Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψήνομαι για συγκεκριμένο ταμπλετ όμως λίγο απογοητεύτηκα όταν διάβασα στα σπεκς στο σάΙτ του public ότι δεν έχει έξοδο HDMI. Αληθεύει; Έχω ήδη ένα ταμπλετ που δεν έχει και θα ήθελα ένα με τέτοια έξοδο.

είχες πότε συσκευή samsung ;; δεν χρειάζεται... θες ένα mhl καλώδιο!!! ποιο έχεις ; μήπως συνδέεται και δεν το ξέρεις ..δες αυτό

..είναι το ίδιο .. η μη γνήσιο http://www.easytechnology.gr/telephonia/kineta-telephona/axesouar/metatropeas-mhl-micro-usb-se-hdmi-kalodio-gia-samsung-galaxy-s4-i9500-s5-g900-note-2-n7100-note-3-n9005-2m-oem (αυτό έχω ..αγορασμένο από αλλού ...μου δουλεύει σε s4 ,note 10.1 2014 ...το tab pro δεν το έχω, θα δουλεψει 99,9999%) Edited by alex222800

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

είχες πότε συσκευή samsung ;; δεν χρειάζεται... θες ένα mhl καλώδιο!!! ποιο έχεις ; μήπως συνδέεται και δεν το ξέρεις ..δες αυτό
..είναι το ίδιο .. η μη γνήσιο http://www.easytechnology.gr/telephonia/kineta-telephona/axesouar/metatropeas-mhl-micro-usb-se-hdmi-kalodio-gia-samsung-galaxy-s4-i9500-s5-g900-note-2-n7100-note-3-n9005-2m-oem (αυτό έχω ..αγορασμένο από αλλού ...μου δουλεύει σε s4 ,note 10.1 2014 ...το tab pro δεν το έχω, θα δουλεψει 99,9999%)

χμμμ...δεν τό 'γραψα καλά:O. Έχω ένα τάμπλετ που δεν είναι samsung και δεν έχει hdmi.

χμμμ...δεν τό 'γραψα καλά:O. Έχω ένα τάμπλετ που δεν είναι samsung και δεν έχει hdmi.

Το κατάλαβα .. τα παραπάνω είναι για ταβ pro ...ποιο έχεις ;

Το κατάλαβα .. τα παραπάνω είναι για ταβ pro ...ποιο έχεις ;

Το Hyundai X900. Πήρα ένα mini usb to hdmi από το πλαίσιο αλλά δεν δούλεψε γι' αυτό θέλω ταμπλετ να παίζει στην TV.

Το Hyundai X900. Πήρα ένα mini usb to hdmi από το πλαίσιο αλλά δεν δούλεψε γι' αυτό θέλω ταμπλετ να παίζει στην TV.

Με καλώδιο Mini-HDMI σε κανονικο hdmi (έχει θήρα mini hdmi) λέει ότι δουλεύει...(όχι usb σε hdmi).. το δοκίμασες ;

(το tab pro mhl με καλώδιο θα δουλεψει 1000%)

Edited by alex222800

Με καλώδιο Mini-HDMI σε κανονικο hdmi (έχει θήρα mini hdmi) λέει ότι δουλεύει...(όχι usb σε hdmi).. το δοκίμασες ;

(το tab pro mhl με καλώδιο θα δουλεψει 1000%)

Τώρα αν σου πω ότι δεν είχα ιδέα για τα mini hdmi to hdmi δεν θα το πιστέψεις. Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου. Λες να δουλέψει το hyundai μου με αυτόν τον τύπο; Ίσως αν πάω π.χ. στο πλαίσιο να με αφήσουν να το δοκιμάσω επί τόπου, αλλοιώς έχει "κουπί":wacko:. Δηλ. το παίρνεις πας σπίτι και αν δουλέψει έχει καλώς. Αν δεν δουλέψει το πας πίσω και παίρνεις πιστωτικό, αν τους πετύχεις σε κέφια:shifty:.

Τώρα αν σου πω ότι δεν είχα ιδέα για τα mini hdmi to hdmi δεν θα το πιστέψεις. Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου. Λες να δουλέψει το hyundai μου με αυτόν τον τύπο; Ίσως αν πάω π.χ. στο πλαίσιο να με αφήσουν να το δοκιμάσω επί τόπου, αλλοιώς έχει "κουπί":wacko:. Δηλ. το παίρνεις πας σπίτι και αν δουλέψει έχει καλώς. Αν δεν δουλέψει το πας πίσω και παίρνεις πιστωτικό, αν τους πετύχεις σε κέφια:shifty:.

Όλα σχεδόν τα κινέζικα έχουν ξεχωριστή θύρα mini hdmi ..δες την συσκευή σου εκτός από micro usb έχει και θύρα mini hdmi.... ..εάν σε αφήσει να το δοκιμάσεις..Η να το επιστρέψεις.. όπου διαβασα λέει για mini hdmi .. εσύ πως συμπέρανες για usb δεν ξέρω.... Αυτό δεν έχεις ;

δες στο 02:25 mini hdmi... Edited by alex222800

Δυστυχώς χτύπησε και εμένα η κατάρα της μπαταρίας. Εδώ και 3 μέρες δεν φορτίζει πάνω από 56% και αυτό όση ώρα και αν το έχω στον φορτιστή. Εάν το στείλω για service Θα κάνουν δουλειά? Η απλά θα τραβήξουν ένα factory reset και θα έχω πάλι τα ίδια. Το να το ανοίξω μόνος μου δύσκολο γιατί δεν το έχω σε αυτά νευριάζω εύκολα με ψιλό δουλειές και φοβάμαι μη κάνω καμιά στραβή.

Όλα σχεδόν τα κινέζικα έχουν ξεχωριστή θύρα mini hdmi ..δες την συσκευή σου εκτός από micro usb έχει και θύρα mini hdmi.... ..εάν σε αφήσει να το δοκιμάσεις..Η να το επιστρέψεις.. όπου διαβασα λέει για mini hdmi .. εσύ πως συμπέρανες για usb δεν ξέρω.... Αυτό δεν έχεις ;
δες στο 02:25 mini hdmi...

Όχι. Έχω το hyundai x 900 dual core rk 3066

Αυτό το μοντέλο δεν έχει mini hdmi.....δεν μπορείς να το συνδέσεις!!!

Ευχαριστώ:). Άρα πάω για κάτι που έχει σίγουρα hdmi. Ελπίζω πάλι αυτό το samsung να έχει δυνατότητα έστω κι αν λέει ότι δεν έχει hdmi. Θα πάω από public να δω τι γίνεται:)

Ευχαριστώ:). Άρα πάω για κάτι που έχει σίγουρα hdmi. Ελπίζω πάλι αυτό το samsung να έχει δυνατότητα έστω κι αν λέει ότι δεν έχει hdmi. Θα πάω από public να δω τι γίνεται:)

Όλα τα samsung (σχεδόν όλα) κάνουν χρήση mhl καλωδίου..... + screen mirroring (για ασύρματη σύνδεση)

Παιδια καλησπερα....

παρατηρησα οτι δεν φορτιζει σωστα το ταμπλετ και κατεβασα την γνωστη εφαρμογη και ειδα οτι φτανει μεχρι 1000ma,δοκιμασα καποιο αλλο φορτιστη και αλλο καλωδιο αλλα χειροτερα.

Πρεπει να παμε για σερβις?

Παιδια καλησπερα....

παρατηρησα οτι δεν φορτιζει σωστα το ταμπλετ και κατεβασα την γνωστη εφαρμογη και ειδα οτι φτανει μεχρι 1000ma,δοκιμασα καποιο αλλο φορτιστη και αλλο καλωδιο αλλα χειροτερα.

Πρεπει να παμε για σερβις?

Για ποια εφαρμογη λες? Ειναι αξιοπιστη ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free&hl=el

Αλλη μια φορα ειχα θεμα με το καλωδιο (στο νοτε 2 αν θυμαμε καλα) και μολις αλλαξα καλωδιο ολα καλα.Το θεωρω αξιοπιστω.

Συγνώμη αλλά αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το Tab Pro. Το λινκ έχει τη λίστα με τις συμβατές συσκευές, το κατέβασα και όντως δεν βγάζει αποτέλεσμα. Σίγουρα γράφεις στο σωστό νήμα; Διότι δεν βλέπω από την υπογραφή σου ότι το έχεις.

αυτο το ταβλετ εχω,απλα δεν ηξερα οτι μπορει να μην ειναι συμβατα μεταξυ τους.

υπαρχει παρομοια εφαρμογη συμβατη?

Δυστυχώς χτύπησε και εμένα η κατάρα της μπαταρίας. Εδώ και 3 μέρες δεν φορτίζει πάνω από 56% και αυτό όση ώρα και αν το έχω στον φορτιστή. Εάν το στείλω για service Θα κάνουν δουλειά? Η απλά θα τραβήξουν ένα factory reset και θα έχω πάλι τα ίδια. Το να το ανοίξω μόνος μου δύσκολο γιατί δεν το έχω σε αυτά νευριάζω εύκολα με ψιλό δουλειές και φοβάμαι μη κάνω καμιά στραβή.

Εγώ με την 3η φορά κατάφερα και τους έπεισα να το ανοίξουν. Πες τους δοκίμασες τα πάντα, factory reset, άλλο φορτιστή, έψαξες σε forums και βρήκες ότι είναι συνηθισμένο πρόβλημα και πες τους η μόνη λύση είναι να το ανοίξουν. Μη δεχτείς κάτι διαφορετικό γιατί πιθανόν δε θα δεις λύση.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οντως πολύ καλή τιμή.

Λιγουρεύομαι την αυθεντική θήκη 44 ευρω την εχουν (γυρω στα 31 ευρω απο ebay αμερικής)

αλλα και παλι ακριβή μου φαίνεται.... την εχει κανεις;;

Δες και αυτή http://www.roocase.com/rooCASE-Slim-Shell-Origami-Case-for-Samsung-Galaxy-Tab-Pro-8e4e-Black/cat-p/c/p10519504

Καλησπέρα.

Τσίμπησα τον εν λόγω tablet από τα Public την Παρασκευή.

Το tablet πετάει αλλά έχω ένα πρόβλημα.

Όταν παίζει βίντεο, η εικόνα κολλάει και επανέρχεται μόνο αν πατήσεις Pause και Play απευθείας. Ο ήχος συνεχίζει και παίζει κανονικά, ενώ η εικόνα έχει παγώσει. Είναι γνωστό θέμα ή να το στείλω για service?

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα.

Τσίμπησα τον εν λόγω tablet από τα Public την Παρασκευή.

Το tablet πετάει αλλά έχω ένα πρόβλημα.

Όταν παίζει βίντεο, η εικόνα κολλάει και επανέρχεται μόνο αν πατήσεις Pause και Play απευθείας. Ο ήχος συνεχίζει και παίζει κανονικά, ενώ η εικόνα έχει παγώσει. Είναι γνωστό θέμα ή να το στείλω για service?

Ευχαριστώ!

video από που ;τοπικα; τι video ..ποιότητα ;youtube; επίσης δοκίμασε άλλο player..mx player ..εάν δεν δεν έχεις πρόβλημα στην αναπαραγωγή με mx ....μπορει να είναι πρόβλημα software ....

Παιδιά μετά χαράς διαπίστωσα σήμερα ότι σταμάτησε η φόρτιση της ταμπλέτας μου στο 50%....Το έβγαλα από την πρίζα, το ξαναεβαλα και βάρεσε κόφτη στο 56%....Άρα η μόνη λύση είναι να το ανοίξω;;; Να πω ότι δεν θέλω να το στείλω σε σέρβις γιατι εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο τα δικά μου χέρια και εκτός αυτού δεν έχω το περιθώριο να περιμένω τόσες μέρες για να το πάρω πίσω και να έχουμε πάλι προβλήματα....

edit: Εκτός από το βίντεο που είχε ανεβάσει κάποιο παιδί (να το ανοίξεις γύρω γύρω από την οθόνη) βρήκα και το παρακάτω βίντεο που φαίνεται πάρα πολύ εύκολο. Εγώ παντως (αν μου ξανακολλησει στη επομενη φόρτιση) θα το δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις.

Edited by tsourakis13
Ξυπνήστε ρεεεε...

video από που ;τοπικα; τι video ..ποιότητα ;youtube; επίσης δοκίμασε άλλο player..mx player ..εάν δεν δεν έχεις πρόβλημα στην αναπαραγωγή με mx ....μπορει να είναι πρόβλημα software ....

Έχεις δίκιο, παράλειψή μου.

Βίντεο μέσω Youtube, Facebook, Google Play, κάνει το ίδιο ακριβώς είτε σε 480p είτε 1080.

Έχεις δίκιο, παράλειψή μου.

Βίντεο μέσω Youtube, Facebook, Google Play, κάνει το ίδιο ακριβώς είτε σε 480p είτε 1080.

μπορεί να έχεις πρόβλημα με σύνδεση του Internet..αργή σύνδεση ...εάν συνεχίζει ..δοκίμασε να συνδεθείς από άλλο wifi ... τοπικά (μέσα από το ταβλετ) καλά σου παίζουν τα video;

Με το ίντερνετ δεν έχω κανένα θέμα. Σήμα wifi full και 15mbps.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ο ήχος συνεχίζεται κανονικά.

Τοπικά δεν το έχω ελέγξει για να είμαι ειλικρινής. Θα το δω και θα ξαναποστάρω.

edit: Τοπικά δεν εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα..

Edited by magos_88

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1