Guest27 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Κι εμένα. Ακόμα κι έτσι vfm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ακόμα συμφέρει...και αφού το ακριβαίνουν σίγουρα δεν πάει για κατάργηση (απαντώ σε αυτούς που με ρωτούν κατά καιρούς για το πόσο θα κρατήσει ), βέβαια η προηγούμενη μεγάλη αλλαγή τιμής έγινε τον Μάρτιου του 2015 οπότε όπως φαίνεται πάνε να το καθιερώσουν να κάνουν και μια αύξηση το χρόνο..... Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τοτε βέβαια αύξησαν και τις παροχές. Τώρα το μισο ευρώ το τσιμπανε χωρίς να παρέχουν κάτι παραπανω. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Που θα παει το βιολι αυτο ομως? Ξεκινησαμε απο 5 και πηγαμε στο 8,5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teamrodos Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Σώσαμε τις τράπεζες να σωσουμε και τις εταιρίες κινητής τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Προσωπικά εγώ που δεν κάνω παραπάνω από 200λ τον μήνα και με το ανύπαρκτο 3G / internet στίς Σέρρες, θα το κόψω... Σταν αρχή με τα 5€ καλό ήτανε. Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Που θα παει το βιολι αυτο ομως? Ξεκινησαμε απο 5 και πηγαμε στο 8,5 Κι αν κάποτε καταργηθεί ο φόρος κινητής τηλεφωνίας, να είσαι σίγουρος ότι θα αυξηθεί στα 10€!:lol: Προφανώς η wind κινείται στα όρια, προκειμένου να μην χάσει τους υπάρχοντες χρήστες του προγράμματος αλλά και να αυξήσει τα κέρδη της...:shifty: Αν μας ακούει η Wind, έχει περιθώριο 0.12€ ακομα...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Προσωπικά εγώ που δεν κάνω παραπάνω από 200λ τον μήνα και με το ανύπαρκτο 3G / internet στίς Σέρρες, θα το κόψω... Σταν αρχή με τα 5€ καλό ήτανε. Στην Πελοπόννησο-Πύργο δυστυχώς κι εδώ κι εδώ δεν υπάρχει 3G !!Σε ερώτηση σε κατάστημα , μιλάνε για έλλειψη κεραιών στην περιοχή μας. Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Που θα παει το βιολι αυτο ομως? Ξεκινησαμε απο 5 και πηγαμε στο 8,5 Έχοντας και πρόγραμμα cosmote αλλά και φοιτητικό της Wind, νομίζω πως μακράν είναι το οικονομικότερο το φοιτητικό ! Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Ασχετο έχετε πρόβλημα με τα σμσ? Έχω 20 την εβδομάδα από το δώρο που δινει. Προσπαθώ να στείλω και δεν φεύγει με τίποτα. Η ρύθμιση του τηλεφώνου είναι στα 2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Γειά σας παιδιά αυτο το πακέτο το φοιτητικό από που μπορώ να το πάρω γίνεται και χωρίς να είμαι φοιτητής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Ασχετο έχετε πρόβλημα με τα σμσ? Έχω 20 την εβδομάδα από το δώρο που δινει. Προσπαθώ να στείλω και δεν φεύγει με τίποτα. Η ρύθμιση του τηλεφώνου είναι στα 2g Τσεκαρισα τα κέντρα και είχαν χαθεί τα κέντρα και για τις δύο καρτες. Φεύγουν τώρα τα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Γειά σας παιδιά αυτο το πακέτο το φοιτητικό από που μπορώ να το πάρω γίνεται και χωρίς να είμαι φοιτητής; Στην Αθήνα πας στους σταθμους του μετρό και ζητάς απο τα παιδια που κάνουν promtion, το ζητάς διακριτικά. Αν δεν είσαι Αθήνα διαβάζεις μερικές σελίδες πιο πίσω, πως γίνεται να σου στείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Γειά σας παιδιά αυτο το πακέτο το φοιτητικό από που μπορώ να το πάρω γίνεται και χωρίς να είμαι φοιτητής; Τραβα τη Δευτέρα το πρωί στην ομόνοια, συνήθως είναι πάντα στις σκάλες του μετρό οι κοπέλες και αν έχουν θα σου δώσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 τελικά καταργήθηκε αυτή η ειδική προσφορά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Με πήραν τηλέφωνο το πρωί και μου είπαν οτι μπορώ να ξαναπάρω νούμερα αν θέλω και ότι ξαναξεκινησε η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Δλδ οχι στους αριθμούς που είχες; σου δίνουν άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ακριβώς. Μπορώ να αγοράσω κι άλλα νούμερα. Ξαναρχισε η προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ακριβώς. Μπορώ να αγοράσω κι άλλα νούμερα. Ξαναρχισε η προσφορά Στα νουμερα που ειχαμε την προσφορα δεν γινετε να ξαναμπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Με καψες.γιατί την έχασες την προσφορά;Δεν καταλαβαίνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 και οχι μονο εγω ... τσεκαρε εδω ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Εγώ έχω δύο νούμερα και τα δουλεύω κανονικά σαν κύρια τηλέφωνα εδώ και δύο χρόνια κ είναι κομπλέ.τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Πάντως βρε παιδιά, έχετε προσέξει ότι στο site του F2G, αλλά και στην αρχική σελίδα της Wind, δεν υπάρχει πουθενά link που να παραπέμπει στη φοιτητική προσφορά? Υπάρχει βέβαια αυτό https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/foititiko-paketo-sundesis-f2g/ αλλά για να το βρεις, πρέπει να το αναζητήσεις στο google, ενώ παλαιότερα, στην υποσελίδα "έλα στο F2G", υπήρχε σύνδεσμος που παρέπεμπε σ'αυτόν που παρέθεσα. Λέτε να καταργηθεί οριστικά η προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Πάντως βρε παιδιά, έχετε προσέξει ότι στο site του F2G, αλλά και στην αρχική σελίδα της Wind, δεν υπάρχει πουθενά link που να παραπέμπει στη φοιτητική προσφορά? Υπάρχει βέβαια αυτό https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/foititiko-paketo-sundesis-f2g/ αλλά για να το βρεις, πρέπει να το αναζητήσεις στο google, ενώ παλαιότερα, στην υποσελίδα "έλα στο F2G", υπήρχε σύνδεσμος που παρέπεμπε σ'αυτόν που παρέθεσα. Λέτε να καταργηθεί οριστικά η προσφορά? Υπαρχει στην ενοτητα τι κερδιζω http://i68.tinypic.com/2qixrbq.jpg Επισεις και εδω https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/foititiko-eidiko-paketo-f2g/ Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts