marras Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μια διευκρίνιση ακομα.Υπάρχει χρέωση γενικά?Όταν με καλούν πχ στην κοσμοκαρτα που έχω προωθήσει στην wind,αυτός που καλεί χρεώνεται νορμάλ?Εμένα καταναλώνεται χρόνος ομιλίας? Αυτός που σε καλεί χρεώνεται κανονικά, άσχετα με τι δική σου εκτροπή. Από την κοσμοκάρτα χρεώνεται κανονική κλήση προς το νούμερο στο οποίο προωθείται. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Για να καταλάβω στην εκτροπή θα χρεωνομαι αλλά στην προώθηση όχι?με ενδιαφέρει γιατί και εγώ το ίδιο θα κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Για να καταλάβω στην εκτροπή θα χρεωνομαι αλλά στην προώθηση όχι?με ενδιαφέρει γιατί και εγώ το ίδιο θα κάνω Εκτροπη και προωθηση δεν ειναι το ιδιο πραγμα ; Πραγματικα τι νοημα θα εχει να πληρωνει κανεις 2 φορες ; Επισης θα ηθελα να μαθω ( αν ξερει καποιος) ποια η συμπεριφορα του 1000+1000 στο εξωτερικο. Ποιο ειναι το κοστος για τις εξερχομενες, ιντερνετ και περιαγωγη (εισερχομενες). Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 (edited) Για να καταλάβω στην εκτροπή θα χρεωνομαι αλλά στην προώθηση όχι?με ενδιαφέρει γιατί και εγώ το ίδιο θα κάνω Εκτροπή και προώθηση είναι το ίδιο και είναι χρεώσιμη υπηρεσία. Χρεώνεται σαν κανονική κλήση. Στη δική σου περίπτωση, όποιος σε καλεί στην κοσμοκάρτα, χρεώνεται κανονικά μια κλήση προς την κοσμοκάρτα και τίποτε άλλο. Όταν η κοσμοκάρτα σου προωθεί την κλήση στο φοιτητικό σου, χρεώνεσαι κανονικά μια κλήση από ττην κοσμοκάρτα στο φοιτητικό σου. Για πολύ πιο οικονομικά, κάνε την κοσμοκάρτα σου φορητότητα σε Q, ενεργοποίησε το πακετάκι της Q (2 ευρώ τα 800 λεπτά προς wind/q) και μετά κάντο εκτροπή στο φοιτητικό σου. Edited April 3, 2014 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Καλημερα πλ βικτωριας τωρα μεχρι τις 2 και αυριο παλι κανονικα χωρις πασο και πιο πολλες φορες χωρις καπελο Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αρε τυχεροί Αθηναίοι.εδώ στην επαρχια μπορεί να έχουμε αλλά καλά αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τέτοιες προσφορές :( Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αρε τυχεροί Αθηναίοι.εδώ στην επαρχια μπορεί να έχουμε αλλά καλά αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τέτοιες προσφορές :( Στείλε πμ. Είναι για όλη την Ελλάδα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα κολλησα. εχω συμβολαιο βοντα και θα το γυρισω σε cu. εχω παρει το πακετο 1000+1000 του f2go. αν βαλω το παλιο μου νουμερο που πλεον θα ειναι cu σε μια συσκευη και το προωθω στο f2go θα χρεωνομαι? ομοιως και στην εκτροπή?στην εκτροπη το ηξερα αλλα στην προωθηση κολλησα.ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα κολλησα. εχω συμβολαιο βοντα και θα το γυρισω σε cu. εχω παρει το πακετο 1000+1000 του f2go. αν βαλω το παλιο μου νουμερο που πλεον θα ειναι cu σε μια συσκευη και το προωθω στο f2go θα χρεωνομαι? ομοιως και στην εκτροπή?στην εκτροπη το ηξερα αλλα στην προωθηση κολλησα.ευχαριστω πολυ. Εκτροπή και προώθηση είναι ακριβώς το ίδιο. Χρεώνεται κανονικά ως κλήση. Πρέπει να το κάνεις Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δυστυχως η wind δεν πιανει τελικα στο χωρο μου !!! Αν είναι δυνατον εν ετει 2014 σε κεντρικο σημειο και καμμια γραμμη σηματος !!! Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δυστυχως η wind δεν πιανει τελικα στο χωρο μου !!! Αν είναι δυνατον εν ετει 2014 σε κεντρικο σημειο και καμμια γραμμη σηματος !!! Μήπως το τηλ το έχεις ενεργοποιημένο μόνο σε 3g δίκτυο; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δυστυχως η wind δεν πιανει τελικα στο χωρο μου !!! Αν είναι δυνατον εν ετει 2014 σε κεντρικο σημειο και καμμια γραμμη σηματος !!! Στην Παρο μενεις? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Συγγνώμη ρε παιδιά άλλα τι εννοείται καπέλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Συγγνώμη ρε παιδιά άλλα τι εννοείται καπέλο? Σε υποχρεώνουν να αγοράσεις επιπλέον 1-2 Qcard με κάποια μπόνους και να βάλεις από 6€. Σύνολο 12-18€. Οι περισσότεροι δεν τα χρειάζονται. Αν βέβαια κάποιος τα θέλει, τότε δεν είναι καπέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Στην Παρο μενεις? Ναι στη Παροικια ..... Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Ναι στη Παροικια ..... Πηγαινε στα δικτυα του κινητου σου και βαλε μονο gsm. Ειναι προβληματικη εκει η Wind οπως και στην Ναξο. Επρεπε να ελεξεις πριν τα παρεις! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Αν και πολλές φορές εχω βοηθήσει και εγώ εδώ μεσα, ήρθε η ώρα που ίσως πρεπει να ακούσω και κάποια Τρίτη γνώμη για κάποια πραγματα. Λοιπον, θα ήθελα την γνώμη σας για τα κάτωθι: Εχω ενα cosmote συμβόλαιο, το οποίο ειναι το κύριο κινητο μου και ο αριθμός ειναι παντού τον χρησιμοποιώ πολλά πολλα χρονια. Πριν 2 μήνες περίπου εχω αρχίσω και χρησιμοποιώ και ενα φοιτητικό αρκετό το οποίο ειναι εξαιρετικό. Το cosmote, μου κοστίζει περίπου 25€ το μήνα. Ίσως και πΡαπανω. Για να ειμαι πιο σωστός, θα πω 350€-450€ ανά έτος. Αυτη η σύνδεση λήγει στις 09.05.2014. Απο επιδότηση δεν εχω κατι φοβερό. 5€ το μήνα έκπτωση στο πάγιο, πήρα την τελευταία φορά καθώς δεν με ενδιαφέρουν οι συσκευές οταν ανανεώνω. Με το φοιτητικό εχω βρει την χαρα μου.!! Χαχαχα... Η ερώτηση μου ειναι η εξης. Ποιος ειναι ο βέλτιστης τρόπος χειρισμού των 2 αριθμών για το καλυτερο αποτέλεσμα. Θα ήθελα να συνεχίσω να εχω στη κατοχή μου, τον αριθμό cosmote. Αυτά..... :) Αναμένω νέα σας..... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Αν και πολλές φορές εχω βοηθήσει και εγώ εδώ μεσα, ήρθε η ώρα που ίσως πρεπει να ακούσω και κάποια Τρίτη γνώμη για κάποια πραγματα. Λοιπον, θα ήθελα την γνώμη σας για τα κάτωθι: Εχω ενα cosmote συμβόλαιο, το οποίο ειναι το κύριο κινητο μου και ο αριθμός ειναι παντού τον χρησιμοποιώ πολλά πολλα χρονια. Πριν 2 μήνες περίπου εχω αρχίσω και χρησιμοποιώ και ενα φοιτητικό αρκετό το οποίο ειναι εξαιρετικό. Το cosmote, μου κοστίζει περίπου 25€ το μήνα. Ίσως και πΡαπανω. Για να ειμαι πιο σωστός, θα πω 350€-450€ ανά έτος. Αυτη η σύνδεση λήγει στις 09.05.2014. Απο επιδότηση δεν εχω κατι φοβερό. 5€ το μήνα έκπτωση στο πάγιο, πήρα την τελευταία φορά καθώς δεν με ενδιαφέρουν οι συσκευές οταν ανανεώνω. Με το φοιτητικό εχω βρει την χαρα μου.!! Χαχαχα... Η ερώτηση μου ειναι η εξης. Ποιος ειναι ο βέλτιστης τρόπος χειρισμού των 2 αριθμών για το καλυτερο αποτέλεσμα. Θα ήθελα να συνεχίσω να εχω στη κατοχή μου, τον αριθμό cosmote. Αυτά..... :) Αναμένω νέα σας..... Η καλύτερη λύση πάντως είναι ένα δικαρτο τηλέφωνο και βρίσκεις την υγεία σου. Ένα χρόνο με φοιτητικό cu τα είχα παράλληλα σε μια συσκευή και με έπαιρναν η έστελναν στο κανονικό μου κι εγώ έπαιρνα και σερφαρα από κει και είχα whatsapp/'viber με το κλασικό μου νούμερο όχι με το καινούργιο και ούτε άγχη για εκτροπές ούτε τίποτα. Τώρα έκανα και το κανονικό μου φοιτητικό και σιγά σιγά καταργώ το άλλο αλλά τα έχω ακόμα στη δεύτερη σιμ για το free internet και μόνο που έχει στα παλιά φοιτητικά. Αλλά επειδή έζησα και δύο μήνες με δύο συσκευές ήταν μαρτυρικό... Και έκτροπή να κάνεις μηνυματα δε γίνεται, viber/whatsapp πρέπει να κάνεις με καινούργιο νούμερο οπότε δώρο άδωρο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Αν και πολλές φορές εχω βοηθήσει και εγώ εδώ μεσα, ήρθε η ώρα που ίσως πρεπει να ακούσω και κάποια Τρίτη γνώμη για κάποια πραγματα. Λοιπον, θα ήθελα την γνώμη σας για τα κάτωθι: Εχω ενα cosmote συμβόλαιο, το οποίο ειναι το κύριο κινητο μου και ο αριθμός ειναι παντού τον χρησιμοποιώ πολλά πολλα χρονια. Πριν 2 μήνες περίπου εχω αρχίσω και χρησιμοποιώ και ενα φοιτητικό αρκετό το οποίο ειναι εξαιρετικό. Το cosmote, μου κοστίζει περίπου 25€ το μήνα. Ίσως και πΡαπανω. Για να ειμαι πιο σωστός, θα πω 350€-450€ ανά έτος. Αυτη η σύνδεση λήγει στις 09.05.2014. Απο επιδότηση δεν εχω κατι φοβερό. 5€ το μήνα έκπτωση στο πάγιο, πήρα την τελευταία φορά καθώς δεν με ενδιαφέρουν οι συσκευές οταν ανανεώνω. Με το φοιτητικό εχω βρει την χαρα μου.!! Χαχαχα... Η ερώτηση μου ειναι η εξης. Ποιος ειναι ο βέλτιστης τρόπος χειρισμού των 2 αριθμών για το καλυτερο αποτέλεσμα. Θα ήθελα να συνεχίσω να εχω στη κατοχή μου, τον αριθμό cosmote. Αυτά..... :) Αναμένω νέα σας..... Ήμουν στη θέση σου πριν 1 μήνα, είχα το Cosmote Απεριόριστα 25. Εγώ 8 στα 10 τηλέφωνα είναι σε συγγενείς και φίλου και δεν χρειάζεται να καλώ από το επαγγελματικό μου νούμερο (για λόγους αναγνώρισης). Οπότε έκανα το βασικό μου νούμερο cosmokarta και καλώ από το φοιτητικό f2g. Επίσης περιμένω να μου έρθει και η dual sim συσκευή που παρήγγειλα από Κίνα γιατί τώρα κουβαλάω 2 συσκευές :). Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 @dnik Συμφωνώ και εγώ με τον pan82. Μόλις πήρα το "φοιτητικό" αγόρασα δίκαρτο και έλυσα το πρόβλημα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Αρχικά ευχαριστω για τις απαντηςεις. Απλα δεν υπάρχει στον ορίζοντα προοπτική να χρησιμοποιήσω δικαρτο. Αν έχετε την καλωσυνη, ας βγάλουμε απο την εξίσωση το δικαρτο. Το κανω δυσκολότερο, το ξερω.... :) Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Αρχικά ευχαριστω για τις απαντηςεις. Απλα δεν υπάρχει στον ορίζοντα προοπτική να χρησιμοποιήσω δικαρτο. Αν έχετε την καλωσυνη, ας βγάλουμε απο την εξίσωση το δικαρτο. Το κανω δυσκολότερο, το ξερω.... :) Διάβασε προηγούμενα ποστ για φορητότητα και έμμεση προώθηση, όταν δεν απαντηθεί η κλήση. Όλοι αυτό κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Τάκη, βάλε link εαν μπορεις., ή αφιέρωσε και λίγο χρόνο για εμένα..... Οχι μονο για το καναλι σου.... Χαχαχα...;!!! Άντε λέγε.... Μολόγα τα....!!! Εχω μπερδευτεί λίγο..... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Αρχικά ευχαριστω για τις απαντηςεις. Απλα δεν υπάρχει στον ορίζοντα προοπτική να χρησιμοποιήσω δικαρτο. Αν έχετε την καλωσυνη, ας βγάλουμε απο την εξίσωση το δικαρτο. Το κανω δυσκολότερο, το ξερω.... :) Σε απλά βήματα οι κινήσεις για τον παλιό σου αριθμό: 1.Το κάνεις φορητότητα σε καρτοκινητό Q. 2.Κάνεις εγγραφή στο myQ η κατεβάζεις την ανάλογη εφαρμογή. 3.Ενεργοποιείς μέσα από το site η από την εφαρμογή το πακέτο 2€ talk (600'+200' bonus). 4.Ενεργοποιείς την άμεση εκτροπή στον νέο σου αριθμό, ώστε να μην βαριέται αυτός που σε καλεί και το κλείνει. Με αυτό τον τρόπο έχεις 800 λεπτά εκτροπής με μόλις 2 ευρώ και χρέωση ανά δευτερόλεπτο και αν τα υπερβείς μέσα στο μήνα το ξαναενεργοποιείς. Αυτό το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή από οποιοδήποτε pc η από την εφαρμογή που μπορείς να την έχεις στην κανονική συσκευή σου. Λογικά, το πολύ σε δύο μήνες όλοι οι συχνοί συνομιλητές σου θα έχουν το νέο σου κινητό. Τα μηνύματα δυστυχώς δεν γίνονται εκτροπή, για αυτό το λόγο βάλε τον παλιό αριθμό σου σε μια παλιά συσκευή και άστη κάπου στο σπίτι η στη δουλειά σου, για να τα βλέπεις κάθε τόσο και να ενημερώνεις τον κόσμο. Edited April 4, 2014 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Γι αυτό προτείνω να φτιάξεις 2 επαφές με τους αριθμούς εκτροπής. Μια για έμμεση (μετά από 5-6 χτυπήματα, ώστε να μπορείς να απαντήσεις αν είσαι παρων) και μια άμεση. Έτσι αναλόγως Ενεργοποιείς ότι θέλεις με ένα πάτημα της επαφής "ααααα" η "αααεε" Όταν το τηλέφωνο σου δεν απαντά(έμμεση) Ενεργοποίηση: Πληκτρολογείς *61*αριθμό τηλεφώνου που επιθυμείς να γίνει η εκτροπή # (π.χ. *61*2102345678#) Απενεργοποίηση: Πληκτρολογείς #61# Έλεγχος κατάστασης εκτροπής: Πληκτρολογείς *#61# Όταν όλες σου οι κλήσεις μεταφέρονται απευθείας σε κάποιο άλλο τηλέφωνο (αμεση) Ενεργοποίηση: Πληκτρολογείς *21* αριθμό τηλεφώνου που επιθυμείς να γίνει η εκτροπή # (π.χ. *21*2102345678#) Απενεργοποίηση: Πληκτρολογείς #21# Έλεγχος κατάστασης εκτροπής: Πληκτρολογείς *#21#* Μετά το δίμηνο θα έχουν ενημερωθεί όλοι και δεν χρειάζεται να ξαναβάλεις 2€. Αλλά θα έχεις το βάσανο πλέον των 5€ ανά εξάμηνο για τυχόν ξεχασμένους. Άρα καλό θα είναι να ενημερώσεις πρώτα του μακρινούς φίλους, γιατί οι κοντινοι θα το μάθουν γρήγορα. Αν δεν θυμάσαι τι εκτροπή έχεις κάνει πατάς #002# και τις απενεργοποιεις όλες. Πρώτα απενεργοποιεις και μετά αλλάζεις. Edited April 4, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts