jimmiss Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Εικασία είναι το ότι μπαίνει ΜΟΝΟ σε 690. Δεν είπε κανείς ότι είναι βέβαιο. Ναι... Απλά (και από 693..) θα σας πω ως την άλλη βδομάδα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Εικασία είναι το ότι μπαίνει ΜΟΝΟ σε 690. Δεν είπε κανείς ότι είναι βέβαιο. Tο "παλιό " μου νούμερο αρχίζει απο 6937**** ενώ το νέο που μου έστειλαν αρχές του μήνα αρχίζει 69066**** . ΤΟ πρώτο ήταν απο το 2014 σε φάκελο και το είχαν δώσει στο μετρό και πρέπει να έλεγε φοιτητικό πακέτο ενώ το νέο γράφει πακέτο ειδικής προσφοράς και είναι στο μέγεθος πιστωτικής κάρτας. Με κάλεσε συνεργάτης της wind και μου το πρότεινε ,για μέχρι 4 άτομα έως 2 νούμερα έκαστος αν θυμάμαι καλά. 5€ για το κούριερ και 10€ για άυλο χρόνο ανανέωσης.Πήρα ένα πακέτο και η σιμ είχε μέσα 9,48€ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Εγώ φοβάμαι πότε θα την ακριβίνουν και άλλο. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Και το φοιτητικό πακέτο δίνει 1500 προς όλους & 1500mb με 8,57€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Ναι, αλλά για 25 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Και το φοιτητικό πακέτο δίνει 1500 προς όλους & 1500mb με 8,57€? Ναι το φοιτητικό - ειδική προσφορά δίνουν 1500 προς όλους +1.5GB πρόσεχε όμως για 25 μέρες όχι 30 με 8.57 € Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 25 ε? Πάντως για επαρχία δεν πολυσυμφέρει το πακέτο σε σχέση με τις άλλες 2 εταιρίες που έχουν και 4g δίκτυο. Με τη wind ακόμη και το 3g είναι πολυτέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Εννοείται ότι τα άλλα δύο φοιτητικά είναι καλύτερα! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 25 ε? Πάντως για επαρχία δεν πολυσυμφέρει το πακέτο σε σχέση με τις άλλες 2 εταιρίες που έχουν και 4g δίκτυο. Με τη wind ακόμη και το 3g είναι πολυτέλεια. Mάλλον πρέπει να κάνεις επικαιροποίηση των στοιχείων σου :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 (edited) εμένα πρωπωπικα μου την έστειλαν σε SMS τον Ιούνιο του 15 είμαι πολλά χρόνια στην wind (11) το καλό είναι ότι την έχω μαζί με άλλες προσφορές Επίσης είναι γνωστό ότι σε κεντρικά σημεία της Αθήνας - Θεσσαλονίκης υπάρχουν παιδιά που την δίνουν στο δρομο Και το τρίτο και τελευταίο στο site της wind υπάρχει η φόρμα επικοινωνίας έχει αναφερθεί ότι πολλά άτομα που την ζήτησαν τους την έδωσαν φυσικά χωρίς να είναι φοιτητές την έδωσαν σε υφιστάμενα καρτοκινητά με μια απλή ερώτηση στην φόρμα επικοινωνίας? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Άλλη λύση το να κάνει κάποια αγορά από Public κατάστημα κ να (ζητήσει κ να) του δώσουν καινούρια sim με τόσα € , όσα τα € της αγοράς. Πήρα 1 τέτοια τη Μ. Παρασκευή κ (λόγω αργιών) δεν έχουν μπει ακόμα τα € αγοράς. Επειδή ξεκινά από 693 κ ειπώθηκε ότι μόνο σε όσες sim τέτοιες ξεκινούν από 690 δίνουν την ειδική προσφορά, ΑΝ Κ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, Θα σας ενημερώσω τι ακριβώς (κ σε πόσο χρονικό διάστημα: Από την αγορά ή από όταν θα μπουν τα € της αγοράς από το Public ? ? ) γίνεται "φοιτητική" sim. Όταν εννοείς SIM με τόσα ευρώ όσα η αγορά? πχ αν αγοράσω πράγματα αξίας πχ 100€ δίνουν κάρτοκινητό με 100€ φορτωμένα? Edited April 17, 2017 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 την έδωσαν σε υφιστάμενα καρτοκινητά με μια απλή ερώτηση στην φόρμα επικοινωνίας? Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν εννοείς SIM με τόσα ευρώ όσα η αγορά? πχ αν αγοράσω πράγματα αξίας πχ 100€ δίνουν κάρτοκινητό με 100€ φορτωμένα? Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έπειτα από ερώτηση, ναι. Για το public είναι προωθητική ενέργεια που σου δίνουν νέο νούμερο, και την άλλη μέρα σου φορτώνουν χρόνο ομιλίας όσο ήταν οι αγορές σου. Μόνο που διαρκεί για ένα μήνα και δεν παρατείνεται αν βάλεις κάρτα. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Απ ότι έμαθα οι κάρτες που δίνουν με κάθε αγορά στα public είναι όλες πακέτο ειδικής προσφοράς με την προϋπόθεση ανανέωσης 10€ και μετά από 5 μέρες ενεργοποιείται η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Απ ότι έμαθα οι κάρτες που δίνουν με κάθε αγορά στα public είναι όλες πακέτο ειδικής προσφοράς με την προϋπόθεση ανανέωσης 10€ και μετά από 5 μέρες ενεργοποιείται η προσφορά. Αυτό σου το είπε κάποιος μέσα από τα public? Γίνεται δηλαδή προνομιακό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Αυτό σου το είπε κάποιος μέσα από τα public? Γίνεται δηλαδή προνομιακό; Nαι η υπάλληλος που μου έδωσε την κάρτα.Την ρώτησα και μου είπε ότι μετά από 5 μέρες θα μου έρθει μήνυμα με το οποίο μπορώ να ενεργοποιήσω την προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία, αλλά εμένα μου ήρθε 10 μέρες μετά το μήνυμα για τη δυνατότητα να επωφεληθώ της ειδικής προσφοράς. Όπως επίσης δεν έχω κάνει ποτέ ανανέωση, εκτός από τα χρήματα που βάλανε από το public χωρίς να πληρώσω. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Nαι η υπάλληλος που μου έδωσε την κάρτα.Την ρώτησα και μου είπε ότι μετά από 5 μέρες θα μου έρθει μήνυμα με το οποίο μπορώ να ενεργοποιήσω την προσφορά. Στο μήνυμα δηλαδή σου γράφει ότι στο εξής μετατρέπεται σε προνομιακό,σε φοιτητικό;Πως στο γράφει; Θέλω να πω ξεκαθαρίζει ότι θα είναι για πάντα ή λέει επωφελησου και βάλε μπλα μπλα...Για μία φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα ακόμα μιας και η αγορά έγινε εχθές το απόγευμα. Από τα λεγόμενα της υπαλλήλου μου είπε ότι θα είναι 8,57€ και η προσφορά θα ισχύει για πάντα. Ας είχα και φοιτητικό πάσο δεν μου το ζήτησε καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Δίνεται ως "ειδική προσφορά".Ανεξάρτητα αν έχεις πάσο ή όχι. Το "για πάντα" είναι σχετικό. Μπορεί να ξυπνήσουν ενα πρωί και να θελήσουν να αλλάξουν ή να καταργήσουν τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Ναι το κατάλαβα εκείνη την ώρα πως θα πάρω την ειδική προσφορά όπως και να έχει. Γενικά τα πάντα είναι σχετικά με την wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Παιδιά το πακέτο ειδικής προσφοράς από που μπορούμε να το προμηθευτουμε? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Αν αγοράσεις από το public Κάτι και στο δώσουν μαζί τότε μετά από κάποιες μέρες έχει την φοιτητική προσφορά. συνήθως....διάβασε λίγο πιο πάνω. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Αν αγοράσεις από το public Κάτι και στο δώσουν μαζί τότε μετά από κάποιες μέρες έχει την φοιτητική προσφορά. συνήθως....διάβασε λίγο πιο πάνω. Ναι έχω διαβάσει αλλά πήρα κινητό πρόσφατα, δεν θέλω αλλο. Άμα πας σε κατάστημα wind και τους ρωτήσω κάτι τέτοιο....θα με κοιτάνε καλά καλά Ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 2115008605 με πήραν μολις από εδώ και μου είπαν εάν θελω και άλλο "φοιτητικό" f2go να μ στείλουν αμα θες κάνε μία προσπάθεια. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 2115008605 με πήραν μολις από εδώ και μου είπαν εάν θελω και άλλο "φοιτητικό" f2go να μ στείλουν αμα θες κάνε μία προσπάθεια. Όντως? Σου ζήτησαν και 10€? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 δεν το προχώρησα τόσο μου είπαν απλά άμα θέλω μελλοντικά να καλέσω εκεί Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts