geotzia Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Να σε ρωτησω δεν σου βγαζει security notification με τον παλιο kernel ? Όχι δεν μου έχει βγάλει τίποτα τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Εαν αφηνετε τον παλιο κερνελ και δεν βαζεται τον καινουριο ποιος ο λογος να κανετε την αναβαθμηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Εαν αφηνετε τον παλιο κερνελ και δεν βαζεται τον καινουριο ποιος ο λογος να κανετε την αναβαθμηση? +1 Εγω εκανα το root με τον παλιο κ μετα περασα με το odin τον καινουριο κ το root διατηρηθηκε μια χαρα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Λοιπόν παρέλαβα από omnitech μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες είμαι Ξάνθη μάλλον έπαιξε ρόλο που είπα ότι φεύγω Ταξίδι εξωτερικό και τσακ μπαμ το έφτιαξαν Παιδιά Όλα Καλά το σήμα πλέον FULL μου αλλάξαν πλακέτα και Τέλος το πρόβλημα Παιδιά γνωρίζουν το θέμα και το λύνουν 1000%ευχαριστιμενος Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Εαν αφηνετε τον παλιο κερνελ και δεν βαζεται τον καινουριο ποιος ο λογος να κανετε την αναβαθμηση? Διαφορές καινούριο με παλαιό κέρνελ;; Ιδίως αν έχετε δει διαφορά στην απόδοση της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) Λοιπόν παρέλαβα από omnitech μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες είμαι Ξάνθη μάλλον έπαιξε ρόλο που είπα ότι φεύγω Ταξίδι εξωτερικό και τσακ μπαμ το έφτιαξαν Παιδιά Όλα Καλά το σήμα πλέον FULL μου αλλάξαν πλακέτα και Τέλος το πρόβλημα Παιδιά γνωρίζουν το θέμα και το λύνουν 1000%ευχαριστιμενος Το λύνει τελείως ή πάλι μειώνεται το σήμα αλλά δεν έχει διακοπές? Έξοδα αποστολής πλήρωσες? Edited November 19, 2014 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Είναι όπως πρεπει να είναι σταθερό Μια χαρά. Τεράστια διαφορά Έξοδα επειδή είχα acs κάρτα πλήρωσα 50% μείωση 7 για να το στείλω και 9 όταν ηρθε ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά έκανα ροοτ με τον παλιό KERNEL μετά διαφορά τον καινούργιο Ελληνικό όπως ειπώθηκε πιο πάνω Όλα καλά Knox 0x0 το status έγινε από official έγινε custom ξερει κανένας τι γίνεται επανέρχεται ??? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ WIPE CASHE και επανηλθε σε official etsi 2. On ROM 4.4.2 official n9005xxuend3 with kernel 3.4.0-1168347dpi@SWDD5623 #1 MON APR 14 17:32:48 KST 2014, using TowelRoot, results in System Status: Custom Possible fix for issue nr. 2: Enter BOOT-LOADER (from power off, power on while pressing volume up + home) and do a Cache Wipe Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Είναι όπως πρεπει να είναι σταθερό Μια χαρά. Τεράστια διαφορά Έξοδα επειδή είχα acs κάρτα πλήρωσα 50% μείωση 7 για να το στείλω και 9 όταν ηρθε Δεν βρίσκω για ποιο λόγο να επιβαρυνθείς και τα έξοδα παραλαβής όταν κάτι είναι μέσα στην εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Και. εγώ τα ίδια τους είπα αλλά..... Τουλάχιστον είναι άψογοι και σε εξυπηρέτηση όσες φορές και άν πήρα τηλ αλλά και στο ότι έλυσαν το πρόβλημα όποτε .... Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Γιατί όλοι προτιμάτε omnitec και οχι smarttech?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ρε παιδιά έχω μια καλή ερώτηση: Πως στο καλό τραβάμε screenshot όταν έχουμε το tablet σε οριζόντια θέση;;;;:blink::blink: Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ρε παιδιά έχω μια καλή ερώτηση: Πως στο καλό τραβάμε screenshot όταν έχουμε το tablet σε οριζόντια θέση;;;;:blink::blink: Εμένα μου τραβάει μια χαρά σκριν σε οριζόντιο με κόλπο της παλάμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Να ρωτησω κατι: το knox πως το κανουμε ξανα enable αν ειχαμε πει στο supersu να το κανει disable; Το ρωταω, γιατι απο τοτε που εκανα disable το knox, αρχισαν οι επανεκκινησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Βάλε τιτανιουμ και κάντο unfrozen Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Βάλε τιτανιουμ και κάντο unfrozen Ευχαριστω για την απαντηση. Επειδη το ταμπλετ το εχει η αδερφη μου και εγω ειμαι μακρια, υπαρχει καποιος πιο απλος τροπος απο να της λεω βαλε titanium κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ο άλλος είναι το κανείς unroot μέσω su Και μετά root με towelroot πάλι και βαζεις su και του λες να μην απενεργοποιήσει τον knox Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Δεν βρίσκω για ποιο λόγο να επιβαρυνθείς και τα έξοδα παραλαβής όταν κάτι είναι μέσα στην εγγύηση. Εγώ πάντως που το πήγα στον εδώ αντιπρόσωπο (Χανιά) και αυτός το έστειλε Αθήνα πλήρωσα 0 €,κανονικά ούτε την αποστολή θα έπρεπε να πλήρωνες... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ο άλλος είναι το κανείς unroot μέσω su Και μετά root με towelroot πάλι και βαζεις su και του λες να μην απενεργοποιήσει τον knox Οκ, ευχαριστω. Τροπος να ελεγξω αν ειναι enabled το knox υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ρε παιδιά έχω μια καλή ερώτηση: Πως στο καλό τραβάμε screenshot όταν έχουμε το tablet σε οριζόντια θέση;;;;:blink::blink: Aλλος τρόπος είναι ταυτόχρονα τα κουμπιά power και home και τα κρατάς πατημένα γιά λίγη ώρα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Γιατί όλοι προτιμάτε omnitec και οχι smarttech?? Εγώ στη smartek είχα συμπληρώσει τη φόρμα επικοινωνίας του site τον Αύγουστο για το συγκεκριμένο πρόβλημα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Καλημέρα, μετά από χρήση μερικών ημερών και μετά την αναβαθμιση ,διαπιστώνω πως η κατανάλωση έχει αυξηθεί λίγο σε σχέση με πριν, κατά την χρήση wifi και Internet γενικώς, στα παιχνίδια είναι το ίδιο. Κατά τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο, διαφορετικο . Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα tempered glass που να αξίζει για το ταμπλετάκι μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tito1231 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Ξερει κανεις αν υπαρχει mhl adapter για το tablet που να επιτρεπει και την φωρτηση συγχρονως?? Δοκιμασμενο ετσι?? και Ελλαδα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2944610 Αυτό το νήμα το είδατε; Μέχρι στιγμής 2 άτομα το επιβεβαιώνουν. Με αποσύνδεση και ξανά σύνδεση του φις της μπαταρίας στρώνει το θέμα με την μη ολοκληρωτική φορτιση αλλά και αυξάνει κατά πολύ η αυτονομία. Λέτε να εχει το ίδιο θέμα το φις της κεραίας wifi; να θέλει ένα βγάλε βάλε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Εγώ πάντως το έστειλα omnitech και το θέμα του wifi το έλυσαν μέσα σε τρεις ημέρες το ξανά είχα στα χέρια μου Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts