Nagata Δημοσιεύτηκε February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2014 (edited) http://www.samsung.com/us/system/consumer/product/sm/t3/20/smt320nzwaxar/tabpro8_400x400_large1_cr_1.jpghttp://www.samsung.com/us/system/consumer/product/sm/t3/20/smt320nzwaxar/tabpro8_400x400_large1_bk_1.jpg Τεχνικά Χαρακτηριστικά * Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 * Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 ήδη το 8.4 σε κάποια online καταστήματα υπάρχει διαθέσιμο για προ-παραγγελία στην τιμή των 410 ευρώ. Το θεωρώ ένα από τα πιο δυνατά 8αρια άκρως ανταγωνιστικό για το 2014. Ποια η δική σας γνώμη; Edited September 11, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Πολύ δυνατο με παρα πολύ καλα χαρακτηριστικα. Ισως θα επρεπε να εχει λιγο μεγαλυτερη μπαταρια. Αναμενουμε να το δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Δυνατό. Άραγε θα βγει αντίστοιχο Note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) Για android tablet και με βαση specs ειναι καλη περίπτωση,αλλα κλασικα υλικα Samsung και ψιλό ακυρο για tablet το hardware home button συν το δεξί/αριστερό capacitive που έπρεπε να ειναι on screen. Ειδικα σε οριζόντιο κράτημα ειναι εντελώς άβολο και μη πρακτικο. Οπως και να εχει υπάρχουν καλύτερες και πλήρεστερες προτασεις στα ίδια λεφτα πανω-κατω σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες. Edited February 7, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Για android tablet και με βαση specs ειναι καλη περίπτωση,αλλα κλασικα υλικα Samsung και ψιλό ακυρο για tablet το hardware home button συν το δεξί/αριστερό capacitive που έπρεπε να ειναι on screen. Ειδικα σε οριζόντιο κράτημα ειναι εντελώς άβολο και μη πρακτικο. Οπως και να εχει υπάρχουν καλύτερες και πλήρεστερες προτασεις στα ίδια λεφτα πανω-κατω σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες. Ποτέ η Samsung δεν είχε capacitive buttons on screen. Γιατί να έχει τώρα; Επειδή μάλλον ποτέ δεν είχες Note, σε οριζόντιο κράτημα δεν είναι καθόλου άβολο το πάτημα των κουμπιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) Ποτέ η Samsung δεν είχε capacitive buttons on screen. Γιατί να έχει τώρα; Επειδή μάλλον ποτέ δεν είχες Note, σε οριζόντιο κράτημα δεν είναι καθόλου άβολο το πάτημα των κουμπιών. Αλλα το note και αλλο tablet 8.4 ιντσες. Δεν ταυτίζονται τα 2 τους. Υπάρχει μεγάλη διαφορα. Τεσπα εγω την άποψη μου εξέφρασα οπως ζητήθηκε στο πρώτο post με βαση τη δικιά μου εμπειρία και λογική. Edited February 7, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 ηθελα ρε γα..ω να το αγορασω και τωρα ειδα στα mediamarkt το εχουν βγαλει το απλο 16gb wifi 475 ευρω.καταντησε αηδια η samsung με τετοιες τιμες.μου φαινεται παω για το lg gpad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Θα χτυπήσω το 10.1 LTE. Μια απορία. Τα 10.1 δουλεύουν ως τηλέφωνο η χρησιμοποιεί το δίκτυο μόνο για Internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsv Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 http://www.samsung.com/us/system/consumer/product/sm/t3/20/smt320nzwaxar/tabpro8_400x400_large1_cr_1.jpghttp://www.samsung.com/us/system/consumer/product/sm/t3/20/smt320nzwaxar/tabpro8_400x400_large1_bk_1.jpg OS: Android™ KitKat 4.4 CPU: 2.3 GHz Quad Core Processor (3GB RAM) Display: 8.4inch, 1600 x 2560 Pixel, 359 ppi Battery Type and Size: 5.3 Volt, Lithium Ion, 4800 mAh Camera resolution (Rear): 8.0 Megapixel (με φλάς) Camera resolution (Front): 2.0 Megapixel Connectivity: Bluetooth 4.0, Profiles: A2DP, AVRCP, DI, HID, HOGP, HSP, OPP, PAN; MHL Support,Dual-Band Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, USB: USB 2.2 περισσότερα... ήδη σε κάποια online καταστήματα υπάρχει διαθέσιμο για προ-παραγγελία στην τιμή των 410 ευρώ. Το θεωρώ ένα από τα πιο δυνατά 8αρια άκρως ανταγωνιστικό για το 2014. Ποια η δική σας γνώμη; Καλησπέρα. Μήπως μπορείς να δώσεις κάποιο link για τα καταστήματα αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Για την ώρα το έχουν σε mediamarkt και κοτσωβολο, αλλά φθηνότερα το έχει το expansys σε χαμηλότερη τιμή, μόνο που παραμένει άγνωστο το πότε θα κάνει παραλαβή. Εγώ σήμερα θα πάω να δω εάν υπάρχει live για μια ολιγόλεπτη δοκιμή, μου αρέσει πολύ! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Μήπως η RAM είναι τελικά 2GB και όχι 3? Εδώ έτσι γράφει και είναι το επίσημο site http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab/SM-T320NZWAXAR-specs και από το expansys Technical Details •System: Android 4.4 KitKat® •Processor: 2.3 GHz / Quad Core / Qualcomm Snapdragon 800 / GPU: Adreno 330 •Memory: Internal: 16 GB / RAM: 2 GB / Slot type: microSD / Max. slot capacity: 64 GB •Display: 8.4" / Super Clear LCD / Resolution: 2560 x 1600 pixels / 359 ppi •Camera: 8 Mp Edited March 2, 2014 by apostolidisathan Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Προφανώς και είναι 2GB η RAM. Λογικό είναι να υπάρξουν αποκλίσεις σε σχέση με τα αρχικά χαρακτηριστικά που διαρρέουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Βάζω εδώ τα link από το ΠΛΑΙΣΙΟ http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-wifi/Samsung-Galaxy-Tab3-PRO-8-%ce%a4320-Wifi-Black-SM-T320NZKAEUR.htm και το mediamarkt http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-T320-Galaxy-TabPRO-8.4-WiFi-16GB-White,99452,397553,1164769.html?langId=-18 Για τον φίλο που τα ζήτησε παραπάνω. Δεν το κρύβω ότι έχω ψηθεί για την αγορά του μετά τα reviews που είδα στο Internet από αξιόλογα και αξιόπιστα sites. Έβαλα και παραγγελία μια θήκη και screen protectors. Στο http://www.skroutz.gr/s/4361146/Samsung-Galaxy-Tab-Pro-8-4-LTE-16GB.html?from=autocomplete&keyphrase=galaxy+tab+pro+8.4 δεν υπάρχει προς το παρών Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Σαν χαρακτηριστικά είναι τουμπανο, αλλά και λίγο overkill. Απο την στιγμή που δεν εχει spen , θα προτιμούσα στις ίδιες διαστάσεις ενα πχ lg v500 η το mini retina ,η με τα ίδια χρήματα το note 2014. Αν πεσει η τιμή του ,αλλάζει το πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Σαν χαρακτηριστικά είναι τουμπανο, αλλά και λίγο overkill. Απο την στιγμή που δεν εχει spen , θα προτιμούσα στις ίδιες διαστάσεις ενα πχ lg v500 η το mini retina ,η με τα ίδια χρήματα το note 2014. Αν πεσει η τιμή του ,αλλάζει το πράγμα. Προσωπικά δεν πρόκειται να το πάρω από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. Θα περιμένω να γεμίσουν τα σκρουτζομάγαζα με συσκευές και να πέσει καπως η τιμή του. Εξάλλου η θήκη και τα screen protectors θα μου έρθουν αρχές Απριλίου. Να ενημερώσω τους ενδιαφερόμενους ότι στο expansy http://www.expansys.com.gr/samsung-galaxy-tab-pro-84-wi-fi-16gb-white-258029/ υπάρχει πια διαθεσιμότητα σε λευκό χρώμα (wifi version), ενώ το μαύρο wifi καθώς και λευκό Wi-Fi + 4G LTE θα έρθουν σε 6 ημέρες. Επίσης, αν γνωρίζει κάποιος ας μου αν το συγκεκριμένο tablet, στην έκδοση Wi-Fi + 4G LTE που λειτουργεί ως κινητό τηλέφωνο, θα είναι συμβατό με το gear πρώτης και γιατί όχι 2ης γενιάς? Edited March 5, 2014 by apostolidisathan Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) αγορασα σημερα το ταμπλετ απο τα public (ειχαν ενα μονο κομματι το λευκο),ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χεριαμου αφου στο παρελθον ημουν κατοχος του ipad mini retina και του lg gpad.γρηγορο με οθονη ιδιας αναλυσης με το ρετινα αλλα προσωπικα πιο καλη στο ματι μου.ελαφρυ στιβαρο και σφαιρα.το μονο που με χαλασε ηταν οτι δεν εχει προγραμμα μεσα για τις υπερηθρες και αγορασα απο το play το smart ir remote που ειναι καλυτερο απο το watchon.για καποιον που ρωτησε πιο κατω εγω εχω το wifi only και εχει μεσα προεγατεστημενη την εφαρμογη για το gear Edited March 7, 2014 by tsoukou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Με γεια το καινούργιο εργαλείο Και στα δικά μας. Τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 αγορασα σημερα το ταμπλετ απο τα public (ειχαν ενα μονο κομματι το λευκο),ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χεριαμου αφου στο παρελθον ημουν κατοχος του ipad mini retina και του lg gpad.γρηγορο με οθονη ιδιας αναλυσης με το ρετινα αλλα προσωπικα πιο καλη στο ματι μου.ελαφρυ στιβαρο και σφαιρα.το μονο που με χαλασε ηταν οτι δεν εχει προγραμμα μεσα για τις υπερηθρες και αγορασα απο το play το smart ir remote που ειναι καλυτερο απο το watchon.για καποιον που ρωτησε πιο κατω εγω εχω το wifi only και εχει μεσα προεγατεστημενη την εφαρμογη για το gear κάντε μια δοκιμή την μπαταρία και κανένα antutu να δούμε... Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 περιμενουμε πως και πως αναλυτικες πληροφοριες. μιας και ειχες το gpad δωσε μας ενα συγκριτικο .... πως το βλεπεις σε συγκριση με το gpad? ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα του.... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Με γεια το καινούργιο εργαλείο Και στα δικά μας. Τιμή; 479 δυστηχος δεν εχουν βαλει μυαλο οι εταιριες ειναι στον κοσμο τους ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κάντε μια δοκιμή την μπαταρία και κανένα antutu να δούμε... του εκανα πριν λιγο τεστ στο antutu benchmark και εβγαλε 35425 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 479 δυστηχος δεν εχουν βαλει μυαλο οι εταιριες ειναι στον κοσμο τους ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- του εκανα πριν λιγο τεστ στο antutu benchmark και εβγαλε 35425 Μηπως ενοεις 24425? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Μηπως ενοεις 24425? οχι φιλε μου αυτο που εγραψα ειναι.τοσο εβγαλε.ηταν το πρωτο στην καρτελα και αμμεσος απο κατω του το note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 479 δυστηχος δεν εχουν βαλει μυαλο οι εταιριες ειναι στον κοσμο τους ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- του εκανα πριν λιγο τεστ στο antutu benchmark και εβγαλε 35425 απο μπαταρια πρωτες εντυπωσεις??? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Πρώτες κριτικές και άλλων χρηστών http://www.engadget.com/products/samsung/galaxy/tab/pro-8-4/ Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Eγω λιγουρευόμουν το 10αρη. http://www.gsmarena.com/results.php3?sQuickSearch=yes&sName=Galaxy+Tab+Pro+ Edited March 8, 2014 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts