημα υπερθέρμανσης. Το tablet το έστειλα και στην smart tec η οποία απλά διαπίστωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα... Στην επιστολή που το συνόδευε έγραψα όλο το ιστορικό των προβλημάτων και μάλιστα επισύναψα και φωτογραφία την ώρα που έτρεχε το antutu και έδειχνε θερμοκρασία 94 βαθμούς κελσίου!!! Μόλις διαπίστωσα ότι η υπερθέρμανση συνεχίζεται στο πίσω μέρος, ανοίγεις pdf, τρέχεις antutu και καίει δεν μπορώ να καταλάβω δεν το είδαν?? Είμαι απογοητευμένος και εκνευρισμένος από την υποστήριξη της Samsung. Κατέληξα να πάρω ipad να κάνω τη δουλειά μου γρήγορα και σωστά. Ποτέ ξανά Samsung. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά εδώ για την βοήθεια και τις συμβουλές. Κρίμα φίλε. Και λέω κρίμα γιατί το tablet για τα λεφτά του δίνει πολλά περισσότερα πράγματα και όλοι όσοι το πήραμε είμαστε full ικανοποιημένοι. Το είχαμε συζητήσει και όταν είχες γράψει για τα θέματα που είχε αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να πας ο ίδιος στην Smart tech. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι εφικτό για σένα αλλά είναι άλλο να πας από εκεί και να τους το δείξεις απαιτώντας αντικατάσταση συσκευής ή έστω πλακέτας. Ελπίζω να κάνεις την δουλειά σου τουλάχιστον με το Ipad. Από κει και πέρα εγώ συμφωνώ με τον @tsourakis. Αφού έχεις εγγύηση και στο παίζουν τρελίτσα 3 φορές βάζεις ένα 3D παιχνίδι το καις και τους το πας για αλλαγή. Ναι οκ ακούγεται χαζό αλλά άμα έχεις αυτή τη αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία τι έχεις να χάσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Κρίμα φίλε. Και λέω κρίμα γιατί το tablet για τα λεφτά του δίνει πολλά περισσότερα πράγματα και όλοι όσοι το πήραμε είμαστε full ικανοποιημένοι. Το είχαμε συζητήσει και όταν είχες γράψει για τα θέματα που είχε αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να πας ο ίδιος στην Smart tech. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι εφικτό για σένα αλλά είναι άλλο να πας από εκεί και να τους το δείξεις απαιτώντας αντικατάσταση συσκευής ή έστω πλακέτας. Ελπίζω να κάνεις την δουλειά σου τουλάχιστον με το Ipad. Από κει και πέρα εγώ συμφωνώ με τον @tsourakis. Αφού έχεις εγγύηση και στο παίζουν τρελίτσα 3 φορές βάζεις ένα 3D παιχνίδι το καις και τους το πας για αλλαγή. Ναι οκ ακούγεται χαζό αλλά άμα έχεις αυτή τη αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία τι έχεις να χάσεις? Εγώ θα το έλεγα αλλιώς..... παίζεις ένα 3d παιχνίδι και ΚΑΙΓΕΤΑΙ δεν το καις,δεν λέει κάποιος να το κάψει επίτηδες απλά ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ,δηλαδη να κάνει οτι είναι προορισμένο να κάνει το μηχάνημα υπό νορμάλ συνθήκες,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε (όσοι λένε)ότι προτείνουμε να καταστρέψει το ταβ.Συγνώμη που επανερχόμαστε στο ίδιο θέμα αλλά εξοργίζομαι από την αντιμετώπιση κάποιων τύπων στο σέρβις με τελική κατάληξη την αγορά νέας ταμπλέτας και το πέταμα-ιδίως την εποχή που ζούμε-τόσων χρημάτων στα σκουπίδια. Εγώ πάντως φίλοι μου δέν θα το άφηνα έτσι..... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνώμη αλλά αν σου πει το σέρβις ότι είσαι εκτός εγγύησης γιατί το άφησες σκόπιμα να καεί θα έχει άδικο; Τι θα τους απαντήσεις; Αυτά τα πράματα δεν πρέπει να προτείνονται εδώ μέσα. Κρίμα και για το φίλο πιο πάνω που δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημά του. Συγνώμη πως μπορεί να σου πει το σέρβις ότι το έκαψες σκόπιμα;;;;;;;;;;;;;;Είσαι σοβαρός;;;;Απλά θα τους απαντήσει ότι συγνώμη που το έκαψα σκόπιμα ενώ έπαιζα παιχνίδια στην ηλικία μου......:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natal Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Γεια σας και απο εμενα. Τις τελευταιες βδομαδες καταλαβα οτι χτυπησε κ μενα η καταρα της μπαταριας.. Φορτιζει κανονικα μεχρι τερμα αλλα παρατηρω οτι πεφτει αποτομα η μπαταρια εχοντας τα ολα κλειστα κ χωρις να το χρησιμοποιω. Δηλαδη σμρ πχ επεσε απτο 70% στο 10% σε ενα 7ωρο. Οταν τα παθαινει αυτα τα σκαλωματα ειναι λιγο ζεστο το καπακι πανω αριστερα. Πριν το παω για σερβις το κολπακι με τη μπαταρια (βαλε-βγαλε) λετε να κανει δουλεια στη περιπτωση μου? Αμα το ανοιξω δε πιστευω να χανω την εγγυηση(το χω απτον ιουλιο) σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 μήπως σου Ρουφάει μπαταρία το τελευταίο update του Google services? το κολπάκι με την μπαταρία βελτιώνει πολύ την κατάσταση αλλα θελει λιγο προσοχη στο άνοιγμα. αν μπορείς να βγάλεις το καλώδιο της μπαταρίας χωρίς να την ξεβιδωσεθς ακομα καλύτερα Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natal Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) μήπως σου Ρουφάει μπαταρία το τελευταίο update του Google services? το κολπάκι με την μπαταρία βελτιώνει πολύ την κατάσταση αλλα θελει λιγο προσοχη στο άνοιγμα. αν μπορείς να βγάλεις το καλώδιο της μπαταρίας χωρίς να την ξεβιδωσεθς ακομα καλύτερα Απο το τις ρυθμισεις βλεπω διακομιστης μεσων 59% και mm-qcamwra-daemon 19% τα αλλα ειναι πιο χαμηλα. Απο τος ενεργες εφαρμογες βλεπω οτι στις υπηρεσιες google λεει 2 διεργασιες 5 υπηρεσιες 25 ΜΒ. Αν δεν παιζει ρολο στην εγγυηση σιγουρα θα το προσπαθησω το θεμα με τη μπαταρια. Κριμα ειναι με εχει βγαλει ασπροπροσωπη τοσους μηνες το ταμπλετ. Εχω σταματησει να χρησιμοποιω υπολογιστη πλεον. Edited March 28, 2015 by natal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) 1)Λοιπον για αρχη να ρωτησω σε γενικες γραμμες εντυπωσεις απο το ταμπλετ. Το εχει προσφορα στα public(βασικά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα). Αξιζει σαν αγορά ή εχει θεματα? Απο μπαταρια τι αυτονομια έχει? Wifi, σήμα πιάνει στα 10 μέτρα με κανα δυο τοίχους ή μπα? Διάβασα για το πρόβλημα με τη φόρτιση, είναι το μοναδικό ή έχει και τίποτα άλλο? Επανέρχομαι με το γνωστό πρόβλημα υπερθέρμανσης. Το tablet το έστειλα και στην Αθήνα η οποία απλά διαπίστωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα... Στην επιστολή που το συνόδευε έγραψα όλο το ιστορικό των προβλημάτων και μάλιστα επισύναψα και φωτογραφία την ώρα που έτρεχε το antutu και έδειχνε θερμοκρασία 94 βαθμούς κελσίου!!! Μόλις διαπίστωσα ότι η υπερθέρμανση συνεχίζεται στο πίσω μέρος, ανοίγεις pdf, τρέχεις antutu και καίει δεν μπορώ να καταλάβω δεν το είδαν?? Είμαι απογοητευμένος και εκνευρισμένος από την υποστήριξη της Samsung. Κατέληξα να πάρω ipad να κάνω τη δουλειά μου γρήγορα και σωστά. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά εδώ για την βοήθεια και τις συμβουλές. 2)το θεμα της υπερθερμανσης κατα πασα πιθανοτητα οφειλεται στο mm-qcamera-daemon, αν το εντοπίζεις κιόλας στην κάμερα κοντά. Εχω το note 3, ειμαι σε λολιποπ τωρα, και εχω προσεξει πως μολις νιωσω να ζεσταινεται, και μπω στην μπαταρια, το βλεπω να τρεχει ηδη κανενα 20αλεπτο και καμία εφαρμογη δεν μπορει να χρησιμοποιησει την καμερα. Με ρεμπουτ, σταματάει. Προς το παρον ξαναπερασα τη ρομ και περιμενω να δω. Ειχαμε μια υποψια για το viber, που συζητούσαμε στο αντίστοιχο thread για το note, και δεν το ξαναπερασα ακομα. Αν και δε νομίζω πως ήταν αυτό τελικά. Έσβησα το αρχείο, mm-qcamera-daemon από τα root files, αλλά είναι απαραίτητο starter και μετά δεν έκανε boot η συσκευή(γι'αυτό πέρασα τη rom πάλι με full wipe, κάτι που ήμουν αποφασισμένος ότι θα χρειαστεί). Τσεκάρετέ το, δηλαδή όταν νιώσετε το κάψιμο, μπείτε στη μπαταρία από τις ρυθμίσεις να δείτε αν τρέχει, και μετά δοκιμάστε να ανοίξετε εφαρμογές κάμερας, πρώτη πρώτη τη βασική εφαρμογή. Στο xda αναφέρουν διάφορες εφαρμογές, ότι μπορεί να το προκαλέσουν, οπότε δεν μπορείς να βρεις άκρη. Εύχομαι να λύνεται με ένα hard reset. Edited March 30, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Κατεβάζω ταινία καί υπότιτλους,οταν την βλέπω στο tab όλα καλά αλλά όταν την βλέπω με mirroring στην tv με τον μαμά player δεν έχω υπότιτλους... ενώ με τον mx έχω κανονικά!!! Το κακό με τον mx και με οποιονδήποτε άλλον player εκτός τον μαμά είναι ότι δεν μου γεμίζει την οθόνη δεξιά αριστερά.:confused: Κάποια ιδέα κανένας;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Κατεβάζω ταινία καί υπότιτλους,οταν την βλέπω στο tab όλα καλά αλλά όταν την βλέπω με mirroring στην tv με τον μαμά player δεν έχω υπότιτλους... ενώ με τον mx έχω κανονικά!!! Το κακό με τον mx και με οποιονδήποτε άλλον player εκτός τον μαμά είναι ότι δεν μου γεμίζει την οθόνη δεξιά αριστερά.:confused: Κάποια ιδέα κανένας;;;; παίζει "με μαμά" (σε srt μορφή ).....η ταινία με τους υπότιτλους να έχουν το ίδιο όνομα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Κατεβάζω ταινία καί υπότιτλους,οταν την βλέπω στο tab όλα καλά αλλά όταν την βλέπω με mirroring στην tv με τον μαμά player δεν έχω υπότιτλους... ενώ με τον mx έχω κανονικά!!! Το κακό με τον mx και με οποιονδήποτε άλλον player εκτός τον μαμά είναι ότι δεν μου γεμίζει την οθόνη δεξιά αριστερά.:confused: Κάποια ιδέα κανένας;;;; Έχεις επιλογή ζουμ στο MX player, και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλά με άλλο ταμπλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Έχεις επιλογή ζουμ στο MX player, και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλά με άλλο ταμπλετ Το ζουμ δεν κάνει τίποτα!! το μαύρο θα παραμείνει ..... είναι το πρόβλημα με τις Samsung συσκευές... όπως έγραψα το player της Samsung παίζει υπότιτλους ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Το ζουμ δεν κάνει τίποτα!! το μαύρο θα παραμείνει ..... είναι το πρόβλημα με τις Samsung συσκευές... όπως έγραψα το player της Samsung παίζει υπότιτλους ... Ισως να μην έγινα κατανοητός,το player της Samsung παίζει υπότιτλους αλλά μόνο όταν βλέπω την ταινία στην ταμπλέτα.. όταν κάνω mirroring και βλέπω την ταινία στην τηλεόραση(μαυρίζει η οθόνη του ταβ και έχει το σημα του mirroring) τότε δεν έχω υπότιτλους αλλα με τον μαμα player δεν έχω κενα δεξιά αριστερά στην οθόνη της tv.Με άλλους players έχω κανονικά υπότιτλους αλλά δεν γεμίζει η οθόνη της tv συν του ότι στην οθόνη του ταβ βλέπω την ταινία οπότε θα καίει και παραπάνω μπαταρία... Αυτό με την ίδια ονομασία στους υπότιτλους θα το τσεκάρω αργότερα και θα ενημερώσω-αλλά δεν πιστεύω να είναι αυτό- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ισως να μην έγινα κατανοητός,το player της Samsung παίζει υπότιτλους αλλά μόνο όταν βλέπω την ταινία στην ταμπλέτα.. όταν κάνω mirroring και βλέπω την ταινία στην τηλεόραση(μαυρίζει η οθόνη του ταβ και έχει το σημα του mirroring) τότε δεν έχω υπότιτλους αλλα με τον μαμα player δεν έχω κενα δεξιά αριστερά στην οθόνη της tv.Με άλλους players έχω κανονικά υπότιτλους αλλά δεν γεμίζει η οθόνη της tv συν του ότι στην οθόνη του ταβ βλέπω την ταινία οπότε θα καίει και παραπάνω μπαταρία... Αυτό με την ίδια ονομασία στους υπότιτλους θα το τσεκάρω αργότερα και θα ενημερώσω-αλλά δεν πιστεύω να είναι αυτό- Για mirroring μιλάω πάντα .. παίζει στην tv (με μαμά player...Samsung tv ...ίδιο όνομα και τα δυο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Για mirroring μιλάω πάντα .. παίζει στην tv (με μαμά player...Samsung tv ...ίδιο όνομα και τα δυο ) ++++++++Έτσι είναι!!! Οι υπότιτλοι είχαν μία κάτω παύλα.......Είχες δίκιο αλλά δεν μου πήγε το μυαλό γιατί όταν το έβλεπα στο ταβ είχα υπότιτλους κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) To pro απ'οτι διαβαζω δεν υπαρχει στο προγραμμα γι' αναβαθμιση σε Lollipop. Δεν θα την παρει? Θα ειναι τραγικο σε μια συσκευη που βγηκε 8 μηνες πριν την ανακοινωση της 5ης εκδοσης. Edited March 31, 2015 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 To pro απ'οτι διαβαζω δεν υπαρχει στο προγραμμα γι' αναβαθμιση σε Lollipop. Λετε να μην την παρει? Θα ειναι τραγικο σε μια συσκευη που βγηκε 8 μηνες πριν την ανακοινωση της 5ης εκδοσης. Θα πάρει!!! το θέμα είναι το πότε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Ενταξει δεν με πειραζει το ποτε. Ετσι κι αλλιως τα tablet παντα μπαινουν σε δευτερη μοιρα. Αρκει να την παρει. Το S νομιζω την παιρνει αυτες τις μερες. Α και ελπιζω να την παρει και το μικρο και το μεγαλο ε:p Edited March 31, 2015 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ενταξει δεν με πειραζει το ποτε. Ετσι κι αλλιως τα tablet παντα μπαινουν σε δευτερη μοιρα. Αρκει να την παρει. Το S νομιζω την παιρνει αυτες τις μερες. Α και ελπιζω να την παρει και το μικρο και το μεγαλο ε:p στα S έχει ξεκινήσει!! http://samsung.youmobile.org/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει, παρακαλώ, τι αυτονομία έχετε στο 8άρι? (οθόνη κατά προτίμηση) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει, παρακαλώ, τι αυτονομία έχετε στο 8άρι? (οθόνη κατά προτίμηση) Σε λογικό φωτισμό για εσωτερικό χώρο - από 60% στο γραφείο έως 20% για τα βράδια στο κρεβάτι - με χρήση χωρίς ακρότητες με παιχνίδα κι εννοείται χωρίς Facebook, CleanMaster (κορυφαία απάτη) και ομοειδείς ενεργοβόρες εφαρμογές, περνάω τη δεύτερη μέρα άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει, παρακαλώ, τι αυτονομία έχετε στο 8άρι? (οθόνη κατά προτίμηση) Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό διότι εξαρτάται πάντοτε από την εκάστοτε χρήση που Του γινεται, πάντως εμένα με έχει αφήσει ικανοποημενο και το έχω από τον Αύγουστο Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μόλις μου ήρθε ενημέρωση για αναβάθμιση λογισμικού... Κατεβάζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts