oxxy Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Έχει κάνει κανείς Κάρτα TWIN σε ειδική προσφορά f2g ; Ρε συ cmvr δεν διαβάζεις τι γράφουν η άλλη. εγώ όπως και άλλα πολλά άτομα έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η wind σε αντίθεση με της άλλες. δεν δίνει twin sim στα καρτοκινητα 3 χρόνια το ζητάω με όλους τους τρόπους κλήσεις. φάρμα. chat. και δεν το έχουν κάνει.. Και όλο σου δίνουν την βλακώδες απάντηση... Σεβόμαστε της επιθυμίες τον συνδρομητών θα το προσπαθήσουμε (3 χρόνια το προωθούν με τηλεγράφο μάλλον) . κατά τα άλλα.... σεβασμός στους συνδρομητές η telestet ποτέ δεν πεθαίνει Edited June 9, 2017 by XP130TD ειρωνικό Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ρε συ cmvr δεν διαβάζεις τι γράφουν η άλλη. εγώ όπως και άλλα πολλά άτομα έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η wind σε αντίθεση με της άλλες. δεν δίνει twin sim στα καρτοκινητα 3 χρόνια το ζητάω με όλους τους τρόπους κλήσεις. φάρμα. chat. και δεν το έχουν κάνει.. Και όλο σου δίνουν την βλακώδες απάντηση... Σεβόμαστε της επιθυμίες τον συνδρομητών θα το προσπαθήσουμε (3 χρόνια το προωθούν με τηλεγράφο μάλλον) . κατά τα άλλα.... σεβασμός στους συνδρομητές η telestet ποτέ δεν πεθαίνει Άλλο νόημα βγάζει το "Ρε συ cmvr δεν διαβάζεις τι γράφουν η άλλη" και άλλο "Ρε συ cmvr δεν διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι ". Όχι δεν τα διαβάζω όλα εχω και δουλείες ξέρεις. Οσο για αυτούς έκανα αίτημα στην φόρμα τους απλά θα την βάλουν στα αζήτητα αλλά δεν πειράζει ένα λεπτακι πήρε μόνο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Άλλο νόημα βγάζει το "Ρε συ cmvr δεν διαβάζεις τι γράφουν η άλλη" και άλλο "Ρε συ cmvr δεν διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι ". Όχι δεν τα διαβάζω όλα εχω και δουλείες ξέρεις. Οσο για αυτούς έκανα αίτημα στην φόρμα τους απλά θα την βάλουν στα αζήτητα αλλά δεν πειράζει ένα λεπτακι πήρε μόνο. Καλά μην κάνεις έτσι Μπαμπινιώτη :p :p :p Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.... ότι κάρτα twin sim δεν υπάρχει στα καρτοκινητα.. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Καλά μην κάνεις έτσι Μπαμπινιώτη :p :p :p Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.... ότι κάρτα twin sim δεν υπάρχει στα καρτοκινητα.. Μεγάλο μείων αυτό η αλήθεια είναι μια φορά το είχα χρειαστεί πλέον όχι, ίσως να είναι δαπάνηρο από άποψη δικτύου χωρίς να συμφέρει από άποψη αριθμού πελατών, πιθανολογώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 (edited) Μεγάλο μείων αυτό η αλήθεια είναι μια φορά το είχα χρειαστεί πλέον όχι, ίσως να είναι δαπάνηρο από άποψη δικτύου χωρίς να συμφέρει από άποψη αριθμού πελατών, πιθανολογώ Σιγά μην είναι και τόσο δαπανηρό... Στην τελική λεφτά θα βγάλουν 10 euro για της 2sim από τον καθένα Οποία λογική ψάχνω σε αυτό δεν βρήκα καμία. Πως μπορούν cosmote /Vodafone και δεν μπορεί η wind Πάρε και εσύ ένα τηλέφωνο στο 8005000200 χωρίς χρέωση.. Για παράπονα και βλάβες και κραξε λίγο μήπως και γυρίσει η μανιβέλα τους και αλλάξει τίποτα... Edited June 12, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μεγάλο μείων αυτό η αλήθεια είναι μια φορά το είχα χρειαστεί πλέον όχι, ίσως να είναι δαπάνηρο από άποψη δικτύου χωρίς να συμφέρει από άποψη αριθμού πελατών, πιθανολογώ Όπου υποστηρίζεται, το δίκτυο βλέπει μια κάρτα. Οι 2 κάρτες είναι πραγματικά δίδυμες, έχουν τον ίδιο αριθμό κλπ. Όταν κλείνεις την μία ανοίγεις την άλλη. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα για το δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Όπου υποστηρίζεται, το δίκτυο βλέπει μια κάρτα. Οι 2 κάρτες είναι πραγματικά δίδυμες, έχουν τον ίδιο αριθμό κλπ. Όταν κλείνεις την μία ανοίγεις την άλλη. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα για το δίκτυο. Ακριβώς... Μόνο μια sim ενεργή Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μια από τα ίδια και εγώ παιδιά.Τους το έχω ζητήσει άπειρες φορές...Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το προσφέρουν...Τεχνολογικά δύσκολο?οικονομικά ασύμφορο?Η απλά ανευθυνότητα και ωχαδερφισμός? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μια από τα ίδια και εγώ παιδιά.Τους το έχω ζητήσει άπειρες φορές...Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το προσφέρουν...Τεχνολογικά δύσκολο?οικονομικά ασύμφορο?Η απλά ανευθυνότητα και ωχαδερφισμός? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω ότι απλά το κάνουν για μειώσουν κόστος και να το έχουν μόνο για συμβόλαια που τσιμπάνε τα έξτρα 3 ευρώ τον μήνα. Ψιλικατζίδες δηλαδή.... Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Το να μην υποστηρίζεται από την πλατφόρμα της καρτοκινητής τους,το σκεφτήκατε; & προφανώς δεν θα πληρώσει για προσθήκη λειτουργικότητας ή αλλαγή πλατφόρμας για 5 άτομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) Το να μην υποστηρίζεται από την πλατφόρμα της καρτοκινητής τους,το σκεφτήκατε; & προφανώς δεν θα πληρώσει για προσθήκη λειτουργικότητας ή αλλαγή πλατφόρμας για 5 άτομα Δεν είναι θέμα υποστήριξης της πλατφόρμας είναι θέμα πολιτικής της εταιρίας. Το 85% των πελατών της έχει καρτοκινητά. Για ποιό λόγο να μπουν στην διαδικασία να κάνουν κάτι που δεν θα βγαλουν μία και θα το κάνει αρκετός κόσμος. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Edited June 13, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) Άλλο δίκτυο χρεώνει τη twin 10ευρω και χωρις μηνιαίο πάγιο, λέτε οι 2 αυτές sim να τους κοστίζουν 10ευρω; δε νομίζω. και το πελάτη εξυπηρετούν και μικρό κέρδος από τη πώληση έχουν. Edited June 13, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Μόλις τους έριξα ένα πατόκορφο χέσιμο στο chat του f2 g και παράλληλα τηλεφωνικό στην υποστήριξη για το twinsim στην καρτοκινητή, για το κόψιμο των πακέτων happy nights, για το ότι δεν δίνουν giga day πακέτα και το σούπερ ξεχεσιμο για την κοροϊδία με το κόλλημα των.αναβαθμίσεων του δικτύου 4g. Μου πιάσανε τις οπτικές για το σταθερό δίκτυο και αφήσανε στην μέση το 4g. Και μετά απορούμε γιατί θα εξακολουθεί να μας γδερνει η Cosmote για πολύ καιρό ακόμη όταν και οι 2 ανταγωνιστικές εταιρίες έχουν καταντήσει για τα πανηγύρια ή κάθε μια για δικούς της λόγους Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλο δίκτυο χρεώνει τη twin 10ευρω και χωρις μηνιαίο πάγιο, λέτε οι 2 αυτές sim να τους κοστίζουν 10ευρω; δε νομίζω. και το πελάτη εξυπηρετούν και μικρό κέρδος από τη πώληση έχουν. Ακριβώς. Μέσα μπαίνουν ότι βγάζουν από το δεκαρικο για τις κάρτες αλλά το παρέχουν. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) Μου πιάσανε τις οπτικές για το σταθερό δίκτυο και αφήσανε στην μέση το 4g. Πιστεύω ότι ισχύει, ήδη ρουφάει τρελούς πόρους η σταθερή, καμπίνες, vectoring ftt(x) κτλ Edited June 13, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) Πιστεύω ότι ισχύει, ήδη ρουφάει τρελούς πόρους η σταθερή, καμπίνες, vectoring ftt(x) κτλ Να πάνε να π..... τότε. Μόλις βγάλει unlimited σε όλα η cote επιστρέψω και ας πληρώνω τα δίπλα. Όσο και αν βολεύτηκα σε κόστος με το φοιτητικό f2 g και το 30gb συμβόλαιο το twinsim πλέον είναι απαραίτητο για τις ανάγκες μου. Στα σημεία που κινούμε μια χαρά καλύπτομαι από το δίκτυο. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Edited June 13, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) Στην υποδομή ίσως να μπορεί αλλα δεν πιστεύω ότι θα το κάνει, για εμπορικούς λόγους. Αν ποτέ το κάνει, αυτό πιστευω θα αργήσει (χρονικά) πολυ να συμβεί. Edited June 13, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Στην υποδομή ίσως να μπορεί αλλα δεν πιστεύω ότι θα το κάνει, για εμπορικούς λόγους. Αν ποτέ το κάνει, αυτό πιστευω θα αργήσει (χρονικά) πολυ να συμβεί. Δεν νομίζω ότι θα αργήσει και τόσο! Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Μακάρι για σενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Δεν είναι θέμα υποστήριξης της πλατφόρμας είναι θέμα πολιτικής της εταιρίας. Το 85% των πελατών της έχει καρτοκινητά. Για ποιό λόγο να μπουν στην διαδικασία να κάνουν κάτι που δεν θα βγαλουν μία και θα το κάνει αρκετός κόσμος. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν όντως ισχύει αυτό που λες; Εγώ πάλι λέω πως δεν πληρώνουν το license για την ενεργοποίηση της λειτουργίας(αν είναι υλοποιημένη) διότι ξέρουν ότι το ζητούν 5 άτομα και δεν υπάρχει λόγος (για τους ίδιους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Είναι σίγουρο ότι προϋποθέτει να πληρωθεί κάποια άδεια; Οι κάρτες sim που υπήρχαν μέχρι προ 3ετίας, ήταν εύκολο να γίνουν αντιγραφή σε άλλες. Και σε παραπάνω από 1 αντίτυπα. Μια χαρά έπαιζε στο δίκτυο, όπως ακριβώς και οι "επίσημες" twin sim των άλλων 2 δικτύων. Μήπως είναι απλά θέμα διάθεσης των συγκεκριμένων καρτών; Και απλά το δίκτυο δεν καταλαβαίνει τη διαφορά από μια απλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν όντως ισχύει αυτό που λες; Εγώ πάλι λέω πως δεν πληρώνουν το license για την ενεργοποίηση της λειτουργίας(αν είναι υλοποιημένη) διότι ξέρουν ότι το ζητούν 5 άτομα και δεν υπάρχει λόγος (για τους ίδιους). Δεν χρειάζεται άδεια ..... καμία σχέση Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κανείς, από που μπορώ να βρω ένα πακέτο σύνδεσης? Είμαι φοιτητής σε διδακτορικό και έχω πάσο που ισχύει μέχρι τον Οκτώβριο του 2020. Δυστυχώς όμως, η φόρμα παραγγελίας του ειδικού πακέτου στο site της Wind δε λειτουργεί, που σημαίνει ότι μάλλον εξαντλήθηκαν τα αποθέματα. Υγ. Για προσωπικούς λόγους, δε θα ήθελα να το πάρω από κοπέλες σε μετρό, ηλεκτρικό ή κάτι τέτοιο, αλλά είτε από κάποιο κατάστημα, είτε να το παραγγείλω να μου το φέρουν, ώστε να καταχωρηθεί εκείνη την ώρα στο όνομά μου και όχι στο όνομα κάποιας προωθήτριας. Όποιος γνωρίζει κάτι, ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/foititiko-paketo-sundesis-f2g/ Σε αυτήν τη σελίδα δοκίμασες ; Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Naruto91 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κανείς, από που μπορώ να βρω ένα πακέτο σύνδεσης? Είμαι φοιτητής σε διδακτορικό και έχω πάσο που ισχύει μέχρι τον Οκτώβριο του 2020. Δυστυχώς όμως, η φόρμα παραγγελίας του ειδικού πακέτου στο site της Wind δε λειτουργεί, που σημαίνει ότι μάλλον εξαντλήθηκαν τα αποθέματα. Υγ. Για προσωπικούς λόγους, δε θα ήθελα να το πάρω από κοπέλες σε μετρό, ηλεκτρικό ή κάτι τέτοιο, αλλά είτε από κάποιο κατάστημα, είτε να το παραγγείλω να μου το φέρουν, ώστε να καταχωρηθεί εκείνη την ώρα στο όνομά μου και όχι στο όνομα κάποιας προωθήτριας. Όποιος γνωρίζει κάτι, ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Εχω το τηλ ενος παιδιου ποθ δουλευει στο γραφειο καρτοκινητης wind και qαν θελεις στειλε μου πμ να δου το δωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/foititiko-paketo-sundesis-f2g/ Σε αυτήν τη σελίδα δοκίμασες ; Sent from my Moto X Play Ευχαριστώ Mark_K! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts