Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εαν αφηνετε τον παλιο κερνελ και δεν βαζεται τον καινουριο ποιος ο λογος να κανετε την αναβαθμηση?

+1

Εγω εκανα το root με τον παλιο κ μετα περασα με το odin τον καινουριο κ το root διατηρηθηκε μια χαρα παντως.

Λοιπόν παρέλαβα από omnitech μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες είμαι Ξάνθη μάλλον έπαιξε ρόλο που είπα ότι φεύγω Ταξίδι εξωτερικό και τσακ μπαμ το έφτιαξαν

Παιδιά Όλα Καλά το σήμα πλέον FULL μου αλλάξαν πλακέτα και Τέλος το πρόβλημα

Παιδιά γνωρίζουν το θέμα και το λύνουν 1000%ευχαριστιμενος

Samsung Galaxy Note 10+

Εαν αφηνετε τον παλιο κερνελ και δεν βαζεται τον καινουριο ποιος ο λογος να κανετε την αναβαθμηση?

Διαφορές καινούριο με παλαιό κέρνελ;; Ιδίως αν έχετε δει διαφορά στην απόδοση της μπαταρίας;

Λοιπόν παρέλαβα από omnitech μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες είμαι Ξάνθη μάλλον έπαιξε ρόλο που είπα ότι φεύγω Ταξίδι εξωτερικό και τσακ μπαμ το έφτιαξαν

Παιδιά Όλα Καλά το σήμα πλέον FULL μου αλλάξαν πλακέτα και Τέλος το πρόβλημα

Παιδιά γνωρίζουν το θέμα και το λύνουν 1000%ευχαριστιμενος

Το λύνει τελείως ή πάλι μειώνεται το σήμα αλλά δεν έχει διακοπές? Έξοδα αποστολής πλήρωσες?

Edited by achillesgk

Είναι όπως πρεπει να είναι σταθερό Μια χαρά. Τεράστια διαφορά

Έξοδα επειδή είχα acs κάρτα πλήρωσα 50% μείωση

7 για να το στείλω και 9 όταν ηρθε

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά έκανα ροοτ με τον παλιό KERNEL μετά διαφορά τον καινούργιο Ελληνικό όπως ειπώθηκε πιο πάνω

Όλα καλά Knox 0x0 το status έγινε από official έγινε custom ξερει κανένας τι γίνεται επανέρχεται ???

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ WIPE CASHE και επανηλθε σε official

etsi

2. On ROM 4.4.2 official n9005xxuend3 with kernel 3.4.0-1168347dpi@SWDD5623 #1 MON APR 14 17:32:48 KST 2014, using TowelRoot, results in System Status: Custom

Possible fix for issue nr. 2:

Enter BOOT-LOADER (from power off, power on while pressing volume up + home) and do a Cache Wipe

Samsung Galaxy Note 10+

Είναι όπως πρεπει να είναι σταθερό Μια χαρά. Τεράστια διαφορά

Έξοδα επειδή είχα acs κάρτα πλήρωσα 50% μείωση

7 για να το στείλω και 9 όταν ηρθε

Δεν βρίσκω για ποιο λόγο να επιβαρυνθείς και τα έξοδα παραλαβής όταν κάτι είναι μέσα στην εγγύηση.

Και. εγώ τα ίδια τους είπα αλλά.....

Τουλάχιστον είναι άψογοι και σε εξυπηρέτηση όσες φορές και άν πήρα τηλ αλλά και στο ότι έλυσαν το πρόβλημα όποτε ....

Samsung Galaxy Note 10+

Ρε παιδιά έχω μια καλή ερώτηση: Πως στο καλό τραβάμε screenshot όταν έχουμε το tablet σε οριζόντια θέση;;;;:blink::blink:
Ξυπνήστε ρεεεε...

Ρε παιδιά έχω μια καλή ερώτηση: Πως στο καλό τραβάμε screenshot όταν έχουμε το tablet σε οριζόντια θέση;;;;:blink::blink:

Εμένα μου τραβάει μια χαρά σκριν σε οριζόντιο με κόλπο της παλάμης.

Να ρωτησω κατι:

το knox πως το κανουμε ξανα enable αν ειχαμε πει στο supersu να το κανει disable;

Το ρωταω, γιατι απο τοτε που εκανα disable το knox, αρχισαν οι επανεκκινησεις.

Βάλε τιτανιουμ και κάντο unfrozen

Ευχαριστω για την απαντηση.

Επειδη το ταμπλετ το εχει η αδερφη μου και εγω ειμαι μακρια, υπαρχει καποιος πιο απλος τροπος απο να της λεω βαλε titanium κλπ;

Ο άλλος είναι το κανείς unroot μέσω su

Και μετά root με towelroot πάλι και βαζεις su και του λες να μην απενεργοποιήσει τον knox

Samsung Galaxy Note 10+

Δεν βρίσκω για ποιο λόγο να επιβαρυνθείς και τα έξοδα παραλαβής όταν κάτι είναι μέσα στην εγγύηση.

Εγώ πάντως που το πήγα στον εδώ αντιπρόσωπο (Χανιά) και αυτός το έστειλε Αθήνα πλήρωσα 0 €,κανονικά ούτε την αποστολή θα έπρεπε να πλήρωνες... :mad:

Ο άλλος είναι το κανείς unroot μέσω su

Και μετά root με towelroot πάλι και βαζεις su και του λες να μην απενεργοποιήσει τον knox

Οκ, ευχαριστω. Τροπος να ελεγξω αν ειναι enabled το knox υπαρχει;

Aλλος τρόπος είναι ταυτόχρονα τα κουμπιά power και home και τα κρατάς πατημένα γιά λίγη ώρα;)

Γιατί όλοι προτιμάτε omnitec και οχι smarttech??

Εγώ στη smartek είχα συμπληρώσει τη φόρμα επικοινωνίας του site τον Αύγουστο για το συγκεκριμένο πρόβλημα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Καλημέρα, μετά από χρήση μερικών ημερών και μετά την αναβαθμιση ,διαπιστώνω πως η κατανάλωση έχει αυξηθεί λίγο σε σχέση με πριν, κατά την χρήση wifi και Internet γενικώς, στα παιχνίδια είναι το ίδιο. Κατά τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο, διαφορετικο .
Konakis.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2944610

Αυτό το νήμα το είδατε;

Μέχρι στιγμής 2 άτομα το επιβεβαιώνουν.

Με αποσύνδεση και ξανά σύνδεση του φις της μπαταρίας στρώνει το θέμα με την μη ολοκληρωτική φορτιση αλλά και αυξάνει κατά πολύ η αυτονομία.

Λέτε να εχει το ίδιο θέμα το φις της κεραίας wifi; να θέλει ένα βγάλε βάλε;;;;

Εγώ πάντως το έστειλα omnitech και το θέμα του wifi το έλυσαν μέσα σε τρεις ημέρες το ξανά είχα στα χέρια μου
Samsung Galaxy Note 10+

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1